» »

Trump gre v čuzo?

Trump gre v čuzo?

Temo vidijo: vsi
««
6 / 17
»»

Mr.B ::

arnecan1 je izjavil:

Od tega, da bo Trump sprožil III. svetovno vojno smo prišli do tega, da je hotel nasilno prevzeti ZDA.

In da je še bolj podlo od gingerja, je to poskusil s šamani;(.

Ameriški budget za vojsko je izvzet iz vseh paketov šparana in debt luknje/stropa, kot da so v vojni. In to je sprejeto PO Trumpovim odhodu iz bele hiše.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

arnecan1 ::

Pithlit je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Poldi, zadnje opozorilo.

Kaj si naenkrat dobil sveti poziv, da si veliki inkvizitor 21. stoletja?

Pomiri se malo in pusti na miru ljudi, kateri niso žaljivi ali pozivajo k nasilju.

Geesus, kam gremo kot družba.8-O

Poldi je žal low key zelo nasilen. Sam ja, površno razumevanje tega kar piše vam ne pove tega. Zna pač stvari tako v celofan zavit da je treba kakšno ekstra možgansko celico vklopit. Dve nista dovolj.

Izgeda boste od sedaj naprej samo razsvetljeni in posvečeni odločali o sovražnem in nasilnem govoru.

In to razlagali nam, neposvečeni in zaostali raji z dvema možganskima celicama.

Čudoviti novi svet, kjer nam bodo rojeni z zlato in srebrno žlico v ustih, vzgojeni v času preobilja in dolgočasja, utrli pot v nov čudoviti svet. Tlakovan z najbolšimi nameni. In ta svet se imenuje ......

AtaŠtumf ::

TESKAn je izjavil:

AtaŠtumf je izjavil:


Spet lazes, nikjer ni predlagal tega.

After Bryan’s presentation, Trump floated the idea of using disinfectants to treat COVID-19 patients. He did not say Americans should ingest chemicals to prevent or treat the virus.

Here’s the full context:

"A question that probably some of you are thinking of if you’re totally into that world, which I find to be very interesting. So, supposedly we hit the body with a tremendous, whether it’s ultraviolet or just very powerful light, and I think you said that hasn’t been checked, but you’re going to test it. And then I said supposing you brought the light inside the body, which you can do either through the skin or in some other way. (To Bryan) And I think you said you’re going to test that, too. Sounds interesting, right?"

"And then I see the disinfectant, where it knocks it out in one minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning, because you see it gets in the lungs and it does a tremendous number on the lungs, so it’d be interesting to check that, so that you’re going to have to use medical doctors with, but it sounds interesting to me. So, we’ll see, but the whole concept of the light, the way it kills it in one minute. That’s pretty powerful."



No pa ti povej, kako si razlagaš odebeljeno.


Predlagal je doktorjem, da preverijo vse možnosti, kakor out so že, nikjer specifično pa ni rekel, da naj Američani grgrajo razkužila, kar si ti napisal!

Me pa čudi, da nisi izbral znaninh izjav, ko naj bi Trump hotel metati nukice na tajfune oz. naj bi predlagal, da naj čistilo akvarijev pijejo, oz. še 1001 možno izjavo popolnoma vzeto iz konteksta in še spremenjeno, ki jo je objavil "visoko kredibilni" "fake news" in jo Trump kritiki tako radi ponavljate kot ovčice!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: AtaŠtumf ()

tony1 ::

"Predlagal je doktorjem, da preverijo vse možnosti,"

Nigga pls. On national news je govoril z znanstveno srenjo?

Ne me basat. A potem tisti glupi Ameri, ki so zares pili razkužila niso razumeli, da niso bili naslovniki sporočila ali samo niso razumeli, da gre za šprice* z razkužilom, Trump pa je samo delal "leading by observing**"?

Grozljivo sprenevedanje.

*šprica = v med. žargonu injekcija
**Znano iz DLRK

" Me pa čudi, da nisi izbral znaninh izjav, ko naj bi Trump hotel metati nukice na tajfune oz. naj bi predlagal, da naj čistilo akvarijev pijejo, oz. še 1001 možno izjavo popolnoma vzeto iz konteksta in še spremenjeno, ki jo je objavil "visoko kredibilni" "fake news" in jo Trump kritiki tako radi ponavljate kot ovčice!"

Ker temu sploh ne rečemo pretepanje slamnatega moža.

"Mene pa čudi, da ti doma ne tepeš žene!"

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

Moe_Lester ::

Ravno danes je prišel nov video od Kulinskega glede sprenevedanja trumpa in njegovih.

TESKAn ::

AtaŠtumf je izjavil:

Predlagal je doktorjem, da preverijo vse možnosti, kakor out so že, nikjer specifično pa ni rekel, da naj Američani grgrajo razkužila, kar si ti napisal!

Me pa čudi, da nisi izbral znaninh izjav, ko naj bi Trump hotel metati nukice na tajfune oz. naj bi predlagal, da naj čistilo akvarijev pijejo, oz. še 1001 možno izjavo popolnoma vzeto iz konteksta in še spremenjeno, ki jo je objavil "visoko kredibilni" "fake news" in jo Trump kritiki tako radi ponavljate kot ovčice!

Sej sem napisal, da sem se zmotil, mi sploh ni problem. Je pa dal 'briljantno' idejo z razkužili in če se ne motim, so tudi zaznali porast zastrupitev z razkužili po tej izjavi.

"Mene pa čudi, da ti doma ne tepeš žene!"

Vzeto iz konteksta, on se gre samo malo bolj 'grobo masažo'.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

ripmork ::

Moe_Lester je izjavil:

Kot je bilo že povedano, opranoglavci zganjate whataboutisem. "Kaj pa Clintonova, kaj pa Hunter, Kaj pa XYZ, vse je politično motivirano...". Racionalni ljudje pozdravljamo, če se skorumpiranim politikom in drugim "pomembnežem", ki zlorabljajo položaj prireže peruti, ne glede na politično usmerjenost.
Točno to.


AtaŠtumf je izjavil:

TESKAn je izjavil:



Glede na odziv trumpa med covidom, bi jim zdaj predlagal grgranje razkužil.


Pokazi to izjavo, kjer je Trump predlagal grgranje razkuzil…

To glih ne - še huje: predlagal je injeciranje dizinfekcijskega sredstva za boj proti virusu.
Aja, pa proti orkanom bi se boril tako, da bi vanje mogoče vrgel jedrsko bombo.

Stable genius, ti pravim.

PS: ne pozabimo tut na genialen predlog, da bi z UV svetlobo žarčili notranjost pacientov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

Colt1911 ::

Moe_Lester je izjavil:

Ravno danes je prišel nov video od Kulinskega glede sprenevedanja trumpa in njegovih.



Pa menda ja ne verjameš temu rusu?

Poldi112 ::

Nima neke veze, ali mu verjameš, vprašanje je, ali ima kak dober argument.

In odgovor je bolj kot ne - ne. Leta že komentira politično dogajanje, pa je še kar šokiran, da Trump krši pravila levo in desno (razen če se dela, da je šokiran, ker se to bolj prodaja)? Pa precej naivno je obseden s tem, da "desni" mediji tega ne izpostavljajo, ampak se ukvarjajo s stvarmi, ki so njim blizu (da Obama prisluškuje političnim nasprotnikom, FBI pita medije z fake news o "collusion" in govori Twitterju, koga vse silently banat, da jih Google demonetizira ali kar cenzurira, ker niso dovolj Woke (ja, leve tudi, sploh one, ki so proti vojni), da celo republikanskega predsednika banajo s FB, Twitter, nakar mu še Amazon odpove gostovanje platformi, kamor se preseli, ...).

Nisem pa še srečal Trump supporterja, ki se ne bi strinjal, da gre za skorumpiranega populista. Saj to je vsem jasno. Demokrati bi se morali primarno vprašati, kaj je narobe z njihovo platformo, da niti Trumpa ne morejo premagati. Pa se raje neproduktivno ukvarjajo s tem, kako neverjeno pokvarjeni/zabiti so republikanci.

Kar je seveda s ustroja ameriške države relativno produktivno, saj ustvarja šov, ki preusmerja pozornost oz resnih državnih poslov (rezanje pravic delavcem, širjenje trgov za korporacije po svetu, ...).
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

l0g1t3ch ::

Trump gre u čuzo.

YES!

tony1 ::

"Demokrati bi se morali primarno vprašati, kaj je narobe z njihovo platformo, da niti Trumpa ne morejo premagati."

Am. politika bi se morala vprašati, kaj je narobe z njo, da je najboljše, kar ima ponuditi dva starca, ki si bosta kmalu naložila 8mi križ na hrbet.

Nekoč se je ves svet zgražal in norčeval nad Sovjetsko gerontokracijo, starimi prdci, ki so prišli na oblast z revolucijo in oblasti niso znali in zmogli spustiti iz rok, in je postalo pravilo, da njihov "predsednik" oblast da iz rok samo še tako, da med mandatom umre.

Da vidimo vzporednice v Ameriki je vsega posmeha vredno, smo pa tudi v časih Sovjetov vedeli, kdo od njih je večja baraba od drugega.

In izbira je jasna, pogovarjamo se od dveh desničarskih platformah, obe sta nagravžni, trumpova pa se še maže z drekom, ki mu je ime Trump.

Vsak človek to vidi, le tisti, ki ste se mu pustili zmanipulirati (pa niti teoretično ne morete voliti zanj, kako smešno!) sedaj tukaj kažete s prstom, da je prva nagravžna. Ker ste preveč nerazgledani, da bi se naučili, da je eno od osnovnih pravil debate, da se z whataboutismom ne dela debate.

" Kar je seveda s ustroja ameriške države relativno produktivno, saj ustvarja šov, ki preusmerja pozornost oz resnih državnih poslov (rezanje pravic delavcem, širjenje trgov za korporacije po svetu, ...). "

Ti jim držiš štango, ponavljaš njihove debilizme ko papiga, pa niti državljan nisi. Še ilegalec, ki se tam skriva, ne. Kako ironično je to, je pa lost on you.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

PovemVfaco ::

ZDA so zašvicale ful, po eni strani je milijonar in bi bilo prav, da se zmaže brez posledic, po drugi pa je ogrožal svete državne skrivnosti, kar je največji možni greh v najbolj demokratični in transparentni državi na svetu. Idealno bi bilo, da ga zabrišejo v čuzo, obenem pa zmaga volitve in potem kot predsednik oprosti sam sebe, vse drugo bi bilo nedemokratično.

kuglvinkl ::

Names and addresses of Georgia grand jurors posted on rightwing websites

https://www.theguardian.com/us-news/202...
Your focus determines your reallity

Poldi112 ::

tony1 je izjavil:

Ti jim držiš štango, ponavljaš njihove debilizme ko papiga, pa niti državljan nisi. Še ilegalec, ki se tam skriva, ne. Kako ironično je to, je pa lost on you.


Nimam blage veze, o čem govoriš. Močno pa deluje, da si podlegel pravljicam "levih" medijev. V bistvu taki kot si ti, ki vidite problem v simptomu, držite štango gnilemu sistemu.

Kot levičar bi sicer, če bil bil američan, volil demokrate, pretežno zaradi pravice do splava, ali pa kakšnega kandidata, ki ne more zmagati, a ne prodaja klasičnih "we are indispensible nation" bučk, namesto da bi se lotil domačih problemov. Letos sta taka naprimer RFK ali Cornell. Si ne delam absolutno nobenih utvar, da so kakorkoli boljši od republikancev. Medtem ko so tebe prepričali, da je problem v populistu, ki je prišel na oblast ravno zato, ker je sistem tako zelo v k. Ter seveda s pomočjo Hillary Clinton, ki ga je omogočila s tem, da je svojim medijem povedala, naj ga smatrajo resno, ljudje pa niso želeli njene korupcije in Wall Street zlizanosti in so deloma tudi zanalašč volili Trumpa, ki je, dasiravno pokvarjen do konca, vsaj povedal, kako stvari stojijo (poleg ogromno pravljic, ki pritečejo politiku)..

Ne vem, zakaj je tako težko razumeti, da kritika njihovega pravnega sistema, ki bogatih ne zapira, pomeni podporo Trumpu zgolj zato. Kot da bi bil opran s strani CNN.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

Poldi112 ::

kuglvinkl je izjavil:

Names and addresses of Georgia grand jurors posted on rightwing websites

https://www.theguardian.com/us-news/202...


Žalostno. In hkrati pričakovano.

tony1 je izjavil:

Am. politika bi se morala vprašati, kaj je narobe z njo, da je najboljše, kar ima ponuditi dva starca, ki si bosta kmalu naložila 8mi križ na hrbet.


Starost ni problem sama po sebi, raje imam 70 letnika kot 30 letnika na čelu. Enostavno precej več ve. Dokler je seveda funkcionalen. Biden žal ni več.

tony1 je izjavil:

In izbira je jasna, pogovarjamo se od dveh desničarskih platformah, obe sta nagravžni, trumpova pa se še maže z drekom, ki mu je ime Trump.

Vsak človek to vidi, le tisti, ki ste se mu pustili zmanipulirati (pa niti teoretično ne morete voliti zanj, kako smešno!) sedaj tukaj kažete s prstom, da je prva nagravžna. Ker ste preveč nerazgledani, da bi se naučili, da je eno od osnovnih pravil debate, da se z whataboutismom ne dela debate.


Kakšen whataboutizem? Masovna cenzura, ki so se jo šli "levi" mediji je kar strašljiva, mar ne?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

ripmork ::

tony1 je izjavil:

Am. politika bi se morala vprašati, kaj je narobe z njo, da je najboljše, kar ima ponuditi dva starca, ki si bosta kmalu naložila 8mi križ na hrbet.
Podpis.


Poldi112 je izjavil:

Starost ni problem sama po sebi, raje imam 70 letnika kot 30 letnika na čelu. Enostavno precej več ve. Dokler je seveda funkcionalen. Biden žal ni več.

Oh, cut the crap. Tipa, ki je v času covida javno razmišljal o injeciranju dizinfekcijskega sredstva v žile (in žarčenja notranjosti telesa z UV svetlobo), modela, ki bi jedrske metal v orkane da jih razbije, notoričnega lažnivca in egomaniaka, ki od devetdesetih (ali še prej) izigrava davkarijo izključno zaradi svoje vplivnosti hočeš prikazat kot osebo primerno za predsedniško funkcijo. Če ne bi imel vpliva kot ga ima, bi že zdavnaj fasal dosmrtno za vse svoje malverzacije (od propadlih kazinojev naprej).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

mtosev ::

+1
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

lynxslo5 ::

Tožilka iz Atlante, ki preganja Trumpa je hčerka ob Black Pantherja. Fotr jo je sigurni naučil strpnosti do belcev.

Pithlit ::

lynxslo5 je izjavil:

Tožilka iz Atlante, ki preganja Trumpa je hčerka ob Black Pantherja. Fotr jo je sigurni naučil strpnosti do belcev.

Pol se čudite da vas z naciji ozmerjamo?
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: fikus_ ()

TESKAn ::

Tožilka iz Atlante, ki preganja Trumpa je hčerka ob Black Pantherja. Fotr jo je sigurni naučil strpnosti do belcev.


A to je zdej argument? A bomo šli še prednike vseh belih tožilcev, sodnikov itd gledat, da ne bo med njimi kak kukluxklanovc? Kje se bomo ustavli?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Poldi112 ::

ripmork je izjavil:

tony1 je izjavil:

Am. politika bi se morala vprašati, kaj je narobe z njo, da je najboljše, kar ima ponuditi dva starca, ki si bosta kmalu naložila 8mi križ na hrbet.
Podpis.


Poldi112 je izjavil:

Starost ni problem sama po sebi, raje imam 70 letnika kot 30 letnika na čelu. Enostavno precej več ve. Dokler je seveda funkcionalen. Biden žal ni več.

Oh, cut the crap. Tipa, ki je v času covida javno razmišljal o injeciranju dizinfekcijskega sredstva v žile (in žarčenja notranjosti telesa z UV svetlobo), modela, ki bi jedrske metal v orkane da jih razbije, notoričnega lažnivca in egomaniaka, ki od devetdesetih (ali še prej) izigrava davkarijo izključno zaradi svoje vplivnosti hočeš prikazat kot osebo primerno za predsedniško funkcijo. Če ne bi imel vpliva kot ga ima, bi že zdavnaj fasal dosmrtno za vse svoje malverzacije (od propadlih kazinojev naprej).


Nisem govoril o Trumpu, ampak nasplošno. Z razlogom so bile tekom zgodovine starešine plemen - stare. Z leti pač pridejo izkušnje. Trump je pač skorumpiran populist, ampak to ne spremeni dejstva, da bo (če odmislimo za trenutek korupcijo) star, izkušen maček boljši diplomat, kot nek golobradec.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

tony1 ::

" Kakšen whataboutizem? Masovna cenzura, ki so se jo šli "levi" mediji je kar strašljiva, mar ne? "

Whataboutism je npr., ko se Kennedy sreča s Hruščovom in mu prvi predava o svobodni gospodarski pobudi in demokraciji, Hruščov pa mu vrne: "Kaj pa vi delate s črnci?!". Tako se ne more debatirati. Enega si skupaj spravil celo v zgornjem odstavku, ROFL.

"Masovna cenzura, ki so se jo šli "levi" mediji je kar strašljiva, mar ne? "

Še ena buča iz trumpističnega tabora. Če medij ne objavlja ko papiga tisočev in tisočev laži (preštete so) notoričnega lažnivca, to ne ustreza definiciji cenzure. Sorry.

Nekoč so v Ameriki imeli regulacijo medijev, ki je, preprosto povedano za vas trumparde, zapovedala, da se v medijih govori preverljiva dejstva. Kdo je to regulacijo ukinil se kar sam potrudi poguglati.

"Dokler je seveda funkcionalen. Biden žal ni več."

Trump serje v plenice že od prvega dne mandata.

"Ter seveda s pomočjo Hillary Clinton, ki ga je omogočila s tem, da je svojim medijem povedala, naj ga smatrajo resno, ljudje pa niso želeli njene korupcije in Wall Street zlizanosti in so deloma tudi zanalašč volili Trumpa, ki je, dasiravno pokvarjen do konca, vsaj povedal, kako stvari stojijo (poleg ogromno pravljic, ki pritečejo politiku).."

Popreproščeno razumevanje realnosti. Trump je seveda volivcem povedal, da izkorišča sistem. Nič novega. Kar pa jim ni razložil pa je, da tudi on ni sprejel niti enega ukrepa, ki bi Wall streetu škodil. Oba sta iste sorte sralca. Ne moreš kazati na eno, da je umazana, na drugega pa da ni umazan, halo. To je... zaljubljeno.

A moram še kaj pisati o tem, katera vsa Trumpova dejanja ustrezajo definiciji korupcije? Halo? Pobiranje prost. prispevkov od glupega naroda, zaposlovanje vse familije v Beli hiši, zaračunavanje bivanja Tajni službi v lastnem resortu? Takšnih ekscesov še nikoli nismo videli. Killary je komparativno naravnost punca od fare. Že to bi moralo nekaj povedati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

tony1 ::

" Nisem govoril o Trumpu, ampak nasplošno. Z razlogom so bile tekom zgodovine starešine plemen - stare. Z leti pač pridejo izkušnje. Trump je pač skorumpiran populist, ampak to ne spremeni dejstva, da bo (če odmislimo za trenutek korupcijo) star, izkušen maček boljši diplomat, kot nek golobradec. "

Zaljubljeno omenjaš kvaliteto, ki ji do neke mere ne gre oporekati -modrost.

Problem Trumpa ni samo, da je star (to je problem obeh polit. polov), je pa nenavadno tudi za ZDA. Zadnji tak je bil Reagan, ki je imel proti koncu 2. mandata alchajmerja.

Problem Trumpa je, da nima modrosti niti kot je črnega za nohtom, da je nesposoben, nerazgledan, nepismen in ne posluša nikogar dlje kot tri sekunde. V življenju ni zmenil za niti en pameten posel. Podedoval je ogromno denarja in ga 100x zapravil. V bankrot je spravljal kazinoje in hotele (na najbolj elitinih lokacijah, LOL).

V diplomaciji je šel obiskat šefa SK, alo. Solze mi tečejo od smeha. Za starega Kima je še naš Stari rekel, da naj s sabo odnese celo sobo iz vile Bled, samo da spoka nazaj domov: "Neka uzmije, samo da ide!"

Colt1911 ::

Ej , od kot vam ideja da je Bidon nek Titov pionirček.
Je skrajni desničar. Veliko bolj desen od Janše , da boste razumeli.

tony1 ::

To je jasna stvar. Citiram iz posta nekaj višje:
" In izbira je jasna, pogovarjamo se od dveh desničarskih platformah, obe sta nagravžni, trumpova pa se še maže z drekom, ki mu je ime Trump. "

Kako skrajna in nagravžna je Bidnova politika pove že to, da je dal zminirati North Stream, kar bo delalo škodo Evropski industriji še cela desetletja.

(Tukaj lahko še pridodam kaj o Ukrajini, ampak bo prehitro off-topic. Delajmo se, kot da te teme nisem odprl...)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

Poldi112 ::

tony1 je izjavil:

Še ena buča iz trumpističnega tabora. Če medij ne objavlja ko papiga tisočev in tisočev laži (preštete so) notoričnega lažnivca, to ne ustreza definiciji cenzure. Sorry.


Kakšen trumpističen tabor? Malo projiciramo?

Da FBI Twitterju govori, koga naj silently bana, je cenzura. Da se deplatformira predsednika in mu s tem odreže možnost naslavljanja miljonov prav tako. Da ne omenjamo gore navadnih državljanov, ki se jih bana brez kakršnekoli razlage ali možnosti ugovora.

Mediji neprestano širijo na tone laži, tako da je ta tvoj izgovor izredno plehek.


tony1 je izjavil:


Nekoč so v Ameriki imeli regulacijo medijev, ki je, preprosto povedano za vas trumparde, zapovedala, da se v medijih govori preverljiva dejstva. Kdo je to regulacijo ukinil se kar sam potrudi poguglati.


Relevanca? Ter ali res ne gre brez žaljenja in podtikanja?

Si kdaj prebral kakšno relevantno delo na temo propagande, oziroma na podlagi katerih zgodovinskih poročanjih verjameš, da mediji objavljajo preverljiva dejstva? Steel dossier? WMD v Iraku? 20 let laži napredka v Afganistanu? Pa vse do pulitzerja, ki je z lažmi pred 120 leti predsednika napol prisilil v vojno s španci.

tony1 je izjavil:


"Dokler je seveda funkcionalen. Biden žal ni več."

Trump serje v plenice že od prvega dne mandata.


Močan argument. Samo še žaljivko si spustil, pa bi bil vreden tvojega imena.

tony1 je izjavil:


Popreproščeno razumevanje realnosti. Trump je seveda volivcem povedal, da izkorišča sistem. Nič novega. Kar pa jim ni razložil pa je, da tudi on ni sprejel niti enega ukrepa, ki bi Wall streetu škodil. Oba sta iste sorte sralca. Ne moreš kazati na eno, da je umazana, na drugega pa da ni umazan, halo. To je... zaljubljeno.


Kje točno pa impliciram, da je Trump dober? Spet malo projiciramo, ker ne moremo iz svojega mehurčka indoktrinacije, kako je Trump utelešeno zlo in ne zgolj logična posledica gnilega sistema?

tony1 je izjavil:


A moram še kaj pisati o tem, katera vsa Trumpova dejanja ustrezajo definiciji korupcije? Halo?


Ne, samo prenehati se moraš pretvarjati oziroma podtikati, da podpiram Trumpa.

tony1 je izjavil:


Pobiranje prost. prispevkov od glupega naroda, zaposlovanje vse familije v Beli hiši, zaračunavanje bivanja Tajni službi v lastnem resortu? Takšnih ekscesov še nikoli nismo videli. Killary je komparativno naravnost punca od fare. Že to bi moralo nekaj povedati.



No ja, raje imam par miljomov nepotizma ter normalizacijo odnosov z rusi, kot miljarde za military industrial complex ter vojno v Ukrajini. Zakaj pa ti misliš, da je popušila volitve, če je taka punca od fare?

tony1 je izjavil:

Problem Trumpa je, da nima modrosti niti kot je ćrnega za nohtom, da je nesposoben, nerazgledan, nepismen in ne posluša nikogar dlje kot tri sekunde. V življenju ni zmenil za niti en pameten posel. Podedoval je ogromno denarja in ga 100x zapravil. V bankrot je spravljal kazinoje in hotele (na najbolj elitinih lokacijah, LOL).


Vse lepo in prav, a vendar - kako je mogoče, da je na volitvah povozil Hillary, punco od fare, če je tako neverjetno nesposoben?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

Poldi112 ::

tony1 je izjavil:

Whataboutism je npr., ko se Kennedy sreča s Hruščovom in mu prvi predava o svobodni gospodarski pobudi in demokraciji, Hruščov pa mu vrne: "Kaj pa vi delate s črnci?!". Tako se ne more debatirati. Enega si skupaj spravil celo v zgornjem odstavku, ROFL.


Zakaj ne? Lepo mu je po ovinku povedal, naj se briga zase, saj ima doma dovolj problemov, svoje moraliziranje pa si lahko vtakne nekam.

Kako bi pa ti gledal, če bi ti recimo kitajci konsntantno težili, kako zapiramo novinarje (recimo Assange), utapljamo begunce, ki jim ne dovolimo pristanka v Italiji, ... Jim ne bi omenil, daj raje najprej zrihtajo svoje, ne vem, recimo Ujgure? Če seveda za trenutek odmislimo, da jim to neprestano trobimo. Kolonialna mentaliteta pač.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

Mr.B ::

Poldi112 je izjavil:

tony1 je izjavil:

Whataboutism je npr., ko se Kennedy sreča s Hruščovom in mu prvi predava o svobodni gospodarski pobudi in demokraciji, Hruščov pa mu vrne: "Kaj pa vi delate s črnci?!". Tako se ne more debatirati. Enega si skupaj spravil celo v zgornjem odstavku, ROFL.


Zakaj ne? Lepo mu je po ovinku povedal, naj se briga zase, saj ima doma dovolj problemov, svoje moraliziranje pa si lahko vtakne nekam.

Kako bi pa ti gledal, če bi ti recimo kitajci konsntantno težili, kako zapiramo novinarje (recimo Assange), utapljamo begunce, ki jim ne dovolimo pristanka v Italiji, ... Jim ne bi omenil, daj raje najprej zrihtajo svoje, ne vem, recimo Ujgure? Če seveda za trenutek odmislimo, da jim to neprestano trobimo. Kolonialna mentaliteta pač.

Ko prepovejo William Shakespeare v šolah, ko uvedejo corporal punishment, ko prekličejo maturantsko slovesnost, ko je naredilo šolo le pet učencev, ko doegajo 17% Črnci, 21% barvni in 40% bralne sposobnosti 4thega razreda--- in učitelj po 25letih dela in doktoratom v javni šoli zasluži 50k$ veš da večina itak ne ve, za kaj se gra razen če je šov...
Majo pa vojsko, ki kot kaže, v lestvici, kaj bi morali popraviti, ravno nebi postavil na prvo mesto.... bodo pa vrjetno prva zahodna država, ki bo uvedla UDT :D mate kruga in iger, ostalo pa vas ne zanima...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Pithlit ::

Poldi112 je izjavil:

Vse lepo in prav, a vendar - kako je mogoče, da je na volitvah povozil Hillary, punco od fare, če je tako neverjetno nesposoben?

Vse najdeš sam da potrjuje tvojo agendo, kajne? Ne najdeš pa preproste resnice ki jo ve cel svet (ampak ti si raje zatiskaš oči, ker Boh ne daj da bi se mogoče kdaj zmotil:

Donald Trump - 62.984.828 votes
Hillary Clinton - 65.853.514 votes

Kako točno je tvoj idol povozil punco od fare? Demokracija je tak fail doživela takrat da kar res ni, ko so zmagale vse bizarnosti US sistema volitev. Resnica je pač taka da je punca od fare gladko povozila ta prenapihnjen korenček. Kot vidiš ga je nesla za slabe 3 milijone glasov. Volja ljudstva je bila jasna... hkrati pa povožena s strani starih prdcev in zastarelega volilnega sistema ki je v resnici hudo daleč od demokratičnega.

Ampak ja. Don't let facts get in your way.
Life is as complicated as we make it...

tony1 ::

" Vse lepo in prav, a vendar - kako je mogoče, da je na volitvah povozil Hillary, punco od fare, če je tako neverjetno nesposoben? "

Na predvolilnem srečanju je dal besedo, da bo Hillary spravil v zapor, če bo postal predsednik. Tako nesposoben je, da niti tega ni zrihtal, pa kao stable genius in 4 leta nominalno najmočnejši človek na svetu.

Zdaj pa, ali je tako nesposoben, ali pa je Hillary skiviki-klin svetnica. Tale Biden je od vraga... Hm, ali pa? Ne...

Po drugi strani je biden na oblasti tri leta, Trump ima pa na grbi 70+ pravnomočnih kazenskih obtožnic...

"Močan argument."

Slike Trumpa obstajajo, kako hodi po svojem golf igrišču s plenicami. Kaj naj zdaj?

" Zakaj ne? Lepo mu je po ovinku povedal, naj se briga zase, saj ima doma dovolj problemov, svoje moraliziranje pa si lahko vtakne nekam."

To ni argumentirana debata, to je izogibanje debati.

" Kje točno pa impliciram, da je Trump dober? Spet malo projiciramo, ker ne moremo iz svojega mehurčka indoktrinacije, kako je Trump utelešeno zlo in ne zgolj logična posledica gnilega sistema?"

Tudi tu pišeš kar ti paše, to je izogibanje debati.

Jaz lahko recimo argumentiram, da je prašič Biden prišel v Lj na Kardeljev pogreb, in leta 1992, ko je bil že spet v bankrotu od Rusov dobil 400 mio $ in opozorim, da je bilo v tistih kriznih časih ta denar v Rusiji NEVERJETNO težko spraviti skupaj. Edini, ki bi ga lahko dal na kup in potalal enemu četrtorazrednemu biznismenu iz Amerike je pa KGB.

Ampak se zapletem, ker o Bidnu govori le prvi stavek, ostalo je bil pa vse Trump Crime Family...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

tony1 ::

" Si kdaj prebral kakšno relevantno delo na temo propagande, oziroma na podlagi katerih zgodovinskih poročanjih verjameš, da mediji objavljajo preverljiva dejstva? Steel dossier? WMD v Iraku? 20 let laži napredka v Afganistanu? Pa vse do pulitzerja, ki je z lažmi pred 120 leti predsednika napol prisilil v vojno s španci."

To delajo eni in drugi, republikanci so le kakšnih 20, 30% bolj nagravžni. "Tito is a commie bastard, but he's our bastard". Če moraš stopiti v enega od obeh drekov bo razumen človek stopil v tistega, ki se je že malo posušil in vsaj na videz manj smrdi.

"Da se deplatformira predsednika in mu s tem odreže možnost naslavljanja miljonov prav tako."

Neumnost. Internet ni človekova pravica. Ni več naslavljal ljudi ampak nasilno spreminjal ustavno ureditev države. V kakšnih drugih časih se bi ga obesilo, kot bi bil konjski tat.

"Da ne omenjamo gore navadnih državljanov, ki se jih bana brez kakršnekoli razlage ali možnosti ugovora.

Mediji neprestano širijo na tone laži (...)"

Pretepanje slamnatega moža. Ta dilema je lažna. Fox je plačal 700 mio.

Zakaj pa vsi drugi mediji še niso nič plačali, ker pišejo laži o svetniku Trumpu? Prečudno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

tony1 ::

"No ja, raje imam par miljomov nepotizma ter normalizacijo odnosov z rusi, kot miljarde za military industrial complex ter vojno v Ukrajini."

Kaj bi bilo s Trumpom in Rusi ne bomo nikoli izvedeli, ker ta del zgodovine že mimo. Misliti, da bi bilo lahko za EU kaj odločno bolje nima osnove, za Amere smo pod eno in drugo stranko le uporabni idioti.

Trump je proračun za vojsko mirno višal, je pa res vmes vzel par mrd za zid na Mehiki. Še ena neumnost in failure to execute. To o proračunu so lepo zveneče puhlice napisane za to, da jih pol tle lohk ponavljate.

tony1 ::

"No ja, raje imam par miljomov nepotizma"

Za vaškega politika je to nesprejemljivo, za predsednika najbolj demokratične države na svetu bi moralo biti svetoskrunsko.

"Kje točno pa impliciram, da je Trump dober?"

Če ponavljaš ene in iste Trumpistične laži in polresnice, si Trumpist. Če kvaka kot raca je raca.

Poldi112 ::

tony1 je izjavil:

Na predvolilnem srečanju je dal besedo, da bo Hillary spravil v zapor, če bo postal predsednik. Tako nesposoben je, da niti tega ni zrihtal, pa kao stable genius in 4 leta nominalno najmočnejši človek na svetu.


Menda nisi tako naiven, da si mu verjel?

tony1 je izjavil:


" Zakaj ne? Lepo mu je po ovinku povedal, naj se briga zase, saj ima doma dovolj problemov, svoje moraliziranje pa si lahko vtakne nekam."

To ni argumentirana debata, to je izogibanje debati.


Že res, samo od kje ti ideja, da ruse zanima, kaj si američani mislijo o njihovih internih zadevah? Ali obratno?

tony1 je izjavil:

Če ponavljaš ene in iste Trumpistične laži in polresnice, si Trumpist. Če kvaka kot raca je raca.


Resnica je resnica. Če Hitler reče, da je sonce rumeno, in ti enako trdiš, da je rumeno, te to po tvoji logiki to naredi nacija?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

DarwiN ::

Nisi naci? Resno vprašanje. Namreč sovražiš vse po spisku, kar te ideološko postavlja za Trumpista, desničarja, republikanca, AMPAK ker GOP politiki izrazito podpirajo Izrael, sam pa si v prvi vrsti samopriznani antisemit, posledično sovražiš tudi njih.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Moe_Lester ::

Menda nisi tako naiven, da si mu verjel?


Tole je en bolj neumnih argumentov. V nobenem primeru ni padlo od Trumpa nič. Razen par davčnih olajšav za ultra bogate in kakšno korporacijo.

Ali verjameš njegovim obljubam ali ne je brezpredmetno, rezultat je enak.

To, da ni naredil nič ga naredi nesposobnega.
To, da je obljubljal veliko čeprav je vedel, da obljub ne more izpolniti ga naredi lažnjivca.

Poldi112 ::

Zakaj bi bilo nesmiselno opozoriti, da politiki prodajajo puhlice, katerim ni za verjeti? Če ti bom pa par puhlic demokratov napisal, bo pa to spet whataboutizem, anede?

Vsi vemo, da je Trump pupulist, ki se mu jebe za ljudi in ne, to da ni naredil praktično nič za njih ga niti slučajno ne naredi nesposobnega. On služi sebi in je pri tem izredno uspešen.

Nihče tu ne zagovarja Trumpa - ste zgolj zagovorniki demokratov, ki trdite, da je Biden ful boljši, na vprašanje, zakaj je boljši za ljudi, ste na pa 6 straneh teme uspelil družno uspeli napisati, da ker je znižal ceno parim zdravilom ter ker je proti splavu.

DarwiN je izjavil:

Nisi naci? Resno vprašanje. Namreč sovražiš vse po spisku, kar te ideološko postavlja za Trumpista, desničarja, republikanca, AMPAK ker GOP politiki izrazito podpirajo Izrael, sam pa si v prvi vrsti samopriznani antisemit, posledično sovražiš tudi njih.


Nisem jaz tisti, ki podpira bombardiranje in stradanje miljonov. Nikogar ne sovražim, to mi zgolj neprestano podtikate. Jaz kritiziram ameriški sistem, medtem ko ste vi obsedeni s povsem nepomembnim vprašanjem, kateri predstavnik stranke kapitala je manj pokvarjen.

Zakaj bi me opozarjanje na zločine židov nad palestinci naredilo antisemita? Neprimerno prej si naci ti, ki skušaš s to oznako utišati kritike židovskih zločinov.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

nejclp ::

No, saj je republikanka MTG eksplicitno nanizala dosežke Bidna:
https://youtube.com/shorts/y1Rwwb6Qaas?...

Poldi112 ::

Nobene relevantne statistike, zgolj klasična politična reklama.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

nejclp ::

Poldi112 je izjavil:

Nobene relevantne statistike, zgolj klasična politična reklama.

Lol, s strani nasprotnixe Bidna. Biden je mene prav prav pozitivno presenetil.

Poldi112 ::

Ja? S čim?

Ter kako kaj napreduje ukinitev študentskih dolgov?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

nejclp ::

Poldi112 je izjavil:

Ja? S čim?

Ter kako kaj napreduje ukinitev študentskih dolgov?

S tem, da ma boljše politike od Obame in je tudi naredil več od Obame, da Trumpa niti ne omenjam, saj ti je trumptartka MTG nanizala dejstva. Glede dolga, kolikor vem, je sodišče reklo, da naj bi bilo to neustavno?

Poldi112 ::

Propagandne puhlice (ki niso dejstva, kot jih predstavljaš) me ne zanimajo, te prodajajo vsi politiki. Zanima me statistika, ki bo pokazala konkretne rezultate.

V politiki je že pol stoletja, menda je to zadosti časa, da najdete več kot "par zdravilom je znižal ceno" ter "proti splavu je".
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

nejclp ::

Kakšne propagandne puhlice? To je dejansko verbatim napad na Bidna, ki ga je izvedla trumptardka. Dobesedno njene besede, prav nič ni editirano.

Poldi112 ::

Ne vem, kaj je, niti me ne zanima, dokler nima konkretne vsebine.

Statistiko na dan, ali zakone, za katere je bil ključen, da so se sprejeli, in so imeli občutno pozitiven vpliv na povprečnega američana.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

nejclp ::

Poldi112 je izjavil:

Ne vem, kaj je, niti me ne zanima, dokler nima konkretne vsebine.

Statistiko na dan, ali zakone, za katere je bil ključen, da so se sprejeli, in so imeli občutno pozitiven vpliv na povprečnega američana.

Lol, ti pa si en zahteven hecko. Mislim, zahteven do drugih, do sebe si veliko bolj popustljiv. Tukajle so trditve Bele hiše, https://www.whitehouse.gov/therecord/, lahko jih fact čekaš in demantiraš s kontra podatki, ker imaš očitno morje časa in dobre volje.

Poldi112 ::

Jaz sem hecko? Ti od mene zahtevaš, da factchek-am tvoje trditve? Malo morgen.

Lepo, da ti zadostuje beseda tvojega izbranega politika, ampak meni pač ne.

Oz. če se poslužim tvojega načina argumentacije, lahko tu preveriš, zakaj je Trump 100x boljši od Bidna in če želiš, jih lahko tudi fact čekaš in demantiraš s kontra podatki:

https://trumpwhitehouse.archives.gov/tr...
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

nejclp ::

Poldi112 je izjavil:

Jaz sem hecko? Ti od mene zahtevaš, da factchek-am tvoje trditve? Malo morgen.

Lepo, da ti zadostuje beseda tvojega izbranega politika, ampak meni pač ne.

Itak da si hecko, saj si si tukaj zgradil tak sloves. Trditve so opremljene s podatki, komot jih lahko demantiraš s kontra podatki, ker si tako zagnan v svojem poslanstvu.

Poldi112 je izjavil:


Oz. če se poslužim tvojega načina argumentacije, lahko tu preveriš, zakaj je Trump 100x boljši od Bidna in če želiš, jih lahko tudi fact čekaš in demantiraš s kontra podatki:

https://trumpwhitehouse.archives.gov/tr...
Hudiča, pa že. Pa praviš, da nisi MAGA levičar?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejclp ()

c3p0 ::

svecka je izjavil:

elita lahko počne kar hoče, nič jim ne bo. Od clintonove emali, do Hunter pedogate, itd.

Trumpa hočejo samo spravit stran od naslednjih volitev na vse možne načine, da bodo postavili svojo lutko gor, ne pa enega kapitalista, ki dela za izključno svoj žep in ne za stranko.


On je kar lepo njihov, s trdim delom in trezno pametjo (nič od tega on ni), ne prideš tja kjer Trump je, da ne omenjamo vseh bankrotov skozi leta.

Edini problem je, da ni preveč poslušen, je precej svojeglav.

Poldi112 je izjavil:

Ker ni problem v tem, da je Trump republikanec (ki bi se ga tudi radi odkrižali), ampak v tem, da ne dela, kar se od njega pričakuje - služi deep state-u. Glavni greh je bil trud za normalizacijo odnosov z rusi. Military industrial complex pač potrebuje zunanjega sovražnika, in Biden je lepo pokazal, kako se stvari streže.


Dementni Biden nič od tega ni pokazal. Biden je pokazal le to, da je predsednik nacije lahko tudi korenček in bodo stvari tekle po starem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: c3p0 ()

Poldi112 ::

nejclp je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Jaz sem hecko? Ti od mene zahtevaš, da factchek-am tvoje trditve? Malo morgen.

Lepo, da ti zadostuje beseda tvojega izbranega politika, ampak meni pač ne.

Itak da si hecko, saj si si tukaj zgradil tak sloves. Trditve so opremljene s podatki, komot jih lahko demantiraš s kontra podatki, ker si tako zagnan v svojem poslanstvu.

Poldi112 je izjavil:


Oz. če se poslužim tvojega načina argumentacije, lahko tu preveriš, zakaj je Trump 100x boljši od Bidna in če želiš, jih lahko tudi fact čekaš in demantiraš s kontra podatki:

https://trumpwhitehouse.archives.gov/tr...
Hudiča, pa že. Pa praviš, da nisi MAGA levičar?


A sedaj sem pa že kar MAGA levičar, ker sem ti na uradno propagando Bidna odgovoril z uradno propagando Trumpa? Seveda izključno za namene demonstracije nesmiselnosti podajanja političnih puhlic.

Na tistemu, ki postavlja trditev je, da jo argumentira. Ne moreš nas, ki nočemo preverjati uradne propagande tvojega kandidata obtoževati, da smo MAGA levičarji (wtf naj bi to sploh pomenilo)?

Kakorkoli, zgovorno ostaja dejstvo, da praktično niste sposobni z lastnimi besedami argumentirati, kaj je Biden (v 50 letih...) naredil za delavce/srednji sloj, nas, ki to žalostno dejstvo izpostaljamo, pa zmerjate s takimi in drugačnimi žaljivkami.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()
««
6 / 17
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Biden ukazal prvi zračni napad v Siriji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19932458 (24256) ajdov2

Več podobnih tem