Forum » Loža » Risi na parketu
Risi na parketu
Kapitan Jack ::
Zadnjic sem premikal kavc in sem naredil ene par risov na parketu, vidno samo ob pravem kotu na pravi svetlobi, pa me zanima kako bi to "spucal".
Parket ni poskodovan v smislu, da je ris v lesu, ampak pac samo povrsinsko. Kaksno posebno cistilo oziroma mogoce neko mini rocno poliranje s kaksnim pripravkom?
Parket ni poskodovan v smislu, da je ris v lesu, ampak pac samo povrsinsko. Kaksno posebno cistilo oziroma mogoce neko mini rocno poliranje s kaksnim pripravkom?
Magic1 ::
Poškodoval si lak (stisnil). Lahko probaš spolirat in odstranit 3/4 debeline v okolici, da nekako zgladiš. Slaba stran je, da bo lak tam zelo tanek. Mogoče bo zgledalo bolje, mogoče slabše. Konkretna rešitev je lakiranje na novo.
Magic
Kapitan Jack ::
Ehh brezveze pol. Jebes parket, ga sovrazim do amena. Malce porines omaro in se ze opazijo "poskodbe". Bruhica.
Saj ni nobenih neravnin, enostavno ta ris se vidi kot sem napisal pod nekim pravim kotom in pravi svetlobi. Na otip ni nic poskodovano.
Saj ni nobenih neravnin, enostavno ta ris se vidi kot sem napisal pod nekim pravim kotom in pravi svetlobi. Na otip ni nic poskodovano.
wcpapir ::
Kapitan Jack je izjavil:
Ehh brezveze pol. Jebes parket, ga sovrazim do amena. Malce porines omaro in se ze opazijo "poskodbe". Bruhica.
Poglej z druge plati, parket ima kak ris, poškodbo, vseeno če že ni pa je izgled dokaj naraven. To ta ima kakšno poškodbo, pa ga dela unikatnega ;)
Magic1 ::
Lak zelo dobro zaščiti parket/les. Slaba stran laka je, da je še dosti bolj občutljiv na praske, kot sam les. Z nohtom lahko pišeš po laku. Naoljen parket je dosti bolj odporen na praske, vendar je je občutljiv na druge stvari.
Magic
Invictus ::
Za lakiranje parketa uporabiš lak za telovadnice. Tam se moraš potrudit, da se kaj pozna.
Sicer pa se novi parketi krtačijo in mažejo z oljem, ne več z lakom. Tu so popravila lažja.
Sicer pa se novi parketi krtačijo in mažejo z oljem, ne več z lakom. Tu so popravila lažja.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Gambino ::
Kakšni novi parketi. Imaš parket, ki je lahkiran in imaš parket, ki je oljen. Noben ni nov oz star parket. In ja, oljen parket se lažje popravlja ima bolj naraven občutek, pri hoji.
janezvalva ::
jaz "si ga" tudi redno oljim
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
LukiYo ::
Moj je kar brez zaščite ponavadi. Na suho. Žena hitro odstrani mastne madeže, pa je glih tko ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LukiYo ()
c3p0 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oljen parket v kuhinjiOddelek: Loža | 7493 (358) | matijadmin |
» | Parket DA ali NE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18566 (5554) | PacificBlue |
» | Laminat, ploščice ali vinil? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 66563 (15687) | Lonsarg |
» | Pleskanje sten - plesen + kakšne talne oblogeOddelek: Loža | 3585 (2688) | floyd1 |
» | Itison vs. topli pod vs. lesOddelek: Loža | 3401 (2811) | floyd1 |