Forum » Kaj kupiti » Tablični računalnik
Tablični računalnik
Banza ::
Živjo.
Razmišljam o nakupu tabličnega računalnika za faks. Moja smer je družboslovna. Zanima me kaj mi priporočate? Še zmeraj sem sicer navdušena nad papirjem,ampak bi sprobala tudi kaj drugega.
Nad Apple Ipad ravno nisem navdušena,ker ne vem ali se bo tablični sploh odnesel in mi je mal škoda dat denar,če ne vem ali bom to sploh rabila. Iščem Samsung tablico. Gradivo imamo po večini na power pointih,pa nekatere skripte tudi.
Me pa zanima še kako je potem s pisali? Za Ipad vem,da zraven dokupiš še pisalo,ki se mu potem menja konice,kako je pri Samsungu. Hvala za pomoč.
Razmišljam o nakupu tabličnega računalnika za faks. Moja smer je družboslovna. Zanima me kaj mi priporočate? Še zmeraj sem sicer navdušena nad papirjem,ampak bi sprobala tudi kaj drugega.
Nad Apple Ipad ravno nisem navdušena,ker ne vem ali se bo tablični sploh odnesel in mi je mal škoda dat denar,če ne vem ali bom to sploh rabila. Iščem Samsung tablico. Gradivo imamo po večini na power pointih,pa nekatere skripte tudi.
Me pa zanima še kako je potem s pisali? Za Ipad vem,da zraven dokupiš še pisalo,ki se mu potem menja konice,kako je pri Samsungu. Hvala za pomoč.
Unava1lable ::
Kolega si je med delom na daljavo kupil Samsung Galaxy TAB S6 Lite ravno za namen kot ga opisuješ ti - za dopisovanje na PDF je, PP, ... Po dveh letih je zelo zadovoljen. Plus je tudi to da pri tej tablici že v nakupni ceni dobiš tudi pisalo za delanje zapiskov, kar pri večini ostalih moraš kupiti naknadno in prinese še dodatnih 50 - 100 €. Če to upoštevaš tudi hitro ugotoviš, da je cena te tablice med najnižjimi, ki omogočajo pisanje po njej z raznimi aktivnimi pisali (cenejše omogočajo pisanje z nekaterimi kapacitivnimi pisali vendar to odsvetujem ker se za veliko pisanja po navadi ne obnese najbolje).
Kekec ::
Imam samsung tab s4 in samsung tab s8+ na obeh pisanje deluje res super ni zamika in samo pisanje je res dobro. Ampak ni papir kot si omenil in se moraš navaditi, tudi aplikacije so super imajo dobro podporo. Tudi pretvarjanje tvoje pisave v tekst kar dobro deluje če ne pišeš ravno kot doktor. Ampak ti priporočam da greš v kakšen bigbang kjer imajo te tablice razstavljene in jih lahko preizkusiš, saj niso ravno poceni. Mogoče malo pobrskaj tale reddit so veliko napisali o ipad vs samsung mislim da se tisti ki so imeli oboje nagibajo na Samsung tablice poleg tega pa imaš še veliko informacij, ki ti bodo pomagale se odločiti ali je to stvar zate.
Banza ::
Na papir pišem z levo roko, je pri teh pisalih kakšen problem potem,da ne zbrišem po nesreči?
Kekec ::
Ne ni, lahko položiš roko na display in normalno pišeš, će drsiš z dlanjo ali prstom zraven ne briše/piše tam ko se dotikaš.
jellychelsea ::
Obujam temo ker kupujem tablični računalnik in me zanima, kateri bi bil najboljša izbira. Tablica bi se uporabljala po večini za brskanje po netu in gledanje TV aplikacija ala EON, Xplore TV, NEO ter seveda Netflix, HBO Max itd. Najbolj pomembno glede tega mi je to, da ima čim novejši Android, da bodo te SLO aplikacije delovale čim dlje.
Cupakabra123 ::
Samsung Galaxy S7 FE je top za denar. Ce kupis zraven se tipkovnico s trackpadom si pa zmagala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični s tipkovnicoOddelek: Kaj kupiti | 1185 (954) | mtosev |
» | Katero tablico? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25896 (21934) | abyssus |
» | Samsung Galaxy Tab 2 ali Ipad2Oddelek: Kaj kupiti | 7759 (7333) | M-XXXX |
» | iPAD da ali ne ?Oddelek: Kaj kupiti | 10963 (8814) | Lonsarg |