Forum » Pomoč in nasveti » Telefon
Telefon
karmiee ::
Oj.
Potrebujem telefon, ki dela normalno, je normalno odziven in ima dober fotoaparat. Kupila bom na obroke, do 12€ mesečno.
Kaj priporočate?
Potrebujem telefon, ki dela normalno, je normalno odziven in ima dober fotoaparat. Kupila bom na obroke, do 12€ mesečno.
Kaj priporočate?
Bo res?
Mislim... So mi priporočali Samsung A34 5G, pa sm razočarana. Ne odziva se na dotik normalno, prvi dan zašteku pri klicu, ko sem pisala sporočilo je kar neki po svoje...
Prej sm mela pa Poco x3, pa je bil super, ampak je žal oddelal svoje. Edino kamera mi ni bila všeč oz.želim boljšo. Sam ne vem ali je mogoče.
Kaj pa Huawei? Edino ne vem, kako je z aplikacijami. Sploh spletna banka, če dela normalno,... Ker baje naložit se da.
Mislim... So mi priporočali Samsung A34 5G, pa sm razočarana. Ne odziva se na dotik normalno, prvi dan zašteku pri klicu, ko sem pisala sporočilo je kar neki po svoje...
Prej sm mela pa Poco x3, pa je bil super, ampak je žal oddelal svoje. Edino kamera mi ni bila všeč oz.želim boljšo. Sam ne vem ali je mogoče.
Kaj pa Huawei? Edino ne vem, kako je z aplikacijami. Sploh spletna banka, če dela normalno,... Ker baje naložit se da.
wcpapir ::
A53 ne priporocam, dobil sem sluzbenegabin sem vzel le ker mi na iphone 14 max ne dela tarok dobro. Fotografije so zanič, blede in pacaste.
matobeli ::
Prej sm mela pa Poco x3, pa je bil super,
Če ti samo ni bila kamera všeč pol komot vzameš raje Redmi Note linijo. Poco X3 je bil namenjen bolj igranju iger in performancu, kamera niti ni bila nikoli poudarjena.
Recimo tole: Na obroke, krepko pod 12eur:
https://www.bigbang.si/xiaomi-redmi-not...
edit: eh, ni ta model, rabiš 4G varjanto in ne 5G, 4G ima boljšo kamero, ampak je pri BB razprodana. Kje imajo še na obroke pa nevem. Skratka, išči Redmi Note 11s 4G, 108MP kamera. To je soliden budget telefon z solidno kamero.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
PacificBlue ::
A1 ima akcijo :
Vsem imetnikom EYCA mladinske kartice Vajb ponuja ekskluzivno ponudbo, kar 50% popusta na A1 Vajb paket za 12 mesecev za vse nove naročnike
V paketu Vajb Iphone 11 64 gb za 14.4 eur na mesec/24mesecev
https://www.a1.si/telefoni/iphone-11-64...
Vsem imetnikom EYCA mladinske kartice Vajb ponuja ekskluzivno ponudbo, kar 50% popusta na A1 Vajb paket za 12 mesecev za vse nove naročnike
V paketu Vajb Iphone 11 64 gb za 14.4 eur na mesec/24mesecev
https://www.a1.si/telefoni/iphone-11-64...
I’m out.
:3
:3
OutOfTheBox ::
Verjetno res. Skušala bom uveljavljati stvarno napako.
Ne vem, ne "dišijo" mi samsungi. Ampak če je kater vreden greha, potem ga bom pač vzela :)
Hvala vsem.
Sem jih pregledala (se tak ne spoznam), ampak upam še na kakšno mnenje, priporočilo, ker še zdaj ne vem kateri je najboljši (to kar rabim), ker je vsak drugega predlagal ?
Ne vem, ne "dišijo" mi samsungi. Ampak če je kater vreden greha, potem ga bom pač vzela :)
Hvala vsem.
Sem jih pregledala (se tak ne spoznam), ampak upam še na kakšno mnenje, priporočilo, ker še zdaj ne vem kateri je najboljši (to kar rabim), ker je vsak drugega predlagal ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: karmiee ()
OutOfTheBox ::
Verjetno res. Skušala bom uveljavljati stvarno napako.
Hvala vsem.
Preden kaj pošiljaš nazaj naredi factory reset in poskusi še enkrat. Kot drugo, glej da se to vedno dogaja in ni neka naključna zadeva (drugače boš dobila nazaj v enakem stanju).
Sicer praviš da imaš A34 5G. To je telefon v srednjem cenovnem razredu in sploh ne sme bit slab (osebnih izkušenj s to serijo sicer nimam). Razen v primeru če ni defekten, vse kar boš kupila za 12€ na mesec, bo slabše od tega. Sicer pa tak telefon nima (še) kaj štekat.
matobeli ::
Rud če je bla z Xiaomijem zadovolna in Samsungom ne, je Samsung še vedno najboljša izbira...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup telefona - budget 400Oddelek: Mobilne tehnologije | 1354 (1083) | teslam2 |
» | S10e - mobilni internet prekinjaOddelek: Mobilne tehnologije | 964 (678) | ParaEagle |
» | Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17065 (15289) | boris82 |