Forum » Loža » Prijava kršitve GDPR, Telekomovi reklamni SMS brez soglasja
Prijava kršitve GDPR, Telekomovi reklamni SMS brez soglasja
vesper ::
Telekom že en čas pošilja SMS, nekaj takega kot "Dajte soglasje za prejemanje reklamnih sporočil in kle je še en link do naše nagradne igre". Soglasja nikoli nisem dal, potem pa včeraj pošljejo "lepe praznike in etc.", zraven pa link do do njihovega AI pomočnika pri izbiri darila. Noter daš interese prejemnika in poda ti ideje za darila, in oh glejte, ravno slučajno so iz njihove lastne trgovine. Če pa to ni očitno reklamno sporočilo, potem ne vem kaj je.
Najbrž jih lahko prijavim za kršitev GDPR? Je že kdo prijavil koga? Gledal sem obrazec "URADNO OBVESTILO O KRŠITVI VARNOSTI OSEBNIH PODATKOV" pri informacijskemu pooblaščencu, pa ne vem če je ravno relevantno?
Najbrž jih lahko prijavim za kršitev GDPR? Je že kdo prijavil koga? Gledal sem obrazec "URADNO OBVESTILO O KRŠITVI VARNOSTI OSEBNIH PODATKOV" pri informacijskemu pooblaščencu, pa ne vem če je ravno relevantno?
starfotr ::
Jaz ne dobivam nobenih sporočil. Najbolje bo, da pokličeš na podporo in naj ti izklopijo vse morebitne naročnine.
Ales ::
HotBurek ::
Jaz isto prejemam tem smeti. Prijavi jih!
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS spam +386 70 387 970Oddelek: Loža | 9093 (7614) | gusto |
» | Ambasada zdravja in podobni spamerjiOddelek: Omrežja in internet | 3049 (2804) | AndrejO |
» | Slovenski SPAMOddelek: Loža | 3246 (2484) | Lonsarg |
» | upor slovenskim spamerjemOddelek: Omrežja in internet | 6245 (4973) | BlueRunner |