Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"
Temo vidijo: vsi

AgJ1 ::
A Janša jih ni smel?Kako to misliš "za razliko od janše"?
A on ni nastavil svojih?
Napisal je:
za razliko od janše on to sme
Mislim da je jasno, kaj je bilo mišljeno.
Kako pa jih je potem nastavil? Nesmelno?
A malo natepavaš? Beseda je seveda o dvojnih merilih, ko je vsaka zamenjava ali sprememba, ki jo je naredila prejšnja vlada (brez nekega velikega rompompoma z njihove strani) bila oblajana, spljuvana in problematizirana iz vseh večinskih medijev, medtem ko so taisti mediji nekaj časa glasne javne pozive na pogrome kogarkoli, ki je bil imenovan v času prejšnje vlade kamorkoli, povsem normalizirali - v tisti gonji kar dolgo časa v mandatu Golobove vlade so stvari že šle v smeri razčlovečenja ljudi, ki niso pripadali novi oblasti, razna “čiščenja janšistov” so že kar malo spominjala na neke druge čase iz 20. stoletja.

Polda ::
Slovenija bo morala vsako letos prisilno sprejeti 126 migrantov ali plačati 2,8 miliona eur kazni.
Seveda Golobja vlada bo raje sprejela migrante kateri bodo celo življenje pripopani na socialno pomoč kar bo mnogo dražje.
Velika večina Slovencev je proti migrantom če damo tisti proti recimo 2,5 eur na leto in plačamo kazen EU.
Seveda Golobja vlada bo raje sprejela migrante kateri bodo celo življenje pripopani na socialno pomoč kar bo mnogo dražje.
Velika večina Slovencev je proti migrantom če damo tisti proti recimo 2,5 eur na leto in plačamo kazen EU.

bbbbbb2015 ::
Slovenija bo morala vsako letos prisilno sprejeti 126 migrantov ali plačati 2,8 miliona eur kazni.
To je v redu. To je evropska direktiva, nek kompromis. Ker prej je bil slabši kompromis, nujno je bilo sprejeti migrante. To so dosegle višegradske države in je en korak naprej (od obveznega sprejema migrantov).
Ker namreč, Pakistanci so sklenili nagnati 1,7 miliona Afganistancev, ki so bili v Pakistanu. Imajo probleme, ker se jim redi (zopet) neka talibanska klika:
https://www.aljazeera.com/news/2023/11/...
Nihče v Pakistanu ni proti, razen nekih aktivistov. Gre preprosto za to, da se med nedokumentirane emigrante vmešajo vse sorte kriminalci, za njih je to vedno mlaka, v kateri se zlahka zaredijo.
Do tega spoznanja bomo prišli v Evropi tudi. Švedi in Danci in Nizozemci to že spoznavajo. Policaji pomagajo, če imamo ne vem, 1 kriminalca na 100 prebivalcev, majhni zločini, kraja sendvičev, mali džankiji, pa to.
Čim se zaredijo proper kriminalci, dilerji, ki nastavljajo bombe in streljajo z avtomati - to pa je ena druga zgodba. Preiskovati te zločine, sploh če se kriminalci skrivajo v getih, to je NO-GO. To sploh ni mogoče.
Pa nam pamet soli ena Zovfka Veldova, tam na Nizozemskem pa ima tako štalo, da glava peče. Proper dilerji, z avtomati, bombami, grozijo, morijo. To porihtati, nizozemski policaji bodo v delu do grla.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2015 ()

feryz ::
Za vsakega je pisalo v največjih medijih in nekateri so se od sile metali po tleh.Jaz takoj pristanem, da me dajo v vse medije, ker sem potamanil par milijonov in mi zraven dajo še 6 mesecev pogojno.
Sedaj je vse tiho. Pa harajo dosti dosti bolj.
Ampak zakaj prepričevati prepričanega.
Mediji danes meljejo eno, jutri drugo.

arnecan1 ::
Hvalabogu se naše države drži slab glas.

mtosev ::
Slovenija ni zanimiva za večino beguncev. Ne vem ali je to pozitivno ali negativno. Transit country smo
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

Slovenija ni zanimiva za večino beguncev. Ne vem ali je to pozitivno ali negativno. Transit country smo
To je res. Vendar kot prvič, lahko migranti ostanejo v žepu v Sloveniji. Na nek način so že v žepu.
Kot drugič, če hočeš potovati okrog, rabiš denar ali neke dragocenosti, da plačuješ. Ne moreš harati okrog zastonj. V tej fazi, na Balkanu ali v Sloveniji je migrantom večinoma denarja že zmanjkalo.
Potem pa so vlomi in ropi in kraje.
Tako da absolutno, migrante je treba dat na nulo. Zdaj ti golobarji imajo neko čudno agendo, videli bomo, kaj bodo ljudje porekli. Polcaji že skrivajo posilstva, vendar na nek način se to vseeno zve.
Tudi mesto postane manj varno, z migranti, ki prosto pohajkujejo okrog.
Bomo videli, kaj bodo ljudje rekli. Prve volitve so evropske.

c3p0 ::
Migranti imajo dostikrat debit kartice, ki se magično polnijo. Verjetno z našim denarjem, preko kakih NVO. To niso taki, ki bi stradali, ali bili raztrgani.

Migranti imajo dostikrat debit kartice, ki se magično polnijo. Verjetno z našim denarjem, preko kakih NVO. To niso taki, ki bi stradali, ali bili raztrgani.
Imaš kakšen vir za to, ker to bi že prišlo na dan, če bi to bilo res. Prišlo je na dan, da je direktorica Mirovnega inštituta dajala navodila migrantom, kako pridejo do Slovenije. Kaj jo enači s tihotapko migrantov.
Verjamem pa, da bodo ljudje glasovali drugače. Bomo videli.

DangerBunny ::
Kar so nam naredili Golob & Co je ponižujoče bolano. Imajo nas za imbecile in nam kradejo pri belem dnevu. To je grozljivo!
Imajo? Sej se mu to dopusca.
Ta ksenofobna retorika pa uf... Najbolje, da damo Jelinčiča na čelo...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: DangerBunny ()

Za nekatere ksenofobija, za druge pa samoohranitveni nagon.2015%E2%80%9316 New Year%27s Eve sexual assaults in Germany @ Wikipedia
Number of women sexually assaulted:
Cologne: around 650
Hamburg: over 400 (two rapes)
Düsseldorf: 103
Frankfurt am Main: 60
Stuttgart: 17
Dortmund: 7
Bielefeld: 6
Paderborn: several
Borken: two
Detmold: two
Essen: two
Perpetrators: The first 120 identified suspects (by July 2016) mostly originated in North Africa
Number of perpetrators: over 2,000
Number of women sexually assaulted:
Cologne: around 650
Hamburg: over 400 (two rapes)
Düsseldorf: 103
Frankfurt am Main: 60
Stuttgart: 17
Dortmund: 7
Bielefeld: 6
Paderborn: several
Borken: two
Detmold: two
Essen: two
Perpetrators: The first 120 identified suspects (by July 2016) mostly originated in North Africa
Number of perpetrators: over 2,000

Slovenija ni ciljna država ampak po novi EU direktivi migranti kateri bodo napoteni v Slovenijo bodo morali tukaj ostati če bodo šli naprej bodo vrnjeni v Slovenijo.
Druga stvar pa je EU se je dogovorila za 30 000 migrantov OK te bodo razporedili po EU kaj pa ostalih 300 000 ? Kaj bodo naredili z njimi ?
Druga stvar pa je EU se je dogovorila za 30 000 migrantov OK te bodo razporedili po EU kaj pa ostalih 300 000 ? Kaj bodo naredili z njimi ?

Ta novi EU migracijski pakt pa itak ne bo deloval in to so EU birokrati sprejeli pred EU volitvami, ker se bojijo vzpona trde desnice.
Zakaj ne bo deloval ?
Deportacije zavrnjenih prosilcev za azil ne delujejo. To je ena večjih slabosti evropske azilne politike. AMPAK: Azilni pakt o tem molči: Celoten paket reform ne pove nič o tem, kako naj bi deportacije po postopku na meji nenadoma uspele.
Sporazumi s tretjimi državami niso bili sklenjeni! Tako, da migrantov ne bo mogoče vračati kam bodo šli ?
Geert reši nas
Pravi begunci si ne morejo privoščiti potovanja v Evropo in plačevati tihotapcem po 10 000 eur.
Zakaj ne bo deloval ?
Deportacije zavrnjenih prosilcev za azil ne delujejo. To je ena večjih slabosti evropske azilne politike. AMPAK: Azilni pakt o tem molči: Celoten paket reform ne pove nič o tem, kako naj bi deportacije po postopku na meji nenadoma uspele.
Sporazumi s tretjimi državami niso bili sklenjeni! Tako, da migrantov ne bo mogoče vračati kam bodo šli ?
Geert reši nas
bbbbbb2015 je izjavil:
Imaš kakšen vir za to, ker to bi že prišlo na dan, če bi to bilo res. Prišlo je na dan, da je direktorica Mirovnega inštituta dajala navodila migrantom, kako pridejo do Slovenije. Kaj jo enači s tihotapko migrantov.
Pravi begunci si ne morejo privoščiti potovanja v Evropo in plačevati tihotapcem po 10 000 eur.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Polda ()

111111111111 ::
Ma na dan jih več na meji ujamejo. Če to pomeni da lahko ostale pomečemo nazaj čez Kolpo, takoj podpišem.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Utk ::
Če bojo res to speljali tako kot je dogovorjeno, bo v redu, samo se bojim da ne bo. Če bi recimo mi dobivali nazaj iz Nemčije migrante, ki smo jih prvi popisali, je ni niti leve vlade, ki jih ne bi začela vračat nazaj, ker jih bi hitro imeli 50,000 na grbi. Isto pa moramo mi delat Hrvatom. Če so tam popisani, jih vrnemo, če niso, jim jebemo mater kako so prišli k nam brez tega.

c3p0 ::
bbbbbb2015 je izjavil:
Na Dnevniku tega tako ali tako ne boš slišal. Na X sem pred meseci videl posnetek, kjer je migrant to razlagal in tudi pokazal in rekel, da ko denar porabi, se čez čas spet pojavi nek znesek, bilo je v Evropi, mogoče Italija. Kartice so jim razdelili ob prihodu. Če je bil fake ne vem, maybe.

jest10 ::
bbbbbb2015 je izjavil:
Na Dnevniku tega tako ali tako ne boš slišal. Na X sem pred meseci videl posnetek, kjer je migrant to razlagal in tudi pokazal in rekel, da ko denar porabi, se čez čas spet pojavi nek znesek, bilo je v Evropi, mogoče Italija. Kartice so jim razdelili ob prihodu. Če je bil fake ne vem, maybe.
Verjetno fake interpretacija.
Možno, da kakšen dobi pomoč v obliki kartice(pač neka lokalna organizacija za podporo beguncem). Niti slučajno pa ni to razširjena praksa

Mislim, da je Golob odpiskal svoje.
Malo gledam, kateri mediji ga poveličujejo in se pokaže, da nobeden. Še RTV SLO ima majhno pasico:
Politika ob praznikih Golob: Slovenija se letos lahko spominja trenutkov, ki naj nas navdihujejo
ter z enim abotnim predlogom: pozabimo na vse slabo. Ni ga na slikah, ne njega, ne nutrija mojstrice. Dončič skače iz vsake slike, golobarja in njegove nutrija mojstrice ni nikjer.
Mislim, da se njegov konec pripravlja.
Malo gledam, kateri mediji ga poveličujejo in se pokaže, da nobeden. Še RTV SLO ima majhno pasico:
Politika ob praznikih Golob: Slovenija se letos lahko spominja trenutkov, ki naj nas navdihujejo
ter z enim abotnim predlogom: pozabimo na vse slabo. Ni ga na slikah, ne njega, ne nutrija mojstrice. Dončič skače iz vsake slike, golobarja in njegove nutrija mojstrice ni nikjer.
Mislim, da se njegov konec pripravlja.

Mogoče še ne bo tako hitro konec. Izgleda, da se prvi denar nakazan za Masterchefa že vrača. Še malo denarja za medije, pa bo Holob spet čudežni deček in meneđer zagodne civilizacije. https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...
Hodnike Državnega zbora pa letos krasijo kar štiri božična drevesa, ki jih je pomagal okrasiti tudi premier Robert Golob.
Hodnike Državnega zbora pa letos krasijo kar štiri božična drevesa, ki jih je pomagal okrasiti tudi premier Robert Golob.

NuMaN ::
Na Nova 24 je anketa, ali bo Taubi politično preživel leto 2024.
Sem sodeloval in obkrožil da bo ter pristal s somišljeniki pri 12,16 %.

LeQuack ::
Samo v "demokraciji" daš nekomu proste roke 4 leta da uničuje državo in krade. V kapitalizmu takega šefa ali delavca takoj odstranijo in zamenjajo.
Quack !

111111111111 ::
Na Nova 24 je anketa, ali bo Taubi politično preživel leto 2024.
Zanimivo, da se sploh ukvarjaš z Nova24. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

To je zgolj za zabavo,
Sem pa malce razočaran nad članki - kot da bi jih pisali srednješolci ... Sicer za dvojko je.
Sem pa malce razočaran nad članki - kot da bi jih pisali srednješolci ... Sicer za dvojko je.

Še na proslavi za Dan samostojnosti in enotnosti Holob ne mnore preko sebe in hvali dosežke svoje vlade. Katerih sicer skoraj ni, tako da se je spet lagal in pretiraval, ampak ni to bistvo.
Bistvo je, da je zgrešil namen praznika, Božič ter Dan samostojnosti in enotnosti slovenskega naroda in države, ne pa poskus ublažitve padca vlade v anketah.
Pa skoraj nič več kar naredi Holob zadnje čase ni več normalno. No, edini plus je to, da ni omenil Janše in prejšnje vlade. Kdor je dosegel, da to ni bilo v govoru, je edini plus njegovega nagovora.
Aja, pa to, da je voščil Božič in ne praznike. To mu štejem v plus. Da se je kakšen stari komunist primil za srce ali kakšen mlad anarhist za glavo.
Bistvo je, da je zgrešil namen praznika, Božič ter Dan samostojnosti in enotnosti slovenskega naroda in države, ne pa poskus ublažitve padca vlade v anketah.
Pa skoraj nič več kar naredi Holob zadnje čase ni več normalno. No, edini plus je to, da ni omenil Janše in prejšnje vlade. Kdor je dosegel, da to ni bilo v govoru, je edini plus njegovega nagovora.
Aja, pa to, da je voščil Božič in ne praznike. To mu štejem v plus. Da se je kakšen stari komunist primil za srce ali kakšen mlad anarhist za glavo.

Največji Golobov dosežek je, da je v Slovenijo prišvercal 56 000 migrantov brez dokumentov.

MrStein ::
Nekdanji varuh verige preskrbe s hrano: Cene v spremljani košarici so nižje od dobavnih cen (rtvslo)
Hja... Na to eni opozarjamo že dlje. Mogoče bo tudi vrhunski meneđer sčasoma pogruntal.
Hja... Na to eni opozarjamo že dlje. Mogoče bo tudi vrhunski meneđer sčasoma pogruntal.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

IgorCardanof ::
Res mi ni jasno, zakaj ne bi bilo zahtevano, da vsi večji trgovci ponujajo vse cene izdelkov v vseh trgovinah preko apija. Ta butasta košarica je bila pa neumna ideja že takoj ko so jo uvedli in je bilo popolnoma jasno, da se jo bo izigravalo.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.

ripmork ::
Spominja na sceno v knjigi Kavelj 22: ko je en masovno kupoval jajca po 6 centov, prodajal pa za 4 cente z dobičkom (nobenemu ni bilo jasno kako mu uspeva, niti ni nikoli razloženo kako)

Utk ::
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Pa ste rekli, da gre 200 jurjev za masterchef v veter, evo, rezultat je tu, naslovnica na 24 ur je že malo drugačna. Denar je bil očitno dobro zapravljen. U cant make this shit up...
Pa ste rekli, da gre 200 jurjev za masterchef v veter, evo, rezultat je tu, naslovnica na 24 ur je že malo drugačna. Denar je bil očitno dobro zapravljen. U cant make this shit up...

Sem preletel.
Ton pisanja pa tak lahkoten, kot da bi bral o kakih družabnih tračkih.
So pa Pirati že na 2,2 %. Po čudežu lahko pridejo v parlament.
Ton pisanja pa tak lahkoten, kot da bi bral o kakih družabnih tračkih.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Se strinjam. Čakam, da še Odlazek znova iztegne roko. Ker golobarji nimajo nobenih, prav nobenih rezultatov, so na milost in nemilost prepuščeni proplus hunti in smetarjem. Vendar ne verjamem, da jih bo to rešilo pred naslednjimi volitvami.

hendriks ::

Nekoga je treba pač voliti.
Vse parlamentarne stranke pri meni odpadejo.
Nekih novih strank, gibanj, nastalih 3 mesece pred volitvami, tudi ne.
Vse parlamentarne stranke pri meni odpadejo.
Nekih novih strank, gibanj, nastalih 3 mesece pred volitvami, tudi ne.

Pirati? Od kar so se ponižali tako, da so sedeli na bosankah in s tablicami odgovarjali Mukiju in Jenullu, jih niti povoham več ne. Pa sem v preteklosti volil zanje.
Čisto zares resnicarji zelo dišijo po nekem velikosrbskem in ruskem iredentizmu:
https://nova24tv.si/slovenija/je-strank...
Verjetno jih Putin res financira. V primeru proplus hunte igrajo vlgoo koristnih idijotov.

feryz ::
Ma dajte no mir. Putin bo financiral par bedakov v državi, za katero ne ve da obstaja!?
Preveč televizije gledate.
Preveč televizije gledate.

bbbbbb2015 je izjavil:
Pirati? Od kar so se ponižali tako, da so sedeli na bosankah in s tablicami odgovarjali Mukiju in Jenullu, jih niti povoham več ne. Pa sem v preteklosti volil zanje.
Čisto zares resnicarji zelo dišijo po nekem velikosrbskem in ruskem iredentizmu:
https://nova24tv.si/slovenija/je-strank...
Verjetno jih Putin res financira. V primeru proplus hunte igrajo vlgoo koristnih idijotov.
Error 404 ...
Stran ne obstaja.

Ah, mentaliteta "če kdo širi drugačno mnenje od mojega, je sigurno podkupljen"
Motiti se je človeško.

Ah, mentaliteta "če kdo širi drugačno mnenje od mojega, je sigurno podkupljen"
Ne. Verjetno veš, da ni dovoljeno financirati slovenskih strank iz tujine. To je namenoma tako, pa saj to ni slovenski izum. To imajo praktično vse države po vsem svetu.
Namen tega je, da se prepreči destabilizacija političnega prostora znotraj države.
Rusija financira skrajne desne stranke:
https://www.nytimes.com/2022/09/13/us/p...
Soros pa financira leve stranke:
https://www.lemonde.fr/en/international...
Razlika je morda ta, da Soros to počne, recimo, transparentno. Rusi to delajo skrajno netransparentno in se s tem vmešavajo v volitve po EU. Pa to ni "podkupovanje". To je nedovoljeno financiranje, oz. pranje denarja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2015 ()

Saj življenje v vesolju tudi obstaja. A to pomeni, da je sosedov Jaka vesoljec?
Motiti se je človeško.

PersonaRuda ::
Imam eno vprašanje. Zakaj se Luki Mesecu ni delalo testa na droge iz las?
Poglejmo kako so to delali Nemci pred več kot 20 leti:
“Nemške reprezentance ne more voditi človek, ki ga povezujejo s kokainom, prostitutkami in drugimi nečednostmi,”
“Nikoli nisem užival nobenih drog,” mu je odgovoril trener Bayerja, na stran katerega se je postavila velika večina nemške javnosti.
Dan pozneje, 3. oktobra, je za odmevno izjavo poskrbel še takratni podpredsednik Bayerna Fritz Scherer in zahteval, da Daum obtožbe glede uživanja drog ovrže s testom.
Natanko teden dni po Schererjevih besedah je Daum v prisotnosti zdravniške službe nemške nogometne reprezentance in notarja opravil analizo las na inštitutu za sodno medicino v Kölnu.
Toda potem je prišlo do velikega zasuka, 20. oktobra je Daum prejel pozitiven rezultat testa v Kölnu in še isti večer vodstvo Bayerja prosil, naj ga nemudoma razrešijo s položaja.
Daum je sicer še vedno trdil, da kokaina nikoli ni užival, pa čeprav je to dokazal tudi drugi test.
https://sportklub.n1info.si/nogomet/kok...
Zanimivo, da so Nemci pred več kot 20. leti delali po tednu dni test na droge iz vzorca las, pri nas pa je Luka Mesec počakal da se telo prečisti in potem delal test iz urina. V laseh ostanejo sledi drog več mesecev, lahko tudi do pol leta. In to je največja svinjarija, da če je Luka Mesec pristal na test za droge, da mu niso delali iz vzorca las. Isto je naredila Sanna Marin finska premierka nastavljena s strani WEF-a. Počakala malo več kot teden dni in delala test na droge iz urina, ko so vedeli, da bo negativen. Svinjarija v obeh primerih in dokaz, da sta se oba drogirala.
Pa da ne bo sporno. Sem za legalizacijo vseh drog, ampak ne more v parlamentu sedeti nekdo, ki uživa droge in je hrati proti legalizaciji teh drog.
To je sporno in zaradi tega bi moral Luka "narkoman" Mesec odstopiti!
“Nemške reprezentance ne more voditi človek, ki ga povezujejo s kokainom, prostitutkami in drugimi nečednostmi,”
“Nikoli nisem užival nobenih drog,” mu je odgovoril trener Bayerja, na stran katerega se je postavila velika večina nemške javnosti.
Dan pozneje, 3. oktobra, je za odmevno izjavo poskrbel še takratni podpredsednik Bayerna Fritz Scherer in zahteval, da Daum obtožbe glede uživanja drog ovrže s testom.
Natanko teden dni po Schererjevih besedah je Daum v prisotnosti zdravniške službe nemške nogometne reprezentance in notarja opravil analizo las na inštitutu za sodno medicino v Kölnu.
Toda potem je prišlo do velikega zasuka, 20. oktobra je Daum prejel pozitiven rezultat testa v Kölnu in še isti večer vodstvo Bayerja prosil, naj ga nemudoma razrešijo s položaja.
Daum je sicer še vedno trdil, da kokaina nikoli ni užival, pa čeprav je to dokazal tudi drugi test.
Zanimivo, da so Nemci pred več kot 20. leti delali po tednu dni test na droge iz vzorca las, pri nas pa je Luka Mesec počakal da se telo prečisti in potem delal test iz urina. V laseh ostanejo sledi drog več mesecev, lahko tudi do pol leta. In to je največja svinjarija, da če je Luka Mesec pristal na test za droge, da mu niso delali iz vzorca las. Isto je naredila Sanna Marin finska premierka nastavljena s strani WEF-a. Počakala malo več kot teden dni in delala test na droge iz urina, ko so vedeli, da bo negativen. Svinjarija v obeh primerih in dokaz, da sta se oba drogirala.
Pa da ne bo sporno. Sem za legalizacijo vseh drog, ampak ne more v parlamentu sedeti nekdo, ki uživa droge in je hrati proti legalizaciji teh drog.

nejc_nejc ::
https://www.rtvslo.si/slovenija/nevladn...
Tolilo o sposobnosti en hurcev zakon prav in funkcionalno spisat.
Tolilo o sposobnosti en hurcev zakon prav in funkcionalno spisat.

Gambino ::
PersonaRuda je izjavil:
Imam eno vprašanje. Zakaj se Luki Mesecu ni delalo testa na droge iz las?
Ko bi ti vedel, koliko ljudi se drogira, izvršnih direktorjev, pravnikov, bi nehal pisat takšnih nesmislov. Če pa že, bi se morali testirati vsi v parlamentu, pa do tega ne bo prišlo, ker bi bila večina proti!

Olajuwon ::
A zato, ker se "vsi" drogirajo, potem bi bilo treba pustiti mesca na miru? Že res, da ni edini, ampak je verjetno eden od redkih, kjer se mu po posnetkih vidi, da ima nonstop rilec v prahu. In glede na to kakšno škodo dela Sloveniji z njegovimi slaboumnimi zakoni, bi morda bilo pametno ga poslat na testiranje. Tako kot tistega nesposobnega odojka iz ministrstva za "solidarnost".
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Olajuwon ()

hendriks ::
Ko bi ti vedel, koliko ljudi se drogira, izvršnih direktorjev, pravnikov, bi nehal pisat takšnih nesmislov. Če pa že, bi se morali testirati vsi v parlamentu, pa do tega ne bo prišlo, ker bi bila večina proti!
Razsvetli nas, kdo se drogira. Kava, cigareti in alkohol so izključeni. No, dajmo. Me prav zanima :)