Forum » Kaj kupiti » kateri ram kupiti za 30k
kateri ram kupiti za 30k
Dodgeviper ::
Živjo
Zanima me kaj bi vi kupili za 30k glede rama, mora biti obvezno 2x256 pc3200
razmišljal sem o twinmos-u ali celo o twister ramu ki je dražji a nevem če je res toliko bolši.
Hvala za odgovore
Lp
Zanima me kaj bi vi kupili za 30k glede rama, mora biti obvezno 2x256 pc3200
razmišljal sem o twinmos-u ali celo o twister ramu ki je dražji a nevem če je res toliko bolši.
Hvala za odgovore
Lp
Caligula ::
Ma ne meci 30k za RAM!!!
Kupi dvakrat 256Mb od recimo Twinmosa z Winbond cipi.
Preostanek denarja prisparaj za plato, graficno, vecji disk,..
Slkratka ne preseravaj se tam, kjer ni nekih prednosti.
Preostanek denarja prisparaj za plato, graficno, vecji disk,..
Slkratka ne preseravaj se tam, kjer ni nekih prednosti.
boštjan ::
Z WINBOND čipi jih ni več,razen 512Mb moduli,tako da ti ostanejo twinmosi z twinmos čipi.
Dodgeviper ::
ok
še neki bom vprašu? razlika med twinmos čipi in winbond.
Moj sistem je drugač abit nf7s rev 2.0. TI4200 leadtek vivo, 80 gb wd 8mb, xp 2000/1933mhz, 400w itd...
Kupil bom 2 ploščici zarad dual ddr, nameravam kupiti tudi nov disk, zelo zaupam WD-ju in bi rade volje kupil novega wd-ja. Je pa zadeva taka da od kolega dobim novega seagate 120gb sata 8mb za 26k z garancijo seveda.
Ma gdo kake izkušnje s temi diski.
Hvala
Lp
še neki bom vprašu? razlika med twinmos čipi in winbond.
Moj sistem je drugač abit nf7s rev 2.0. TI4200 leadtek vivo, 80 gb wd 8mb, xp 2000/1933mhz, 400w itd...
Kupil bom 2 ploščici zarad dual ddr, nameravam kupiti tudi nov disk, zelo zaupam WD-ju in bi rade volje kupil novega wd-ja. Je pa zadeva taka da od kolega dobim novega seagate 120gb sata 8mb za 26k z garancijo seveda.
Ma gdo kake izkušnje s temi diski.
Hvala
Lp
boštjan ::
1.vzemi seagate sata disk,za ta keš se splača.
glede rama-DC na AMD systemih ni ne vem kaka pohitritev,zato bi ti jaz priporočal da kupi modul 512MB rama,ki ga še dobiš na winbond čipih.razlika pa je ta,da majo eno čipe gor od winbonda,ki so pač med boljšimi čipi za systemsek rame.
glede rama-DC na AMD systemih ni ne vem kaka pohitritev,zato bi ti jaz priporočal da kupi modul 512MB rama,ki ga še dobiš na winbond čipih.razlika pa je ta,da majo eno čipe gor od winbonda,ki so pač med boljšimi čipi za systemsek rame.
Caligula ::
By the way, jaz sem dal za dve 256 Mb ploscici Infineon DDR400 RAMa nekemu dilerju 12.000 SIT. Za obe! NOVI! Pred 5 meseci.
Timingi 7,3,3,3 sicer niso za tiste, ki ne spijo ce nimajo nizjih, se pa tudi vredu navija-tam do 13% nekje.
Skratka imam malo alergije na zapravljanje za RAM.
Drag RAM se NE POZNA toliko, da bi opravicil svojo visoko ceno.
Pejt na Bolho, najdi solidenRAM z garancijo in se tepi za ceno.
Bodi skrtica. Kar ti ostane investiraj v plato, grafo,.. kamorkoli tja, kjer bolj steje!
Timingi 7,3,3,3 sicer niso za tiste, ki ne spijo ce nimajo nizjih, se pa tudi vredu navija-tam do 13% nekje.
Skratka imam malo alergije na zapravljanje za RAM.
Drag RAM se NE POZNA toliko, da bi opravicil svojo visoko ceno.
Pejt na Bolho, najdi solidenRAM z garancijo in se tepi za ceno.
Bodi skrtica. Kar ti ostane investiraj v plato, grafo,.. kamorkoli tja, kjer bolj steje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnik - nasvetiOddelek: Kaj kupiti | 1273 (970) | Caligula |
» | no-name ramiOddelek: Kaj kupiti | 907 (726) | Caligula |
» | Kupujem računalnik za 300k+Oddelek: Kaj kupiti | 1224 (966) | frenk |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9548 (6011) | AtaStrumf |
» | Kaj kupiti, pod nujnoOddelek: Kaj kupiti | 1148 (1058) | boštjan |