Forum » Šport » NBA sezona 2022-2023
NBA sezona 2022-2023
Temo vidijo: vsi
Kurzweil ::
No, tole danes pa je bila prva tekma, ki je bila za gledat, odkar skupaj igrata Dončić in Irving, pa čeprav so skoraj zapravili prednost 25 točk. Dallas bo moral malce spremeniti igro, predvsem, da bo slednja hitrejša (predvsem Luka), ker ko igrata ekipno tako LD, kot KI in po možnosti ostali potem zadevajo, ko so povsem sami (to kar prinašata dva tovrstna igralca), je ubijalsko... o obrambi pa verjetno ni potrebno govorit, ampak to so te rezerve, ki jih ima Dallas za playoff. Fino je imet konstantno v igri vsej enega, kar je Kidd tudi govoril za TNT, da je njegov gameplan primarno takšen, da igrata čim več skupaj, potem pa se delajo pač zamiki, da je konstantno v vsakem trenutku vsaj eden v igri.
Vsekakor pa DAL seveda živi od trojk, tokrat so jih metali odlično (25/48, 52.1%)... Irving 6/8, Luka 7/13, Bullock 5/10... ostali pa racionalno, ko so pač dobili žogo, nihče od ostalih ni metal pod 40%! Dobra tekma tudi Hardna, Maxeya in Embiida. Trojke seveda ne gredo vedno tako dobro, tako da bo treba kompenzirat z obrambo, se celotna ekipa DAL tega zelo dobro zaveda, ampak pod košem pač ni nekih strašnih rešitev, odlično je, da se vrača Kleber, Powell se sicer trudi, ampak ima on limit, za Wooda pa tako vemo.
Če ne bo muhavosti Irvinga in če se slednja dobro uigrata, bo to ena nova dimenzija, sploh ker je Irving tudi dober v prodoru in v zadnji četrtini, kjer Luka zna malce omagati, ampak Irving tega prav zares še ni pokazal, pa sem prepričan, da bo. Ko sta oba v igri, je na trenutke bilo prav smešno, kako so bili predvsem Bullock/Hardaway/Wood... res popolnoma sami, na trojkah, če se bo to zadevalo, je to nekaj, kar je res težko zaustavit... kot je rekel komentator na ESPNu, na trenutke je danes celo spominjalo na GSW, ko sta Luka in Irving, tako kot nekoć Curry in Thompson pri metu, potem naenkrat ostali, ko ostajajo sami, izgledajo 2x boljši, kot so v resnici, pa čeprav LD in KI, seveda nista kalibra Curry/Thompson, kar se meta tiče, prav daleč pa tudi nista... in kaj je GSWju v tistih najboljših časih prinašalo to prednost, ravno ta hitrejša igra, z veliko podajami (takrat GSW največ v ligi NBA), precej prostih igralcev, manjka edino pa kakšen defender tipa Draymond Green, ki opravlja te packarije in manj vidne stvari na terenu, tu mogoče celo pričakujem, da bi vsaj malo dodal Markieff Morris. Takšnih časov se je po tekmi v izjavi spomnil tudi Tobias Harris, tudi njega je spomnilo to na čase GSW, ko sta dva razpoložena igralca, kot sta KI in LD, prinašala glavobol nasprotnikovim ekipam in navijačem. Roko na srce, prva ovira pri razvoju tovrstne igre, pa je na trenutke carinjenje žoge Luke, kar je seveda prej bilo nujno, da se je slednji nekako zvlekel do konca tekme, da ne porabi preveč energije, sedaj pa je tu še Irving in Luka bi lahko za ceno kakšne minute manj, igral hitreje in to smo včeraj tudi videli v manjši meri. V tem primeru, pa bi Luka dobil verjetno manj minut kot Irving, ampak mislim, da tako on, kot mi, damo vse, da se vsa ta statistika in dosežki, spremenijo v rezultate. Jaz sem kar optimističen, čeprav so še daleč, preden tovrsten sistem deluje bolj konstantno.
Vsekakor pa DAL seveda živi od trojk, tokrat so jih metali odlično (25/48, 52.1%)... Irving 6/8, Luka 7/13, Bullock 5/10... ostali pa racionalno, ko so pač dobili žogo, nihče od ostalih ni metal pod 40%! Dobra tekma tudi Hardna, Maxeya in Embiida. Trojke seveda ne gredo vedno tako dobro, tako da bo treba kompenzirat z obrambo, se celotna ekipa DAL tega zelo dobro zaveda, ampak pod košem pač ni nekih strašnih rešitev, odlično je, da se vrača Kleber, Powell se sicer trudi, ampak ima on limit, za Wooda pa tako vemo.
Če ne bo muhavosti Irvinga in če se slednja dobro uigrata, bo to ena nova dimenzija, sploh ker je Irving tudi dober v prodoru in v zadnji četrtini, kjer Luka zna malce omagati, ampak Irving tega prav zares še ni pokazal, pa sem prepričan, da bo. Ko sta oba v igri, je na trenutke bilo prav smešno, kako so bili predvsem Bullock/Hardaway/Wood... res popolnoma sami, na trojkah, če se bo to zadevalo, je to nekaj, kar je res težko zaustavit... kot je rekel komentator na ESPNu, na trenutke je danes celo spominjalo na GSW, ko sta Luka in Irving, tako kot nekoć Curry in Thompson pri metu, potem naenkrat ostali, ko ostajajo sami, izgledajo 2x boljši, kot so v resnici, pa čeprav LD in KI, seveda nista kalibra Curry/Thompson, kar se meta tiče, prav daleč pa tudi nista... in kaj je GSWju v tistih najboljših časih prinašalo to prednost, ravno ta hitrejša igra, z veliko podajami (takrat GSW največ v ligi NBA), precej prostih igralcev, manjka edino pa kakšen defender tipa Draymond Green, ki opravlja te packarije in manj vidne stvari na terenu, tu mogoče celo pričakujem, da bi vsaj malo dodal Markieff Morris. Takšnih časov se je po tekmi v izjavi spomnil tudi Tobias Harris, tudi njega je spomnilo to na čase GSW, ko sta dva razpoložena igralca, kot sta KI in LD, prinašala glavobol nasprotnikovim ekipam in navijačem. Roko na srce, prva ovira pri razvoju tovrstne igre, pa je na trenutke carinjenje žoge Luke, kar je seveda prej bilo nujno, da se je slednji nekako zvlekel do konca tekme, da ne porabi preveč energije, sedaj pa je tu še Irving in Luka bi lahko za ceno kakšne minute manj, igral hitreje in to smo včeraj tudi videli v manjši meri. V tem primeru, pa bi Luka dobil verjetno manj minut kot Irving, ampak mislim, da tako on, kot mi, damo vse, da se vsa ta statistika in dosežki, spremenijo v rezultate. Jaz sem kar optimističen, čeprav so še daleč, preden tovrsten sistem deluje bolj konstantno.
Mato989 ::
Dobro so tokrat igrali ni kaj, čeprav so spet spušili orenk prednost
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Groot ::
Goran pa očitno ponovno blizu Bucksom. Mi je kar zanimivo, da imajo Bucki dejansko še odprto mesto v ekipi
Ja, bojda je Goran že v Milwaukeeju, kjer se dogovarja za deal... na njegovem mestu bi takoj vzel offer, itak veteranski minimum... takšne možnosti za naslov, kot bi jo imel v MIL, seveda ne bo imel nikoli več.
Se strinjam. Pa najbrž se je nekaj tudi naučil iz lanske izbire
Glede na to da se bo počasi začela zadnja tretjina rednega dela sezone, koga postavljate na vrh contenderjev?
Sam nekako že celotno sezono vidim na vrhu Denver. Se mi zdi da so kot ekipa zelo napredovali v mentaliteti in širini. Če so jih prejšnje sezone poškodbe kakršne imajo letos povsem vrgle iz tira, se letos res dobro odzivajo. Tudi Jokić je bil vrhunski že v prejšnjih dveh sezonah, ampak je letos naredil še en korak naprej pri vodenju moštva.
Na drugo mesto bi potem vseeno dal Boston pred Bucksi. Nekako imajo več širine in tudi lažje prilagajajo taktiko.
Je pa tukaj en velik vprašanj v Phoenixu. Prva tekma je izgledala dobro, če bodo tako nadaljevali, potem so najbrž povsem zraven Denverja.
Glede na to da se bo počasi začela zadnja tretjina rednega dela sezone, koga postavljate na vrh contenderjev?
Sam nekako že celotno sezono vidim na vrhu Denver. Se mi zdi da so kot ekipa zelo napredovali v mentaliteti in širini. Če so jih prejšnje sezone poškodbe kakršne imajo letos povsem vrgle iz tira, se letos res dobro odzivajo. Tudi Jokić je bil vrhunski že v prejšnjih dveh sezonah, ampak je letos naredil še en korak naprej pri vodenju moštva.
Na drugo mesto bi potem vseeno dal Boston pred Bucksi. Nekako imajo več širine in tudi lažje prilagajajo taktiko.
Je pa tukaj en velik vprašanj v Phoenixu. Prva tekma je izgledala dobro, če bodo tako nadaljevali, potem so najbrž povsem zraven Denverja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()
@Groot, ravno to sem hotel napisat... Dallas je odigral že 64/82 tekem... kar je v tem trenutku največ izmed vseh top 12 ekip na zahodu. Tole bo mesarsko klanje za mesta nekje od 3. do 13. mesta... mislim, da sta MEM, predvsem pa DEN že bolj kot ne utaborjena na top 2 mesti... pogojno še SAC in PHO, če bo stvar z Durantom šla tako, kot si predstavljajo.
Dallas igra na zadnjih tekmah praktično še z vsemi ekipami, razen MIN in POR, ki se borijo za prej omenjena mesta. Hitro si lahko na vrhu zahoda, ali pa celo na robu play-ina. Torej DAL nima ravno najlažji razpored, kot rečeno, igrajo pa praktično še z vsemi, ki so v borbi za ta mesta na zahodu
Vse tekme Dallasa do konca sezone:
PHO
UTA
@NOP
@MEM
MEM
@SAS
@LAL
@MEM
GSW
CHA
@CHA
@IND
@PHI
@MIA
@ATL
SAC
CHI
SAS
Sem mogoče kar vesel, da je contenderjev precej več, kot jih je bilo zadnjih nekaj let... tudi jaz bi dal v ožji krog BOS, MIL, DEN, PHO, LAC, GSW... potem pa je tu morje ekip, ki lahko presenetijo in nimajo nekega pritiska, kot so MEM, CLE, DAL, PHI... za zanimivost lige je seveda fino tudi to, da je distribucija kvalitetnih ekip precej večja, seveda tudi na vzgodu, čemur to ni bila praksa, nekaj preteklih let. Je pa tu še tudi nekaj ekip, ki jih niti nisem omenil zgoraj, tako na zahodu, kot vzhodu. Največje breme pa gotovo na MIL, BOS in PHO. Bomo pa seveda čez dober mesec, ko bo že konec rednega dela, lahko napisali več, kako so se ekipe uigrale in kako bodo poškodbe krojile vso stvar.
Iz tega aspekta, bodo nekatere ekipe že lahko malce terale load management... nekatere, med katerimi je tudi DAL, pa bodo morale grindad do samega konca... da ne rečem v play-inu. V glavnem, počasi prihaja tisto obdobje, ko radi rečemo, da se začne zares, ko ekipe začnejo igrati boljšo obrambo in smo priča precej večji borbi. Takole, ko pomislim, ne vem, kdaj je bilo nazadnje v ligi toliko izenačenih ekip oz. širših contenderjev za kak resen rezultat.
Dallas igra na zadnjih tekmah praktično še z vsemi ekipami, razen MIN in POR, ki se borijo za prej omenjena mesta. Hitro si lahko na vrhu zahoda, ali pa celo na robu play-ina. Torej DAL nima ravno najlažji razpored, kot rečeno, igrajo pa praktično še z vsemi, ki so v borbi za ta mesta na zahodu
Vse tekme Dallasa do konca sezone:
PHO
UTA
@NOP
@MEM
MEM
@SAS
@LAL
@MEM
GSW
CHA
@CHA
@IND
@PHI
@MIA
@ATL
SAC
CHI
SAS
Sem mogoče kar vesel, da je contenderjev precej več, kot jih je bilo zadnjih nekaj let... tudi jaz bi dal v ožji krog BOS, MIL, DEN, PHO, LAC, GSW... potem pa je tu morje ekip, ki lahko presenetijo in nimajo nekega pritiska, kot so MEM, CLE, DAL, PHI... za zanimivost lige je seveda fino tudi to, da je distribucija kvalitetnih ekip precej večja, seveda tudi na vzgodu, čemur to ni bila praksa, nekaj preteklih let. Je pa tu še tudi nekaj ekip, ki jih niti nisem omenil zgoraj, tako na zahodu, kot vzhodu. Največje breme pa gotovo na MIL, BOS in PHO. Bomo pa seveda čez dober mesec, ko bo že konec rednega dela, lahko napisali več, kako so se ekipe uigrale in kako bodo poškodbe krojile vso stvar.
Iz tega aspekta, bodo nekatere ekipe že lahko malce terale load management... nekatere, med katerimi je tudi DAL, pa bodo morale grindad do samega konca... da ne rečem v play-inu. V glavnem, počasi prihaja tisto obdobje, ko radi rečemo, da se začne zares, ko ekipe začnejo igrati boljšo obrambo in smo priča precej večji borbi. Takole, ko pomislim, ne vem, kdaj je bilo nazadnje v ligi toliko izenačenih ekip oz. širših contenderjev za kak resen rezultat.
IL_DIAVOLO ::
Kar mu je ponujal Dallas(ali pa se to ne), bo zdaj sprejel od Milwaukee-ja? Lol kaka dvolicnost.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
IL_DIAVOLO je izjavil:
Kar mu je ponujal Dallas(ali pa se to ne), bo zdaj sprejel od Milwaukee-ja? Lol kaka dvolicnost.
Ja vseeno so bila pričakovanja na začetku sezone upravičeno drugačna kot sedaj. Jaz povsem razumem da ni vzel ponudbe DAL iz začetka sezone, kjer če se prav spomnim mu je bilo zagotovljeno da bo igral ravno vsako tretjo ali četrto tekmo. Situacije na 2/3 sezone je pa popolnoma drugačna in moraš tudi prilagoditi pričakovanja.
Sicer pa sam nekako pričakujem, da če bo zdrav, zna Gogi redno dobivati okrog 15 minut na tekmo.
Jnou ::
Pa ni isto iti v ta šodr od ekipe in franšize kot je Dallas ali pa v enega od favoritov za naslov in urejeno sposobno organizacijo kot so Bucksi.
Zakaj v Sloveniji velja prepričanje, da bi Gogi moral v Dallas, ker tam igra nek njegov sorojak mi pa ni jasno. Zakaj mu ni treba v Denver?
Zakaj v Sloveniji velja prepričanje, da bi Gogi moral v Dallas, ker tam igra nek njegov sorojak mi pa ni jasno. Zakaj mu ni treba v Denver?
Ne razumeš, Dragić je pojedel besedo, na stran je dal to kar je gradil vsa ta leta, kot zlati kapetan.
Morda res dobi prstan, ampak to pa je to. Bmk za dallas in tovarištvo lol.
Imo ga itak ne bo in ze naslednjo leto bo spet poklapani iskal ekipo za prstan. Takšni igralci so najmanj spoštovani, primer Durant.
Morda res dobi prstan, ampak to pa je to. Bmk za dallas in tovarištvo lol.
Imo ga itak ne bo in ze naslednjo leto bo spet poklapani iskal ekipo za prstan. Takšni igralci so najmanj spoštovani, primer Durant.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()
Jnou ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ne razumeš, Dragić je pojedel besedo, na stran je dal to kar je gradil vsa ta leta, kot zlati kapetan.
Res ne razumem, kaj je naredil?
Karakter zmagovalca, ki stoji za svojimi prepričanji in dejanji.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
judoka ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Karakter zmagovalca, ki stoji za svojimi prepričanji in dejanji.
O cem ti bluzis Lojze? Dragica, ki je verjetno v zadnji sezoni, primerjas z Durantom ki sploh se ni bil v ekipi brez dveh all starjev in hkrati sanjas o tovaristvu in prepricanjih?
Jaz ne vem, kje vidite problem? Je bil tekom svoje kariere zelo zvest vsem klubom, bil team player, hardworker, povezovalen, hvaležen basketaš. Edino kadar je pokazal malce trme, je bila tista zgodba s Torontom, kjer pa ga tudi razumem, sem prepričan, da če ne bi Miami odslovil Gorana, bi slednji ostal do konca kariere v Miamiju, sploh ker ima tam tudi svoj dom. Je pa NBA pač takšen biznis... pa še to, takrat, ko se je zgodila tista tista zadeva s Torontom, je Goran imel tudi zakonske težave oz. se je ločil.
Te dni smo brali marsikaj, od tega, da mu ni več mesta v NBA... da bi za Evroligo še bil nekak, nekateri bi ga celo poslali v Eurocup, pa k Cedeviti Olimpiji, malodane v Ilirijo, češ da vrne klubu kjer je začel svojo pot... ko dobiš offer Milwaukeeja, torej enega top, trenutno po seriji 16 zmage se zdi, da celo prvega contenderja offer, seveda ne razmišljaš. Večina ima v dnevni sobi vaze, nekateri one plazma kugle, drugi jelenove rogove, tretji cheap meče iz AliExpressa... on pa si pač želi tja postavit prstan, mu niti slučajno ne zamerim.
Te dni smo brali marsikaj, od tega, da mu ni več mesta v NBA... da bi za Evroligo še bil nekak, nekateri bi ga celo poslali v Eurocup, pa k Cedeviti Olimpiji, malodane v Ilirijo, češ da vrne klubu kjer je začel svojo pot... ko dobiš offer Milwaukeeja, torej enega top, trenutno po seriji 16 zmage se zdi, da celo prvega contenderja offer, seveda ne razmišljaš. Večina ima v dnevni sobi vaze, nekateri one plazma kugle, drugi jelenove rogove, tretji cheap meče iz AliExpressa... on pa si pač želi tja postavit prstan, mu niti slučajno ne zamerim.
Jaz ne vem, kje vidite problem? Je bil tekom svoje kariere zelo zvest vsem klubom, bil team player, hardworker, povezovalen, hvaležen basketaš. Edino kadar je pokazal malce trme, je bila tista zgodba s Torontom, kjer pa ga tudi razumem, sem prepričan, da če ne bi Miami odslovil Gorana, bi slednji ostal do konca kariere v Miamiju, sploh ker ima tam tudi svoj dom. Je pa NBA pač takšen biznis... pa še to, takrat, ko se je zgodila tista tista zadeva s Torontom, je Goran imel tudi zakonske težave oz. se je ločil.
Zanimivo je da marsikdo tudi iz SLO zameri to Durantu, Lebronu ipd...
Bolj je zanimivo kako nekateri očitno samo trolate po celo temi, o sami košarki pa nimate pojma. Primerjati en move Gorana, ki dejanski niti ni njegov move ker sem prepričan da ni bila njegova želja da se ga CHI odkriža, s serijskim izisiljevanjem Lebrona, ki je postavilo na glavo celotno ligo, je samo tragikomično.
Bolj je zanimivo kako nekateri očitno samo trolate po celo temi, o sami košarki pa nimate pojma. Primerjati en move Gorana, ki dejanski niti ni njegov move ker sem prepričan da ni bila njegova želja da se ga CHI odkriža, s serijskim izisiljevanjem Lebrona, ki je postavilo na glavo celotno ligo, je samo tragikomično.
V principu je enako... če oseba A gre nekam samo zaradi prstan, je to enako če oseba B gre nekam samo zaradi prstana... to je vse kar izpostavljam...
In ne, na koncu je VSE njegov move, igralec mora na koncu podpisat sam, sploh če nima kluba, nihče ga ne morep risilit da gre nekam če ne želi kajne?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Malce je drugače, če je to verjetno tvoj zadnji klub, za veteranski minimum. Sploh, ko ne veš več, če boš še v ligi NBA in ti en Milwaukee da offer. Goran je po svoji želji zamenjal samo Toronto, pa še to poznamo okoliščine... kje najdete vse te težave...
In ne, na koncu je VSE njegov move, igralec mora na koncu podpisat sam, sploh če nima kluba, nihče ga ne morep risilit da gre nekam če ne želi kajne?
Aha torej rešitev na koncu je, da bi moral Goran tako ali tako že v osnovi ostali v Iliriji, ker pač v vse druge klub je šel zaradi nekega razloga (boljša liga, več denarja, igranje v NBA, prstan). Pač izvirni greh pa te fore. Omg nekateri ste res pravi biseri s svojem trolanjem.
Aha torej rešitev na koncu je, da bi moral Goran tako ali tako že v osnovi ostali v Iliriji, ker pač v vse druge klub je šel zaradi nekega razloga (boljša liga, več denarja, igranje v NBA, prstan). Pač izvirni greh pa te fore. Omg nekateri ste res pravi biseri s svojem trolanjem.
Nikakor, jaz samo pravim da govorit da ni imel izbire je privlečeno za lase... in če se pač to lovljenje prstana ne zameri Goranu potem se tudi ne bi smelo Durantu in Lebronu recimo... to je ves moj point ostalo se ne vtikam
A to da ga klub 1 vawea je njegov move? Daj razlozi to genij.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: judoka ()
Nikakor, ampak to da (če) bo podpisal za MIL je pa izključno njegov move... nihče ga ne sili niti ne more prisilit.
Nikakor, ampak to da (če) bo podpisal za MIL je pa izključno njegov move... nihče ga ne sili niti ne more prisilit.
Ja in? Kaj si zdaj ugotovil genij?
Ja in? Kaj si zdaj ugotovil genij?
Ugotovil je da je pač tipično nevoščljivi slovencelj. Če bi Goran podpisal za Houston ali pa Detroit (Mato da ne boš rabil iskat po netu, to sta najslabši ekipi v ligi, itak vem da dejansko ne spremljaš lige), bi bil čisto tiho in bi bilo vse ok. Ker ima pa potencial da celo nekaj doseže, potem pa pač navali narode.
+ni izkljucno njegov move, ker MIL si ga more zelet podpisat. Danes je dan genijev tej temu ne pozabmo na tistega ki je ugotavljal da ni tovaristva.
Samael ::
lol, niti slučajno. To si se kratko malo izmislil. Izmislil, Mato! :)
Ja nekateri res zamerijo recimo Durantu, ko gre na vrhuncu svoje igralske moči h contenderjem, ki so v zasedbi, kot je bila, zmagovali že brez njega. Pa zamerijo LeBronu, ko je na vrhuncu svoje igralske moči vedno iskal načine, kako se upariti z drugimi top igralci, itd.
In četudi mi osebno dol visi za te "zamere" in igralcev ne obsojam, pač vsakdo išče svoj način, ni buyout situacija, ki se jo gre vsako leto pred penzijo (poudarek: pred penzijo) kar nekaj veteranov in ki je del nekakšne NBA folklore, niti približno enaka situaciji teh dveh igralcev.
Ti veterani s svojimi zadnjimi potezami ne uničujejo prihodnosti franšiz ampak so te kvečjemu vesele, ko veteran zadnje leto pogodbo, ki običajno za franšizo ni več tako dobra, odkupi.
Torej jabolke in hruške. Ampak ti misliš, da ker si neke vrste alternativec, da ker vedno vsemu nasprotuješ, da (po tvoje) zastopaš neko uravnoteženo, razumno mnenje. Ne ga ne. Si že davno preko tega. Tako zelo vlečeš v svojo skrajnost, da si na momente že prav meme.
Samael != Samuel
Kawhi ::
Tale Morant se bo moral pa mal zresniti ker ga liga ne bo dolgo gledala. Časi Rodmana so mimo. Poleti 17 letnika pretepel in mu grozil s pištolo sedaj pa tole.
https://sportando.basketball/en/nba-ope...
Tip je moten.
https://sportando.basketball/en/nba-ope...
Tip je moten.
Zvezdica27 ::
bravo Gogi, dobr si to speljal, kolikor je blo najbrž panično.
To pomeni, da je v najjači ligi še vedno koristen, pri teh letih... carsko.
Kje bi jaz zdaj kupilnjegov chicago dres? Je kje kaj znižano?
zz
To pomeni, da je v najjači ligi še vedno koristen, pri teh letih... carsko.
Kje bi jaz zdaj kupilnjegov chicago dres? Je kje kaj znižano?
zz
Ja, Moranta znajo izkjucit iz lige. Upam da ga.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zvezdica27 je izjavil:
bravo Gogi, dobr si to speljal, kolikor je blo najbrž panično.
Ja, zdaj je ofišl. Goran je v Bucksih :)
Samael != Samuel
blich ::
Memphis Grizzlies forward Brandon Clarke has suffered a season-ending left Achilles tear, his agent Mark Bartelstein of @PrioritySports tells ESPN. Clarke averages 10 points on 65 percent shooting.
Ajajaj, kak črn dan za Memphis
Ajajaj, kak črn dan za Memphis
Bucksi so izgubili po 16 tekmah in to takoj za tem, ko je prisel dragic. What are the odds?
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Mimogrede, danes Mavericks vs. Suns ob izjemno človeški nedeljski uri 19:00
Samael != Samuel
kixs ::
dope1337 ::
Se en za bookmarke: https://www.thestreameast.to/
Vcasih, ce ostali stekajo je tukaj dokaj gladek 1080p/4k-ish prenos
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Ganon ::
Ta je zame daleč najboljša.
GupeM ::
Ta je zame daleč najboljša.
Tudi zame. Mogoče je slika včasih nekoliko slabša, ampak vsaj dela.
Sem že poskušal, da bi m3u nekako zvlekel v Jellyfin, da bi lahko na TV-ju gledal, pa mi ne uspe. Dela pa, če ga dam v VLC. Nimam pojma, v čem je problem.
Danes ponoči sem več gledal NBA, kot spal. Par prav dobrih tekem. Glede PHO in DAL samo upam, da se ti dve ekipi srečata v playoffu, ker tole se razvija v prav simpatično rivalstvo. Res noro, kakšno plejado mid-range shooterjev ima PHO v Durantu, Paulu in Bookerju.
Med BOS in NYK dva podaljška in na koncu zmaga vročega NYK v tem trenutku.
MEM je brez Moranta in Clarka, ki je out do konca sezone lepo vodil, sploh v 3. četrtini, ko so dali 51 točk, potem pa so pri LAC vzeli stvari v svoje roke. MEM lahko igra brez Moranta in je v enem obdobju, ko je slednji manjkal, prav dobro igral, pri LAC pa svoje dela individualna kvaliteta nekarerih, kot ekipa pa se vidi, da stvari ne štimajo najbolje.
LAL je premagal GSW, ne vem, kdaj sem nazadnje videl tako konkretnega Anthonyja Davisa, ampak borba za playoff bo še huda.
Sicer pa tako, kot že lestvica kaže, tekme že dobivajo playoff okus, so vedno bolj gledljive, tudi DAL bo še hudo grindal, da pride do ugodnega rezultata... tole 3-4. mesto se vedno bolj odmika, že tale poraz proti PHO je bil problem.
Med BOS in NYK dva podaljška in na koncu zmaga vročega NYK v tem trenutku.
MEM je brez Moranta in Clarka, ki je out do konca sezone lepo vodil, sploh v 3. četrtini, ko so dali 51 točk, potem pa so pri LAC vzeli stvari v svoje roke. MEM lahko igra brez Moranta in je v enem obdobju, ko je slednji manjkal, prav dobro igral, pri LAC pa svoje dela individualna kvaliteta nekarerih, kot ekipa pa se vidi, da stvari ne štimajo najbolje.
LAL je premagal GSW, ne vem, kdaj sem nazadnje videl tako konkretnega Anthonyja Davisa, ampak borba za playoff bo še huda.
Sicer pa tako, kot že lestvica kaže, tekme že dobivajo playoff okus, so vedno bolj gledljive, tudi DAL bo še hudo grindal, da pride do ugodnega rezultata... tole 3-4. mesto se vedno bolj odmika, že tale poraz proti PHO je bil problem.
todman74 ::
Ne razumem taktike Kidda...vedno v končnico rine Powlla, namesto Wooda. Pa ko bi se to vsaj na obrambi poznalo, pa nič. Ne obranijo nobenega napada, ker v zadnjih 5 minutah kot po pravilu, naprotne ekipe poberejo vse skoke.
Na tekmi proti PHO bi se lahko hitro zgodilo, da bi bil tisti alley-up Luke na Powella, ko je slednji uspešno zaključil, bil eden od odločilnih... sicer pa je Wood v nekem obdobju igral res odlično, dal v seriji 10+ točk... sicer Powell res ni bil nekak dober v obrambi, ampak boljši od Wooda pa vseeno... Kidd je verjetno nekako ciljal na to, da napad ima v Luki in Irvingu, ostali pa bi naj bili defenderji... DAL je včeraj zelo skoncentriral obambo na Durantu in Bookerju, kar je seveda prav, so pa imeli veliko "smolo", da je sam ostajal Ish Wainright, ki je praktično zadel vse, njegov met za 3 točke je bil 4/5... če bi metal v svoji maniri, bi DAL verjetno brez težav zmagal na koncu, ampak Wainright je praktično vedno, ko je DAL odigral dobro obrambo, dobil dagger s strani teka igralca. Je pa DAL včeraj odlično metal za tri točke, razen Luke, njegov met je bil 1/9, pa je DAL vseeno bil na 40%... je pa Luka za svoje razmere odlično metal proste mete 17/19... ne najboljša tekma Luke, kar pa je seveda rezerva za tekme, ko bo to bolj pomembno... poleg obrambe, ki verjamem, da bo v playoffu tradicionalno precej boljša.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 275499 (69132) | mersault |