Forum » Loža » Philips Sonicare
Philips Sonicare
Kleemen ::
Že sprobal kdo zobno krtačko Philips Sonicare? Kar sem gledal reviewe ne obstaja boljše. Trenutno ima Philips akcijo 100-dnevnega preizkušanja, tako da se splača sprobat, ker v primeru, da ni ok vrnejo kupnino.
janezvalva ::
imel in uporabljal kakšnih 5 let. zelo lepo očisti zobe.
v 2 minutah doseže to, kar z navadno rabiš 10 minut drgnjenja.
sedaj sicer ne uporabljam več.
v 2 minutah doseže to, kar z navadno rabiš 10 minut drgnjenja.
sedaj sicer ne uporabljam več.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Sem gledal reviewe in vsi hvalijo. Po testih naj ne bi bilo boljše, pa niti se ne zdi tako drago glede na to da je v akciji 199eur +3 nastavki gratis + vračilo po 3 mesecih uporabe, če nisi zadovoljen z izdelkom. Tako da lahko uporabljaš 100 dni in če ni ok vrnejo denar, praktično nič ne izgubiš.
bastadu ::
Uporabljam že skoraj 10 let in lahko samo priporočam, če si kdaj vmes umijem z navadno ščetko imam občutek, kot da nimam dobro umitih zob ...
Za 200EUR moraš dobiti že kakšen komplet dveh Sonicare ščetk višjega ranga ... Še free hint: če jo kupuješ poskrbi, da ima čim več garancije ali dokupi podaljšano garancijo, saj po mojih izkušnjah zdrži 2-3 leta potem pa hudič crkne ...
Za 200EUR moraš dobiti že kakšen komplet dveh Sonicare ščetk višjega ranga ... Še free hint: če jo kupuješ poskrbi, da ima čim več garancije ali dokupi podaljšano garancijo, saj po mojih izkušnjah zdrži 2-3 leta potem pa hudič crkne ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
driver_x ::
Po 15+ letih uporabe sem si uničil zobe. Sicer umije dobro, ampak se to precej pozna na obrabi sklenine.
rkobarov ::
Moj Sonicare je po 5 letih ponorel, torej prižiga in ugaša se poljubno :D
Ryzen 5800x AIO280 32gb 16c3200 3080ti Msi b550 tomahawk Samsung 970 1Tb M27q
Koliko pa so goste ščetine na ščetki? Ker trenutno uporabljam curaprox 5460 in je kar mehka, ne bi rad da bi bila sonicare pretrda oz. pregroba za moje zobe.
Kako se pozna na obrabi sklenine? Saj ima za nastavit moč, da ni pregroba.
Kako se pozna na obrabi sklenine? Saj ima za nastavit moč, da ni pregroba.
mancini ::
joze67 ::
driver_x ::
Magic1 ::
Uporabljam že 15+ let in je sklenina čist ok. Kamna pa vedno praktično nič, v primerjavi s OralB, ki sem ga uporablal 1 leto vmes in sem rabil it na peskanje.
Magic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električna zobna ščetka (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 125704 (1245) | Magic1 |
» | Čiščenje zob (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17273 (4749) | Robocop1 |
» | električna zobna ščetka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 49750 (4039) | link_up |
» | Nega zob (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 65623 (38023) | Andro457 |
» | Žvečilni gumi za čiščenje zob? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12609 (8505) | Ganon |