Forum » Programska oprema » Thunderbird iskanje
Thunderbird iskanje
BRBR ::
Grem na mail box, spodaj inbox in še nadalje spodaj kup subfolderjev
Iskanje, in mi najde mail. Ampak ta zadetek mi ne pokaže v katerem subfolderju je. Kako ugotovim kje je?
Iskanje, in mi najde mail. Ampak ta zadetek mi ne pokaže v katerem subfolderju je. Kako ugotovim kje je?
WhiteAngel ::
Kako pa iščeš maile?
1. Če z Uredi -> Najdi -> Išči po sporočilih..., potem imaš stolpec "Naslov", ki ti pove, v kateri mapi je sporočilo.
2. Če z Uredi -> Najdi -> Splošno iskanje, potem moraš odpreti sporočilo in vidiš stolpec "Naslov", ki je ime mape. Imaš pa tam na levi pri splošnem iskanju "Mape", ki se obnašajo kot filtri.
1. Če z Uredi -> Najdi -> Išči po sporočilih..., potem imaš stolpec "Naslov", ki ti pove, v kateri mapi je sporočilo.
2. Če z Uredi -> Najdi -> Splošno iskanje, potem moraš odpreti sporočilo in vidiš stolpec "Naslov", ki je ime mape. Imaš pa tam na levi pri splošnem iskanju "Mape", ki se obnašajo kot filtri.
BRBR ::
Postavim se v drevesu na levi na vrh,na mail box, TB okno - zgoraj od centra desno je serach field tja dam "obveščanje vlagateljev, in najde tole:"
Evo, če kliknem tule, kjer je nekaj našel, na Show results as list -> da ven prazen list.
če grem na tvojo formo (edit,find,search messages), AFAIK je na zgornji sliki Subject "Obveščanje vlagateljev" ...
... ni robe.
Evo, če kliknem tule, kjer je nekaj našel, na Show results as list -> da ven prazen list.
če grem na tvojo formo (edit,find,search messages), AFAIK je na zgornji sliki Subject "Obveščanje vlagateljev" ...
... ni robe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BRBR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Božični IT Hekaton MojeDelo.com (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 50790 (16187) | Steinkauz |
» | Aquaculture chemicalsOddelek: Loža | 628 (398) | Pithlit |
» | Baterijski vrtalnikOddelek: Loža | 1684 (1035) | fikus_ |
» | El. računOddelek: Loža | 897 (720) | starfotr |
» | google.siOddelek: Omrežja in internet | 2032 (1589) | alexz |