Forum » Pomoč in nasveti » @t-1.si mail nastavitve
@t-1.si mail nastavitve
denisek123 ::
Pozdravljeni
Z mailom, ki je oblike: ime.priimek@t-1.si imam problem z nastavitvijo v mobilni aplikaciji, prav tako v Outlook-u na računalniku. V obeh primerih vpišem mail naslov, geslo ter naslove in vrata strežnikov za odhodno/dohodno pošto, ki sem jih našel na Telemach-ovi strani. Ko to vpišem se že pri preverjanju ustavi in izpiše napako, da dohodno pošte ni možno nastaviti, do odhodne aplikacija niti ne nadaljuje. Glede TLS nastavitev sem preizkusil vse a brez uspeha. Je imel mogoče kdo podoben problem oz. bi vedel kaj je še možno, da je napačno pri nastavitvah. Nastavitve so z uradne Telemach strani.
Z mailom, ki je oblike: ime.priimek@t-1.si imam problem z nastavitvijo v mobilni aplikaciji, prav tako v Outlook-u na računalniku. V obeh primerih vpišem mail naslov, geslo ter naslove in vrata strežnikov za odhodno/dohodno pošto, ki sem jih našel na Telemach-ovi strani. Ko to vpišem se že pri preverjanju ustavi in izpiše napako, da dohodno pošte ni možno nastaviti, do odhodne aplikacija niti ne nadaljuje. Glede TLS nastavitev sem preizkusil vse a brez uspeha. Je imel mogoče kdo podoben problem oz. bi vedel kaj je še možno, da je napačno pri nastavitvah. Nastavitve so z uradne Telemach strani.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email SMS alerts na mobiteluOddelek: Pomoč in nasveti | 4106 (1672) | Gunisms |
» | SMTP T-onlineOddelek: Omrežja in internet | 3899 (3618) | NoName |
» | Microsoft OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2178 (1778) | Grega_K |
» | Gmail na outlook, windows mailOddelek: Programska oprema | 1406 (1285) | yyyeb |
» | Tezave pri nastavljanju SIOL odhajajocega postnega serverja iOS MailOddelek: Programska oprema | 4033 (3923) | Shoot19 |