Forum » Loža » ZDA Portland - predlogi kaj it pogledat
ZDA Portland - predlogi kaj it pogledat
PrimoZ_ ::
V drugi polovici oktobra sem službeno v Portlandu in ker bom ravno čez lužo bi izkoristil, da potegnem za 5 do 7 dni in še malo zganjam turizem. Malo kolebam ali čem iti na jug do SF bay area da bom na toplem, ali pa bi mogoče raje šl pogledat še bolj severno do Seattlea, mogoče še čez mejo v Vancouver.
Zagotovo je že kdo bil tam okoli pa me zanima iz prve roke, kaj se splača pogledat in kaj je samo precenjena past za turiste?
Zagotovo je že kdo bil tam okoli pa me zanima iz prve roke, kaj se splača pogledat in kaj je samo precenjena past za turiste?
Bostjan_321 ::
Osebno bi šel proti SF. Ali interni let ali pa najameš avto in si v dveh dneh dol. Mogoče tudi v enem če si norec, je pa cca 1200km vožnje.
mtosev ::
Jaz predvidevam, da misli Portland Oregon.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
tiborrr ::
Pelji se iz Portlanda proti jugu, po stari obali cesti. Tri dni lagane vožnje do SF z majhnim detourom skozi nacionalni park Sequoia. Spi v motelih ob stari cesti. Noro je, jaz sem sicer šel v obratni smeri iz SF.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
fiti ::
Bili letos s familijo 3 tedne. Torej sam Portalnd priporočam obisk Japonskega vrta in Voodoo donuts. Izjemno dobri krofi v ogromnih različicah. Potem bi ti pa priporočal, da vzameš avto in greš na HWY 101 road trip proti Seattlu. Izjemno lepa peščena obala z dodatki granitnega skalovja. Res lepo. Lahko delaš krajše izlete po urico ali dve na nešteto koncih z izjemno naravo. Izpostavil bi Cannon Beach, kjer so snemali Goonies. Pri Astoria obrneš in greš lahko še po notranjosti do Crater lake, ali pa pogledati katerega izmed vulkanov; MT Hood, Mt. Baker, St Helens. Blizu imaš tudi redwood s sekvojami, izjemno.
cias ::
Pa je sploh pametno it v Portland? Zadnje čase je tam kup protestov.
2 Sept 2022 ... In Portland, the homicide rate surged 207% since 2019 and there have been more than 800 shootings so far this year.
2 Sept 2022 ... In Portland, the homicide rate surged 207% since 2019 and there have been more than 800 shootings so far this year.
Alayne ::
Sla sem sluzbeno, tako da nekaj ogromno nisem videla.
Izjemni krofi- nujno probat
Food truck scena, kjer dobis vse mozne oblike hrane, okusno in relativno znosne cene
Botanicni vrtovi, ce si za te japonske urejene scene
Arcades so kul, ampak mors bit polnoleten
Drugace pa Oregon kot drzava nima sales tax. Tako, da so vsi nasi kupovali elektroniko/obleke.
Meni osebno ni bil ne vem kaj, mesto hipsterjev. Ce so ti vsec te scene pa super.
Lepo se imejte,
Aja pa mislim, da majo najvecjo knjigwrno rabljenih knjig na svetu in neke slapove, ki so v blizini za pogledat.
Ogromno je brezdomcev. Tega nisem pricakovala. Veliko vec kot LA/Chicago. Imajo zelo slabo urejena zavetisca in so res vidni na ulici. Vkljucno z iztrebki. Tako da me ne preseneca.
Izjemni krofi- nujno probat
Food truck scena, kjer dobis vse mozne oblike hrane, okusno in relativno znosne cene
Botanicni vrtovi, ce si za te japonske urejene scene
Arcades so kul, ampak mors bit polnoleten
Drugace pa Oregon kot drzava nima sales tax. Tako, da so vsi nasi kupovali elektroniko/obleke.
Meni osebno ni bil ne vem kaj, mesto hipsterjev. Ce so ti vsec te scene pa super.
Lepo se imejte,
Aja pa mislim, da majo najvecjo knjigwrno rabljenih knjig na svetu in neke slapove, ki so v blizini za pogledat.
Pa je sploh pametno it v Portland? Zadnje čase je tam kup protestov.
Bomo videli :)
Ogromno je brezdomcev. Tega nisem pricakovala. Veliko vec kot LA/Chicago. Imajo zelo slabo urejena zavetisca in so res vidni na ulici. Vkljucno z iztrebki. Tako da me ne preseneca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alayne ()
Kje je najbolje pogledat za kake hotele?
Booking sem že gledal in je nekaj na videz ok, za sprejemljivo ceno.
Vseeno pa me zanima kaj so še kake opcije?
Booking sem že gledal in je nekaj na videz ok, za sprejemljivo ceno.
Vseeno pa me zanima kaj so še kake opcije?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mednarodno pošiljanje paketovOddelek: Loža | 2094 (1760) | kixs |
» | Amazon uvedel dostavo paketov po UberjevoOddelek: Novice / Ostale najave | 6392 (3266) | tikitoki |
» | Napovedan prevajalnik CUDA C za x86Oddelek: Novice / Procesorji | 4704 (3625) | noraguta |
» | GTA3 DodoOddelek: Igre | 2709 (2236) | burekar |