Forum » Šport » NBA sezona 2023-2024
NBA sezona 2023-2024
Temo vidijo: vsi
globoko grlo ::
Oz tnx Ingram, je mel ene 10% met :)
Hardaway in Ky 83 pik? Kdo sploh rab donkeya?
Hardaway in Ky 83 pik? Kdo sploh rab donkeya?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Kurzweil ::
Je bilo na trenutke kar težko gledat DAL... NOP, ki je bil praktično kompleten v tej tekmi, jim je ves čas bežal za tisti korak/dva, ko se je tekma prevešača v 2. del, sem že nekako obupaval... breaking point pa bi rekel, da je bil tisti del tekme, ko je Lively serijsko pobiral ofenzivne skoke (imel je 7 ofenzivnih skokov in 5 napadalnih) in podajal na zunanje položaje, takrat so padle 3 trojke, od tega 2 od Hardawaya, ki jih je to tekmo metal 9/15 (60%). Tam se je povsem obrnil momentum na tej tekmi. Na tej tekmi je DAL tudi odlično metal proste mete 29-35, kar je 83%, če odeštejemo proste mete Josha Greena (2/6), bi bil DAL pri tej prvini pri cca 90%.
Torej Hardaway in Irving, kot itak dobro veste, sta skupaj doesgla 83 točk in DAL je komaj zmagal. Zakaj to pišem, ker mnogi blazno uživajo v tem, da kritizirajo Luko in igro DAL, ko on igra... največjo srečo jim predstavlja dejstvo, da DAL zmaga kakšno tekmo, brez Dončića. Včeraj je bil DAL v marsičem nadpovprečen, predvsem Irving in Hardaway, pa so komaj zmagali... so pa zmagali, kar na koncu vendarle največ šteje, več kot pomembna zmaga.
Opažam pa, da je na FBju in raznih formuh precej debate od tem, kako se je lotil DAL branjenja zadnjega napada na tekmi, ko se je DAL odločil, da pri vodstvu za 2 točki, gre na prekršek na Zionom. Dejansko se najdejo celo kritiki.
Poteza je bila dejansko odlična, saj je Zion tako, kot celotno sezono slabo izvajal proste mete... tako je DAL prišel do priložnosti, da je lahko šel nazaj v igro Lively... predvsem pa je prišel DAL v položaj, ko bi lahko sami vplivali na razplet, tudi če bi Zion zadel oba prosta meta. Tu je bila seveda še nevarnost, da bi Zion dobil "and one", kar ne bi bilo prvič na tej tekmi. Lahko bi tudi dobili denimo trojko (CJ McCollum je že ena takšna nevarnost)... na drugi strani pa so z osebno napako nad Zionom prišli, kot sem že prej rekel do položaja, ko bi sami lahko odločali, pri čemer so imeli strelsko zelo razpoložena Hardawaya in Irivinga. Mnogi pišejo, da se po nekih pravilih takšen napad raje brani, a mislim, da je bila poteza prava, kar ocenjujejo tudi tisti, ki jih kot komentatorje in analitike najbolj cenim oz. jim imam za najbolj relevantne in strokovne.
Kriminalno slab na tej tekmi je bil tudi Brandon Ingram, njegov met je bil 3/14, tako da ne vem, kako ga je lahko Willie Green držal v igri, še več, kako mu je dovolil, da je metal enega ključnih metov. Tudi sicer se mi zdi, da je Willie Green precej slabo vodil tole tekmo, na drugi strani bi lahko rekel, da je Kidd bi tokrat povsem soliden, če ne dober.
S to tekmo se za DAL končuje serija sedmih domačih tekem... prihajajoče tekme za DAL:
@LAL (v noči iz srede na četrtek)
@GSW (v noči iz petka na soboto)
BOS
PHO
@ATL
SAC
ORL
@MIN
MIL
@PHI
...
Torej Hardaway in Irving, kot itak dobro veste, sta skupaj doesgla 83 točk in DAL je komaj zmagal. Zakaj to pišem, ker mnogi blazno uživajo v tem, da kritizirajo Luko in igro DAL, ko on igra... največjo srečo jim predstavlja dejstvo, da DAL zmaga kakšno tekmo, brez Dončića. Včeraj je bil DAL v marsičem nadpovprečen, predvsem Irving in Hardaway, pa so komaj zmagali... so pa zmagali, kar na koncu vendarle največ šteje, več kot pomembna zmaga.
Opažam pa, da je na FBju in raznih formuh precej debate od tem, kako se je lotil DAL branjenja zadnjega napada na tekmi, ko se je DAL odločil, da pri vodstvu za 2 točki, gre na prekršek na Zionom. Dejansko se najdejo celo kritiki.
Poteza je bila dejansko odlična, saj je Zion tako, kot celotno sezono slabo izvajal proste mete... tako je DAL prišel do priložnosti, da je lahko šel nazaj v igro Lively... predvsem pa je prišel DAL v položaj, ko bi lahko sami vplivali na razplet, tudi če bi Zion zadel oba prosta meta. Tu je bila seveda še nevarnost, da bi Zion dobil "and one", kar ne bi bilo prvič na tej tekmi. Lahko bi tudi dobili denimo trojko (CJ McCollum je že ena takšna nevarnost)... na drugi strani pa so z osebno napako nad Zionom prišli, kot sem že prej rekel do položaja, ko bi sami lahko odločali, pri čemer so imeli strelsko zelo razpoložena Hardawaya in Irivinga. Mnogi pišejo, da se po nekih pravilih takšen napad raje brani, a mislim, da je bila poteza prava, kar ocenjujejo tudi tisti, ki jih kot komentatorje in analitike najbolj cenim oz. jim imam za najbolj relevantne in strokovne.
Kriminalno slab na tej tekmi je bil tudi Brandon Ingram, njegov met je bil 3/14, tako da ne vem, kako ga je lahko Willie Green držal v igri, še več, kako mu je dovolil, da je metal enega ključnih metov. Tudi sicer se mi zdi, da je Willie Green precej slabo vodil tole tekmo, na drugi strani bi lahko rekel, da je Kidd bi tokrat povsem soliden, če ne dober.
S to tekmo se za DAL končuje serija sedmih domačih tekem... prihajajoče tekme za DAL:
@LAL (v noči iz srede na četrtek)
@GSW (v noči iz petka na soboto)
BOS
PHO
@ATL
SAC
ORL
@MIN
MIL
@PHI
...
Samael ::
Medtem ko bo imel Luka Dončić letos poleti novo priložnost, da na prijateljski tekmi z Litvo napolni ljubljanske Stožice in nato reprezentanco preko Pireja še drugič zapored popelje na olimpijske igre, pa se, kot vse kaže, z izbrano vrsto kot športni direktor zbližuje njegov oče Saša Dončić.
Vir: https://sportklub.n1info.si/kosarka/sas...
Boh pomagej!
Samael != Samuel
Kawhi ::
Race to the bottom. Manager material, lol. Mogoče, upam bo pa ena dobra stvar iz tega - ne bo več komentiral tekem in ne bomo rabili njegovih veleumnih komentarjev več poslušat.
IL_DIAVOLO ::
Naj Luki en pove, da ce si bo okoli sebe navlekel preveč nesposobnežev, ga bodo potegnili s seboj. Milic, zdaj foter...who is next?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Kar se fotra Dončića tiče, mene glava boli, ko komentira... če sem iskren je verjetno še huje, ko poslušam Gašperja Bolharja, tako nesmiselnega in brezveznega komentiranja res ne prenašam, potem je tu duhamorni Robert Kukovica, pa še kdo bi se našel, ampak tale trio je ponavadi razlog, da iščem streame drugje. Saša pa komentira, kot da bi bil report straight from kafana. Kar se kartanja in gamblinga v reprezentanci tiče, so z njim definitivno pridobili Raje ne bom šel preveč v podrobnosti... včasih se sinovi kitijo na račun očetov, včasih pa je tudi obratno Moram pa priznat, da sem zadnjič v celoti pogledal 1. podcast ABA lige, kjer bo menda stalni član tudi Dončić, pa moram rečt, da je Aleksandar Petrović še bolj pametoval.
Malce nazaj na NBA... 8. februarja je deadline, kaj se tradov tiče v NBAju... primarno me zanima, kje bi pristal Pascal Siakam, ker sedaj je bojda že v najbolj resnih pogovorih z Indiano... Dallas se tu seveda tudi konstantno omenja kot največji interesent... upajmo, da jim rata dobit kakšnega centra, ali pa vsaj proper defenderja... Cherry on top pa bi seveda bil, če bi se nekak znebili recimo Powella... no, tudi Holmes in Kleber imata po 11 oz. 12M$ pogodbe... tu je res, da je Powell samo na 4M$ pogodbi.
Je pred dnevi govoril RJ Barrett, kako je lepo, ko se je vrnil domov, po tistem tradu med TOR in NYK... mogoče se mu pridruži še Powell, če pride to trada za Siakama
Morem pa nekak komentirat tale trade, ki se je zadnjič zgodil med DET in WAS, ki je sprva zgledal čudno:
Ko takole pomisliš... DET se je znebil dolgoročnih pogodb, dobil 2 igralca, ki jima pogodbe potečejo konec sezone + 2 second-round picka... torej clear out kar se pogodb tiče + 2 picka... nice move, bi rekel.
Je treba omenit še današnj tekmo med PHO in SAC... na začetku 4. četrtine je SAC vodil z rezultatom 109:87... na koncu je po velikem preobratu zmagal PHO z rezultatom 117:119...
Kar se tiče današnje tekme med DAL in LAL... zaenkrat so še vedno questionable oz. day-to-day decision tako Luka Dončić, kot na drugi strani James in Davis... bomo videli čez par ur bolj točno.
Malce nazaj na NBA... 8. februarja je deadline, kaj se tradov tiče v NBAju... primarno me zanima, kje bi pristal Pascal Siakam, ker sedaj je bojda že v najbolj resnih pogovorih z Indiano... Dallas se tu seveda tudi konstantno omenja kot največji interesent... upajmo, da jim rata dobit kakšnega centra, ali pa vsaj proper defenderja... Cherry on top pa bi seveda bil, če bi se nekak znebili recimo Powella... no, tudi Holmes in Kleber imata po 11 oz. 12M$ pogodbe... tu je res, da je Powell samo na 4M$ pogodbi.
Je pred dnevi govoril RJ Barrett, kako je lepo, ko se je vrnil domov, po tistem tradu med TOR in NYK... mogoče se mu pridruži še Powell, če pride to trada za Siakama
Morem pa nekak komentirat tale trade, ki se je zadnjič zgodil med DET in WAS, ki je sprva zgledal čudno:
The Pistons and Wizards are finalizing a deal to trade Marvin Bagley, Isaiah Livers, and two second-round picks for forwards Danilo Gallinari and Mike Muscala, sources tell ESPN.
Ko takole pomisliš... DET se je znebil dolgoročnih pogodb, dobil 2 igralca, ki jima pogodbe potečejo konec sezone + 2 second-round picka... torej clear out kar se pogodb tiče + 2 picka... nice move, bi rekel.
Je treba omenit še današnj tekmo med PHO in SAC... na začetku 4. četrtine je SAC vodil z rezultatom 109:87... na koncu je po velikem preobratu zmagal PHO z rezultatom 117:119...
Kar se tiče današnje tekme med DAL in LAL... zaenkrat so še vedno questionable oz. day-to-day decision tako Luka Dončić, kot na drugi strani James in Davis... bomo videli čez par ur bolj točno.
Zakaj hudiča bi ti bilo fajn da se znebijo Powella? Boljšega igralca za ta denar nikakor ne bodo dobili. Za pozicijo, ki bi naj jo imel in za minute, ki bi jih moral igrati - backup center za 10-15min je na odlični pogodbi in igra odlično. Ni pa to igralec za prvega centra in za igro proti Valančunasu, Davisu, Embidu. Tale navijaški proti Powell narativ mi je res mimo.
@Kahwi... kot sem omenil ima Powell sicer nizko pogodbo, doprinese pa tudi ne skoraj nič + običajno je pol sezone tako out zaradi poškodb. Dodamo še Holmesa in Kleberja in imamo 11+12+4 M$, torej praktično enega max salary igralca... nekak je bil bolj to moj point... znebit se vseh čim prej, pa nekak dobit nekega stable centra, ki bi bil ob Livelyju... za bench warmerja pa je opcij tako malo morje... nekak ne morem več gledat tega Powella, ki se mi zdi, da je v tem klubu since forever... takšnih opcij, ta takšen denar, kot je Powell je malo morje... recimo en Andre Drummond, ki dobi še par fičnikov manj. Sicer pa se strinjam s tabo, da nima velike pogodbe, ampak tudi ne prinašak k mizi nič posebnega, če sploh igra... zame bi bil perfect Jarrett Allen, ampak to so res zgolj mokre sanje....
@Kahwi... kot sem omenil ima Powell sicer nizko pogodbo, doprinese pa tudi ne skoraj nič + običajno je pol sezone tako out zaradi poškodb.
??? a ti sploh gledaš tekme Dallasa. Powell praktično vedno igra ali je na voljo. Zadnja tri leta igral 82, 76, letos 38 tekem (od 41). Pa da doprinese nič ne je tudi totalno nabijanje. Dober, hvaležen igralec za 10-15 minut in 4m.
Nekak si zgrešil moj point... bom probal v eni vrstici... Kleber, Powell, Homes = 27M$, koliko je koristi od njih. Powell je koristen igralec glede na minutažo, ampak pol rosterja hvaležnih role playerjev ne prinaša rezultata oz. je vse odvisno od Dončiča in Irvinga, tudi Hardawaya... ja, tole da je v sezoni 2021/22 odigral 82 tekem, moram priznat, da še sam nisem vedel... je pa kakšno sezono/dve prej odigral tudi že zgolj 40 in 58 tekem... niti se nočem ven vlečt, ker dejansko je igral več, kot sem takole iz glave napisal... še enkrat, point je, da je teh role, hvaležnik igralcev preveč... in premalo resne kvalitete in globine... še enkrat, prej omenjena trojica je skupaj za enega max salary igralca...
Lej lahko ti v vakuumu govoriš kar hočeš, realnost trga pa je malo drugačna. Ne gre takole da sešteješ plače treh (od katerih treh ima Powell samo 15% plače...ti si se pa na njega spravil) povprečnih in dobiš max igralca. Koga bi pa misliš da dobili za navedeno trojico??
judoka ::
Holmes in THJ sta za menjat pred Powell/Kleber duom. Vecji placi + expiry pogodbe (THJ letos, Holmes naslednje leto).
THJ ima dobro sezono, a potrebujejo visino in obrambo bolj kot (karierno) povprecnega shooterja.
Powell kot 2/3 opcija sploh ni slab.
THJ ima dobro sezono, a potrebujejo visino in obrambo bolj kot (karierno) povprecnega shooterja.
Powell kot 2/3 opcija sploh ni slab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: judoka ()
Lej lahko ti v vakuumu govoriš kar hočeš, realnost trga pa je malo drugačna. Ne gre takole da sešteješ plače treh (od katerih treh ima Powell samo 15% plače...ti si se pa na njega spravil) povprečnih in dobiš max igralca. Koga bi pa misliš da dobili za navedeno trojico??
Nobenega resnega, toliko o vrednosti... ne gre za seštevanje, gre za to, da so to trije košarkarji v vrednosti max pogodbe, ki so vsi skupaj za enega solidnega role playerja... recimo Drummond dobi 3,6M$, pa poglej, kaj on prinaša... v glavnem, dodaš še par takšnih, kot so Holmes, Kleber, Powell, in je to več kot pol ekipe... sem pa tudi malce subjektiven, mogoče ni toliko kriv Powell, kot vodstvo kluba, ki ima že leta probleme z visokimi košarkaji, Powell pa kot da ima lifetime contract... evo, pa tudi če nočeš o denarju, malo v kontekstu igre prinesejo Holmes, Powell, Kleber in podobni... sej tudi o Williamsovih 12,5M$ bi se dalo.... imaš roster sestavljen iz takšnih igralcev... + Irving in Dončič, pa pridemo do tega, da če DAL ni popoln in če ne da Dončič, Irving in včasih Hardaway 30-40 točk... živ dokaz ti je bila tekma proti NOP, Hardaway in Irving 40+ točk, marsikaj drugega je šlo nadpovprečno, kot recimo proti meti... in figure it out, kaj bi bilo, če ne bi bilo samo enega od teh dveh... 8-9 hvaležnih role igralcev, na katerega se ne moreš zanest... da ne govorim, da če ne bi bilo Livelyja, bi bila isto tema, ker ima fant za menjavo hvaležne igralce tipa Kleber, Powell, Holmes in podobne in ne nekoga, ki bi vsaj približno bil uporaben v tistih trenutkih. Preveč si se zapičil na Powella, govorim, da se morajo tega znebit in pripeljat vsaj 30% boljšo rešitev... evo, da bi tem balastu dodal še Bertansa s svojimi 17Mio€, potem bo mogoče še bolje razumel, kaj mislim... jebeš hvalžne košarkarje, neglede na plačo, če jih je 80% ekipe takšnih povprečnežev... pač potem prideš do tega, da mora Dončič ali Irving devat po 40 ali 50 točk na tekmo... pa da ne bi zadeli z Exumom... pa ste tu še Green in Hardy... pač tole ni solid ekipa, 9 povprečnežev, ki lahko v nekem trenutku povsem zatajijo in 2 resna košarkarja... za klop gret je dober tudi kdo drug, Dallas pa rabi še koga, ki je dodana vrednost, bolj konstantno... niti ne vem, kako ti še naj razložim. Ne seštevam plač, bolj seštevam število povprečnežev, pa na koncu niti ni važno, ali poberejo 50 ali 100Mio€, če ni od igre in na koncu rezultatov nič.
Zdaj govoriš drugače. Sem se oglasil, ker si se obesil na Powella, ki pa letos s pogodbo 4m res ni noben problem ekipe in je en redkih v ekipi, ki svojo plačo (glede na NBA standarde) korektno oddela. Dosti večji problem Dallasa so pogodbe Greena (letos ne, naslednja 3 leta pa, če ne bo boljši), Williamsa, Holmsa (ki ima 3* plačo Powella, pa še picka so zanj dali, igra pa 0), Curryja (ki ima enako pogodbo kot Powell, pa od njega res ni nič od nič), zelo zelo verjetno tudi Kleberja (dosedaj pač skoraj ni igral letos), tudi THJa (če bo trenutna forma držala ni problem (čeprav je res slab v obrambi), sicer je)...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kawhi ()
Zakaj igra Powell po 30 minut, Holmes pa po 3 minute ve pa samo Kidd.
Nekdo s takšno minutažo kot jo ima Powell v tem teamu pač ni zgolj tretja opcija in to je problem.
Gledam statistiko zadnjih petih iger.
https://www.nba.com/player/203939/dwigh...
https://www.nba.com/player/1626158/rich...
Ja, res je v tem ni problem samo Powell. Problem sta Powell in Kidd. Zamenjaj vlogi Powella in Holmesa pa najbrž nenadoma ne bosta tu več problem ne Powell ne Kidd.
Pa tudi avg stats me v bistvu ne čudi. Z igro kjer se niti dobro zagreti ne prideš na igrišče, kaj šele uigrati s teamom, pač ne boš delal čudeža.
Nekdo s takšno minutažo kot jo ima Powell v tem teamu pač ni zgolj tretja opcija in to je problem.
Gledam statistiko zadnjih petih iger.
https://www.nba.com/player/203939/dwigh...
https://www.nba.com/player/1626158/rich...
Ja, res je v tem ni problem samo Powell. Problem sta Powell in Kidd. Zamenjaj vlogi Powella in Holmesa pa najbrž nenadoma ne bosta tu več problem ne Powell ne Kidd.
Pa tudi avg stats me v bistvu ne čudi. Z igro kjer se niti dobro zagreti ne prideš na igrišče, kaj šele uigrati s teamom, pač ne boš delal čudeža.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Holmes je pa druga obsesija navijačev. Ja res je butasto da ga plačujejo toliko in da popolnoma nič ne igra. Ampak, to so navijači tudi lani skakali glede McGeeja, ki je bil dejansko neuporaben in je neuporaben tudi pri Kingsih. Podobno, pri Woodu - pri tem so skakali da igra bistveno premalo, pa oiogra pri Lakersih še manj. Mogoče ima Kidd tudi glede Holmesa prav.
"Zamenjaj vlogi Powella in Holmesa pa najbrž nenadoma ne bosta tu več problem ne Powell ne Kidd." Mogoče bo pa problem Holmes in pa seveda Kidd, ki mu bo dal preveč minut. Glede Holmesa na prvo žogo bi tudi sam rekel da se mu da vsaj priložnost, ampak Kidd navsezadnje ve, kaj se dogaja na treningu in v slačilnici. Ne jaz in ne ti tega ne vema. No, ti izgleda veš da je Holmes boljši od Powella...
aja, tisto tekmo, ki jo je edino igral Holmes nekaj več - 22min, 16 pik je Dallas izgubil proti Houstonu za cca 30pik...
"Zamenjaj vlogi Powella in Holmesa pa najbrž nenadoma ne bosta tu več problem ne Powell ne Kidd." Mogoče bo pa problem Holmes in pa seveda Kidd, ki mu bo dal preveč minut. Glede Holmesa na prvo žogo bi tudi sam rekel da se mu da vsaj priložnost, ampak Kidd navsezadnje ve, kaj se dogaja na treningu in v slačilnici. Ne jaz in ne ti tega ne vema. No, ti izgleda veš da je Holmes boljši od Powella...
aja, tisto tekmo, ki jo je edino igral Holmes nekaj več - 22min, 16 pik je Dallas izgubil proti Houstonu za cca 30pik...
Zgodovina sprememb…
Jaz ne bi rekel, da je obsesija - to je tvoja lastna percepcija, kjer se v vsakem drugačnem pogledu od lastnega čutiš osebno izzvanega in potem pišeš bedarije. Se polariziraš v skrajnost. V bistvu sam od Holmesa ne pričakujem neke radikalne spremembe. Ampak ej, kot alternativa Powellovih 30 minut na igrišču ...
To kar ti bereš kot obsesijo pri obeh, je po mojem nekaj povsem drugega. Dvomim, da bi bil mehki Powell v očeh večine takšen problem, če bi dejansko bil tretja opcija (kot praviš) in odigral tistih 7 do 10 minut na tekmo.
Aja, pa tekma, ki jo omenjaš, je bil Holmes še najmanjši problem. Oz. ni bil. Tako da v komentarju ne vidim nobenega pointa.
To kar ti bereš kot obsesijo pri obeh, je po mojem nekaj povsem drugega. Dvomim, da bi bil mehki Powell v očeh večine takšen problem, če bi dejansko bil tretja opcija (kot praviš) in odigral tistih 7 do 10 minut na tekmo.
Aja, pa tekma, ki jo omenjaš, je bil Holmes še najmanjši problem. Oz. ni bil. Tako da v komentarju ne vidim nobenega pointa.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Dejan Milojević bi naj doživel infarkt, situacija je menda zelo resna, zarad tega je prestavljena tudi današnja tekma med Golden Statom in Utahom. Če spomnim, Milojević je eden od pomočnikov trenerjev pri GSWju.
Milojevića sem spremljal praktično celotno kariero... možakar je bil kot košarkar zelo borben igralec, še danes ima v ABA ligi rekorde, kar se skokov tiče. Kot trener, pa je pustil velik pečat v srbski Megi, preko katere je kot trener, skupaj z Miškom Ražnatovićem (lastnik Mege in agencije BeoBasket) v ligo NBA spravil celo plejado igralcev, med drugim tudi Nikolo Jokića, pa recimo tudi Vlatka Čančarja, ki ga je takrat Olimpija posodila celo v Škofjo Loko, odkoder je odšel potem v Mego... vse ostalo je zgodovina, ali kako se že reče klišejsko.
Upajmo, da ne bo kaj hujšega z Milojevićem!
Milojevića sem spremljal praktično celotno kariero... možakar je bil kot košarkar zelo borben igralec, še danes ima v ABA ligi rekorde, kar se skokov tiče. Kot trener, pa je pustil velik pečat v srbski Megi, preko katere je kot trener, skupaj z Miškom Ražnatovićem (lastnik Mege in agencije BeoBasket) v ligo NBA spravil celo plejado igralcev, med drugim tudi Nikolo Jokića, pa recimo tudi Vlatka Čančarja, ki ga je takrat Olimpija posodila celo v Škofjo Loko, odkoder je odšel potem v Mego... vse ostalo je zgodovina, ali kako se že reče klišejsko.
Upajmo, da ne bo kaj hujšega z Milojevićem!
Ojoj, zdej vidim, da je zaradi srčnega infarkta Milojević umrl... RIP! Star je bil komaj 46 let...
Kot sem prej pisal, je velik interes za Siakama kazala tudi Indiana, evo, pa je Indiani zgleda uspelo...
BREAKING: The Toronto Raptors have traded Pascal Siakam to the Pacers for Bruce Brown, Jordan Nwora, and three first-round picks.
The Raptors are also acquiring Kira Lewis from the Pelicans as part of the trade.
Kot sem prej pisal, je velik interes za Siakama kazala tudi Indiana, evo, pa je Indiani zgleda uspelo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Meni je bil Milojevič vesno zelo všeč kot igralec. Ni imel centimetrov za centra ampak bil je močan in vedno se je boril kot lev. Malo me je spominjal na Barkleya. Res prehitro. Bil je tudi odličen trener.
Ja Indiana je dalo tisto kar ostali ali niso mogli (Dallas) ali niso hoteli. 3 prve picke. Bo pa zanimivo videt ali se je Siakam obvezal da bo podpisal naslednjo sezono za Indiano. Trdil je da se bo obvezal samo s Torontom če se zmenijo, drugače bo probal free agency naslednjeo sezono. Kar pomeni da je Indiana dala vse to za pol leta Siakama...
Ja Indiana je dalo tisto kar ostali ali niso mogli (Dallas) ali niso hoteli. 3 prve picke. Bo pa zanimivo videt ali se je Siakam obvezal da bo podpisal naslednjo sezono za Indiano. Trdil je da se bo obvezal samo s Torontom če se zmenijo, drugače bo probal free agency naslednjeo sezono. Kar pomeni da je Indiana dala vse to za pol leta Siakama...
Zgodovina sprememb…
2dark ::
BREAKING: The Toronto Raptors have traded Pascal Siakam to the Pacers for Bruce Brown, Jordan Nwora, and three first-round picks.
The Raptors are also acquiring Kira Lewis from the Pelicans as part of the trade.
ZDaj bomo spet bral, kako je škoda, da ga dallas ni dobil. Rofl..
Bo pa zanimivo videt ali se je Siakam obvezal da bo podpisal naslednjo sezono za Indiano. .
Ne. V Dallas bo šel.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
@2dark, Toronto gre v rebuild... ni prav veliko ekip, ki bi lahko ponudile 3 first-round picke, kot jih je lahko Indiana, tako da se tudi težko kdo sekira, da ga ni dobil.
Še vedno pa nič kaj več znanega glede razpoložljivega rosterja na tekmi DAL-LAL
DAL - Luka Doncic (ankle) questionable.
DAL - Dante Exum (heel) out.
DAL - Josh Green (illness) out.
DAL - Derrick Jones Jr. (calf) probable.
DAL - Grant Williams (ankle) probable.
LAL - Anthony Davis (ankle) probable.
LAL - LeBron James (ankle) questionable.
LAL - Cam Reddish (knee) out.
LAL - Gabe Vincent (knee) out.
Še vedno pa nič kaj več znanega glede razpoložljivega rosterja na tekmi DAL-LAL
DAL - Luka Doncic (ankle) questionable.
DAL - Dante Exum (heel) out.
DAL - Josh Green (illness) out.
DAL - Derrick Jones Jr. (calf) probable.
DAL - Grant Williams (ankle) probable.
LAL - Anthony Davis (ankle) probable.
LAL - LeBron James (ankle) questionable.
LAL - Cam Reddish (knee) out.
LAL - Gabe Vincent (knee) out.
Moram priznat, da sem pričakoval bolj izenačeno tekmo oz. da bo DAL resno v igri za zmago proti LAL... ni šlo...
I petka na seboto pa GSW, se pa po odhodu Siakama v Indiano, sedaj najbolj omenja Wigginsa kot potencialen trade za DAL, ko smo že ravno pri GSW...
I petka na seboto pa GSW, se pa po odhodu Siakama v Indiano, sedaj najbolj omenja Wigginsa kot potencialen trade za DAL, ko smo že ravno pri GSW...
A ni Wiggins na max? In ce je, koji k bi sli menjat za njega, razen ce jim GSW placa (z picki)?
Wiggins ima pogodbo do vključno 2027 24-30m na sezono, se dviguje. Mislim da je tole spet kr ena muzička želja kakšnega novinarja brez stika z realnostjo.
Na četrtkovi novinarski konferenci Košarkarske zveze Slovenije je postalo uradno, da je Saša Dončić postal novi športni direktor.
Samael != Samuel
Groot ::
Tole je res patetika... bi razumel, če bi postal predsednik kakšne reprezentance oz. zveze, kar se tiče pokra, blackjacka, one-hand jacka, rulete... upajmo, da bo zaposlen do te mere, da ne bo imel več časa komentirat tekem.
Kafana, moj doma
Kafana, moj doma
Matheus ::
Na četrtkovi novinarski konferenci Košarkarske zveze Slovenije je postalo uradno, da je Saša Dončić postal novi športni direktor.
Zakaj? Rabijo da bo nekdo dealer za poker, da bodo lahko vsi igrali
Na svetovnem prvenstvu so se menjavali pri kartanju, da so ohranili Dončića srečnega. Samo Luka je bedel in kartal z vsakimi.
True story...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matheus ()
Glavni pobudnik je bil bivsi kapetan in ne, ni gogi.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Seveda, ce verjamemo random novinarju iz Bosne...
Govorim o svetovnem prvenstvu na Japonskem lani.
V Nemčiji je bil pa itak razvrat in pred tekmo proti Bosni in pred tekmo proti Poljski. Pa je bil udeležen tudi kakšen visok funkcionar iz KZS-ja, ne samo klapa. Na pripravah pa... eh :D
In ja, govorim iz zelo dobro obveščenih virov, ki niti slučajno ni tisti Bosanski novinar.
Zgodovina sprememb…
Pa sej samo kartanje ni problem... precej bolj odvisen je način kartanja, zdej če je to celo noč, da se ne naspiš, zraven sekaš po alkotu ali še čem, nek poker, za denar... drugo pa je, če igraš tarok na easy, na ta način se še malce sprostiš, pa še malce bolj povežeš in veseliš s kolegi... dokler ne bo to potrdil nekdo iz reprezentance oz. nekdo relevanten, bom tole jemal bolj kot joke... zdej če bo foter od Luke poleg, mu bo verjetno vsaj on težil, da naj gre spat
Sem preprican, da so igrali enko, pili pa sok a smetano.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Pa sej samo kartanje ni problem... precej bolj odvisen je način kartanja, zdej če je to celo noč, da se ne naspiš, zraven sekaš po alkotu ali še čem, nek poker, za denar... drugo pa je, če igraš tarok na easy, na ta način se še malce sprostiš, pa še malce bolj povežeš in veseliš s kolegi... dokler ne bo to potrdil nekdo iz reprezentance oz. nekdo relevanten, bom tole jemal bolj kot joke... zdej če bo foter od Luke poleg, mu bo verjetno vsaj on težil, da naj gre spat
Saj vsi vemo o kakšnem kartanju je govora... O takšnem, ki potem vplivajo na podobo na igrišču.
In ja, govorim iz zelo dobro obveščenih virov, ki niti slučajno ni tisti Bosanski novinar.
Tud jaz...in kaj zdej ko si viri nasprotujejo?
Ne vem ce je povsod enako (verjetno je), ampak za nas Slovence je znacilno da bomo takoj verjeli negativizmom
in jih vzeli za sveto resnico.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: judoka ()
Tud jaz...in kaj zdej ko si viri nasprotujejo?
Z vso gotovostjo na tem svetu, kar obstaja lahko rečem da lažeš ti ali tvoj vir
Naj delajo fantje kar hočejo, njihovo življenje je in sami so odgovorni za svoje početje. Me pa kar zmrazi ko berem, da te stvari niso resnične.
Pa mimogrede. Ob vsaki priložnosti pohvalim Dončića, da igra za reprezentanco. Pri tem res kapa dol, da nikoli nima izgovorov. Z njegovim mačkom smo še vedno boljši za dve klasi, kot brez njega.
Zgodovina sprememb…
Dajmo se vrniti k začetni temi. A ni prav nikogar, ki bo rekel, da mogoče pa to ne bo izpadlo tako slabo. Anyone?! :P
Samael != Samuel
Dajmo se vrniti k začetni temi. A ni prav nikogar, ki bo rekel, da mogoče pa to ne bo izpadlo tako slabo. Anyone?! :P
Morda celo res. V Nemciji se je šele po posredovanju ata Dončić šlo spat
Po prošnji Sekulića, naj tamalga mal umiri.
Zgodovina sprememb…
Duhec ::
Se opravičujem....
Sem med tistim kreganjem zgoraj spregledal obvestilo.
Sem med tistim kreganjem zgoraj spregledal obvestilo.
http://blackbird.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Uh.. Clipersi so na koncu naredili 22-0 za zmago proti Netsom!
Nisem se poglabljal v razloge, ampak zanimivo, kako so se Knicksi odrekli Obie Toppina in ga poslal v Indiano. Men je Toppin zelo dobre igralec iz klopi.. Visok, atletski, strelec .
Clipersi so od 2.1.2 2023 do danes odigrali 22 tekem in izgubili smao na 4-ih.
Nisem se poglabljal v razloge, ampak zanimivo, kako so se Knicksi odrekli Obie Toppina in ga poslal v Indiano. Men je Toppin zelo dobre igralec iz klopi.. Visok, atletski, strelec .
Clipersi so od 2.1.2 2023 do danes odigrali 22 tekem in izgubili smao na 4-ih.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Mato989 ::
Če bosta Leonard in PG zdrava bodo skupaj z Westbrookom in Hardnom težav zalogaj za kogarkoli.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Če bosta Leonard in PG zdrava bodo skupaj z Westbrookom in Hardnom težav zalogaj za kogarkoli.
Realno.. CLipersi lohk gredo letos do NBA naslov.
Vemo pa tudi to, da ekipa iZ teksasa z baje najboljšim igralcem na svetu ne bo v NBA finalu.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Ja LAC je na začetku malce rabil, da so se skalibriral... zdej pa praktično meljejo vse pred sabo... če vsaj približno štima kemija, je že zelo težko, da ne bi kaj bolj vidnega dosegli, govorim o rosterju, poimensko... Leaonard, George, Harden, Westbrook, Mann, Powell, Zubac... rado se zgodi, da ko imaš takšna imena na kupu, da stvar ne fukcionira, ampak tu več kot fukcionira, tako da bo veliko razočaranje če ne bo vzaj zahodnega finala. Vemo pa kako je... ne bi bilo nič presenetljivega, če bi imeli "smolo" s poškodbami, vsaj sta Leonard in George že imela precej težav...
Sicer pa danes tekma med DAL in BOS. Jaz sem optimist, nasploh se pri DAL bolj bojim tekem s tistimi "že dobljenimi nasprotniki", kot s temi favoriti. Pa tudi sicer, DAL je imel zaradi odpovedane tekme proti GSW lepo priložnost, da se malce odpočije in zaceli rane, vprašljiva sta samo Exum in Curry, torej če igra še Exum, je DAL praktično kompleten, kar se je letos zgodilo redko. Pri BOS sta day-time-decision Horford in Holiday. Sicer pa je imel BOS pred dnevi zajebano tekmo proti DEN, proti katerem so izgubili sploh prvo tekmo na domačem terenu to sezono. Vćeraj so igrali tekmo proti letos več kot solidnem HOU, danes pa b2b tekma še prodi DAL... seveda doma. Ne bom skromen, če rečem, da sem optimist oz. verjamem v zmago DAL nad najboljšo ekipo v ligi NBA.
Sicer pa danes tekma med DAL in BOS. Jaz sem optimist, nasploh se pri DAL bolj bojim tekem s tistimi "že dobljenimi nasprotniki", kot s temi favoriti. Pa tudi sicer, DAL je imel zaradi odpovedane tekme proti GSW lepo priložnost, da se malce odpočije in zaceli rane, vprašljiva sta samo Exum in Curry, torej če igra še Exum, je DAL praktično kompleten, kar se je letos zgodilo redko. Pri BOS sta day-time-decision Horford in Holiday. Sicer pa je imel BOS pred dnevi zajebano tekmo proti DEN, proti katerem so izgubili sploh prvo tekmo na domačem terenu to sezono. Vćeraj so igrali tekmo proti letos več kot solidnem HOU, danes pa b2b tekma še prodi DAL... seveda doma. Ne bom skromen, če rečem, da sem optimist oz. verjamem v zmago DAL nad najboljšo ekipo v ligi NBA.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 275105 (68738) | mersault |