Forum » Pomoč in nasveti » Web kamera ne prikazuje VIDEO SLIKE v VIBER-ju
Web kamera ne prikazuje VIDEO SLIKE v VIBER-ju
WinXP ::
Pozdravljeni na računalniku imam instaliran VIBER,kateremu se v nastavitvah zvok
z mikrofona sliši vendar SE MU NE PRIKAŽE VIDEO SLIKA,web kamero za chat pa imam.
Najprej sem odstranil software za video pa je pisalo: Video hardware ni dostopen.
Sedaj sem instaliral Cyberlink YouCam in ga v Viberju pokaže kot opcijo,vendar NI
VIDEO SLIKE !
Kaj naj storim? Kamero bi rad uporabljal za chat prek videoklicev. V programu Cyberlink YouCam se moja slika prikazuje,v Viberju pa NE. Kaj se da napraviti? Instalirati sem probal tudi drug program,pa je enako...
PRILAGAM 2 SLIKI:
1.)
2.)
z mikrofona sliši vendar SE MU NE PRIKAŽE VIDEO SLIKA,web kamero za chat pa imam.
Najprej sem odstranil software za video pa je pisalo: Video hardware ni dostopen.
Sedaj sem instaliral Cyberlink YouCam in ga v Viberju pokaže kot opcijo,vendar NI
VIDEO SLIKE !
Kaj naj storim? Kamero bi rad uporabljal za chat prek videoklicev. V programu Cyberlink YouCam se moja slika prikazuje,v Viberju pa NE. Kaj se da napraviti? Instalirati sem probal tudi drug program,pa je enako...
PRILAGAM 2 SLIKI:
1.)
2.)
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
sbawe64 ::
Kateri os, kamera ?
Za Cyberlink YouCam piše:
Turn your webcam into a live video studio.
To je samo nek softver.
Za Cyberlink YouCam piše:
Turn your webcam into a live video studio.
To je samo nek softver.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
OS je Windows 11 Enterprise 64 bit, Web kamera pa HP Basic Camera (CLAN periferija).
SLIKA:
SLIKA:
Jarno ::
Če ti kamera ne dela v aplikaciji "Camera" (poiščeš jo v iskalnem polju), potem je verjetno nezdružljiva z Win11.
Čisto možno je, da ti je zadeva delovala pod Win7/8, ampak so pri MS-ju vmes posodabljali določene USB protokole in določen HW več ni združljiv, predvsem kamere in kak tiskalnik.
Čisto možno je, da ti je zadeva delovala pod Win7/8, ampak so pri MS-ju vmes posodabljali določene USB protokole in določen HW več ni združljiv, predvsem kamere in kak tiskalnik.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
Kamera mi dela na Cyberlink YouCam programu,samo NA VIBERJU NOČE. Prejšnjič preden sem naložil Windows 11 se je prikazala slika v Viberju,potem pa več ne... Ja,lahko da določen HW ni več združljiv...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung obvestilaOddelek: Mobilne tehnologije | 3541 (2576) | V-i-p |
» | Ta... Skype in (dobesedno) nesposoben MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 12513 (11158) | poweroff |
» | Iz Win8 na Win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1470 (1071) | djabi |
» | webcam hp pavillion ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (1046) | Pyr0Beast |
» | HP z doslej najtanjšim prenosnikomOddelek: Novice / Procesorji | 8210 (5194) | Zheegec |