» »

S10e - mobilni internet prekinja

S10e - mobilni internet prekinja

ParaEagle ::

Odkar sem kupil 1 mesec nazaj rabljen S10e na ebay.de, mi ne dela mobilni internet. Star naj bi bil samo 1 teden.
Probal sem pa HoT in A1 SIM kartico, pri obeh enako prekinja, itak je pa enako A1 omrežje. Včasih se pokaže LTE, včasih E, včasih prekrižan krog. Na Google Play se mi še ni uspelo vpisat. Dočim Poco X3 NFC mi ni prekinil enkrat odkar ga imam od aprila letos, vedno piše LTE.
Dal sem tudi factory reset (pa že po nakupu je prišel resetiran) in je enako.
Ne vem kaj naj še naredim, je to možno da je hardwarsko kaj okvarjeno?
  • spremenilo: ParaEagle ()

DamijanD ::

A tudi wifi ti ne dela?

Tako je. Dočim spet probam pri Poco, in se že kar sam od sebe poveže.

DamijanD ::

zgleda HW problem...

Apofis ::

Mal offtopic...kjes ga kupu&kolk? thx

Apofis je izjavil:

Mal offtopic...kjes ga kupu&kolk? thx

aja, vidim, naj bi bil rabljen... iščem pocen novega :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Apofis ()

WiFi dela, nisem imel dodanega MAC-a v routerju.
Drugače pa dela samo zunaj, precej smotano, sploh zdaj ko je zunaj minus.

rokp ::

ParaEagle je izjavil:

Glede na te cene se že bolj splača razmisliti o Samsung Galaxy A52s.

??? Ta dva pa res nista primerljiva. Ce nekdo razmislja o A52s, je alternative, kolikor hoces, ce o S10e, pa ne ravno veliko (hint: dimenzije).

To dobro vem, ampak sem preiskal vse, pa nisem našel neke pametne alternative S10e. Pa na S10e je že vse skupaj malo premajhno (prej sem bil na Antutu download strani in sem komaj kaj videl), tako da za primarni/edini telefon raje ne priporočam.
Pa baterija je res porazna, ni šel skozi cel GFX Bench, pa je bilo še 13% baterije. Dočim A52s je po enem dnevu idlanja brez mobilnih podatkov na 98%, to je primerljivo s Poco X3 NFC, ki ima 5000 mAh.

A52s s Caseology Parallax ovitkom je že res velik. Celih 80,8 x 165 sem pomeril. Prej sem imel Poco X3 brez ovitka in sploh ni tako velik, 76,8 x 165. Fora je da tega lahko uporabljaš brez ovitka (z ovitkom je en kup cegla), ker ima res kvaliteten in lep caseback. A52s pa cheap shit plastika, ki drsi iz rok in ni neki za pogledat.
Še najbolj optimalna velikost mi je Realme GT, z ovitkom 75,9 x 161, brez 3 mm manj.
Tako da naslednjič kupim nekaj v tem smislu, pri A52s pa najbolje da menjam ovitek za Spigen Thin Fit, potem bi moral imet 78,5 x 163 mm, 2 mm se že kar pozna. S tem sem potem tudi že na pol poti do Realme GT.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ParaEagle ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov telefon za 600-800€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
588246 (5828) Vetrpiha
»

Iščem normalen "majhen" telefon

Oddelek: Mobilne tehnologije