» »

Najboljši registrar za .si domene

Najboljši registrar za .si domene

Qushaak ::

Če pustimo ceno na strani, iščem registrarja za .si domeno, ki bi ustrezal če se da vsem navedenim pogojem:

1) MFA prijava (po možnosti ne samo SMS, ampak da se generira OTP koda v kakšni aplikaciji)
(Prijava s FIDO2 oz strojnim ključkom je še dodaten bonus.)

2) Možnost kakega managiranja, da lahko recimo neko domeno upravlja več drugim uporabnikom (da se jim podeli pravice)

3) Možnost predhodnega obveščanja o poteku domene ter dodatni varnostni mehanizmi kot je Domain Lock.

4) da so že kar se da dolgo na trgu in so s stališča poslovanja zanesljivi

Hvala za mnenja.

DJ Beat ::

Sam priporočam domenca.com, imajo 2FA za prijavo v njihove strani, kar je bilo tudi pri meni nekako pogoj.

Obvestil pred potekom je pa tudi veliko, še celo SMS sem enkrat dobil. :)

l0wc4 ::

Pri domenci imam 50+ domen in sem izredno zadovoljen. MFA deluje, mislim pa, da nimajo večnivojske administracije. Edino kar me moti, da se spremembe in DNSSEC vpisi delejo preko e-pošte, ampak je tudi to med delovnim časom urejeno v 15 minutah. Podpora je izredno hitra in učinkovita.

mromih ::

l0wc4 je izjavil:

Pri domenci imam 50+ domen in sem izredno zadovoljen. MFA deluje, mislim pa, da nimajo večnivojske administracije. Edino kar me moti, da se spremembe in DNSSEC vpisi delejo preko e-pošte, ampak je tudi to med delovnim časom urejeno v 15 minutah. Podpora je izredno hitra in učinkovita.

Dodali smo možnost za urejanje DNSSEC ključev v uporabniških straneh (zaenkrat za .si domene). To velja za vse tri naše brande - Domenca.com, Domovanje.com in Si-Shell.net.

Zapise lahko uredite na zavihku Domene -> klik na gumb Uredi DNS strežnike -> zavihek DNSSEC podatki.

Če imate kakšen komentar ali predlog, nas prosim kontaktirajte. Vedno smo odprti za dobre ideje!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mromih ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenos domeneskega email na gmail

Oddelek: Omrežja in internet
73008 (2681) Samael
»

Ugodno podaljšanje / prenos domen

101401 (1002) lopov
»

Pomoc pri postavitvi postfix mail streznika

Oddelek: Izdelava spletišč
183932 (3709) srus
»

Kako usmeriti domeno na domači strežnik?

62087 (1942) schtr4jh
»

Išče se nov registrar domen .net

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
204753 (3155) Mare2

Več podobnih tem