» »

kloniranje telefona

kloniranje telefona

anika87 ::

Zdravo,
prosim za nasvet pri kloniranju telefona oziroma izbrisu starega.
Ker sem pred nekaj časa klonirala svoj telefon in predvidevam, da se mi je, nekaj stvari pobrisalo (npr. imenik), ko sem starega dala na tovarniške nastavitve, se bojim kako zdaj pravilno narediti ta postopek z novim oziroma sedaj drugim starim telefonom.
Enkrat sem po nekaj mesecih, ko sem že imela nov telefon, starega ponastavila na tovarniške nastavitve. Nato sem v svojem ugotovila, da imam prazen imenik.

Kako lahko zaščitim vsebino trenutnega, če dam starega na tovarniške nastavitve?

Hvala.

AndrejS ::

Pri iPhone je postopek skoraj samodejen - približaš oba telefona in se vse prenese na novega - nato starega le zbrišeš

wcpapir ::

To dela dobro tudi med android-ios ios-android prakticno v vse smeri, ravno v decembru sem se ukvarjal s temi stvarmi parkrat in vedno se je vse ok preneslo.

anika87 ::

Saj je meni tudi vse ok preneslo, vedno, že vsaj 3x sem klonirala telefone, huawei in Xiaomi.
Ne spomnim se za starejše kaj sem brisala, vendar pri zadnjem, ko sem starega popolnoma izbrisala, sem ugotovila, da imam prazen imenik v novem. Predvidevam, da se je to zgodilo zaradi brisanja starega telefona, ne vem.
Zato bi bila rada sedaj previdna, ko bom starega izbrisala.

ToniT ::

Si pri menjavi telefona tudi menjala SIM kartico? Potem to pojasni izgubo dela imenika.

mat11 ::

Če si slučajno pri googlu ročno izbrisala imenik je to normalno, da kasneje nimaš več tega imenika. Če si naredila hard reset pa tega ne bi smelo narediti.
mat

Machete ::

Vse kontakte daj na gmail npr. Potem jih od tam spet uvoziš.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15639784 (31288) deja
»

Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )

17440523 (27751) Vajenc
»

Samsung ACE 2 GT 18160

91464 (1319) Nermal
»

windowsphone 8 TRGOVINA

131772 (1470) Tilen
»

nakup "resnega" telefona (strani: 1 2 )