Forum » Pomoč in nasveti » Linksys router
Linksys router
jozerus ::
Zdravo,
po namestitvi novega ruterja s strani A1 mi je prenehal delovati Lynksis ki je bil z kablom povezan z A1 ruterjem. ker je A1 ruter zelo slab sem uporabljal Lynksisa da sem imel WiFi tudi zunaj hiše. kaj bi lahlo bilo narobe da je po zamenjavi prenehal delovati.
Želel bi ga nastavit kot repetitor, kaj moram storiti. a lahko kod bol natančno opiše postopek.
po namestitvi novega ruterja s strani A1 mi je prenehal delovati Lynksis ki je bil z kablom povezan z A1 ruterjem. ker je A1 ruter zelo slab sem uporabljal Lynksisa da sem imel WiFi tudi zunaj hiše. kaj bi lahlo bilo narobe da je po zamenjavi prenehal delovati.
Želel bi ga nastavit kot repetitor, kaj moram storiti. a lahko kod bol natančno opiše postopek.
- spremenil: bluefish ()
DeeCoy ::
Najlažje je na linksysu izklopit DHCP in vklopit kabel iz A1 routerja v enega izmed 4ih lan portov v linksysu - torej ne v internet port.
Mare2 ::
Zdravo,
Katero znamko so ti dali?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 - 1 utp kabel - internet in IPTVOddelek: Omrežja in internet | 1202 (1067) | laguna1 |
» | Internetna hitrost - 2 routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1412 (820) | Sokol80 |
» | Ruter, optika 20/20Oddelek: Kaj kupiti | 4716 (3930) | IceBoX |
» | Povezava dveh RuterjevOddelek: Omrežja in internet | 1894 (1744) | BaRtMaN |
» | Domače omrežje preko ruterja (kar naenkrat ne vidim več drugih računalnikov v mreži)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2340 (2271) | sasok |