Forum » Loža » Okulisticen pregled LJ koncesija
Okulisticen pregled LJ koncesija

gansta ::
Kje v LJ opravljajo kakovosten okulisticen pregled na koncesijo za vid (leče in očala)?
V mislih imam kakovosten pregled ne takšnih kjer ti za "šankom" aparat pomeri dioptrijo zraven pa že prodaja ostale storitve
V mislih imam kakovosten pregled ne takšnih kjer ti za "šankom" aparat pomeri dioptrijo zraven pa že prodaja ostale storitve

Magic1 ::
Jaz sem se spomladi pri svojem okulistu naroči in bil ta teden na pregledu. Verjetno je pri zaželenih kar vrsta na koncesijo.
Magic

tony1 ::
Očesna klinika
Na Očesni sem leta 2016 dobil termin pregleda čez 4 leta, zraven pa še v podpis izjavo, da se strinjam z nerazumno dolgo čakalno dobo.
Dopis sem jim vrnil in napisal, da me čez 4 let ne bo na pregled.
Čez 4 leta, minus nekaj dni sem dobil SMS, da sem naročen na pregled takrat in takrat in naj ne pozabim priti, ter zraven številka za informacije. 2x sem jih poklical, da se naj nehajo zaje6avati, in da me ne bo, pa se ni nihče oglasil...

mojsterleo ::
Železničarski zdravstveni dom v Lj-Šiški... sem letos čakal cca 5 mesecev. Naročil aprila, pregled avgusta (na koncesijo). Naročil sem sem se prek e-napotnica. Imajo tudi termine popoldne.

V-i-p ::
Optika Oftalma v Kosezah, moderna ordinacija in super zdravnica dr. Petra Popovič.
Dodatek: ne vem pa če je na koncesijo.
Dodatek: ne vem pa če je na koncesijo.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()

Tody ::

DePalmo ::
Optika Krstič na Rudniku v Lj. Ima koncesijo in sem bil zadovoljen, pa takrat sem bil še hitro na vrsti. Je pa tega že nekaj let, in ko bo spet, naredim takole:
1. sestavim spisek okulistov
2. pokličem vsakega iz tega spiska in imam dva vprašanja
2.1. če imajo koncesijo in
2.2. kdaj je možen termin
3. pri tistem ki ima koncesijo in bi bil razumno hitro na vrsti, se naročim
Simpl ;)
1. sestavim spisek okulistov
2. pokličem vsakega iz tega spiska in imam dva vprašanja
2.1. če imajo koncesijo in
2.2. kdaj je možen termin
3. pri tistem ki ima koncesijo in bi bil razumno hitro na vrsti, se naročim
Simpl ;)

dexterboy ::
Na koncesijo pomeni, da greš prvo po napotnico k osebnemu zdravniku ali pa lahko ta korak nekako preskočiš? Ker je prišel čas tudi za mene...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()

tony1 ::
Napotnice ne rabiš, če greš na koncesijo na 'pregled za predpis očal'. Če pa greš tja na podrobnejši pregled vida pri oftalmologu (točen termin mi je ušel iz spomina), pa rabiš napotnico.
Tu gre za neke sorte izjemo, ki so jo že pred leti izumili z namenom debirokratizacije...
Tu gre za neke sorte izjemo, ki so jo že pred leti izumili z namenom debirokratizacije...

Tody ::
Amm ne. Napotnico rabis drugače zdravnik ni plačan. Je pa zdej vse elektronsko tko da ti tvoj zdravnik samo šifro in to je to. Lahko sicer okulista nategnes pa reces da bos pol dal napotnico ko prides po očala ampak...

DePalmo ::
Na koncesijo pomeni, da greš prvo po napotnico k osebnemu zdravniku ali pa lahko ta korak nekako preskočiš? Ker je prišel čas tudi za mene...
Napotnice jaz v Ljubljani in okolici nisem potreboval že vrsto let, nekje zadnjih 15. To je približna ocena ker grem na pregled po potrebi in že zelo dolgo nisem klical zdravnika za napotnico. Postopek ki ga izvajam sem že podal.
So me pa presenetili v Žireh, kjer bi potreboval napotnico. A ker bi imel preveč logistike da bi prišel do svojega zdravnika oz. napotnice, sem pač pregled plačal (20e).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naročilnica - Recept za očala (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36492 (2808) | poldy_nwx |
» | Kardiolog z čimkrajšo vrsto ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17231 (5127) | mailer |
» | Nova očala in subvencijaOddelek: Loža | 2179 (1989) | bastadu |
» | Lepotni posegOddelek: Loža | 4396 (2705) | Anonimnežž |
» | Ortodont in čakalna dobaOddelek: Loža | 4570 (4222) | T0RN4D0 |