» »

Koliko prihrankov imate?

Koliko prihrankov imate?

««
9 / 13
»»

kriptobog ::

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kawhi je izjavil:

Ne bluzi, Brnik ni problem, je mogoče zate osebno. Ni pa ne za prebivalstvo in ne gospodarstvo. Je pa Slo potonila to je pa res.

Brnik je ornk problem. Kako da imajo romuni lahko toliko spodobnih letalisc pa moldavci tudi slovenija pa niti tega ne premore.

Ker primerjas 2 milijonsko drzavo z 20 milijonsko drzavo. V okolici imamo znj letalisc. Tudi vecje in zato sploh ne rabimo vele letalisca.

V koncni fazi a slovenija sploh kej rab?

Vec sposobnih ljudi. Zato pa ostani v ciganiji.

PrihajaNodi ::

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Primerjas mesto z drzavo. Si res tak debil? V Sloveniji si v eni uri na drugem koncu drzave.

Bucko. Pejt enkrat od Kamnika do Ljubljane zjutraj. Se bos vozil tistih 25 km 45 min. Ljubljana pa isto vsa zabita.

Sem se vozil par let nazaj, vsak dan. Ob 6:30. Kamnik - BTC. 20 minut.

Ja par let nazaj.

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Kawhi je izjavil:

Ne bluzi, Brnik ni problem, je mogoče zate osebno. Ni pa ne za prebivalstvo in ne gospodarstvo. Je pa Slo potonila to je pa res.

Brnik je ornk problem. Kako da imajo romuni lahko toliko spodobnih letalisc pa moldavci tudi slovenija pa niti tega ne premore.

Ker primerjas 2 milijonsko drzavo z 20 milijonsko drzavo. V okolici imamo znj letalisc. Tudi vecje in zato sploh ne rabimo vele letalisca.

V koncni fazi a slovenija sploh kej rab?

Vec sposobnih ljudi. Zato pa ostani v ciganiji.

:)
Sej si ti notr da porihtas s svojim trejdanjem in placanimi davki. Gobcek
Merlak je bil tud pametn pa se je opeku v cigolandiji slovenija
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Primerjas mesto z drzavo. Si res tak debil? V Sloveniji si v eni uri na drugem koncu drzave.

Bucko. Pejt enkrat od Kamnika do Ljubljane zjutraj. Se bos vozil tistih 25 km 45 min. Ljubljana pa isto vsa zabita.

Ja par let nazaj.

5 ce smo natancni. A je zdaj ozja cesta? Lahko grem probat takoj v ponedeljek pa ti povem. NE govor neki na pamet. Kako pa. sploh ves, ce si v ciganiji?

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja par let nazaj.

5 ce smo natancni. A je zdaj ozja cesta? Lahko grem probat takoj v ponedeljek pa ti povem. NE govor neki na pamet. Kako pa. sploh ves, ce si v ciganiji?

Vem vse kako funkcionira. Pojdi na trzininsko obvoznico je vse zabit
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja par let nazaj.

Haha, ti vse ves, ceprav "nisi" tukaj :)) V zivljenju nisem srecal bolj debilnega osebka, kot si ti.

Webmojster ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ker mi nj jasno kako ljudje v Sloveniji zivijo in prezivijo

Ja fušajo. Zakaj pa misliš, da toliko ljudi še vedno plačuje s kešom. Ker skrivajo denar pred državo

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja par let nazaj.

Haha, ti vse ves, ceprav "nisi" tukaj :)) V zivljenju nisem srecal bolj debilnega osebka, kot si ti.

Kdo pravi da sem omejen na lokacijo? Klown kot si ti? Rabm sam hitr pa pocen internet. In to Romunija ma. Zdej pejt pa blackswana iskt
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Se ena za slo tech cigancka:

zdravstvo:
https://www.numbeo.com/health-care/comp...

Onesnazenost:
https://www.numbeo.com/pollution/compar...

Quality of life:
https://www.numbeo.com/quality-of-life/...

PA se in se.

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja par let nazaj.

Kdo pravi da sem omejen na lokacijo? Klown kot si ti? Rabm sam hitr pa pocen internet. In to Romunija ma. Zdej pejt pa blackswana iskt

Torej si vezan na lokacijo. Kaksna firma pa je to, da rabis za delo samo internet in moras to sam placati? Ko sem jaz delal remote, so mi to v firmi krili. Skupaj s telefonom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kriptobog ()

Sej ce ti neb bil tak debil in bi vzel podatke za 10 let nazaj bi videl kako je prej bila Romunija revna. Stvari se obracaja. Odstopanja so zelo majhna ze.
Kaj jaz delam pa ni tvoja skrb, rabim pa hitr in pocen internet.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

In zaradi nekaj eur si sel v ciganijo? :)) Jaz gledam kako je zdaj in smo se vedno pred ciganijo. Sicer me briga, ker kdor je sposoben zivi dobro kjerkoli. Nesposobni pa v ciganijo.
Raje priznaj, da sploh nisi v ciganiji in se furas vsak dan s Kamnika v LJ na siht za neko bedno placo. Pa Marijo pozdravi.

kriptobog je izjavil:

In zaradi nekaj eur si sel v ciganijo? :)) Jaz gledam kako je zdaj in smo se vedno pred ciganijo. Sicer me briga, ker kdor je sposoben zivi dobro kjerkoli. Nesposobni pa v ciganijo.
Raje priznaj, da sploh nisi v ciganiji in se furas vsak dan s Kamnika v LJ na siht za neko bedno placo. Pa Marijo pozdravi.

Pojdi iskat blackswana:) ostale teme pa nehaj smetit.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Scaramouche3 ::

kriptobog je izjavil:

http://investromania.gov.ro/web/why-inv...

At the same time, the standard corporate income tax rate of 16% remained constant over the last 17 years. It is also one of the lowest in Europe, well below the EU27 average of 20.71%.

The current withholding tax rate in Romania is 5%.

In general, the dividends paid are non-taxable if the beneficiary of the dividend had a minimum holding of 10% in the share capital of the distributing company, for an uninterrupted period of at least 1 year.

Valda, zato pa Golob raje odpre firmo v Romuniji kot v lastni banana republiki

https://n1info.si/volitve-2022/robert-g...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Pojdi iskat blackswana:) ostale teme pa nehaj smetit.

Sem ga napovedal. Za razliko od tebe. Ostalega ne zelis komentirat? :)) Si mislil, da ne moremo izbrskati kdo si?

PrihajaNodi je izjavil:

Valda, zato pa Golob raje odpre firmo v Romuniji kot v lastni banana republiki

https://n1info.si/volitve-2022/robert-g...

Ker je glup. Imas znj opcij za se nizje davke.

Zgodovina sprememb…

Pa valda se to

The 10 countries with the fastest internet speeds (in Mbps) are:

Monaco: 261.82 ??
Singapore: 255.83 ??
Hong Kong: 254.7 ??
Romania: 232.17 ??

Ker je glup. Imas znj opcij za se nizje davke.

A ne, bi mogu v banana republiki odpret tam kjer ti zivis?

Sem ga napovedal. Za razliko od tebe. Ostalega ne zelis komentirat? :)) Si mislil, da ne moremo izbrskati kdo si?

Ja lahko izbrskas in kaj zdj? Itak se vozim iz Kamnika do Ljubljane za minimalca. No zdej ne vec ker sem na sociali in mi pase
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Sparkxl ::

Gotovo je...romun je še eno temo uničil z revno cigolandijo. Lahko zapremo

Moe_Lester ::

Zakaj pa mora bit poceni? Tistih nekaj 10€ razlike verjetno ne igra vloge, če rabiš za delo.

Pa kaj delaš takšnega, da rabiš več kot cca. 50mbps?

Sparkxl je izjavil:

Si videl to?

Kaj pa ima Zlovenija?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Si videl to?

Kaj pa ima Zlovenija?

500.

Moe_Lester je izjavil:

Zakaj pa mora bit poceni? Tistih nekaj 10€ razlike verjetno ne igra vloge, če rabiš za delo.

Mlgoce se igramo s turbo masinami pa je to potrebno:) da je pocen je sam plus

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Si videl to?

Kaj pa ima Zlovenija?

500.

500 eur
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Moe_Lester je izjavil:

Zakaj pa mora bit poceni? Tistih nekaj 10EUR razlike verjetno ne igra vloge, če rabiš za delo.

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Si videl to?

Kaj pa ima Zlovenija?

500.

500 eur

500mbps

Telemach, in to na koaksialcu

20eur mesecno prvo leto. Potem 54eur mesecno - skupaj s televizijo. Ali pa zamenjas operaterja za eno leto pa potem nazaj in si vedno nekje na 20eur.
Lahko dobis tudi giga za 20eur mesecno prvo leto.

Zgodovina sprememb…

A tole ti ni dovolj?

Zakaj ne gres potem v Sudan? Tam je se ceneje kot Romunija. Aja, pozabljam da si v Kamniku. Si pa sanjal pred leti o odprtju podjetja v Romuniji ane. In od takrat si namisljeni ciganck.

20eur mesecno prvo leto. Potem 54eur mesecno - skupaj s televizijo. Ali pa zamenjas operaterja za eno leto pa potem nazaj in si vedno nekje na 20eur.

wai, hvala crni labod
https://www.digi.ro/anunturi/digi-lanse...

kriptobog je izjavil:

Zakaj ne gres potem v Sudan? Tam je se ceneje kot Romunija. Aja, pozabljam da si v Kamniku. Si pa sanjal pred leti o odprtju podjetja v Romuniji ane. In od takrat si namisljeni ciganck.

Zdej sm na socialni ce te ze zanima
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

wai, hvala crni labod
https://www.digi.ro/anunturi/digi-lanse...

waw. Pri nas imamo tudi ze marsikje to moznost. Kmalu bo pa na voljo v vseh vecjih mestih. Raje pjt malo ven. Dans je baje lep dan v Kamniku

Torej, zakaj rabiš 10gbps?

Saj ne rabi. Samo trola zakaj je ciganija boljsa, nima pa niti toliko eur v zepu, da bi si placal pot do tja. Laznjivi cigo Nodi

Moe_Lester je izjavil:

Sem napisal zgoraj. Je potreba
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Moe_Lester je izjavil:

slotech se hitreje nalaga

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Moe_Lester je izjavil:

A prides sem na kavo pa ti pokazem? Jaz placam kavo. Od besed h dejanjem. Te se po gradu peljem
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

kriptobog je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Moe_Lester je izjavil:

A prides sem na kavo pa ti pokazem? Jaz placam kavo. Od besed h dejanjem. Te se po gradu peljem

Mesto dobro poznam. Lahko pridem v novembru ko se vrnem. Lepo, da zdaj vemo, da sploh nisi v ciganiji.

:))gres stavit za jurja evrov in prides do mene? Vec informacij na ZS
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kakšna? Resnično me zanima. Delam remote, živim od interneta, redno pretakam relativno velike fajle pa si ne predstavljam zakaj bi nujno rabil 10gbps.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

https://stirileprotv.ro/stiri/actualita...

A ni logicno? Poceni delovna sila. Japoncki za ta drobiz ne bodo delal.

ZS
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

https://stirileprotv.ro/stiri/actualita...

Slovenci pa ne morejo delati za Japonske firme za 7k na mesec?

Ne, ker se korporacije selijo v Romunijo. Plus nižji davki za itjevce. Konkretno nižji. Njihov bruto, neto ni slovenski bruto, neto in mora šef konkretno več plačat da bo dobil delavc 7k za razliko od romunov.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

CrniPanter ::

PrihajaNodi je izjavil:

Slovaki so isto v kurcu isto ena beda kot v sloveniji.

Srbi pa gredo naprej:
https://www.24ur.com/novice/tujina/srbi...

Kmalu bomo jokal po yugoslaviji

Bravo pizda, eno random novico da nek jeben vlak kupujejo v Srbiji si prilepil in bog nam pomagaj zdaj, prehiteli so nas tudi Srbi… konec je…

Potem tale kalkulator kaže narobe? https://ro.talent.com/en/tax-calculator...

Pa kaj ima veze kam se selijo korporacije. A ni tako, da rabiš samo hiter in poceni internet?

Ne zavajaj. Ne selijo se tja, ampak v cigolandiji odpirajo podružnice zaradi revne delovne sile. Še vedno je cigolandija druga ali tretja najrevnejša EU država. Vzhodni šupak EU

Sparkxl je izjavil:

Ne zavajaj. Ne selijo se tja, ampak v cigolandiji odpirajo podružnice zaradi revne delovne sile. Še vedno je cigolandija druga ali tretja najrevnejša EU država. Vzhodni šupak EU

Sej tko se je Azija zgradila, tja so vlačili vso tehnologijo,da poceni delovna sila potem njim daje džabe produkte,ki jih na zahodu preplačaš!

Potem so se Azijci naučili in odpirali nova podjetja!

Ne azijci vsi...več ali manj samo kitajska. Zdaj nas peljejo scat na marsikaterem področju. Če država ne zna naredit preskoka iz čip šit vukojebine za lohnarbajt v lastno inovativno gospodarstvo, ostane v midle income trap

TheTrick ::

Bil letos 2 meseca na dopustu v Romuniji raziskal vse od A do Ž. Ja je presentila, zrihtane ceste, nič smeti, še kr urejen javni prevoz v večjih mestih. Lepa mesta, lepo gradovi, prijazni ljudje, dobra in ugodna hrana.

Ampak to nakladanje da imajo zdravstvo zrihtano je pa vic leta. Smo nažalost rabli zdravnika in javno zdravstvo je v podnu, bolnice razpadajo, čaka se dan in noč. No je pa druga zgodba če greš v privat bolnico ampak tisto ni zastonj. Privat sem zdravnika plačal 60€ za kratek obisk. Aja pa bo kar jeba če nisi ravno v velkem mestu. Tam je pa špas dobit oskrbo.

Avtoceste so cenejše ampak jih ni prav veliko v resnici (se jih pa veliko gradi), 90% časa sem prebil na regionalkah za katere je tudi treba imet vinjeto. Ceste so sicer zrihtane ampak folk vozi kot da je prfuknjen. Razbitih avtomobilov in svečk ob cesti ne manjka.

Standard imajo precej precej nižji kot mi, večina ljudi tam je revežev sploh na podeželju, kjer infrastrukture razen novih cest ni nobene. Tudi nič neobičajnega ni da pride folk z vozom in oslom v Lidl.
Romunija je zelo napredovala napram včasih in pa močno prehitela vedno bolj ubogo Srbijo, ki je mimogrede res zabluzila, ta hitri vlak je tudi vse kar je tam dobrega. Beograd je eno velko smetišče, še Kneza Mihajla ki je glavna ulica je polna razbitih stavb in poscanih fasad.

Je življenje boljše v Sloveniji kot v Romuniji? Vsekakor. Je pa Romunija vsekakor zanimiva za raziskat. Priporočam obisk.

Moe_Lester je izjavil:

Pa kaj ima veze kam se selijo korporacije. A ni tako, da rabiš samo hiter in poceni internet?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sparkxl je izjavil:

Ne azijci vsi...več ali manj samo kitajska. Zdaj nas peljejo scat na marsikaterem področju. Če država ne zna naredit preskoka iz čip šit vukojebine za lohnarbajt v lastno inovativno gospodarstvo, ostane v midle income trap

Japan, South Korea, Taiwan, Hong Kong and Singapore...
Imajo več tech kot Kitajska!

Moe_Lester je izjavil:

Ja
https://decalex.ro/blog/conditii-pentru...

Beri zgoraj

Scaramouche3 je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Pa vsi so bli revni kot srake preden jim je uspel preboj. Point je da romuni ne stojijo. Slovenija pa!

TheTrick je izjavil:

Bil letos 2 meseca na dopustu v Romuniji raziskal vse od A do Ž. Ja je presentila, zrihtane ceste, nič smeti, še kr urejen javni prevoz v večjih mestih. Lepa mesta, lepo gradovi, prijazni ljudje, dobra in ugodna hrana.

Ampak to nakladanje da imajo zdravstvo zrihtano je pa vic leta. Smo nažalost rabli zdravnika in javno zdravstvo je v podnu, bolnice razpadajo, čaka se dan in noč. No je pa druga zgodba če greš v privat bolnico ampak tisto ni zastonj. Privat sem zdravnika plačal 60€ za kratek obisk. Aja pa bo kar jeba če nisi ravno v velkem mestu. Tam je pa špas dobit oskrbo.

Avtoceste so cenejše ampak jih ni prav veliko v resnici (se jih pa veliko gradi), 90% časa sem prebil na regionalkah za katere je tudi treba imet vinjeto. Ceste so sicer zrihtane ampak folk vozi kot da je prfuknjen. Razbitih avtomobilov in svečk ob cesti ne manjka.

Standard imajo precej precej nižji kot mi, večina ljudi tam je revežev sploh na podeželju, kjer infrastrukture razen novih cest ni nobene. Tudi nič neobičajnega ni da pride folk z vozom in oslom v Lidl.
Romunija je zelo napredovala napram včasih in pa močno prehitela vedno bolj ubogo Srbijo, ki je mimogrede res zabluzila, ta hitri vlak je tudi vse kar je tam dobrega. Beograd je eno velko smetišče, še Kneza Mihajla ki je glavna ulica je polna razbitih stavb in poscanih fasad.

Je življenje boljše v Sloveniji kot v Romuniji? Vsekakor. Je pa Romunija vsekakor zanimiva za raziskat. Priporočam obisk.

2 x sem rabil urgenco 1 x v cluju enkrat v bukaresti. Še 3 dni so mi dali preglede da sem tja hodil. Mislim glej, pizdiš se čez romunijo a v Sloveniji je več al mn vse centralizirano v Ljubljani. Pa rabiš specialista pa morš v Ljubljano, al pa rešilc v celju, kamniku sploh ne dela...malce pristranski si.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

TheTrick ::

Sigurno si bil v privat bolnici, katerih v Romuniji ne manjka. Iz kjerkoli v Sloveniji je do LJ praktično 1h. Do prve bolnice pa ponavadi manj kot 30 minut (dobr tam Bovc je beda). V Romuniji si hitro od Velkega mesta oddaljen 3h+ vožnje in takrat ni ravno idealno če rabiš urgenco.

Država ni samo velko mesto to hočem rečt. Na splošno pa sem bil nad Romunijo navdušen in vsekakor grem še nazaj, Oradea ter sploh Timišvar sta izjemni mesti.

PrihajaNodi je izjavil:

Moe_Lester je izjavil:

Ja
https://decalex.ro/blog/conditii-pentru...

Beri zgoraj

Scaramouche3 je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Pa vsi so bli revni kot srake preden jim je uspel preboj. Point je da romuni ne stojijo. Slovenija pa!

TheTrick je izjavil:

2 x sem rabil urgenco 1 x v cluju enkrat v bukaresti. Še 3 dni so mi dali preglede da sem tja hodil. Mislim glej, pizdiš se čez romunijo a v Sloveniji je več al mn vse centralizirano v Ljubljani. Pa rabiš specialista pa morš v Ljubljano, al pa rešilc v celju, kamniku sploh ne dela...malce pristranski si.

Vecino specialistov, ki sem jih rabil sem dobil v okolici doma - Jesenice, Otok, Sencur. Kaj bluzil o Ljubljani. Pojma nimas. Cigolandija

Sigurno si bil v privat bolnici, katerih v Romuniji ne manjka.

Ne. V javni.

Vecino specialistov, ki sem jih rabil sem dobil v okolici doma - Jesenice, Otok, Sencur. Kaj bluzil o Ljubljani. Pojma nimas. Cigolandija

Dougocajnt si že.

https://siol.net/novice/slovenija/nasil...

Zato pa je vedno več napadov na zdravniško osebje ker tako super funkcionira

Klasika propadle države:
Zdravstveno osebje pogosto tarča napadov
Primeri nasilja v zdravstvu žal niso redki. Januarja je v Splošni bolnišnici Celje razburjen bolnik enemu od zaposlenih poškodoval roko, kasneje je doživel srčni infarkt, drugemu pa s čelnim udarcem zlomil nos.

Julija so nato iz bolnišnice sporočili, da so od januarskega incidenta zabeležili 21 verbalnih in fizičnih incidentov, med njimi tudi dogodek, ko je pacient z nožem in smrtjo grozil zdravstvenemu osebju.

Vodja delovne skupine Ne dopuščajmo nasilja pri Zdravniški zbornici Slovenije Nena Kopčavar Guček, sicer tudi družinska zdravnica v ZD Ljubljana, je takrat opozorila, da se število primerov nasilja nad zaposlenimi v zdravstvu povečujejo. Nasilje nad zdravniki in drugimi zdravstvenimi delavci je nesprejemljivo, hkrati pa pomeni slabšo obravnavo za bolnika, je poudarila.

Ampak ne, romunija je slabša. Tega bo vedno več.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

««
9 / 13
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Onkološki inštitut (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12517208 (13361) K0l1br1

Sava Kranj ponuja za delavce 800 evrov bruto (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12323471 (20198) BigWhale
»

Kljub napredku v Silicijevi dolini 90 odstotkov plač nižjih kot pred dvema desetletje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
11119987 (16761) D3m

Več podobnih tem