» »

NBA sezona 2023-2024

NBA sezona 2023-2024

Temo vidijo: vsi
««
56 / 59
»»

Legon ::

In to je tist del, ki je na meji nemogocega. Na tem nivoju je samo vprasanje kdaj ima katerakoli ekipa vecer, ko jih ni mogoce ustavit. Kakor tudi vecer ko preprosto ne gre. Zato so 4 zaporedne zmage dallasa na meji nemogocega. Ker to pomeni, da dallas ne sme imet slabe tekme, in boston ne sme imet res dobre. Ampak upanje umre zadnje, tako da bomo pridno navijali dalje.

Okapi ::

Kurzweil je izjavil:

Tudi meni se zdi to precej neumno, da bi neka franšiza, kot je Boston, šla v nek takšen rizik, samo zato, da bi postali prvaki doma.

Sigurno niso namenoma izgubili, skoraj gotovo pa niso igrali 100%, ker so pač mislili, lako čemo, in imeli nekje v podzavesti, da tudi če slučajno izgubijo, ne bo nič hudega. Pač psihologija, čisto nič nenavadnega v športu. Na drugi strani je pa šlo Dallasu za preživetje in je nastala razlika.

Ganon ::

Dovolj je, da zmagajo naslednjo in potem šesto igrajo doma. Če jim tam uspe, bo na sedmi pod pritiskom Boston. Enkrat se bo zgodil povratek po zaostanku z 0:3. Drznimo si sanjati, da letos.

kixs ::

Meni se je pred finalom zdelo nemogoce, da lahko Dallas izgubi tri zapored. Vse je mozno...

Zvezdica27 ::

Uf... tole je pa Duka Lončič igral mnogo bolje kot game3, tud vmes je exum končno nekaj pokazal, hecno je, da so potem rezervisti imeli ful samozavesti... no, v glavnem, ni bilo tako easy kot zgleda, ampak so si res dobro pripravili to prednost, je bilo pa še vedno precej 1 na 1, sploh Duka Lončič...

ajde še eno morajo zmagati, potem pa mislim, da je psiha v igri!

jebemu...

zz

globoko grlo ::

Fantje ne se prevec veselit! THJebiveter se je izkazal na +30 tekmi.
Ce ga da naslednjo tekmo zgodaj not, pusnemo.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

aborko ::

Luka je igral ok, čeprav so še kr ogromne rezerve pri trojkah -skupi s KI sta imela trojke le 1/14, Luka 0/8). Verjetno za game 5 bo Porzingis nazaj ane. To potem malo spremeni igro.

arnecan1 ::

Porzingis verjetno bo nazaj, vprašanje je, če bo 100 %.

Drugača pa ja, potrebno bo najti odgovor na njegovo prisotnost, če bo igral. To je pa naloga štaba in eksekucije igralcev na igrišču.

kow ::

Zvezdica27 je izjavil:

tud vmes je exum končno nekaj pokazal, hecno je, da so potem rezervisti imeli ful samozavesti...


Ko se pod kos vrne Porzingis, bo Exum tezje prodiral. Boston je brez Porzingisa veliko bolj premagljiv.

Zvezdica27 ::

mal schauen, Junge, mal schauen...

Duka Lončič jih bo danes obračal...

zz

Samael ::

Malce prehitevaš. Tekma je na noči iz ponedeljka na torek.
Samael != Samuel

Kurzweil ::

Ja... ko bi le bila tekma danes... pa še po možnosti po tej nedeljski nam ugodni uri ob recimo 21:00... tudi če bi bil zdejle ob 23:00 bi bil perfect...

Se pa menda Klay Thompson zadnje dni pogosto smuka po LA oz. krog LAL... zadnjič je v enem pogovoru na ESPN dejal, da pogreša Kalifornijo... zadnje čase tudi pogosto objavlja slike LAja... glede na to, da je to njegov rojstni kraj, se ne bi čudil, če se bo za konec kariere preselil v LAL... tudi sicer mislim, da se bo GSW počasi razpadel, vsaj ta generacija, ki je mislim, da že dala svoje, kar sem tudi pisal po izpadu GSW.

Je pa na izhodnih vratih pri GSW menda tudi Kevno Looney, gotovo boljši kot Powell, Kleber in podobni... podobnega mnenja sem tudi za Vezenkova, ki zapušča SAC, čeprav njega sumim, da bo pobral kakšen izmed Evroligaških velikanov.

hamez66 ::

Danes en stinker od pingus tingusa, da bodo še Celticsi čutili kar smo v Dallasu. V Dallasu ali je slabo igral v playoffu ali pa je bil poškodovan. Če pa ni bilo nič od tega, je pa poskrbel za to, da ekipa ni bila konsistentna, ker se je drugače igralo z njim na igrišču kot brez njega, on pa je igral vsako drugo tekmo (v narekovajih).

Malo čenč pred 5. tekmo. Drugače nimam zamer do Porzingisa, je bil pač gamble, ki je vključeval njegovo zdravje, in zdravje je bilo bolj slabo.

BT52 ::

Pa še ko je prišel nazja je rabil 3 tedne, da sploh spodobno odigral.

Duhec ::

Sem že nestrpen... še slabe 3 ure do začetka pete tekme.
Prenos Kanal A in Arena Sport 1
http://blackbird.si/

Samael ::

Upam, da bo dobra tekma, ker se mi že zdaj zapirajo oči :)
Samael != Samuel

Kurzweil ::

Jaz pa sem prav splaniral, da sem že odspal par ur, verjetno edine ure, ki sem/bom jih prespal danes...

No, pa da vidimo, če je BOS zadnjič nalašč izgubil, da bo danes slavil na domačem parketu :))

Lejga ::

Najnižja cena za sedež v TD Gardnu je danes 1714$, sedežev 19,156, kapitalizem v vsem svojem sijaju. Danes ziher ni zadnja tekma.

kixs ::

Verjetno niso nalasc izgubili. Pac pa so se enostavno predali, ker ni slo in ni imelo smisla. Pri vodstvu 3:0 pac eno lahko izgubis brez posledic.

Danes je nova takma in po 1/4 se bo ze videla situacija - kdo bo dominanten... Sicer upam, da Luka igra kot prejsnjo igro in poleg tega zadene 39% tric ;)

Kurzweil ::

Lejga je izjavil:

Najnižja cena za sedež v TD Gardnu je danes 1714$, sedežev 19,156, kapitalizem v vsem svojem sijaju. Danes ziher ni zadnja tekma.


Aha, torej danes spet BOS izgubi :))

Franšiza, ki s to ekipo še ni dosegla nič a so že dolga leta glavni pretendent za naslov, se bodo šli riziko do zanje tekme? :))

Sicer pa, če smo že ravno pri tem... verjetno ima vsaj pol dvorane sezoneske vstopnice, torej od njih verjetno ni nekega profita, ostane 10.000 gledacev... ko to pomnožiš s preostalimi vstopnicami... dobiš za razmere NBA lige dokaj smešne zneske. Par 10mio$ v tem svetu ni nič... v primerjavi s tem, da riskiraš naslov...

Lejga ::

Pa smo tam "For example, the Boston Celtics, who finished the season as the No. 1 seed with a 64-18 record, will see their players earn $804,000 each if they win the championship", v igri danes je pa zaslužek min. xx mio$ samo s strani gledalcev, kaj šele s strani TV pravic, kdo bi se pa odpovedal temu podarjenemu denarju? Mislim da bojo Mavsi danes zmagali.

Ah ja, der Rubel mus rollen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Lejga ()

Samael ::

Ah, daj nehaj te kozlarije trapati. A res na forumu ta moment ni kakšne boljše teme za teoretike zarot, da moraš tu moriti s temi neumnostmi?


Samael je izjavil:

Finale playoffa je no. Za to se gradi ekipo leta ali celo desetletja.

Na svetu ni tako butaste ekipe, oz. managementa, ki bi se igral s tem, seveda pa se najdejo posamezniki, ki nekje poberejo špekulacije podobnih posameznikov in jih naokoli predstavljajo kot dejstvo.
Sicer povsem verjamem, da je šel Boston v to igro povsem ležerno, pa da ko se je naredila neka razlika oz. ko jih je Dallas tako ekspresno nadigral tam od tretje četrtine niso videli več nobenega smisla pritiskati, pa vseeno... tisti, ki meni da je bilo namenoma verjetno nima najbolj predstave, kaj končnica pomeni za neko franšizo.
Samael != Samuel

kixs ::

Se zaceli niso, pa je Luka ze cel zasvican ob poslusanju himne... :lol:

Lejga ::

Luka ze cel zasvican Full.

kixs ::

Upanje ostaja... grem pocasi spat...

Kurzweil ::

kixs je izjavil:

Upanje ostaja... grem pocasi spat...


Lahko greš mirno spat... je @Lejga lepo povedal, da BOS služi denar, po naslov gredo v 7. tekmi, tako da se je škoda nekaj živcirat in gledat tekmo :D

Samael ::

Boh ne daj, da bi Kidd prekinil
Samael != Samuel

Kurzweil ::

Jason Kidd bi lahko kakšen timeout vzel...

aborko ::

Ojej, Kyrie spet malo shaky deluje, trojke Klebru ne gredo, dosti izgubljenih žog...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: aborko ()

Kurzweil ::

Ja... po prvi četrtini 4 izgubljene DAL in 0 BOS... slab met DAL... izgubljajo skos. Dejansko razen tistih 3 trojka Greena in Exuma, ni kaj veliko pozitivnega zaenkrat... torej rezerve še veliko.

IL_DIAVOLO ::

Tole je odločeno. Lahko greste se ujet kako urco ali dve spanca.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Kurzweil ::

Tale prvi polčas je bil naravnost obupen, praktično v vseh pogledih. Prav zares se niti ni za sekirat, saj jih je BOS v prvem polčasu povozil. Škoda pisat na dolgo in široko.

@Lejga, si videl sedaj, kako hitro izpadeš tepček?

Duhec ::

Na polovici vodi Boston 67:46 ...
Zadnje 3 trojke Bostona so me kar pobile, kaj šele Dallas... ne gre in ne gre...
Še vedno upam, da se Dallas čudežno prebudi... ne bi bilo prvič.
Upanje v to mi daje prav Irving, ki se je v zasdnji minuti do polčasa požrtvovalno vrgel za žogo med komentatorje...
http://blackbird.si/

Kurzweil ::

BOS meče trojke 48%, tako da ne gre samo za par zadnjih trojk... DAL ni pokrival trojke celoten prvi polčas, takrat ko so najbolj padale trojke je bilo to zaradi dejstva, da igra Kidd z neprimerljivo višjo in pošasnejšo ekipo.

Sta pa Dončič in Irving preslaba, da bi DAL naredil kaj več. Boston samo 2 izgubleni žogi... Boston tudi dobiva skok... prosti meti DAL spat obupno...

DAL se zna vračat, ampak danes si ne morejo več privoščit ene same serije, kot jih je imel BOS danes že par, večinoma na račun Kidda, ki ni prekinjal oz. se prilagajal.

Pač v vseh prvinah je boljši BOS, zasluženo vodi...

Lejga ::

Kurzweil je izjavil:

Tale prvi polčas je bil naravnost obupen, praktično v vseh pogledih. Prav zares se niti ni za sekirat, saj jih je BOS v prvem polčasu povozil. Škoda pisat na dolgo in široko.

@Lejga, si videl sedaj, kako hitro izpadeš tepček?


O tem da sem budala, se bomo lahko pogovorili po tekmi. O osebah, ki uporabljajo besedi tepček, imam pa svoje mnenje. Še Glasbena podlaga:

Duhec ::

Greena bi bilo treba klonirat...
Da vidimo zdaj THJ, če bo šlo.
http://blackbird.si/

Duhec ::

Dallas je sicer dobil 3/4 za +2, vendar premalo, da bi lahko v zadnji četrtini nadoknadil +19 Bostona.
Ali pač. Upanje je še 12 min.
http://blackbird.si/

Duhec ::

Lepa gesta Irvinga, da se je poslovil od igralcev Bostona.
Čestitke Bostonu za zasluženo zmago in osvojitev prstana.
Dallasu čestitke za vso borbenost, da so prišli in igrali v finalu, za vse (razen Irvinga) je to bilo prvič.
Izkušnja, ki jo, verjamem, bodo vnovčili že drugo leto.
Zdaj pa zaslužen počitek, tako za igralce kot za nas. :)
http://blackbird.si/

Likalnik ::

Skoda, da se ni izšlo...BOS je pac trenutno prva liga.
Cestitke DAL, da je prisel tako dalec...pred začetkom sezone si tudi v sanjah nisem predstavljal, da bo DAL prisel do sem.
Vseeno pa ne morem mimo tiste svoje teze iz pred par dni nazaj.
Ali je BOS (pa bom uporabil milejši izraz, ker je ocitno "namerno" izgubil za dolocene fanatike prevec groba beseda) sel takrat v igro prevec ležerno oziroma z zeljo, da pokal dvigne v domaci dvorani....
Sem preprican, da prejsno tekmo niso igrali 100%, in so v tekmo sli z mislijo, ce jih z 50% efforta premagamo OK, v nasprotnem primeru gremo po pokal v domačo dvorano.

Si zelim tudi sam, da ni tako oziroma sem do zadnjega upal, da bo DAL prisel na 3:2 ampak ocitno ne gre

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Likalnik ()

Mato989 ::

Včeraj so bile dovoljene sanje, danes je nov dan >:D

Šolanje Bostona, Dallasovih pionirčkov... zaslužen MVP Brown...

Skratka Dallas so DEKLASIRALI.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Groot ()

Mato989 ::

Ko tak radi nabijajo statistiko, Dallas je komaj po 3 minutah dosegel prvi koš kdaj se je to nazadnje zgodilo v finalih?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Groot ()

IL_DIAVOLO ::

Boston je res bil na cisto drugem nivoju, na case sem dobil obcutek kot da si je Boston zazelel bolj dostojnega nasprotnika :D

Obramba iz zlatih 90-ih, skok je bil praktično vsak njihov.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Groot ()

kow ::

Meni se zdi, da bi Boston zlahka opravil z vsemi nasprotniki. Kaj tocno pa bi lahko Clippersi, Thunderji ali Timberwolvesi naredili proti Bostonu? Denver letos nisem gledal, tako da ne morem soditi.

Matheus ::

Mato989 je izjavil:

Včeraj so bile dovoljene sanje, danes je nov dan >:D

Šolanje Bostona, Dallasovih pionirčkov... zaslužen MVP Brown...

Skratka Dallas so DEKLASIRALI.


Končno si prišel na svoj račun Mato. Sicer šele v finalu NBA.

Končno si vsaj za nekaj dni dobil smisel za življenje. :))

lynxslo5 ::

Nekateri smo pred tem finalom napovedovali, da je Boston odlična ekipa z ogromno tradicijo in da je favorit v tem finalu. Nekateri ste pa očitno poslušali ata Dončića, ki je napodedoval 4:0 za Dallas.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Groot ()

Legon ::

Nekateri generali pa se po bitkintolcete po prsih in slaboumno podtikate izjave. Lahko pa seveda najdes kje kak citat kdo razen Sase Doncica (pa se on tega ni izjavil) je trdil, da bo dallas zmagal z 4:0.

Zanimivo kako se vedno ponavlja ta primitiven vzorec z nekim brezveznim pretepanjem slamnatih moz.

Mato989 ::

A Saša Dončič ni dovolj? Prvi delusional

Letos je Dallas imel srečo s poškodbami v PO... me zanima kako bo ko se LD/Irving poškodujeta v playoffih kot Leonard ipd... da vidimo pol kvaliteto.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Groot ()

kow ::

Bomo videli naslednjo sezono. Napovedujem vsaj 55 zmag v rednem delu sezone.

Legon ::

Mato989 je izjavil:

A Saša Dončič ni dovolj? Prvi delusional

Letos je Dallas imel srečo s poškodbami v PO... me zanima kako bo ko se LD/Irving poškodujeta v playoffih kot Leonard ipd... da vidimo pol kvaliteto.


Sasa tega nikoli ni napovedal, tako da je to samo se eno v vrsti slaboumnih podtikanj. Predvsem pa me veseli da priznas, da so blodnje o 4:0 za dallas zrasle na zelniku raznih PNG, ki ne sledijo temi.

LD in Irving sta pac klaso visje od Leonarda, ki ga samo grdo pogledas pa ne more vec igrat v playoff.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Legon ()

Mato989 ::

LD in Irving sta pac klaso visje od Leonarda, ki ga samo grdo pogledas pa ne more vec igrat v playoff.


Seveda, zato pa je bil zraven Duncana, GInobilija in Parkerja Leonard MVP finala... ne LD77 :))
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Groot ()
««
56 / 59
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733263280 (56913) mersault

Več podobnih tem