Forum » Zvok in slika » Netflix “težava”
Netflix “težava”

stiper7 ::
Z prijatelji si delimo Netflix račun. Na računalniku nimam težav z nedavnimi restrikcijami iz strani netflixa, težava pa se je pojavila ob nakupu televizije. Kakšen dan, dva, je delovalo. Sedaj pa javlja da tv ni del “householda”.
Zanima me kakšne so vaše izkušnje s tem. Se da kako zaobiti sistem? Kako je z opcijo “i’m traveling’. Fukcionira v praksi?
Če ni opcije, imam podvprašanje. Kako iz računalnika na tv spraviti sliko v najboljši možni obliki? Preko hdmi kabla, zrcaljanjem zaslona ali kakšno aplikacijo? Tv je Lg c3
Zanima me kakšne so vaše izkušnje s tem. Se da kako zaobiti sistem? Kako je z opcijo “i’m traveling’. Fukcionira v praksi?
Če ni opcije, imam podvprašanje. Kako iz računalnika na tv spraviti sliko v najboljši možni obliki? Preko hdmi kabla, zrcaljanjem zaslona ali kakšno aplikacijo? Tv je Lg c3
- spremenilo: stiper7 ()

DeeJay ::
Za najboljšo kvaliteto definitivno HDMI kabel, ki ne sme bit daljši od 15 metrov (za HD kvaliteto). Če rabiš več, potem HDMI z optičnim kablom, sam so pa kr dragi in se že bl splača svoj netflix account kupt :)
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()

stiper7 ::
Ne vem kaj ima to veze z vprašanjem ki sem ga postavil. Imaš še drugo vsebino na HBO go, in potem še imaš neke live vsebine npr na NEO, potem kakšen NBA pass, F1 pass in lahko bi našteval v nedogled. 10€ na mesec se res ne sliši dosti. In tudi ni. Ko pa več stvari sešteješ, pa to potem niso več male cifre. In si zelo hitro na +-500€ letno. Tako da, zakaj se nebi kaj prihranilo, če je možno.
Ali pa naprimer zakaj si s torrent strani dol vlačimo filme, če jih lahko preprosto kupimo za par €?
Ali pa naprimer zakaj si s torrent strani dol vlačimo filme, če jih lahko preprosto kupimo za par €?

PARTyZAN ::
Če imajo vsi vpleteni dovolj znanja se lahko omejitev obvozi tako, da ima eden izmed vas doma postavljen VPN strežnik, ostali se pa na TVjih periodično v netflix vpišete preko VPNa. Ne vem kako je z VPN klienti na LGjevem WebOS, za AndroidTV obstajata tako Wireguard kot OpenVPN klient. OpenVPNov klient celo omogoča, da gre samo promet določenih aplikacij skozi tunel (v tem primeru Netflix).

bemfa ::
Al pa vzameš en seedbox+media server in furaš svoj streaming servis (plex) brez omejitev. Maš kup softwara ki avtomatizira download filmov/serij + podnapisov iz poljubnih torrent kanalov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenVpn ne deluje več.Oddelek: Omrežja in internet | 2215 (827) | telexdell |
» | LTE internet in wifi ip kamera NASTAVITEVOddelek: Omrežja in internet | 2276 (1950) | okna |
» | Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10051 (6947) | čuhalev |
» | VPNOddelek: Programska oprema | 3406 (2964) | mk766321 |
» | Openvpn (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 14978 (6545) | Blisk |