Forum » Sedem umetnosti » Silo
Silo
Temo vidijo: vsi
Horas ::
u še malo. le kakšen bo svet zunaj?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
matobeli ::
Sej to se ve že iz prve sezone.
Kuglvinkl: prevedena je samo Wool oziroma celotna "Silo" zbirka kratkih zgodb. Druga knjiga je predzgodba, tretja pa afetrmath če se prav spomnim.
Jo pa priporočam, prevedena je solidno, zgodba hitro teče in je celo manj nekih mašil kot v seriji.
Kar v praksi pomeni da je zgodbe za vsaj še dve sezoni in najboljše šele pride.
Kuglvinkl: prevedena je samo Wool oziroma celotna "Silo" zbirka kratkih zgodb. Druga knjiga je predzgodba, tretja pa afetrmath če se prav spomnim.
Jo pa priporočam, prevedena je solidno, zgodba hitro teče in je celo manj nekih mašil kot v seriji.
Kar v praksi pomeni da je zgodbe za vsaj še dve sezoni in najboljše šele pride.
LeQuack ::
Po dolgem času pogledal to serijo in moram reči da je, poleg Severance, ena izmed boljših sci-fi serij zadnjih nekaj let. Igralna zasedba je super, zgodba se stopnjuje z vsako epizodo in dober zaključek. Tako da nestrpno čakam drugo sezono.
Quack !
kuglvinkl ::
to kar ste videl v prvi episodi je nek tak blag uvod. But still, eni ne bodo brali, tako da - easy s spojalnjem
Your focus determines your reallity
BigWhale ::
Jest sem lih vidu, da je prvi del ze na voljo, ko sem zacel gledat cetrto sezono Slow Horses. :D Bom najprej to pogledal, da se se kak del Silota nabere. :))
oo7 ::
111111111111 ::
ne vem kolk lahko spoilate, ker smo nekateri prebrali knjigo. :D Drugi pa so vse tri. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Outcast ::
Počasen vendar zanimiv začetek; ko je šerif zavihtel zastavo pa nato polje mrtvih daje srhljiv filing ki drži celotno raziskovanje 'opuščenega' Sila...
To sem pogrešal in komi čakam drugi del da vidimo kdo je tipček tam čez ;)
To sem pogrešal in komi čakam drugi del da vidimo kdo je tipček tam čez ;)
delavec44 ::
Kako da se ni cel silos kontaminiral, ko so šli vsi ven? Menda jih niso parcialno spuščali ven čez prostor za dekontaminacijo in potem zaprli vrata za njimi.
Glede na zaprta vrata bi tudi lahko sklepala, da je nekdo še vedno notri.
Glede na zaprta vrata bi tudi lahko sklepala, da je nekdo še vedno notri.
BT52 ::
Ma ravno ta pisec knjige: Nima ravno inženirske žilice in veliko stvari preveč poenostavlja, ter naravnost narobe razume, :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Altered Carbon (Tv serija 2018-) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 22073 (11307) | DamijanD |