Forum » Igre » Kater sedež z volanom
Kater sedež z volanom
twom ::
Tamal trenutno vozi avto s smernimi tipkami na kontrolerju... Jaz sem raje sukal kontroler kadar sva tekmovala, gas in zavore so bile pa še vedno na tipkah.
Kupil bi volan in sedež. Gledam Logitech G923 volan in pedala. Glede sedežev z okvirji se mi pa ne sanja kaj se splača kupiti (razmišljam celo da bi kupil kar avtomobilskega in sešvasal ogrodje :) )
Lp
Kupil bi volan in sedež. Gledam Logitech G923 volan in pedala. Glede sedežev z okvirji se mi pa ne sanja kaj se splača kupiti (razmišljam celo da bi kupil kar avtomobilskega in sešvasal ogrodje :) )
Lp
- spremenil: twom ()
DamijanD ::
Za logitech bo karkoli vredu (v Sloveniji lahko pogledaš Uvi gear ali pa playseat).
Če boš pa sam delal - fantje to najraje naredijo iz aluminija (material je trenutno enih dobrih 300€) + sedež, ki je dostikrat kakšen iz avta. Sem pa videl tudi lepo izvedbo iz lesa.
Če boš pa sam delal - fantje to najraje naredijo iz aluminija (material je trenutno enih dobrih 300€) + sedež, ki je dostikrat kakšen iz avta. Sem pa videl tudi lepo izvedbo iz lesa.
s1m0n ::
Avtomobilskega dobiš za solidno ceno... Jaz sem za mojega dal 50€ na odpadu. Malo je zadaj poškodovan, a ti prinaša za malo denarja udobje, nastavitve po višini ter sani za naprej/nazaj. Ohišje lahko narediš sam, za silo je iz lesa čist dovolj. Alu profili so dragi, železo pa težko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26839 (1692) | estons |
» | Kateri gaming stolOddelek: Loža | 4873 (3102) | FireSnake |
» | Nakup volanaOddelek: Kaj kupiti | 1182 (868) | m0LN4r |
» | Kateri volan (plus pledala in menjalnik)?Oddelek: Kaj kupiti | 2530 (1517) | borutz |
» | Dobri 2.0 računalniški zvočniki (design matters too)Oddelek: Kaj kupiti | 3258 (2720) | Arctander |