» »

Ameriška FDA omejila uporabo cepiva Johnson & Johnson

1
2
»

chadimir ::

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

na intenzivni negi je trenutno 12 ceplenih in 2 necepljena

varno in učinkovito!

mr_chai ::

saule je izjavil:


In tocno zaradi tega poznamo samo narkomane mladoletnike, ker narkomani ne prezivijo pubertete.

se mi ne da vec iskat ampak verjamem, da najdes 'narkomana' iz Obale, ki se je sel cepit v dvomestnih stevilkah

pa je se vedno ziv

ne vem ce bos uspel vrjet - ni bil najstnik


Govoriš mogoče o Shintaru ?

nirburu ::

antonija je izjavil:

nirburu je izjavil:

In na koncu se je izkazalo, da ste vi največji idjoti.
Cepili z eksperimentalnim cepivom, vedno v zaostanku za sevi, brez dokazanega učinka in z veliko stranski učinki.
Sicer smo se daaalec od konca, ampak trenutni podatki zelo mocno kazejo da so cepiva ucinkovita, da v bolnicah pristane vec necepljenih (kljub tmeu d aje vecina populacije cepljene) in da so primerov zapletov zaradi cepiv izredno redki (ampak medijsko odmevni).


Cool story bro.
https://www.worldometers.info/coronavir...
https://www.worldometers.info/coronavir...
https://www.worldometers.info/coronavir...

Pa ne mi zamerit, če se ti smejem direkt v faco.

To nikomur ni "jasno", to je tvoje prepricanje, ki ga ne zmores podpreti s podatki.

Če bi sledil MSMjem po koncu drugega vala, ne bi pisal takih neumnosti.


Isti kot vsak drug virus? Med vojno v jugi ljudi ni skrbela da bojo umrli zaradi gripe, HIVa, tetanusa, itd. Skrbelo jih je da dobijo metek v glavo oz. noz na vrat. Prioritete pa to.

Britanci ali portugalci se bojijo, da dobijo ruski metek v glavo oz. ruski nož na vrat? A ti se prav trudiš?

Ne, ti to verjames. Big difference.
Eksperimentalna zdravila (kar cepiva proti Covidu NISO nikoli bila in nikoli ne bojo) se ze dolgo uporabljajo in se dolgo se bojo. Z njihovo uporabo se namrec resi/izboljs avec zivljenj, kot jih morebitni nezeli ucinki poslabsajo/unicijo.

Tako je. Še nikoli uporabljen izdelek, ki nima niti redne licence in je obšel vse normalne postopke, ni eksperimentalen. Vrjamem, pa da rešujejo več življenj kot uničijo, kljub temu, da nimate pojma koliko jih rešijo.

Cherry picking FTW!!! Kaj se vse nima veze? Dejstvo da v bolnice grejo predvsem necpeljeni? Da umre vec necpeljenih? Da je cisto vsaka drzava na svetu ugotovila pozitivne ucinke cpeljenja? Skratka vse, kar ne potrjuje tvojega verovanja, "to nima veze"??!?

V bolnice gredo predvsem necepljeni, ko je bilo treba propagirat cepivo, kot si to sam zapisal. Saj si slišal za Bavarski primer? Najbrž nisi.

Vsako zdravilo ima nezelene ucinke. Vsaka hrana jih ima, vsaka kozmetika jih ima... tudi pri cepivih za gripo ljudje umirjao zaradi alergij, ali drugih obstojecih bolezenskih stanj. Covid cepiva niso tu nobena izjema, samo v cajtngih berete o njih, za ostale vas pa ne zanima ("to nima veze" ™)


Res je. Zato pa sem se izogibal eksperimentalnih cepiv za virus, ki sem ga komaj registriral. Nevarnost stranskih učinkov je bistveno prevelika od potencialnih koristi.
Ste pa me posiljevali z njimi, to ja. Hvala.

Ce ima se vsaj malo pameti, potem bo za nasvet glede "boostanja" vprasal strokovnjake; tiste ta prave, ne forumske "strokovnjake", ki tako zelo radi s tujim kurcem opletajo po koprivah.

A to so spet tisti strokovnjaki, ki ne zmorejo res nedvoumno dokazati učinkovitost cepiv. Ki stalno korigirajo efektivnost in ki se na koncu niti ne bi z njimi cepili, če bi imeli alternativo? Govrimo o teh?

Celo tako smrtno resna, da danes cepiv, ki povzrocajo ADE, ni vec v uporabi.
https://www.chop.edu/centers-programs/v...
Da ne omenjamo da se nikomur ni uspelo pokazati, da bi katerokoli Covid cepivo bilo povezano z ADE, oz. ga celo bilo sposobno izzvati.

ADE je težko dokazat, dokler ni množičen. Za ADE ni še veliko diagnostike in preverjanja. ADE ni garantiran za določeno cepivo/virus.
nCov družina virusev ima to teoretično možnost. Nekaj kar mislim, da bomo v naslendjih sezonah videvali.


Ampak ja, imamo novo kratico za kateri stoji besedna zveza ki se slisi super uceno, dejmo se cimbolj na glas zadret da nam spet vsi lazejo, pa seveda pozabit povedat da nimamo pojma o cem govorimo in da nimamo prav nobenih podtakov, s katerimi bi svoje trditve dokazali.
Aja, ampak "poznamo pa enega" ki je to skoraj ziher imel (soseda ni znala povedat kaj tocno je slisala od prodajalke, ko je razlagala kaj je njen sin slisal od random potnika na letalu), v vsakem primeru je pa vse skupaj zarota proti vsem trem mandeljcem ki se vendo ne dojamejo relanosti in susajo svoje psiholoske motnje uveljaviti pri drugih.


Mene sicer ni prepričal sosed. Mene je, med mnogim drugim, prepričalo to, da je Pfizer želel skriti dokumente za 75 let. Ponavljam, med drugim. Ker rdečih zastavic je malo morje.


Ker eno je da znanosti ne verjames in jo gres preizkusit (kar so naredili npr. v clanku ki ga je linkal Notnow, cetudi so koncne ugotovitve da so cepiva veliko veliko manjse zlo kot pa ce zbolimo necpeljeni), drugo je pa povsem odkrito laganje. Pa ne samo to, se tako predzni ste, da dajete ljudem zdravstvene nasvete!!! Kdo za vraga poslusa zdravstvene nasvete od random pizdaka na forumu??
Upam da je narod na tej strani luze dovolj brihten da vas ne poslusa, ker drugace bo pitje varekine in tiscanje UV luck v rit kmalu prislo tudi na naso stran luze kot resitev za vse virusne (sklepam da tudi bakterijske?) tezave. :(


Upam, da je narod na tej strani luže dovolj pameten in si nadene masko ko zunaj laufa.
#antonijaPRESS
:))

Zabaven si mi kolega. Metal sem ti odgovore kar vn iz rokava, ker so vprašanja tako nizkocenovna.

chadimir je izjavil:

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

na intenzivni negi je trenutno 12 ceplenih in 2 necepljena

varno in učinkovito!


Že dolgo časa ne gledam več tega grafa, ampak vidim, da v zadnjem obdobju je bilo tudi 2:1 v slabo cepljenih. Booster zgleda, da deluje.

Nič, antonija bo moral na 3. pospešitveni odmerek poleti.
Sem že malo pozabil, a smo že pri 3. ali šele 2.?

:))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nirburu ()

BigWhale ::

chadimir je izjavil:

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

na intenzivni negi je trenutno 12 ceplenih in 2 necepljena

varno in učinkovito!


Off-topic ampak nehaj se delati debila. Na intenzivi je bilo bistveno vec necepljenih kot cepljenih.

Unchancy ::

A COVID je še tema? Mi je bilo pa groteskno brati antivaxx, ki je pljuval po MRNA cepivih in jih neumno označeval za gensko terapijo, hkrati pa so kot eno od možnosti, na katero bi pristali, navajali vektorska cepiva, med katere spada tudi 2xJohnson cepivo. Sicer so oni kljubovalno navijali za ruski brain fart Sputnik. Ker vektorska cepiva so bližje genski terapiji, medtem ko MRNA to že po definiciji niso.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Notnow ::

antonija je izjavil:

Ne samo da sem prebral, se celo citat iz clanka sem ti prilepil; zakljucek studije, kot so ga spisali avtorji. Ti ta del ni vsec, ne potrjuje tvoje stalisca, pa bi ga raje zanemaril?
Si mogoce zasledil v obeh clankih, da os avtorji potozili glede morebitnih nepopolnosti podatkov, (pre)majhnih populacij za ustrezno statisticno obdelavo in drugih tezav s podatki? Ker avtorji se jih zavedajo glede na njihovo pisanje in obakrat opozorijo bralce naj tudi oni to upostevajo pri svojih zakljuckih.

Ja, tudi tabele in grafi so notri, sem prebral oba clanka. En srcno-zilni zaplet na vsakih 2000 cepljenih najstnikov seveda niso podatki, drugace bi samo v sloveniji morali imeti... koliko ze? 2 milijona prebivalstva, recimo priblizno 20% najstnikov (cist na uc, zna bit da sem ornk brcnil mimo), pa ce se jih je pol cepilo, je to vsega skupaj 200k osebkov. Eno srcno obolenje na 2000 bi pomenilo, da se je v casu cepljenja po nasih bolnicah skrivalo priblizno 100 najstnikov, od katerih ni noben objavil na socilanih meidjih da ima zaplete s cepivi, da njihovi starsi niso nikomur povedali, da nihce od novinarjev ni tega izvohal... Vsi vemo za eno (s pridruzenimi stanji, ki lahko zelo mocno vplivajo na dleovanje srca)? Does not compute. Razen ce je mogoce stevilka 2000 potegnena iz riti in graf pravi nekaj povsem drugega?
Pa greva poblize pogledat graf... skupina najstnikov je skajno leva (12 - 17 let), v njej so pojavnosti izrisane z intervali zaupanja, se pravi je dejanska vrednost nekje v tem intervalu. Oznaceno povprecje ni realna vrednost, je samo izracunano povprecje, ki ima statisticno gledano najvec moznosti da je blizu realnega povprecja, nikakor pa ne gre teh dveh kar enaciti. Pojavnost za najslabso opcijo (male, second dose) je torej od priblizno 100 na milijon, pa vse do 900 na milijon, s povprecjem malo pod 380 na milijon. Ce sem prav bral, ta graf navaja celokupno pojavnost, ne pa _presezno_ pojavnost ki bi bila posledica cepiv.

Link, ki si ga ravnokar prilepil, pa se bolje orise situacijo, ker ponazori _presezno_ pojavnost: velika vecina srcno-zilnih zapletov se v poprecju pri okuzbi s Covidom pojavi mnogo pogosteje, kot pa po administraciji cepiv. Ce pogledamo edino kategorijo kjer cepiva niso bolj varna, je to pri miokarditisu mlajsih moskih, ki so prejeli drugi odmerek mRNA cepiva. V tem primeru ima cepivo presezno pojavnost okrog 15 na milijon, okuzba z virusom pa okrog 10 na milijon. To je precej blizje temu kar opazimo v realnosti, kjer smo v sloveniji izvedeli za en primer takega zapleta. Seveda ni potrebno spet poudariti da stevilke ne morejo biti absolutne, ampak da gre spet za intervale zaupanja, znotraj katerih se dejanska vresnot nahaja, samo na zalost jih na tem l;inku niso dorisali na graf.
Pa verjetno ni treba dodajati, da virus primarno ne skoduje srcu in zilam, ampak pljucem, plus tisti misteriozni vpliv na centralno zivcevje, kjer ljudje izgubijo vopn in okus, vcasih pa se kaksno (kronicno) vnetje zivcnega sistema. Kar se dodatno pritrujejo prvotni odlocitvi, da se tudi vektorska cepiva odobrijo za izredno uporabo v casu pandemije.

Sej ni tako tezko, samo vse je treba prebrat, pa imeti vsaj mickeno razciscene osnove statistike. Cherry pickinga se pac ne bomo sli, ker drugace bomo kaj hitro pokazali, da je uporaba Internet Explorerja bila neposredno odgovorna za stevilo umorov, ki so se zgodili v ZDA med leti 2006-2011:



Ce si res korajzen in dejansko zelis izvedeti vec, potem bi bilo pa veliko bolj produktivno, da sprejemas _vse_ informacije; ne samo tistih, ki potrjujejo tvoje trenutno prepricanje. Sej pred kolegi lahko se naprej trollas in jim kimas, s tem ni nic narobe, vsi to pocnemo (je lazje, kot pa dolocenim osebkom dopovedat, da nimajo prav). Potem se lahko odlocis oz. spremenis svojo odlocitev glede na _vse_ kar ves v danem trenutku, s tem da se ves cas zavedas, da lahko pride do novih spoznanj ki tvoje stalisce spremenijo. Neglede na to kaj pravijo kolegi, tvoja priljubljena FB skupina, 24kur ali pa Janezova TV.
Je res da bos tako imel veliko vec dela (informacij glede Covida in vsem povezanim z njim je zdaj ze ogromno, prebirati jih je pa zelo zelo suhoparno pocetje), bos lahko pa vsaj zadovoljen ker bos vedel, da si se potrudil razumeti tematiko, da si uposteval vse kar vemo o problematiki, in da tvoje prepricanje ne temelji na zaupanju v mnenja drugih, ampak je zraslo na tvojem lastnem zelniku.

Ali pa se naprej tiscis glavo v pesek in civkas iste neumnosti, ki jih poberes od drugih. Tvoja odlocitev.


Zadji stavek ki si ga prilepil,govori o cepljenju ODRASLIH! in tam je več miokarditisa pri covidu kot cepivu...
Ja res,z podatki so težave pri vseh študijah glede covida..Tudi tukaj..naprimer,za cepiva vejo točno koliko ljudi jih je prejelo,medtem ko za okužbe ne vedo..če bi še to točno vedeli,bi bila razlika verjetno še VEČJA med cepivom in covidom glede miokarditisa..
Največji problem je moderna,pfizer je boljši glede miokarditisa..Oboje pa je za mladostnike slabše kot covid okužba!
A je glede na to da večina najstnikov da covid čez asimptomatsko ali z lažjim prehladom,boljše cepit in jih spravit v večjo nevarnost glede njihovega srca kot covid?

Zakaj pa tale zaključek nisi skopiral?
In summary, the risk of hospital admission or death from myocarditis is greater following
COVID-19 infection than following vaccination and remains modest following sequential doses
of mRNA vaccine including a third booster dose of BNT162b in the overall population. However,
the risk of myocarditis following vaccination is consistently higher in younger males, particularly
following a second dose of RNA mRNA-1273 vaccine.

kopriwa ::

Notnow je izjavil:


Zakaj pa tale zaključek nisi skopiral?
In summary, the risk of hospital admission or death from myocarditis is greater following
COVID-19 infection than following vaccination and remains modest following sequential doses
of mRNA vaccine including a third booster dose of BNT162b in the overall population. However,
the risk of myocarditis following vaccination is consistently higher in younger males, particularly
following a second dose of RNA mRNA-1273 vaccine.

Če si vsaj malo pismen, razumeš angleško in hkrati vklopiš še malo možganskih celic potem ti bo jasno kaj pomeni poved pred tvojim odebeljenim tekstom, beri počasi, večkrat, tisočkrat, če je potrebno: "In summary, the risk of hospital admission or death from myocarditis is greater following
COVID-19 infection than following vaccination and remains modest following sequential doses
of mRNA vaccine including a third booster dose of BNT162b in the overall population."
To je najmočnejša trditev tega članka, imo.

nekikr ::

A pa zdaj, po dveh letih, že vemo koliko je žrtev ali je še vedno apokaliptično stanje in kar vse, ki so v zadnjih dveh tednih zaužili zajtrk, štejemo pod žrtve zajtrka? Nimamo časa še vedno, ker ne paše v narativo?

Notnow ::

kopriwa je izjavil:

Notnow je izjavil:


Zakaj pa tale zaključek nisi skopiral?
In summary, the risk of hospital admission or death from myocarditis is greater following
COVID-19 infection than following vaccination and remains modest following sequential doses
of mRNA vaccine including a third booster dose of BNT162b in the overall population. However,
the risk of myocarditis following vaccination is consistently higher in younger males, particularly
following a second dose of RNA mRNA-1273 vaccine.

Če si vsaj malo pismen, razumeš angleško in hkrati vklopiš še malo možganskih celic potem ti bo jasno kaj pomeni poved pred tvojim odebeljenim tekstom, beri počasi, večkrat, tisočkrat, če je potrebno: "In summary, the risk of hospital admission or death from myocarditis is greater following
COVID-19 infection than following vaccination and remains modest following sequential doses
of mRNA vaccine including a third booster dose of BNT162b in the overall population."
To je najmočnejša trditev tega članka, imo.


Pa kaj si ja nor no...sej sem rekel,da je problem pri mladostnikih ne pri starejših!
Pri mlajših moških,pod 40..mlajši kot si,slabše je!
Preberi počasi,večkrat,tisočkrat,če je potrebno.the risk of myocarditis following vaccination is consistently higher in younger males

kopriwa ::

Notnow je izjavil:


Preberi počasi,večkrat,tisočkrat,če je potrebno.the risk of myocarditis following vaccination is consistently higher in younger males

Tvoja nezmožnost oceniti kaj je bolj pomembno v dani situaciji je praktično neizmerljiva. Bebček si, bebček ostaneš.

nirburu ::

BigWhale je izjavil:

chadimir je izjavil:

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

na intenzivni negi je trenutno 12 ceplenih in 2 necepljena

varno in učinkovito!


Off-topic ampak nehaj se delati debila. Na intenzivi je bilo bistveno vec necepljenih kot cepljenih.


Res je, ko so delali propagando za cepiva. Sedaj ko ni več nihče pozoren, popisujejo malo manj načrtno.

Unchancy je izjavil:

A COVID je še tema? Mi je bilo pa groteskno brati antivaxx, ki je pljuval po MRNA cepivih in jih neumno označeval za gensko terapijo, hkrati pa so kot eno od možnosti, na katero bi pristali, navajali vektorska cepiva, med katere spada tudi 2xJohnson cepivo. Sicer so oni kljubovalno navijali za ruski brain fart Sputnik. Ker vektorska cepiva so bližje genski terapiji, medtem ko MRNA to že po definiciji niso.


Ne vem koga si ti bral, ampak da bi anti-vaxi vzemali J&J/Sputnik je malo prizadeta.
In ne vem zakaj še naprej utrujaš z debilizmi. mRNA so genska terapija. In pazi to, se zgleda še transkrajbajo v DNK celice, če si spremljal moje objave kak mesec nazaj, kjer sem prilepiš študijo.
Ampak naj te ne ustavim pri budaljenju.

tikitoki ::

nirburu je izjavil:

BigWhale je izjavil:

chadimir je izjavil:

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

na intenzivni negi je trenutno 12 ceplenih in 2 necepljena

varno in učinkovito!


Off-topic ampak nehaj se delati debila. Na intenzivi je bilo bistveno vec necepljenih kot cepljenih.


Res je, ko so delali propagando za cepiva. Sedaj ko ni več nihče pozoren, popisujejo malo manj načrtno.

Unchancy je izjavil:

A COVID je še tema? Mi je bilo pa groteskno brati antivaxx, ki je pljuval po MRNA cepivih in jih neumno označeval za gensko terapijo, hkrati pa so kot eno od možnosti, na katero bi pristali, navajali vektorska cepiva, med katere spada tudi 2xJohnson cepivo. Sicer so oni kljubovalno navijali za ruski brain fart Sputnik. Ker vektorska cepiva so bližje genski terapiji, medtem ko MRNA to že po definiciji niso.


Ne vem koga si ti bral, ampak da bi anti-vaxi vzemali J&J/Sputnik je malo prizadeta.
In ne vem zakaj še naprej utrujaš z debilizmi. mRNA so genska terapija. In pazi to, se zgleda še transkrajbajo v DNK celice, če si spremljal moje objave kak mesec nazaj, kjer sem prilepiš študijo.
Ampak naj te ne ustavim pri budaljenju.


Ponovno dokazujes, da nimas pojma. Vgraditev mRNA v DNA je verjetno teoreticno mozna, ce bi imel v celice se vse potrebne encime, ki jih nimas. Si pac popolnoma neizobrazen na relevantnem podrocju in te proismo, da nehas smetiti forum.

bacho ::

infarkti so na 140% v uk

https://assets.publishing.service.gov.u...

cepiva so bila že pred izdelavo znana kot toksična.
https://fackel.substack.com/p/notes-fro...
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2054179...

miokarditis zaradi cepiva:
33.000 v ameriki
https://yournews.com/2022/03/12/2312794...

vsak 125 je trajno pohabljen
https://www.mdr.de/nachrichten/deutschl...

cepivo je n-krat bolj strupeno kot koristno

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bacho ()

nirburu ::

tikitoki je izjavil:

nirburu je izjavil:

BigWhale je izjavil:

chadimir je izjavil:

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

na intenzivni negi je trenutno 12 ceplenih in 2 necepljena

varno in učinkovito!


Off-topic ampak nehaj se delati debila. Na intenzivi je bilo bistveno vec necepljenih kot cepljenih.


Res je, ko so delali propagando za cepiva. Sedaj ko ni več nihče pozoren, popisujejo malo manj načrtno.

Unchancy je izjavil:

A COVID je še tema? Mi je bilo pa groteskno brati antivaxx, ki je pljuval po MRNA cepivih in jih neumno označeval za gensko terapijo, hkrati pa so kot eno od možnosti, na katero bi pristali, navajali vektorska cepiva, med katere spada tudi 2xJohnson cepivo. Sicer so oni kljubovalno navijali za ruski brain fart Sputnik. Ker vektorska cepiva so bližje genski terapiji, medtem ko MRNA to že po definiciji niso.


Ne vem koga si ti bral, ampak da bi anti-vaxi vzemali J&J/Sputnik je malo prizadeta.
In ne vem zakaj še naprej utrujaš z debilizmi. mRNA so genska terapija. In pazi to, se zgleda še transkrajbajo v DNK celice, če si spremljal moje objave kak mesec nazaj, kjer sem prilepiš študijo.
Ampak naj te ne ustavim pri budaljenju.


Ponovno dokazujes, da nimas pojma. Vgraditev mRNA v DNA je verjetno teoreticno mozna, ce bi imel v celice se vse potrebne encime, ki jih nimas. Si pac popolnoma neizobrazen na relevantnem podrocju in te proismo, da nehas smetiti forum.


Poglej nazaj v moja sporočila, boš dobil link, ker so to preučevali in se je mRNK prepisal v DNK.

bacho je izjavil:

infarkti so na 140% v uk

https://assets.publishing.service.gov.u...

cepiva so bila že pred izdelavo znana kot toksična.
https://fackel.substack.com/p/notes-fro...
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2054179...

miokarditis zaradi cepiva:
33.000 v ameriki
https://yournews.com/2022/03/12/2312794...

vsak 125 je trajno pohabljen
https://www.mdr.de/nachrichten/deutschl...

cepivo je n-krat bolj strupeno kot koristno


Jaz sem vedu, da so cepiva toksična še preden so vse te študije naredili.
Nihče ne prodaja dobrega izdelka tako nasilno kot so ga nam oni prodajali. Ko mi nekdo na bolhi nekaj tako prodaja vem, da me želi nategnit. Ko mi pride na dom in mi grozi, da če ne kupim mi bo bajto zažgal, pa vzamem vn pištolo.

To so osnovne življenske veščine in ni nobene potrebe po znanosti, da veš, da je nateg.
ripmork, antonija, tikitoki ... zgleda, da didn't get the message in so nasedli uličnemu prodajalcu. Vse kar je bilo dovolj je, da je bil v belo haljo oblečen.
Eni so naivni ej.

tikitoki ::

ne bom gledal fake news, ker je priblzno na novoju trditve, da je zemlja ploscata.

nirburu ::

Ravna zemlja je zgleda bolj vrjetna kot pozitivni učinek teh cepiv :))

To poletje boste spet imeli priložnost dokazati kako ste verni. 3. booster prihaja. Ne vem kaj bo boostal, najbrž vašo naivnost, ampak ok.
Jaz grem že 3./4. zimo nepošpikan skozi.

Unchancy ::

nirburu je izjavil:

BigWhale je izjavil:

chadimir je izjavil:

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

na intenzivni negi je trenutno 12 ceplenih in 2 necepljena

varno in učinkovito!


Off-topic ampak nehaj se delati debila. Na intenzivi je bilo bistveno vec necepljenih kot cepljenih.


Res je, ko so delali propagando za cepiva. Sedaj ko ni več nihče pozoren, popisujejo malo manj načrtno.

Unchancy je izjavil:

A COVID je še tema? Mi je bilo pa groteskno brati antivaxx, ki je pljuval po MRNA cepivih in jih neumno označeval za gensko terapijo, hkrati pa so kot eno od možnosti, na katero bi pristali, navajali vektorska cepiva, med katere spada tudi 2xJohnson cepivo. Sicer so oni kljubovalno navijali za ruski brain fart Sputnik. Ker vektorska cepiva so bližje genski terapiji, medtem ko MRNA to že po definiciji niso.


Ne vem koga si ti bral, ampak da bi anti-vaxi vzemali J&J/Sputnik je malo prizadeta.
In ne vem zakaj še naprej utrujaš z debilizmi. mRNA so genska terapija. In pazi to, se zgleda še transkrajbajo v DNK celice, če si spremljal moje objave kak mesec nazaj, kjer sem prilepiš študijo.
Ampak naj te ne ustavim pri budaljenju.


Veš da, svetovna znanost zadržuje dih in željno čaka na vsako tvojo objavo. Vsi te spremljamo.
ahahahahahahahahahahahahahahaha
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

PacificBlue ::

Jaz sem z J&J cepljen, a bi me moglo kaj skrbet?:|

tikitoki ::

nirburu je izjavil:

Ravna zemlja je zgleda bolj vrjetna kot pozitivni učinek teh cepiv :))

To poletje boste spet imeli priložnost dokazati kako ste verni. 3. booster prihaja. Ne vem kaj bo boostal, najbrž vašo naivnost, ampak ok.
Jaz grem že 3./4. zimo nepošpikan skozi.


Trol or stupid. Kje so moderatorji, ocitno zgolj brisejo teme, ki so namenjenu ozavesacnju o nasilju nad moskimi.

D3m ::

PacificBlue je izjavil:

Jaz sem z J&J cepljen, a bi me moglo kaj skrbet?:|


Nič, ker obema ne velja.

Pač krš cepivo.

Covid je postal pravi fiasko. ;)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: D3m ()

antonija ::

PacificBlue je izjavil:

Jaz sem z J&J cepljen, a bi me moglo kaj skrbet?:|
Zelo. Forumski experti ti bojo zelo agresivno svetovali da takoj zapusti sodobno medicino, da spij glaz ali dva varekina, zrihat si zalogo UV luck, pa seveda ne pozabi na kaksen anti-parazitik ali dva, za vsak slucaj.

Ce te pa resno skrbi, bo pa najbolje da se posvetujes z zdravnikom (oz. z vec njih, ce osebnemu ne zaupas).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

D3m ::

Jup. Fiasko tale covid.
|HP EliteBook|R5 6650U|

antonija ::

nirburu je izjavil:

Jaz sem vedu, da so cepiva toksična še preden so vse te študije naredili.
Just... wow! Solski primer Dunning-Krugercka v akciji.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

bacho ::

g. antonija
predlagam branje
https://www.medrxiv.org/content/10.1101...
uradna uksha študija: bistveno več hospitalizacij med cepljeno populacijo kot med necepljeno. dejte prosim brati znanost in ne 24ur.com.

predlagam ogled strani:
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

smrti so trenutno v porastu, situacija je resna.

BigWhale ::

Ok, dost je blo nebuloz.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ameriška FDA omejila uporabo cepiva Johnson & Johnson (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7410447 (7700) BigWhale
»

Indija prva odobrila DNK cepivo proti covidu-19

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
137536 (4029) Pithlit
»

V Veliki Britaniji odobrili izredno uporabo Pfizerjevega cepiva proti covidu-19 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
9014863 (11303) antonija

Več podobnih tem