» »

Nepremičninski davek

Nepremičninski davek

Temo vidijo: vsi
««
117 / 117
»
»»

Bellator ::

Ni popustila, ravno zato režimski mediji pogrevajo.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

133780 ::

Sondiranje terena, ne vejo še, kakšno predvolivno strategijo zastaviti...

LeQuack ::

Kako da ni popustila, če je minister sam rekel da je poražen in ne bo davka.
Quack !

TorrentXL ::

Bellator je izjavil:

Ni popustila, ravno zato režimski mediji pogrevajo.

Jaz sem skoraj prepričan, da davka več ni v planu. Zagotovo pa ne v tem mandatu, tako da jim to pogrevanje ne koristi.

To bo ena od napovedi za naslednji mandat, da pridobijo glasove - večina jih bo ignorirala kot nerealno, nekaj izplena bo zagotovo na ta račun. Če ne bo, me pridite spomnit, da pojem svoje ponošene čevlje brez priloge! Če pa bo, jih boste vi - moje!

Osel gre samo enkrat led. Vsaj za sebe vem, da jim ne dam več glasu, kljub temu, da mi zdaj cenejše nepremičnine nič več ne pomenijo. Jih pa privoščim drugim.

D3m ::

Sucker :D
|HP EliteBook|R7 8840U|

Ok, super.

Likalnik ::

TorrentXL je izjavil:

Osel gre samo enkrat led. Vsaj za sebe vem, da jim ne dam več glasu, kljub temu, da mi zdaj cenejše nepremičnine nič več ne pomenijo. Jih pa privoščim drugim.

Kje si zdej pametnjakovič s tvojim davkom na nepremečnine....toliko enih brezveznih besed iz tvojih ust, da glava boli...na koncu pa ne bo nič iz tega!!!! Berem zgoraj, da te je Golobček razočaral....to si rabil skoraj 4 leta da si dojel al kaj??

FireSnake ::

LeQuack je izjavil:

Vir?

TorrentXL je izjavil:

Še en razočaran plesalec, ki je nasedel golobji hunti, ki so jo mediji spumpali 3 mesece pred volitvami.
V tolažbo: nisi edini, ampak vas je na deset tisoče. Ste spoznali, da levaki niso odgovor na naše težave.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

delavec44 ::

Virov je kolikor hočeš.

https://www.24ur.com/konec-davka-na-pre...

"Vlada dokončno opušča napovedan davek na premoženje in se namesto tega osredotoča na razbremenitev dela z uvedbo neobdavčene obvezne božičnice."

NuMaN ::

Saj je že Boscarol lepo povedal, da so cegli za Slovence sveti.

Poleg tega še obdavčenje vsepoprek, od nekih kmečkih ut nadalje.

Sicer ni direktne povezave z Gursom, ampak vseeno: garsonjera v LJ skoraj 200k, nova vila 450k ipd.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Likalnik je izjavil:

TorrentXL je izjavil:

Kje si zdej pametnjakovič s tvojim davkom na nepremečnine....toliko enih brezveznih besed iz tvojih ust, da glava boli...na koncu pa ne bo nič iz tega!!!! Berem zgoraj, da te je Golobček razočaral....to si rabil skoraj 4 leta da si dojel al kaj??

Mislim, da se ti malo blede. Jaz sem samo zagovarjal, da je reforma davka potrebna, kar tud je. Svojo jezo, da davka ni, boš moral kam drugam usmerit, ker ga nisem jaz obljubil.

To, da ga ni, je samo lep pokazatelj, da so lobiji premočni. Tako kot jim Golob liže rit, jim jo tud Janša in vsi ostali politiki.

FireSnake je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Vir?

TorrentXL je izjavil:

Še en razočaran plesalec, ki je nasedel golobji hunti, ki so jo mediji spumpali 3 mesece pred volitvami.
V tolažbo: nisi edini, ampak vas je na deset tisoče. Ste spoznali, da levaki niso odgovor na naše težave.

Seveda levaki niso odgovor na naše težave, še manj pa so desnaki, ki so težave povzročili. Drugač pa, če je Golob levičar, sem jaz hruška.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: TorrentXL ()

Polda ::

V tem mandatu nepremičninskega davka ne bo. Zato volite SVOBODO, da vam zrihtamo nepremičniski davek v naslednjem mandatu.

Seveda pa ima večina Svobodnjakov spomin človeške ribice.

Polda je izjavil:

V tem mandatu nepremičninskega davka ne bo. Zato volite SVOBODO, da vam zrihtamo nepremičniski davek v naslednjem mandatu.

Ha? V nobenem mandatu nepremičninskega davka ne bo. To je zdaj že vsem jasno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: TorrentXL ()

Daniel ::

Ker najpomembnejša stvar, ki najbolj obdavčenemu narodu v Eu manjka je dodatni davek... Drugače lahko zmanjka za plače funkcionarjev.

TorrentXL je izjavil:

Polda je izjavil:

No, potem lahko zaključimo s to temo.

LeQuack ::

A lahko modi zaklenejo temo kar?
Quack !

Potem bomo spet imeli "svetilko" na vrhu.

NuMaN je izjavil:

TorrentXL je izjavil:

Polda je izjavil:

No, potem lahko zaključimo s to temo.

Tako je.

c3p0 ::

Daniel je izjavil:

Ker najpomembnejša stvar, ki najbolj obdavčenemu narodu v Eu manjka je dodatni davek... Drugače lahko zmanjka za plače funkcionarjev.

Ne bo dodatnega, le obstoječe bodo višali. Npr. zloglasni "krizni" DDV bo šel kaj kmalu na vsaj 24%. Verjetno si pa tega ne bodo upali pred volitvami.

Nihče, torej niti plesalci, niti rumenjaki ga ne bodo nižali na 20%.

Gambino ::

c3p0 je izjavil:

Daniel je izjavil:

Ne bo dodatnega, le obstoječe bodo višali. Npr. zloglasni "krizni" DDV bo šel kaj kmalu na vsaj 24%. Verjetno si pa tega ne bodo upali pred volitvami.

Nihče, torej niti plesalci, niti rumenjaki ga ne bodo nižali na 20%.

To je popolnoma normalno oz bi bilo logično, da se DDV poveča. 5% BDP ja oz 21% vsako letnega proračuna bo potrebno od nekje potegnit! In logično, da mora to narod plačat, kdo pa bo!
««
117 / 117
»
»»