» »

zelena slika v videu

zelena slika v videu

polozweii ::

Na youtube mi namesto videa prikazuje povsem enakomerno temno zeleno barvo-nič premikanja. V čem je problem?

AmokRun ::

Driverji za GPU...

PacificBlue ::

Nimas premium accounta.
I’m out.
:3

Han ::

Tako ali drugače manipuliraš z YT - blokiraš oglase, ne sprejmeš piškotov, ne uporabljaš Chrome brskalnika...

uporabljam mozilla.
Pred nekaj časa se je že zgodilo da je bilo vse po youtube zeleno ampak se je samo od sebe popravilo.

Ne vem če je povezano ampak PC se mi ob zagonu pogosto takoj sam od sebe enkrat ugasne in zažene še preden se je prižgal Win.
Bi bilo lahko to povezano s slabim stikalom/napajalnikom in zato premajhnim el.tokom na grafični ki zato pokaže zeleno sliko?

Pred kratkim sem v Win nekaj izklopil ker naj bi preobremenjevalo CPU ali disk - lučka za CPU je pogosto neprestano svetila in HDD je stalno nekaj delal. Izklopil sem kar sem v upravitelju opravil videl da neprestano deluje na 100% in sem na spletu prebral kako se izklopi. Mislim da je bilo nekaj v zvezi z nalaganjem podatkov na disk.

Poleg youtube pokaže zeleno sliko še na mazwai.com. Na nekaj drugih straneh z videi ki sem jih tudi preveril je delovalo.
Na linuxu teh problemov z zeleno sliko ni.

Je iz tega bolj jasno kaj bi bil lahko vzrok da v windowsu ne deluje?

Han ::

Če deluje v drugih brskalnikih, je problem v tvojem Firefoxu...

Inštaliral sem brskalnik Brave in deluje.
Hvala

GupeM ::

Vkluči (če imaš izključeno) oz izključi (če imaš vključeno) hardwaresko pospeševanje v Firefoxu.

https://jamcity.helpshift.com/hc/en/6-g...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

GupeM je izjavil:

Vkluči (če imaš izključeno) oz izključi (če imaš vključeno) hardwaresko pospeševanje v Firefoxu.

https://jamcity.helpshift.com/hc/en/6-g...

Zdaj deluje tudi v youtube.
Ni mi jasno kako se je to v nastavitvah lahko samo spremenilo.

filip007 ::

Posodobi v 120.0.1.

Fixed an issue that was causing YouTube videos to show a green screen when hardware acceleration was enabled. (bug 1865928)
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

youtube in zelena črta

Oddelek: Pomoč in nasveti
222967 (2283) blackbfm
»

Firefox in vtičniki

273807 (2488) Anney
»

Driver za grafično se preneha odzivat in opomore.

7666 (585) lopov
»

Izšel Flash Player 10.1

Oddelek: Novice / Windows Mobile
3410517 (8615) techfreak :)

Več podobnih tem