Forum » Omrežja in internet » Najboljši registrar za .si domene
Najboljši registrar za .si domene

Qushaak ::
Če pustimo ceno na strani, iščem registrarja za .si domeno, ki bi ustrezal če se da vsem navedenim pogojem:
1) MFA prijava (po možnosti ne samo SMS, ampak da se generira OTP koda v kakšni aplikaciji)
(Prijava s FIDO2 oz strojnim ključkom je še dodaten bonus.)
2) Možnost kakega managiranja, da lahko recimo neko domeno upravlja več drugim uporabnikom (da se jim podeli pravice)
3) Možnost predhodnega obveščanja o poteku domene ter dodatni varnostni mehanizmi kot je Domain Lock.
4) da so že kar se da dolgo na trgu in so s stališča poslovanja zanesljivi
Hvala za mnenja.
1) MFA prijava (po možnosti ne samo SMS, ampak da se generira OTP koda v kakšni aplikaciji)
(Prijava s FIDO2 oz strojnim ključkom je še dodaten bonus.)
2) Možnost kakega managiranja, da lahko recimo neko domeno upravlja več drugim uporabnikom (da se jim podeli pravice)
3) Možnost predhodnega obveščanja o poteku domene ter dodatni varnostni mehanizmi kot je Domain Lock.
4) da so že kar se da dolgo na trgu in so s stališča poslovanja zanesljivi
Hvala za mnenja.

DJ Beat ::
Sam priporočam domenca.com, imajo 2FA za prijavo v njihove strani, kar je bilo tudi pri meni nekako pogoj.
Obvestil pred potekom je pa tudi veliko, še celo SMS sem enkrat dobil. :)
Obvestil pred potekom je pa tudi veliko, še celo SMS sem enkrat dobil. :)

l0wc4 ::
Pri domenci imam 50+ domen in sem izredno zadovoljen. MFA deluje, mislim pa, da nimajo večnivojske administracije. Edino kar me moti, da se spremembe in DNSSEC vpisi delejo preko e-pošte, ampak je tudi to med delovnim časom urejeno v 15 minutah. Podpora je izredno hitra in učinkovita.

mromih ::
Pri domenci imam 50+ domen in sem izredno zadovoljen. MFA deluje, mislim pa, da nimajo večnivojske administracije. Edino kar me moti, da se spremembe in DNSSEC vpisi delejo preko e-pošte, ampak je tudi to med delovnim časom urejeno v 15 minutah. Podpora je izredno hitra in učinkovita.
Dodali smo možnost za urejanje DNSSEC ključev v uporabniških straneh (zaenkrat za .si domene). To velja za vse tri naše brande - Domenca.com, Domovanje.com in Si-Shell.net.
Zapise lahko uredite na zavihku Domene -> klik na gumb Uredi DNS strežnike -> zavihek DNSSEC podatki.
Če imate kakšen komentar ali predlog, nas prosim kontaktirajte. Vedno smo odprti za dobre ideje!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mromih ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos domeneskega email na gmailOddelek: Omrežja in internet | 3008 (2681) | Samael |
» | Ugodno podaljšanje / prenos domenOddelek: Omrežja in internet | 1401 (1002) | lopov |
» | Pomoc pri postavitvi postfix mail streznikaOddelek: Izdelava spletišč | 3932 (3709) | srus |
» | Kako usmeriti domeno na domači strežnik?Oddelek: Omrežja in internet | 2087 (1942) | schtr4jh |
» | Išče se nov registrar domen .netOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4753 (3155) | Mare2 |