» »

NBA sezona 2022-2023

NBA sezona 2022-2023

Temo vidijo: vsi
««
25 / 29
»»

Zvezdica27 ::

yo. kje je stream real partizan?

zz

Kodrnusa ::

Če se mal spoznate na košarko bi lahko vedl da je pr Lakersih vse odvisno od Davisa. Model je top 3 igralcev na svetu...če se mu da...
Glede Lonneya in šutov, bi lahko gledal kako so puščal Sabonisa. Looney je dobesedno stal pod košem 4 metre od njega. Pa ni metal in so spušili.
Wariorsi boji mel probleme zarad Davisa. Cury se ne more sprehajat pod koš plus da ga Wanderbilt lovi nonstop. Mislim da imajo Lakersi prednost ker noben ne more Davisa ustavit. Bo pa zanimivo za gledat. James ni več sposoben igrat na res visoki ravni, zato tudi veliko mečejo Russell in Reeves. Še zmeraj pa se lahko rine pod koš...
Na koncu mislim da bo Boston - Denver finale, stavim na Denver ker se bo Boston (kot prejšnje leto spet pokakal (Tatum).

2dark ::

Kodrnusa je izjavil:

Če se mal spoznate na košarko bi lahko vedl da je pr Lakersih vse odvisno od Davisa. Model je top 3 igralcev na svetu...če se mu da...
Glede Lonneya in šutov, bi lahko gledal kako so puščal Sabonisa. Looney je dobesedno stal pod košem 4 metre od njega. Pa ni metal in so spušili.
Wariorsi boji mel probleme zarad Davisa. Cury se ne more sprehajat pod koš plus da ga Wanderbilt lovi nonstop. Mislim da imajo Lakersi prednost ker noben ne more Davisa ustavit. Bo pa zanimivo za gledat. James ni več sposoben igrat na res visoki ravni, zato tudi veliko mečejo Russell in Reeves. Še zmeraj pa se lahko rine pod koš...
Na koncu mislim da bo Boston - Denver finale, stavim na Denver ker se bo Boston (kot prejšnje leto spet pokakal (Tatum).

Sem šel gledat na youtube.. Tud Looney ima met.. zato mi ni jasno, zakaj ne sme niti nekrat vržit iz polrazdalje. To ni logika, da te takole ignorirajo ... Če si popolnoma odprt šutneš.. Ne da imaš potem 4 na 5 košarko, ker pri ALkersih je vseh pet nevarnih za koš v napadu.

Tud Sabonis ima met, zato mi oboje sploh ni jasno.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

kera komedija je tole real partizan... noro

ljudi, nema sporta do košarke, nema. Nogomet pa nula-nula. Nema nula-nula...

ker komentator... noro

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Haha, na koncu bodo Lakersi NAJVERJETNEJE premagali tudi GSW... in to z mesta ki niti v Play In ne vodi so prišli na prag nebes... ali pa VERJETNO bodo... 3:1...

Za razliko od Dallasa ki je z tradom prišel od Play Off na niti Play in ne >:D In to z igralcem ki je boljši od Lebrona oz top igralec košarke vseh časov baje.

Zdaj prav Lakersom privoščim čeprav nikol nisem bil njihov fan...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Curve Ball ::

Sam bi jim tudi privoščil. Dobro igrajo - presenečajo Reaves, Walker, Schroeder. LeBron igra dobro, ne pa izjemno. Dobro ekipo so postavili. Ne vem kaj pa ima Dallas z Lakersi ko jih zmeraj skupaj omenjaš? Za razliko od Dallasa so igralca na max prodali, Dallas ga je pa kupil.

Horas ::

jap res dobra tekma bila. vprašanje kaj bo proti phoenixu, zdaj mislim da denver ne bo napredoval. lahko da se motim.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Luka spet v prvi peterki All Nba.

P.s.: Mato989- LeBron je v tretji.

Groot ::

Prav komično je kako očitno Jokić moti Američane. To da ga ni niti v prvi peterki je čisti joke za celoten izbor.

Curve Ball je izjavil:

Luka spet v prvi peterki All Nba.

P.s.: Mato989- LeBron je v tretji.

Ja saj, ironično pa je Lebron s svojo ekipo v borbi za konf. finale, Luka pa na čevapčičih kot jaz >:D

Nekako je košarka timska igra, en igralec ne naredi ekipe...

Groot je izjavil:

Prav komično je kako očitno Jokić moti Američane. To da ga ni niti v prvi peterki je čisti joke za celoten izbor.

Težko bi bila v prvi peterki tako Jokić kot Embiid. Embiid je MVP.

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

Točno to... v idealno petorko gre en center, glede na to, da je Embiid MVP, je mislim da tu vse jasno!

Bo pa zanimivo spremljat tole ligo do konca... kaj hitro se lahko zgodi, da ne bo v finalu ekip, ki smo jih sprva postavili med ožje kandidate, kot so MIL, BOS, DEN, GSW...

Sam nikdar nisem bil fan LAL, sem tudi eden izmed tistih, ki sem še dober mesec nazaj bil mnenja, da se lahko hitro zgodi, da niti v play-in ne pridejo, tako da jim sedaj kar nekako privoščim... so pa Davisa na današnji tekmi preventivno odpelali na vozičku, tako da upam, da ne bo na koncu spet končal sezono kot poškodovan igralec... ko smo že ravno pri Davisu, mi nekako ni jasno, kako slednji ni v prvi peterki, kar se obrambnih igralcev tiče...

GupeM ::

Kurzweil je izjavil:

Točno to... v idealno petorko gre en center, glede na to, da je Embiid MVP, je mislim da tu vse jasno!

Ah, ni nujno. So že bili primeri, ko MVP ni bil v first all-nba teamu. Sicer že dolgo nazaj, ampak so bili.

Pa defensive player of the year (Marc Gasol) tudi ni bil izbran v first team all-defense.

Sicer bi morali pa malo spremenit ta sistem glasovanja. Jaz bi rekel, da je treba glasovat dva front-court, dva back-court, pa en po želji, ali kaj podobnega.

Vem, tudi v tej situaciji bi v teoriji šlo, saj takoj, ko gre za t.i. stretch centra, kar Embiid, še posebej pa Jokić je... bi ga lahko dali v ekipo pogojno tudi kot štirico...

Kurzweil je izjavil:

Vem, tudi v tej situaciji bi v teoriji šlo, saj takoj, ko gre za t.i. stretch centra, kar Embiid, še posebej pa Jokić je... bi ga lahko dali v ekipo pogojno tudi kot štirico...

Točno na to sem ciljal. Razumem, da težko v isto ekipo vtakneš npr. Davisa in Goberta. Ampak Jokić niti približno ni tako velik stretch za 4, sploh glede na njegov slog igre. Ampak ni važno, ta glasovanja so tako ali tako vedno precej brezvezna.

Da malce oživimo temo. Vaše napovedi do konca?

Sam še vedno nekako stavim na Denver, sploh glede na razplet na Eastu. Malce si želim, pa tudi zelo realno se mi zdi da bo tako, finale Denver vs. Philly. Da se Jokić in Embiid udarita neposredno.

Denver deluje zelo močno, strga se lahko še GS, mogoče Lakers če se jim vse poklopi. Vzhod po moje ne bo. Sam sicer navijam za Miami, ki bo sicer težko kaj več od tega kola naredil ampak meni so najbolj simpatični.

Badwolff ::

Shai v prvi. Nisem pričakoval, ampak zasluženo.
Davis pa ni v obrambni, ker je bil veliko poškodovan in tudi sicer ni nekaj izstopal po obrambi. LA je šele zadnjih 20 tekem odigral bolje D.

Groot je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Točno na to sem ciljal. Razumem, da težko v isto ekipo vtakneš npr. Davisa in Goberta. Ampak Jokić niti približno ni tako velik stretch za 4, sploh glede na njegov slog igre. Ampak ni važno, ta glasovanja so tako ali tako vedno precej brezvezna.

Da malce oživimo temo. Vaše napovedi do konca?

Sam še vedno nekako stavim na Denver, sploh glede na razplet na Eastu. Malce si želim, pa tudi zelo realno se mi zdi da bo tako, finale Denver vs. Philly. Da se Jokić in Embiid udarita neposredno.

Jokić ma za 4ko en problem... fiziko... Giannis je klasična 4ka...

pismu, dobre tekme, res gre na nož. Ali lahko upamo na game 7 Curry vs LBJ? To bi bila tekma leta...

zz

Sicer niti slučajno nisem fan Ja Moranta, ampak zanimivo, da ni bil izbran v nobeno izmed ekip...

Zvezdica27 je izjavil:

pismu, dobre tekme, res gre na nož. Ali lahko upamo na game 7 Curry vs LBJ? To bi bila tekma leta...

zz

bo kr la sedaj v crypto areni naredil konec

Groot je izjavil:

A ti bi MVP-ja dal v drugo peterko?

Curve Ball je izjavil:

Nekako je košarka timska igra, en igralec ne naredi ekipe...

Ja. AMpak en igralec lahko dela razliko.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

Košarka je od timskih 8ger daleč najmanj timska in en 8gralec pomeni bistveni več kot drugje, recimo v nogometu.

Drgač pa, jebat ga, en center per team. Men je pa žal, da bodo to ukinili. Tudi Shaq in Hakeem in Ewing so se križali, da sploh ne govorimo o Billu in Wiltu.

2dark je izjavil:

Groot je izjavil:

A ti bi MVP-ja dal v drugo peterko?

Ne, že napisano, dal bi ga na 4-ko. Glede na stil igre Jokića bi bilo tudi povsem upravičeno.

Kurzweil je izjavil:

Sicer niti slučajno nisem fan Ja Moranta, ampak zanimivo, da ni bil izbran v nobeno izmed ekip...

Niso ga dali zaradi incidentov, ki jih je pozročal. Da ni Bookerja je pa seveda popolnoma normalno.

Badwolff je izjavil:

Drgač pa, jebat ga, en center per team.

Tole sploh ni res. Poglej si drugo peterko : 1 center , 4 beki
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

Curry, Don sta G
J&J pa SFja
Razlika med SG in SF dandanes pa zna bit arbitrarna. So pa za.guarde izbirali zgolj majhne igralce letos.

Se poglej začetne postave

Celtics
G - smart, white
F - Brown, Tatum
C - Horford

Heat
G - Strus, Vincent
F - Butler, Love
C - Bam

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

hamez66 ::

Phoenix najbolj antipatična ekipa? KD je v redu možakar, samo očitno je zdaj druga violina za Bookerjem.

Badwolff je izjavil:

Curry, Don sta G
J&J pa SFja
Razlika med SG in SF dandanes pa zna bit arbitrarna. So pa za.guarde izbirali zgolj majhne igralce letos.

Se poglej začetne postave

Celtics
G - smart, white
F - Brown, Tatum
C - Horford

Heat
G - Strus, Vincent
F - Butler, Love
C - Bam

Jaylen Brown s svojimi 198 cm ni krilo oz. podhranjeno krilo je tole. Krilo mora bit nad 2 metra..
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Stari, dude, ok...
DOnčič je pol center s svojimi 130 kg?

Badwolff je izjavil:

Stari, dude, ok...
DOnčič je pol center s svojimi 130 kg?

Drugo polovico svoje kariere bo igral na krilu , ker zaradi svoje počasnosti ne bo mogel na playu. Že zdaj, ko je še mlad, ga beki prebijajo za hec.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Hahaha. Kakšne izjave oz. napovedi.

Če ga ekipa igra na centru, je center. Ne glede na kilažo in višino.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Na žalost nisem mogel gledat tekme DEN-PHO, ampak očitno je DEN zdemoliral PHO - vsekakor sem vesel, ker neprimerljivo bolj privoščim DEN. Vidim pa, da je povsem zatajil Booker pri PHO...

Bo pa prava poslastica 7. tekma med PHI in BOS, tu je stvar jasna, upam, da napreduje BOS.

Danes/jutri ponoči pa si v miru pogledam MIA-NYM in LAL-GSW, morda že odločilni tekmi.

Moram priznat, da MIA, NYK in LAL nisem videl tako daleč.

phoenix je zdemoliral sam sebe. Booker je sicer super igralec, samozavesten, sam včeraj / danes je pa rinil v smreke in metal nemogoče, na silo. Prodana duša KD pa - še je pravica - ne dobin novega prstana. Pod košem brez Aytona tudi ni šlo, Gordon in Joker sta naredila razliko, Kake podaje daje Jokić... da tega kako Murray dobro izgleda, ne omenjam. Še boljši je kot pred poškodbo. Denver, ko gledaš posnetke za TO, ves čas zgleda miren in fokusiran. Pismu... letos je njihova šansa! Na konču je še Čančar igral ;)

Kar se pa tiče Bostona in Philly pa dragi moji, končno GAME 7! Sem gledal posnetek zdajle, kako zaupanje v Tatuma (delal res bedarije tudi pri podajah, prenosih žoge), a še bolj me preseneča, da Philly ne more veliko brez Embiida. Harden in Embiid sta največji problem, ker sta prebrana knjiga in Boston je v obrambi res dobro igral. Če ne bi Embiid tako zelo dominiral (ob tako grobi igri samo vprašanje časa, kdaj se bo polomil). bi bilo še huje, sam je enostavno prepočasen in preštorast za kaj več - small ball ekip ajih razbije anytime. Če bi še tatum dobro igral 1 do 3 q ko je falil vse, bi bilo +20. Prav hecna tekma, ko je v bistvu igra kazala, da Philly dominira, sam številke pa so bile druge. Boston ima rec kompletno ekipo, pa še kakega na klopi. To Phillyju manjka. Škoda Hardna, ki je zdaj v zadnjih letih kariere, pa ne more zraven, igra pa kot MVP.

Za LBJ in Curry je pa to treba gledat. To bo noro. Happy, da ju lahko gledam, sicer pa upam, da jih GSW sesuje.

zz

todman74 ::

Men je bilo najbolj zanimivo, kako Ayton, vsaj po številkah sodeč (tekem nisem gledal), ni mogel nič proti Jokiću. In takšen center bi rad imel MAX pogodbo...

Vem, da zadnje tekme ni igral, mislim na prejšnje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: todman74 ()

Ayton - on nikoli ni res prepričljiv v napadu. Del krivde gre imo postavljeni igri Pho ker igrajo zelo malo na centra. Je pa tudi old school center, nima šuta z razdalje. Ja, tudi meni ni max igralec, tudi ne dominira tako v obrambi kot nekateri njegove konstutucije. Drugače pa Z27 lepo napisano, se strinjam z vsem kar si napisal.

Fun fact...

15. maj 2022
PHO zaostaja proti DAL ob polčasu za 30, doma izgubi serijo

11. maj 2023
PHO ostaja proti DEN ob polčasu za 30, doma izgubi serijo

Glede na to da Ayton skoraj zagotovo ne bo videl naslednje sezone v dresu PHX, se odpira vprašanje ali ga bo lovil DAL. Meni osebno ni tako napačen igralec. So pa določene poteze in občasen padec forme tiste zaradi česar nekako malce dvomim vanj. Me pa tukaj zanima kolikšen del tega je posledica vpliva ekipe nanj, ker je precej očitno, da se v zadnjem letu res ni ujel z nosilci. Ne vem, morda bi ga rad videl v DAL, ampak zagotovo ne za max.

ne vem... kemije v Phoenix res ni videti... Če se Denver ob napakah smeje (ko sta Murray in Gordon en avt zajebala, sta se režala, kako sta glupa) in se vidi, da so "frendi", tega feelinga pri PHX nisem videl. Ayton po moje res ni del teama, pri takih egotripih kot so CP3, Booker in KD (ta je po moje še najbolj normalen) pač tko je.

Ostale ekipe zgledajo vsaj povezane, mogoče letos GSW še najmanj (kar mi je čudno), Denver pa je po moje prav mala happy family. Tako mi delujejo med TO, ko jih kaže.

Kar se tiče pa max pogodb je pa smešno, kako max igralci dobijo nenormalne vsote, tisti malo manj max pa že mnoooogo manj (še zmeri preveč, da smo si na jasnem), klop pa so reveži. Če bi recimo zaradi preteklosti KI bil blizu max (max ni zame), ayton ni niti slučajno. Recimo okvir za dallas. Manj kot bo KI scuzal denarja, več je opcij drugje, ker so že LD77 na supermax dali (zdaj pa sploh do konca lajfa, če misli v all-NBA ekipah biti). Saj se pri LAL vidi - brez Reavesa, Angela, Schroederja in Hačimure ne bo nič, isto je logika za vse ekipe in tle se vrtimo. LAL imajo 2 + 4 dobre, naš aDallas pa samo 2 + 0, se zdi. Bomo videli, zanimivo bo. pa še draft je...

zz

Za KI močno dvomim da bo hotel kaj manj kot max za to da ostane v DAL.

Nekak imam občutek, da bi znal DAL v primeru da dobi dokaj visok pick, tega (+morebitna druga prtljaga) poizkušati trejdati PHX v zameno za Aytona .

Sam ga bo moral pol tudi plačati. 3 na maxu pa ne bo šlo + thj, bertans, kleber, kar visoke pogodbe...

Ja seveda, vse špekulacije so pod pogojem, da se poleti znebijo vsaj THJ in Bertansa. To mora biti v vsakem primeru prioriteta.

Eden boljših tweetov, kar sem jih kdaj videl :D

https://twitter.com/IshaanBhatta/status...

IL_DIAVOLO ::

Bo medsebojna naklonjenost bookerja in duranta hitro minila :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Vsi se neki na Sunse spravljate. Pomojem so pa imeli solidno sezoni, nekako v slogu pričakovanj. Izgubili so proti favorit. Naslednje leto rebuildajo bench , stradajo Ayton in z nekaj zdravja bodo top contenderji.

Jokić se v letošnji končnici dobesedno igra z vsemi centri, ki mu stojijo na poti. Tako mu nista mogla nič KAT in Gobert, nič mu ni mogel Ayton, Landale ....

Gledal sem večino tekem med SUnsi in Denverju in Jokić je igral enostavno, zanesljivo, nobenega kompliciranja...

Sunsi so bili ekipa 2 na 5.. tako se ne igra košarka.. Pri Denverju je vseh pet nevarnih za koš. Enako pri Lakersih .. Že Warriorsi imajo težavo, ker njihov center samo bloke dela...

Koliko košev je Booker dal v druem polčasu? :))

https://twitter.com/EPHolt/status/16568...
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Badwolff je izjavil:

Vsi se neki na Sunse spravljate. Pomojem so pa imeli solidno sezoni, nekako v slogu pričakovanj. Izgubili so proti favorit. Naslednje leto rebuildajo bench , stradajo Ayton in z nekaj zdravja bodo top contenderji.

Kako bodo pa rebuildal?

Paul je star 38, ima še dve leti pogodbi težki po 30.8 milijonav.. Kdo bo to vzel? Ekipa kar v vrsti čakajo, da si ekipo za 2 sezoni uničijo ..

Booker in Durant bosta naslednjo sezono pojedla skupaj 83 milijonov proračuna, 2024/2025 bosta samo ta dva dobila 100 milijonov.

Naslednjo sezono imajo Sunsi pod pogodbo točno 6 igralcev za katere bodo morali plačat 163 milijonov. Na takšen način ne bodo nič kontenderji.. To je irga ki bazira na dveh solerjih ostali pa čakajo na žoge.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/lig...

lbj, legenda, goat, starosta nba, vzel stvari v svoje roke. v bistvu bo to že veliki finale. zmagovalec zahodne konference bo prvak.

Res nisem fan Lebrona, ampak za tale playoff do sedaj pa samo svaka čast. Zelo dobro in premišljeno pušča proste roke ostalim v ekipi, sedaj ko je bilo pa potrebno je pa stopil naprej in jih potegnil čez.

Konferenčni finale bo kar divji. Tudi jaz pa sem precej prepričan da bi moral prvak priti iz zahoda. Ampak seveda nikoli ne veš koliko sr zavleče katera serija in kdo bo na negativni strani poškodb.

Mene že cel po preseneča Reaves ki igra fenomenalno. Tako v obrambi kot napadu.
««
25 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733267976 (61609) mersault

Več podobnih tem