» »

15. Slovenska vlada (2022- )

15. Slovenska vlada (2022- )

Temo vidijo: vsi
««
118 / 236
»»

111111111111 ::

nejclp je izjavil:

Kupovanje pšenice po 450 evrov, bi bil zagotovo smiseln ukrep v boju proti draginji.

Ali naj plača ali pa naj ne laže, da bo pokupil Slovensko pšenico. Standardi kakovosti so enaki po EU, tako da se letos ni splačalo prodajati oz. se prijavljati na razpise RS. Mogoče pa je bilo kaj dogovorjeno in boste Ljubljančani kupili "Premium A" za odlično ceno. :D

In če kot praviš Golob nima pojma, bo za "dobro ceno" kupil "odlično pšenico". :D

murrieta je izjavil:

In ja, jaz bom poloznice z uzitkom placal, ker bom vedel, da jih desne pizde, v vecini ne bodo mogle. Bojo lahko enkrat na lastni kozi sprobale, kam njihov pohlep in zagovednost vodita. Vsaka sola nekaj stane in rade volje prispevam svoj del pri tem.

Sicer, dokler ne iztrebi SDSa iz RTVSLO zame ni izpolnil volilne obljube, tako, da prav, da se ukvarja z RTVSLO. Za moko po drugi strani mi pa gladko dol visi, se mi zdi pa poeticna pravica, da kmetje obsedijo na svoji precenjeni, oportunisticno obarvani psenici. Zame je moka enako bela, pa naj bo hrvaska, srbska, francoska, romunska ali nemska. Ce nocejo prodati, pa naj jo imajo.

p.s.: nejc_nejc, ja, kmetje pa imajo do konca fucked up "sindikat", ki ne deluje v njihovih interesih ampak deluje v interesih SDSa.

TAko pač funkcionira naš novi predsednik vlade. Gobca, potem so pa kmetje budale, ker se mu smejijo in prodajo pšenico v tujino. In potem se desne ovčice, smejijo, ker mislijo, da bodo plačevale 2x plina, da bodo zajebale slovenskega kmeta, ki si kuri na drva. :D Sami geniji na desnici. Pa saj vam bo pri položnicah Mesec pomagal. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

murrieta je izjavil:


Cisto vseeno kaj je usekal mimo ali ne, tebi pri temu zagotovo ne bom zaupal niti besede. Se manj kmetijskemu sindikatu.

Dejstvo pa je, da je bila cena slovenskih kmetov precenjena. In Golob jim je ni placal, skratka naredil je drzavi koristno dejanje in ceprav se razni neizobrazeni bebci grejo, da je to neka tretja entiteta, so drzava tudi oni.

Skratka vecini slovencev je naredil uslugo in jih zascitil pred nateguni.

Glede zadrug, si pa poglej svoja pretekla nakladanja, kjer si napisal, da se kmetje ne zdruzujejo v zadruge, ker jih lastni ljudje goljufajo. Pove vse o mentaliteti. In tudi tebi ne bi sel denarja posojat ali kaj odkupovati od tebe.

Lahko blodiš, kolikor hočeš, večina slovenske pšenice je končala v tujini. Mogoče bo pa Golob kupoval pšenico za govedo po ceni 300€/t. To bi se pa še dalo dobit, da ima kdo spravljeno še kje kako tono nagnite pšenice za 300€/t.

Daniel ti je lepo razložil situacijo, ampak ti še kar palamudiš.

murrieta je izjavil:



Nehaj ze butasto fasisticno propagando brati.

Se je Golob spet zablebetal?

murrieta je izjavil:


Vceraj je obrambni minister povedal, da ne gre za placilo ampak simbolicno gesto.

Ti in minister sta budali.

murrieta je izjavil:


Tako ali tako bo denar sel gasilskim drustvom, sami bojo pa ze nasli kaksno luknjo v slovenski ementaler zakonodaji.

A ni tako, da je Golob rekel, da se bo v njegovi vladi delalo po zakonu in stroki? Ali sedaj tudi to ne drži več in ga Golob spet samo serje? :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

murrieta je izjavil:


Ne vem kaksne navade imate SDSovci pri delu z ljudmi. Je pa razumljivo, da poizkusas svoje izkusnje prenesti tudi na novo vlado, samo ne razumes, da smo se ravno zato SDSovskih vlade znebili.

Zaenkrat je naša trenutna vlada bolj v simboliki kot v realnosti. Kje je že tista miljarda in pol, ki jo bodo porinili v zdravstvo in pokazali, da so problem zdravniki ne denar? :D na koliko smo sedaj? 200 miljonov? :D

murrieta je izjavil:


Bova videla, kdo razume in kdo ne. Te bom opomnil, da si nepismen, ko bojo dobili izplacila.

(zanimivo kako butthurt so SDSovci se vedno, pa je ze ~3 mesece odkar so popusili na volitvah)

Drugače je ogromno prostovoljnih glasilcev tudi kmetov. :D In seveda jih ne marate, ker vam niso dali zastonj pšenice, zato bo gesta simbolična.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

tomlin ::

HVALA BOGU, DA SE VSAJ dr. FAFANGEL IN NJEGOVA SKUPINA NE DAJO ODPRAVITI Z MORSKO VODO IN SONCEM!

Posvetovalna skupina za spremljanje koronavirusa pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ), ki jo vodi

epidemiolog Mario Fafangel, je na sestanku v torek med drugim obravnavala strokovno mnenje o samotestiranju na

koronavirus v vzgoji in izobraževanju, ki ga je pripravila delovna skupina za epidemiološko spremljanje in

odzivanje, ki jo prav tako vodi Fafangel.


V posvetovalni skupini predlagajo, da se v primeru prvega scenarija širjenja epidemije covid-19 s pričetkom

novega šolskega leta samotestiranje v domačem okolju v vzgoji in izobraževanju priporoči posameznikom s simptomi

okužbe s koronavirusom in tistim, ki so bili v stiku z osebo s potrjeno koronavirusno okužbo.


Prvi scenarij bo veljal, če bo prevladovala različica koronavirusa, ki se naglo širi v vseh skupinah

prebivalstva in pri večini ne povzroča težjega poteka covid-19, ki bi zahteval bolnišnično zdravljenje. Gre za

scenarij, ki je ob trenutnih epidemičnih razmerah že v veljavi.


V primeru drugega scenarija v posvetovalni skupini priporočajo, da se samotestiranje v vzgoji in izobraževanju

na domu razširi na vse posameznike in naj se obvezno izvaja vsaj enkrat na teden.

Drugi scenarij bi v veljavo stopil v primeru naglega širjenja različice koronavirusa, ki bi povzročila težji

potek covid-19 v tako visokem deležu, da bi brez dodatnih javno-zdravstvenih ukrepov nastopila preobremenitev

zdravstvenega sistema na vseh ravneh.



https://siol.net/novice/slovenija/posve...

solatko ::

111111111111 - Ti si pač debil, ki je z vsakim dnem bolj nor. Če bi Golob kupil pšenico za 450€/t, bi v enem tednu na nori TV razpravljali o bedastem PV, ker se pusti nategnit slovenskim kmetom, saj bi na svetovnem trgu dobil pšenico po 300-400€/t. Desnim bedakom ni nič v redu, kar je v redu, saj stremite za ponovnim komunizmom in fašizmom, ki ga vozi vaš puklavec. Ne maramo vrtičkarjev, ki bi vse zase pridelali doma, viške pa drago prodali, da bi lahko pokrivali svoje zgrešene naložbe, kupovali traktorje, ki so namenjeni par sto hektarjev velikim posestvom z eno ali dvema različnima kulturama za trg. Vsak malo večji vrtičkar ima v garaži vsaj dva avtomobila za 30k€+, traktor ali dva, še večje vrednosti, obenem pa jamrajo kot crkvene miši. Jebeš tako kmetijstvo.

tomlin - Desni bedaki si še vedno ne morete predstavljat, da s soncem in morjem ojačaš imunski sistem, ki pa je osnova proti covid-u, saj cepiva niso delujoča, oziroma so za kar so. Pejte se lepo špikat in zadovoljite interese farmamafije in finančnih elit, zdrave necepljene pa pustite pri miru, ker vam nič nočemo.
Delo krepa človeka

tomlin ::

Zelo kvaliteten zapis Mag. Matevža Krivica, nekdanjega ustavnega sodnika, danes v Delu - pisma bralcev.

PRIPOROČAM!

AtaŠtumf ::

solatko je izjavil:


tomlin - Desni bedaki si še vedno ne morete predstavljat, da s soncem in morjem ojačaš imunski sistem, ki pa je osnova proti covid-u, saj cepiva niso delujoča, oziroma so za kar so. Pejte se lepo špikat in zadovoljite interese farmamafije in finančnih elit, zdrave necepljene pa pustite pri miru, ker vam nič nočemo.


solatko nihče ne opereka temu, da je dobro biti na morju in da se je fajn namakati v slani vodi, a govoriti, da je dopust na morju in sonček zdravilo proti kitajskemu virusu je pa debilizem prve vrste, pa lahko še 100x omeniš farmamafijo, Janšo, finanče elite, itd.

Če bo kitajski virus tudi pozimi v lanskoletnih ali še višjih številkah, si lahko 100%, da ti bo golobček s tovariši ukazal, da pojdi ramico nastavit in ti kot pridna leva ovčka boš stal v vrsti in še plesal zraven, obenem bo pa še zaprl državo in ti predpisal obvezni nagobčnik!

Pa glede na to, kaj se bliža jeseni, če bo situacija taka, kakor se danes kaže, ko bo inflacija visoka, plinčka ne bo in bo ljudi zeblo, bo še s tovariši 100% sprejel kak zakon, da se ne bo smelo protestirati, potem bo pa še z vodnim topom polival po javnosti!

Leve ovčke bodo pa plesale in to zagovarjale!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

tomlin ::

Stroka ni naklonjena ukinitvi izolacije okuženih


Zdravstvena blagajna je zaradi visokih stroškov nadomestil za bolniške odsotnosti okuženih s koronavirusom

predlagala odpravo obveznih izolacij za okužene. V delovni skupini za klinično obravnavo in zdravljenje NIJZ-ja

temu nasprotujejo, saj izolacije zmanjšujejo širjenje epidemije covida-19. Odpravi izolacij nasprotuje

tudi minister za zdravje Daniel Bešič Loredan.



https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

111111111111 ::

solatko je izjavil:

111111111111 - Ti si pač debil, ki je z vsakim dnem bolj nor. Če bi Golob kupil pšenico za 450EUR/t, bi v enem tednu na nori TV razpravljali o bedastem PV, ker se pusti nategnit slovenskim kmetom, saj bi na svetovnem trgu dobil pšenico po 300-400EUR/t. Desnim bedakom ni nič v redu, kar je v redu, saj stremite za ponovnim komunizmom in fašizmom, ki ga vozi vaš puklavec. Ne maramo vrtičkarjev, ki bi vse zase pridelali doma, viške pa drago prodali, da bi lahko pokrivali svoje zgrešene naložbe, kupovali traktorje, ki so namenjeni par sto hektarjev velikim posestvom z eno ali dvema različnima kulturama za trg. Vsak malo večji vrtičkar ima v garaži vsaj dva avtomobila za 30kEUR+, traktor ali dva, še večje vrednosti, obenem pa jamrajo kot crkvene miši. Jebeš tako kmetijstvo.

tomlin - Desni bedaki si še vedno ne morete predstavljat, da s soncem in morjem ojačaš imunski sistem, ki pa je osnova proti covid-u, saj cepiva niso delujoča, oziroma so za kar so. Pejte se lepo špikat in zadovoljite interese farmamafije in finančnih elit, zdrave necepljene pa pustite pri miru, ker vam nič nočemo.

Oooo... Solatkič še kar živ.

Malo si zgrešil. 300-400EUR/t je kar precejšen razpon za pšenico. V tem rangu dobiš od najslabše do najboljše kvalitete. Glede traktorjev se strinjam s tabo, v Sloveniji imamo čisto zgrešeno politiko glede tega, Avstrija je v tem bistveno boljša in Francija.

Kar se pa Golobčiča tiče, se pa gre bolj zato, da naj ne bluzi, da bo pokupil Slovensko pšenico, če ni pripravljen plačati cene. Komunizma je pač definitvno konec. Upam.

Glede na to da težiš kako si bil celo življenje delavec, popoldan si pa delal na črno, sedaj igraš nekega poštenjaka in cviliš, da bi morali slovenski kmetje prodati žito za manj, da bi bil vaš Golobček zadovoljen. :) Se ti zdi pošteno, da je strošek pridelave 250EUR/t in ti plačajo 312EUR/t? Trgovci imajo pa marže po 40%+? Resno tako nizko ceniš slovenskega kmeta.

Kmete in zdravnike je trenutna vlada spremenila v neke demone, ki imajo ogromne denarje in so pijavke trenutne Slovenske družbe. Resno?

In da te ne bo skrbelo, lokalci so/smo prodali pšenico Italjanom, ki so plačali dobro ceno. SV pa naj kupuje pšenico za vas Ljubljančane, kjer bo pač dobila dobro kvaliteto. Po zadnjem padcu ima kolega ene 10t pšenice za živino, ki jo je pripravljen prodati slovenski državi za 312EUR/t. :D

Glede korone se pa itak motiš.

AtaŠtumf je izjavil:


Pa glede na to, kaj se bliža jeseni, če bo situacija taka, kakor se danes kaže, ko bo inflacija visoka, plinčka ne bo in bo ljudi zeblo, bo še s tovariši 100% sprejel kak zakon, da se ne bo smelo protestirati, potem bo pa še z vodnim topom polival po javnosti!

Obvezno cepljenje je brezveze, ker potem bomo imeli na urgenci cel kup Solatkotov, ki jim je cepivo stopilo notranje organe in bodo bolnice še bolj zabasane s hipohondri kot so že. :)

Za začetek razkužila v trgovine in maske na face in malo previdnosti ne bo odveč.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

Evo solatko, temule ni noben povedal, da mora iti na morje in sonce pa je umrl.

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/preis...
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Utk ::

111111111111 je izjavil:

Evo solatko, temule ni noben povedal, da mora iti na morje in sonce pa je umrl.

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/preis...

Umrl je po navodilih stroke, strokovnjakov, znanstvenikov.
Sploh ne razumem, zakaj se pritožuje. No, on ne... Verjetno je flatearther. Index.hr se je pa na veliko delal norce iz antivaxerjev...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

111111111111 ::

Utk je izjavil:

Umrl je po navodilih stroke, strokovnjakov, znanstvenikov.
Sploh ne razumem, zakaj se pritožuje. No, on ne... Verjetno je flatearther. Index.hr se je pa na veliko delal norce iz antivaxerjev...

Hja, hrvaški zdravniki so poslušali našega premiea. Morje in sonce, sploh ne vem zakaj je klical na urgenco.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

tomlin ::

NAJ SLOVENIJA, OZIROMA SLOVENSKA VLADA, POMAGA UKRAJINI Z OROŽJEM, ALI

NE?



Enako kot mnenje Dr. Boža Cerarja je tudi moje mnenje:


Sam bi podpisal pismo te druge skupine. Če smo se Slovenci leta 1991 odločili za samoodločbo in potem branili

pred napadom, bi bilo nemoralno, če bi to pravico kratili drugim. Spomnimo, Ukrajina nam je takrat stala ob

strani in nas mednarodno priznala še istega, se pravi 1991 leta. Tudi obstoječa mednarodna ureditev, tudi

obstoječe mednarodno pravo, daje napadeni državi vso pravico, da se brani. Sama ali s pomočjo drugih. Nekateri

pri nas nikakor nočejo priznati zablode iz leta 2014 oziroma ob ruski aneksiji Krima in potegniti nauka iz

popuščanja nekemu drugemu agresorju izpred štiriinosemdesetih let.


V celoti priporočam članek!


https://www.portalplus.si/4936/enotnost/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tomlin ()

redtech ::

Pomagaj sebi in bog ti bo pomagal...

Utk ::

111111111111 je izjavil:

Utk je izjavil:

Umrl je po navodilih stroke, strokovnjakov, znanstvenikov.
Sploh ne razumem, zakaj se pritožuje. No, on ne... Verjetno je flatearther. Index.hr se je pa na veliko delal norce iz antivaxerjev...

Hja, hrvaški zdravniki so poslušali našega premiea. Morje in sonce, sploh ne vem zakaj je klical na urgenco.

Sej, nič novega, da zdravniki in "znanstveniki" poslušajo politično agendo, ne pa svoje pameti. Vsaj od leta 2020 je pa to res lahko vsakemu jasno.

FireSnake ::

https://siol.net/siol-plus/kolumne/nece...

Brutalno podrejanje medijev.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

111111111111 ::

Utk je izjavil:

Sej, nič novega, da zdravniki in "znanstveniki" poslušajo politično agendo, ne pa svoje pameti. Vsaj od leta 2020 je pa to res lahko vsakemu jasno.

Hja saj take dohtarje si želite in to dobite.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

MrStein ::

mnenje Dr. Boža Cerarja:


Sam bi podpisal pismo te druge skupine. Če smo se Slovenci leta 1991 odločili za samoodločbo in potem branili pred napadom, bi bilo nemoralno, če bi to pravico kratili drugim.

Torej ne bi kratil pravice v Ukrajini živečih Rusov do samoodločbe? Ali pač?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

tomlin ::

Ti na pladnju serviram, ker ne razumeš, ali pa se delaš, da ne razumeš!

»……Druga skupina, ki bi jo politično in ideološko težko opredelili zaradi zelo raznolikih podpisnikov, pa je

nasprotno menila, da je mir v Ukrajini moč doseči le z odločno podporo ukrajinski obrambi, z vsemi sredstvi, se

pravi z nadaljevanjem dosedanjega pristopa. Torej tudi vojaško pomočjo……«



MrStein je izjavil:

mnenje Dr. Boža Cerarja:


Sam bi podpisal pismo te druge skupine. Če smo se Slovenci leta 1991 odločili za samoodločbo in potem branili pred napadom, bi bilo nemoralno, če bi to pravico kratili drugim.

Torej ne bi kratil pravice v Ukrajini živečih Rusov do samoodločbe? Ali pač?

Utk ::

111111111111 je izjavil:

Utk je izjavil:

Sej, nič novega, da zdravniki in "znanstveniki" poslušajo politično agendo, ne pa svoje pameti. Vsaj od leta 2020 je pa to res lahko vsakemu jasno.

Hja saj take dohtarje si želite in to dobite.

Ne, nihče noče niti ne rabi takih dohtarjev, razen političnih SDS pizd, in njihovih fašističnih ekvivalentov po svetu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

111111111111 ::

Utk je izjavil:


Ne, nihče noče niti ne rabi takih dohtarjev, razen političnih SDS pizd, in njihovih fašističnih ekvivalentov po svetu.

Grozite zdravnikom, da so budale ker priporočajo cepljenje, vpijete po zdrastvenih domovih, nočete nosit mask v bolnišnicah, ker je to vaša pravica, vpijete kako so vsi zdravniki cigani, kako imajo visoke plače, itd...

Torej imate kar ste si želeli. Ampak v Sloveniji je zaenkrat še OK.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Utk ::

Jaz ne hodim k dohtarjem, tako da nič od tega ne delam, tudi če bi hotel. Ta primer se bi pa komot zgodil tudi v Sloveniji, in se vsake toliko tudi zgodi, pa tudi na Hrvaškem ni edini, samo ta je bil novinar in se ne bo kar tako utišalo.

111111111111 ::

Utk je izjavil:

Jaz ne hodim k dohtarjem, tako da nič od tega ne delam, tudi če bi hotel.

Ne hodiš še.

Tolikokrat kot so ženo ozmerjali zadnji dve leti, je še niso. Primankuje sester, zdravnikov in še te, ki so trenutno zaposleni se vlači v razne afere vse po vrsti. Eden naredi eno sranje in kar naenkrat so vsi krivi in počasi se narod obrača proti dohtarjem, sestram, gasilcem...
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Utk ::

Kar je tudi prav. Če dohtarji nočejo med seboj izločit slabe in pokvarjene, pomeni, da vsi stojijo za slabimi in pokvarjenimi. A je Breclja tudi kdo žalil? Razen slabih in pokvarjenih ostalih dohtarjev...

dexterboy ::

Soory, @elfer, ampak tukaj dajem prav Utk-ju. Če samo pogledaš, kakšne stresa čarovnica Logar pa kakšne je strasalo debelo prase od Kreka, sem se do danes že mnogokrat vprašal, kaj je zdravnikom, da ne podpišejo skupne peticije za njihove odstope... Pa z vsem spoštovanjem do tvoje žene, ker se je odločila za poklic, kjer se nudi pomoč soljudem. Po drugi strani pa, ko se spomnim Metelkove, ko sem šel dat kri... ne me jebat, vojno stanje zaradi virusa, ki ne doseže 1% smrtnosti, pa na vsakem štuku obvestilo, da je prepovedano slikanje. Kaj pa naj slikam, prazne hodnike?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

Prepovedano slikanje? Zakaj?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

RUSSIAftw ::

zarota?

dexterboy ::

FireSnake je izjavil:

Prepovedano slikanje? Zakaj?

V vsakem štuku Metelkove je bilo na krilnih vratih vhoda do ordinacij naliman list papirja A4 z napisom "Prepovedano Slikanje". Glede na to, da ni bilo skoraj nikogar od pacientov in da je to bilo sredi največjega lockdowna, si lahko misliš, kako bi javno odreagirala, če bi takšne slike romale na internet, ko folk sploh ni mogel priti do svojih zdravnikov...
In ja, iz prve vam lahko povem, da so takrat zdravniki delali pol manj, ali pa mogoče samo s tretjinskim številom pacientov kot je bilo običajno pred 2020...

RUSSIAftw je izjavil:

zarota?

Kuščarji ne želijo, da pride v javnost informacija, da nam oni vladajo na tem planetu ;)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

solatko ::

AtaŠtumf - Torej, nobenega še ni pobralo, če je imel dober imunski sistem in, dokler je tako, je tudi imunski sistem zdravilo proti covid-u. Tisti iz kleti, morate pazit, ker vam primanjkuje vitamina D. Ne bo, ker tudi on dobro ve, da cepivo proti covidu ne pomaga nič. Levičarji imajo tudi drugačne ukrepe in ne samo fašističnih, kot desničarji, zato v kleti lepo, še naprej sanjajte.

111111111111 - Golobček je pripravljen kupiti vso slovensko pšenico, po tržnih cenah, če lahko kmetje prodajo dražje, ne vidim kakšnih hudih problemov za naše vrtičkarje. Kdor ne bo mogel prodati ven, bo pač moral po tržni ceni vladi ali pa naj futra prašiče in potem proda meso. Svojo realno ceno sem dosegal pri delu na črno, delo, ki sem ga opravljal za druge, ni bilo plačano toliko, kot bi moralo biti, če prav sem imel kar lepe plače in s tem tudi kar dobro pokojnino. Ko sem 10 let delal za svoj račun pa sem nabral kar lepo rezervo. Naj gojijo konopljo, če s pšenico ni zaslužka. Demoni so, samo trenutna vlada ima toliko jajc, da jim to tudi pove, če prav sami to dobro vejo. Kmetje okoli večjih mest so gospodje, za tiste v hribih pa se noben ne sekira, če prav bi morali ravno tem najbolj pomagati, da postanejo tržno usmerjene kmetije in prenehajo z samostojnim vrtičkarstvom, začnejo deliti stroške za mehanizacijo in skupaj nastopat na trgu. Če bi več kmetov skupaj uporabljali mehanizacijo, bi proizvodne stroške lahko znižali za polovico. Če pogledaš Lušt-a je njegov paradižnik 2x dražji, kot enake kvalitete od drugje, ravno tako gojen na kemiji, več ali manj brez sonca. Zakaj lahko orhideje Luštovega soseda, dosegajo realne cene in ob tem delajo lepe dobičke? Namesto, da bi te skrbelo, kako se obnašajo bogovi v belem, se delaš norca iz reveža, ki je zastonj prosil za pomoč. Morda bi moral klicati cigansko zdravilko, saj bi se verjetno hitreje in bolje odzvala. Še več bo samomorov med zdravniki. Ne, tako se odločajo določeni zdravniki in to ni v interesu bolnikov, so pa seveda dodatki dobrodošli, če tudi pridejo iz farmacevtske mafije. Zdravniki se zaradi lagodnosti, pre lahko odločajo pri podpori posameznih agend, brez, da bi se prepričali tudi pri tistih, ki so proti, raje sodelujejo pri tem, da se drugo stran utiša, tudi na silo, če ne gre drugače, potem pa javckajo, ko jim svojci nalijejo čistega vina in jih povprašajo za odgovornost. Zdravniki naj upoštevajo Hipocratovo prisego in ne političnih "strokovnjakov" pa tudi malo zdrave pameti ne škodi. Me prav zanima, koliko zdravnikov in politikov je bilo dejansko cepljeno s cepivi za splošno rajo. Proti zdravnikom, ki se zavedajo bolnikove volje in brez privolenja nedotakljivosti telesa, se nihče ne pritožuje, tvoja žena je verjetno vsem težila s cepljenjem ali jih celo ni hotela sprejeti v obdelavo brez tega, zato je prav, da jih posluša. Moji zdravnici in sestri ni težil še nihče pa sem se ravno danes pogovarjal z njo, za redni letni pregled. Ohranila je navkljub pritiskom, človeški odnos do pacientov in ni Agitproop-ovka covid agende, tako, kot tvoja.

tomlin - Bi se strinjal s teboj, samo mi nismo pred tem pobili nekaj tisoč srbov, hrvatov, bošnjakov in drugih, ki niso imeli slovenskih korenin, tako kot so to z Rusi počeli Ukrajinski fašisti, poleg tega si Rusija ne more privoščit članice NATO-a na svojih mejah pa še kaj bi se našlo. Po defaultu bi morali podpirat odcepitev dveh pokrajin z večinskim ruskim prebivalstvom od Ukrajine, samo desničarjem celice ne delujejo mimo ameriških interesov.
Delo krepa človeka

Utk ::

Tist hrvaški novinar bi bil cepljen, čeprav ni imel nobene bolezni zarad katere naj ne bi bil cepljen, in čeprav se je index.hr na veliko delal norca iz antivaxxxerjev, imeli so celo kolumne v katerih so pisali, da bi jih treba odrezat od zdravstva (no, sej njihovega kolega so), tako da se je za vprašat od kod ideja, da se ni smel cepit (mu je to svetoval osebni zdravnik, kako, če tega nikoli noben še nobenmu ni svetoval), in če ne zdravnik, koliko je še takih medijev, ki so se delali norca iz antivaxxxerjev, pa jih sami imeli med njimi. Od kod potem taka usklajena uredniška politika...

In potem imamo Holoba, ki svetuje morje in sonce. Ajoj, kaj bi dal, da bi imeli Holoba 2 leti prej, to bi bilo smeha (ukrepi pa nazadnje najbrž isti).

solatko ::

Utk - V navodilih za uporabo cepiv "proti covid19" lepo piše, koga naj se ne cepi in njegov zdravnik je bil pač eden redkih, ki se je tega tudi držal, zato mu je cepljenje odsvetoval.
Desni fašisti ste pač navdušeni, ko se nad ljudstvom izvajajo fašistični ukrepi, ploskali ste, ko so se morali judi v Nemčiji označit z Davidovo zvezdo, ko je na iztrebljenje obsodil cigane, balkance in, ko je v MB zahteval, naredite mi to deželo zopet nemško. Ravno zaradi tega, je fašizem in nacizem z dogovorom po drugi svetovni vojni, prepovedan, če prav je bil kar konkretno na pohodu zadnji dve leti. Čudno je, da so v Afriki, kljub redkejšemu cepljenju in pomanjkanju drugih fašističnih ukrepov, rezultati občutno boljši, kot drugod po svetu.
Delo krepa človeka

Utk ::

Ne, za njegovo bolezen je bilo cepljenje priporočeno. Kot tudi za vse druge.

nirburu ::

Unchancy je izjavil:

Zapomni si, še letos si bomo želeli, da bi imeli več pšenice. Trenutno še vedno jemo stvari iz žetve lanskega leta.
Letos imamo vojno v Ukrajini in GW. Kako bo drugo leto ne ve nihče. In ne, ni kriva Ukrajina in ne EU in ne ZDA. V Ukrajini ruska vojska krade in uničuje žito in kmetijsko infrastrukturo.
Ne zajebavaj slovenskih kmetov, ker jih boš drugo leto krvavo rabil.


GW?

111111111111 ::

solatko je izjavil:

Namesto, da bi te skrbelo, kako se obnašajo bogovi v belem, se delaš norca iz reveža, ki je zastonj prosil za pomoč. Morda bi moral klicati cigansko zdravilko, saj bi se verjetno hitreje in bolje odzvala. Še več bo samomorov med zdravniki. Ne, tako se odločajo določeni zdravniki in to ni v interesu bolnikov, so pa seveda dodatki dobrodošli, če tudi pridejo iz farmacevtske mafije. Zdravniki se zaradi lagodnosti, pre lahko odločajo pri podpori posameznih agend, brez, da bi se prepričali tudi pri tistih, ki so proti, raje sodelujejo pri tem, da se drugo stran utiša, tudi na silo, če ne gre drugače, potem pa javckajo, ko jim svojci nalijejo čistega vina in jih povprašajo za odgovornost. Zdravniki naj upoštevajo Hipocratovo prisego in ne političnih "strokovnjakov" pa tudi malo zdrave pameti ne škodi. Me prav zanima, koliko zdravnikov in politikov je bilo dejansko cepljeno s cepivi za splošno rajo. Proti zdravnikom, ki se zavedajo bolnikove volje in brez privolenja nedotakljivosti telesa, se nihče ne pritožuje, tvoja žena je verjetno vsem težila s cepljenjem ali jih celo ni hotela sprejeti v obdelavo brez tega, zato je prav, da jih posluša. Moji zdravnici in sestri ni težil še nihče pa sem se ravno danes pogovarjal z njo, za redni letni pregled. Ohranila je navkljub pritiskom, človeški odnos do pacientov in ni Agitproop-ovka covid agende, tako, kot tvoja.

Ne skrbi me kako se obnašajo "bogovi" v belem. Ti in tebi podobni ste zdravnike demonizirali in sedaj se je na Hrvaškem zgodilo točno to, kar ste ves čas čakali. Sedaj lahko spet mirno pljuvate po zdravnikih, kakšni so in koga vse poslušajo. Zaenkrat v Sloveniji še nismo tako daleč, je pa dobra budnica, da je morda zdravstvo preobremenjeno in začenja delati še večje napake kot ponavadi.

Kot mi je enkrat rekel nek kirurg: "Imam skoraj 99% uspešnost pri operacijah. S tako statistiko v košarki bi bil miljonar, tukaj pa me za vsako napako vlačijo po komisijah in grozijo s tožbami. Ne šteje 99%, ampak 1%."

Kot sem ti že povedal, pa te je verjetno tvoja dohtarca naštudirala, saj take stare seratorje imajo naštudirane. Zakaj bi ona izgubljala živce s teboj, če si zadovoljen s pitjem slane vode in sončenjem. Valda ti ne bo predalagala cepljenja, da boš začel po ambulanti razbijat in razlagat, kak si ti genijalen in te bo morala pol ure poslušat. Bo raje več časa posvetila pacientom, ki se jim še da pomagat.

Kar se pa tiče sprejemanja v obdelavo, na urgenci sprejmeš tudi flatertherje in ativaxerje. Tukaj ni razlik.

V ordinaciji pa drži, da so se morali pecienti testirat, če so kazali znake COVID-a, drugače pa dostop do zdravnika ni bil v ničemer omejen.

@Dexter: kar se slikanja tiče, so v našem zdravstvenem domu pojavile slike na spletu s pacienti in medicinskimi sestrami na antivaxerskih straneh, zato so slikanje prepovedali.

solatko je izjavil:

Utk - V navodilih za uporabo cepiv "proti covid19" lepo piše, koga naj se ne cepi in njegov zdravnik je bil pač eden redkih, ki se je tega tudi držal, zato mu je cepljenje odsvetoval.
Desni fašisti ste pač navdušeni, ko se nad ljudstvom izvajajo fašistični ukrepi, ploskali ste, ko so se morali judi v Nemčiji označit z Davidovo zvezdo, ko je na iztrebljenje obsodil cigane, balkance in, ko je v MB zahteval, naredite mi to deželo zopet nemško. Ravno zaradi tega, je fašizem in nacizem z dogovorom po drugi svetovni vojni, prepovedan, če prav je bil kar konkretno na pohodu zadnji dve leti. Čudno je, da so v Afriki, kljub redkejšemu cepljenju in pomanjkanju drugih fašističnih ukrepov, rezultati občutno boljši, kot drugod po svetu.

Nič manjši ni bil tvoj aplavz nad grobovi nedolžnih žrtev komunizma in nad trpljenjem vseh tistih, ki si jih prijavil UDBI.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

nirburu ::

dexterboy je izjavil:


Kuščarji ne želijo, da pride v javnost informacija, da nam oni vladajo na tem planetu ;)


Kdo pa sploh pravi, da kuščarji?
Eskimi če že kdo.

nirburu ::

Da ne odpiram nove teme samo zaradi tega:
https://n1info.si/novice/svet/italijans...

Kako veš, da gre za fake stranko/gibanje.
Bratje italije vodi ženska.

To je dokaj standardna taktika world controlerjev. Konzervativci ne marate LGBTQP tranic? No, tu imate konzervativno tranico Bruce/Caitlyn Jenner. Vam gre BLM na živce? Tu imate Candance Owens.
Postal sem že toliko vešč njihovih trikov, nič me ne preseneča več. Res pa da niso več tako subtilni.

solatko ::

Utk - Na pamet ali si si prebral navodila? V navodilih namreč piše, cepi se izključno, popolnoma zdrave ljudi (obvezen naj bi bil tudi predhodni zdravniški pregled). Tako navodila, jih imaš tudi v slovenščini in je za vsa cepiva posamično, kar debel špeh, tako, da mi je jasno, zakaj jih izvajalci cepljenja niso prebrali, upam, da so vsaj tisti del, v katerem piše, kako je potrebno flaške obračati in kaj narediti z njimi, če so kakšni gibi prehitri (cepivo postane neuporabno in ga je potrebno zavreči).

111111111111 - Seveda te ne skrbi, saj te tvoja žena pelje za rokico k tistemu, ki te mora obravnavat. Tudi mene ne skrbi, ker imam 3 v familiji. Zdravniki se demonizirajo sami, so se že v yugi in tudi sedaj ni nič bolje, ker drug, drugemu držijo štango, namesto, da bi iz svojih vrst izločili plevel. Se obnašajo kot kler z pedofili v svojih vrstah. V vseh poklicih štejejo napake, razlika je samo v tem, da se te skrivajo in pometejo pod preprogo, pri fajmoštrih, zdravnikih in advokatih, morda še kakšnih gradbenih inžinirjih.
Vsak, ki dela, tudi greši, ni pa lepo, če je to pogosto in se potem napak še ne prizna in poizkuša popravit, kolikor se da.
Kot si mi povedal, sem tudi jaz tebi, da so tvoje blodnje smešne. Zdravnica se pač obnaša normalno, človeško in ni pod vtisom farmacomafije, kot je tvoja in verjetno ji tudi Bog ni najvišji delovni pomočnik, kot je tvoji ampak se trudi pacientu ustreči tudi z različnimi načini zdravljenja in drugim mnenjem, brez, da bi bila potem na pacienta kakor koli jezna ali užaljena. Zaveda se, da ne ve vsega, ker takega zdravnika pač ni. Nedolžnih kolaborantov in izdajalcev ni, vprašaj Francoze, kaj je ob vrnitvi iz Afrike, storil De Gaulle. Glede na vse kar se od leta 1991 dogaja pri razdvajanju Slovencev, so pustili veliko število krivih, živeti in pač dela niso opravili tako temeljito, kot Francozi.
Ne gre za komunizem ali kapitalizem, gre enostavno za dejstvo, da je določeno število zavednih Slovencev, podpiralo napačno stran, tudi še potem, ko je bilo celi Evropi jasno, da je s Hitlerjem konec in so še Italijani prestopili na pravo stran. Desničarji ste pač tako zabiti, da tudi tega, kdaj je pravi čas, ne veste, tudi, če gremo zopet na covid. In čisto slučajno, nisem ploskal, ker se takrat še rodil nisem in s tistim dogajanjem nimam nič, tako kot ti ne pa vseeno zagovarjaš kvizlinge, kolaborante in izdajalce, obsojaš pa klene Slovence, ki so ti ustvarili možnost, da danes bivaš v samostojni državi. Lahko bi bil ponosen na njih in ne na izdajalce ampak desničarji iz svoje kože pač ne morete.
Delo krepa človeka

Utk ::

Solatko, https://ec.europa.eu/health/documents/c...

Tu so navodila za Moderno, pokaži mi točko po kateri bi nekomu zdravnik lahko odsvetoval cepljenje, če se nekdo ni že cepil in je bilo kaj narobe. Spet samo bluziš kot ponavadi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

111111111111 ::

solatko je izjavil:

111111111111 - Seveda te ne skrbi, saj te tvoja žena pelje za rokico k tistemu, ki te mora obravnavat. Tudi mene ne skrbi, ker imam 3 v familiji. Zdravniki se demonizirajo sami, so se že v yugi in tudi sedaj ni nič bolje, ker drug, drugemu držijo štango, namesto, da bi iz svojih vrst izločili plevel. Se obnašajo kot kler z pedofili v svojih vrstah. V vseh poklicih štejejo napake, razlika je samo v tem, da se te skrivajo in pometejo pod preprogo, pri fajmoštrih, zdravnikih in advokatih, morda še kakšnih gradbenih inžinirjih.
Vsak, ki dela, tudi greši, ni pa lepo, če je to pogosto in se potem napak še ne prizna in poizkuša popravit, kolikor se da.
Kot si mi povedal, sem tudi jaz tebi, da so tvoje blodnje smešne. Zdravnica se pač obnaša normalno, človeško in ni pod vtisom farmacomafije, kot je tvoja in verjetno ji tudi Bog ni najvišji delovni pomočnik, kot je tvoji ampak se trudi pacientu ustreči tudi z različnimi načini zdravljenja in drugim mnenjem, brez, da bi bila potem na pacienta kakor koli jezna ali užaljena. Zaveda se, da ne ve vsega, ker takega zdravnika pač ni. Nedolžnih kolaborantov in izdajalcev ni, vprašaj Francoze, kaj je ob vrnitvi iz Afrike, storil De Gaulle. Glede na vse kar se od leta 1991 dogaja pri razdvajanju Slovencev, so pustili veliko število krivih, živeti in pač dela niso opravili tako temeljito, kot Francozi.
Ne gre za komunizem ali kapitalizem, gre enostavno za dejstvo, da je določeno število zavednih Slovencev, podpiralo napačno stran, tudi še potem, ko je bilo celi Evropi jasno, da je s Hitlerjem konec in so še Italijani prestopili na pravo stran. Desničarji ste pač tako zabiti, da tudi tega, kdaj je pravi čas, ne veste, tudi, če gremo zopet na covid. In čisto slučajno, nisem ploskal, ker se takrat še rodil nisem in s tistim dogajanjem nimam nič, tako kot ti ne pa vseeno zagovarjaš kvizlinge, kolaborante in izdajalce, obsojaš pa klene Slovence, ki so ti ustvarili možnost, da danes bivaš v samostojni državi. Lahko bi bil ponosen na njih in ne na izdajalce ampak desničarji iz svoje kože pač ne morete.

Seveda ti tvoja dohtarca ne teži, ker ve da nima smisla. Ti pač napiše vitamine in 1 teden dopusta na Hrvaškem.

In seveda je bilo potrebno zmetati otroke kolaborantov zraven v jame, tako za vsak slučaj in ti to zagovarjaš. Če je Francoz naredil isto, je tako kot Tito množični morilec nedolžnih.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

RUSSIAftw ::

PAZI NEMCI!!!!!

Solatko odklop...

Over n out.

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

Plešimo:
https://siol.net/novice/slovenija/finan...
Finance: toliko nižja bo vaša plača po Golobovem sistemu


Drži / ne drži?
Najbolj me zanima mnenje levih fanatikov.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Čri čri čri...
Ampak glavno da bojo vložki v bolnici zastonj.

AtaŠtumf ::

FireSnake je izjavil:

Plešimo:
https://siol.net/novice/slovenija/finan...
Finance: toliko nižja bo vaša plača po Golobovem sistemu


Drži / ne drži?
Najbolj me zanima mnenje levih fanatikov.


Seveda drži, a plešejo, ker ni več grdih twitov!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

bbbbbb2015 ::

AtaŠtumf je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Plešimo:
https://siol.net/novice/slovenija/finan...
Finance: toliko nižja bo vaša plača po Golobovem sistemu


Drži / ne drži?
Najbolj me zanima mnenje levih fanatikov.


Seveda drži, a plešejo, ker ni več grdih twitov!


Wannabe levičarjev (v realnosti reakcionarih buržujev) to niti ne boli toliko. Denarja si ne služijo sami in so itak prisesani na državno vime. To so razni FDV diplomiranci in drugi prisesanci, ala Nika Kovač.

Ljudje pa bodo verjetno čutili draginjo, če je že ne čutijo. V jeseni, ko bo kurjava, jih bo to še peklo. Tudi nebuloze enega nebulozarja:
https://www.delo.si/novice/slovenija/te...
ne bodo dosti pomagale.

Slovenija precej pogumno kandidira za NESTALNO ČLANICO VS:
https://www.dnevnik.si/1042978785

To je sicer (verjetno) pobuda Logarja in je zelo pogumna poteza. Zdajle bi si Fajonka morala obrusiti pete od lobiranja, samo ne vem, če ona to razume tako.

Predvsem okrog ne-evropskih članc ZN, kjer pa bi sicer pomagalo, da bi si bili dobri z rusko sfero (kar je izredno težka naloga zdajle).

Tole bi bil realen zunanje-politični uspeh, vezan na brušenje pet, samo Fajonka ni ravno delavka. Njo so Hrvati peljali scat.

Drugače pa se strinjam z ekonomisti, da je zviševanje davkov pred grožečo recesijo recept za samomor, podobno, kot je odstranjevanej ograje/žice pred povečanim navalom ekonomskih ilegalnih migrantov. To bodo sigurno imeli težave z Azilnim domom/sosedi (Avstrijo/Madžarsko).

Proplus falanga in odlazkovi mediji držijo štango golobom, samo vprašanje, kako bodo ljudje reagirali na jesen.

Zgodovina sprememb…

kotanyi ::

FireSnake je izjavil:

Plešimo:
https://siol.net/novice/slovenija/finan...
Finance: toliko nižja bo vaša plača po Golobovem sistemu


Drži / ne drži?
Najbolj me zanima mnenje levih fanatikov.


A za to se kurite? Za cela 4,2€ na mesec pri povprečni plači, oziroma 3 promilčke? To še za poli salamco pa pingo ni, lol. Pa tako so vas kurili pa strašili z gospodarsko pa dohodninsko kataklizmo...ej jej jej.

Sicer Golobovi že kažejo znake idiotizmov pa budaljenj, Levica je pričakovano kup bebotov, GS kader tudi pričakovano zgleda brez nekih presežkov. A zaenkrat osebno še vedno vesel da smo se znebili stabilnih genijev in poštenjakarjev tipa Kustec, Počivavšek, Hojs, Kacin, Vizjak, Simoniti...to bi bil šele poden.

arnecan1 ::

bbbbbb2015 je izjavil:

AtaŠtumf je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Plešimo:
https://siol.net/novice/slovenija/finan...
Finance: toliko nižja bo vaša plača po Golobovem sistemu


Drži / ne drži?
Najbolj me zanima mnenje levih fanatikov.


Seveda drži, a plešejo, ker ni več grdih twitov!


Wannabe levičarjev (v realnosti reakcionarih buržujev) to niti ne boli toliko. Denarja si ne služijo sami in so itak prisesani na državno vime. To so razni FDV diplomiranci in drugi prisesanci, ala Nika Kovač.

Ljudje pa bodo verjetno čutili draginjo, če je že ne čutijo. V jeseni, ko bo kurjava, jih bo to še peklo. Tudi nebuloze enega nebulozarja:
https://www.delo.si/novice/slovenija/te...
ne bodo dosti pomagale.

Slovenija precej pogumno kandidira za NESTALNO ČLANICO VS:
https://www.dnevnik.si/1042978785

To je sicer (verjetno) pobuda Logarja in je zelo pogumna poteza. Zdajle bi si Fajonka morala obrusiti pete od lobiranja, samo ne vem, če ona to razume tako.

Predvsem okrog ne-evropskih članc ZN, kjer pa bi sicer pomagalo, da bi si bili dobri z rusko sfero (kar je izredno težka naloga zdajle).

Tole bi bil realen zunanje-politični uspeh, vezan na brušenje pet, samo Fajonka ni ravno delavka. Njo so Hrvati peljali scat.

Drugače pa se strinjam z ekonomisti, da je zviševanje davkov pred grožečo recesijo recept za samomor, podobno, kot je odstranjevanej ograje/žice pred povečanim navalom ekonomskih ilegalnih migrantov. To bodo sigurno imeli težave z Azilnim domom/sosedi (Avstrijo/Madžarsko).

Proplus falanga in odlazkovi mediji držijo štango golobom, samo vprašanje, kako bodo ljudje reagirali na jesen.

He, he, to pa je zanimivo https://siol.net/novice/slovenija/finan...

Za tiste z minimalno plačo bi se po Golobovi davčni spremembi plače zvišale za 316 evrov na leto oziroma 26 evrov na mesec, medtem ko bi se po trenutno veljavnem Janševem sistemu minimalne plače zvišale za 157 evrov na leto oziroma 13 evrov na mesec. Pri Golobovem izračunu inflacija ni upoštevana, kar pravzaprav pomeni, da bi zaposleni po Golobovem izračunu dobili 854 evrov neto, medtem ko bi po Janševem sistemu dobili osem evrov neto na mesec več oziroma 862 evrov neto.

Mesec in kompanija bodo dali celo 8 €/mesec manj kakor prejšnja vlada za tiste z najmanjšo plačo.

kotanyi ::

arnecan1 je izjavil:

Mesec in kompanija bodo dali celo 8 €/mesec manj kakor prejšnja vlada za tiste z najmanjšo plačo.


No viš, pa mamo le desno vlado ki ve kaj je to fiskalna disciplina namesto preoblečenih komunajzlov ki samo zapravljajo tuj denar :P

FireSnake ::

arnecan1 je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

AtaŠtumf je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Plešimo:
https://siol.net/novice/slovenija/finan...
Finance: toliko nižja bo vaša plača po Golobovem sistemu


Drži / ne drži?
Najbolj me zanima mnenje levih fanatikov.


Seveda drži, a plešejo, ker ni več grdih twitov!


Wannabe levičarjev (v realnosti reakcionarih buržujev) to niti ne boli toliko. Denarja si ne služijo sami in so itak prisesani na državno vime. To so razni FDV diplomiranci in drugi prisesanci, ala Nika Kovač.

Ljudje pa bodo verjetno čutili draginjo, če je že ne čutijo. V jeseni, ko bo kurjava, jih bo to še peklo. Tudi nebuloze enega nebulozarja:
https://www.delo.si/novice/slovenija/te...
ne bodo dosti pomagale.

Slovenija precej pogumno kandidira za NESTALNO ČLANICO VS:
https://www.dnevnik.si/1042978785

To je sicer (verjetno) pobuda Logarja in je zelo pogumna poteza. Zdajle bi si Fajonka morala obrusiti pete od lobiranja, samo ne vem, če ona to razume tako.

Predvsem okrog ne-evropskih članc ZN, kjer pa bi sicer pomagalo, da bi si bili dobri z rusko sfero (kar je izredno težka naloga zdajle).

Tole bi bil realen zunanje-politični uspeh, vezan na brušenje pet, samo Fajonka ni ravno delavka. Njo so Hrvati peljali scat.

Drugače pa se strinjam z ekonomisti, da je zviševanje davkov pred grožečo recesijo recept za samomor, podobno, kot je odstranjevanej ograje/žice pred povečanim navalom ekonomskih ilegalnih migrantov. To bodo sigurno imeli težave z Azilnim domom/sosedi (Avstrijo/Madžarsko).

Proplus falanga in odlazkovi mediji držijo štango golobom, samo vprašanje, kako bodo ljudje reagirali na jesen.

He, he, to pa je zanimivo https://siol.net/novice/slovenija/finan...

Za tiste z minimalno plačo bi se po Golobovi davčni spremembi plače zvišale za 316 evrov na leto oziroma 26 evrov na mesec, medtem ko bi se po trenutno veljavnem Janševem sistemu minimalne plače zvišale za 157 evrov na leto oziroma 13 evrov na mesec. Pri Golobovem izračunu inflacija ni upoštevana, kar pravzaprav pomeni, da bi zaposleni po Golobovem izračunu dobili 854 evrov neto, medtem ko bi po Janševem sistemu dobili osem evrov neto na mesec več oziroma 862 evrov neto.

Mesec in kompanija bodo dali celo 8 €/mesec manj kakor prejšnja vlada za tiste z najmanjšo plačo.


Kdo lahko to potrdi?

------

Dalje:

https://siol.net/novice/slovenija/tako-...

Leva musarjeva z levo vlado v roki, da jo fojtra.
Levaki; drži ali ne drži.

endelin ::

Kakšna mafija vlada sloveniji.
Sedaj si bodo še bone privatizirali.;(( prejšnja vlada je bila proti tem sedaj milina. Pa to niso ljudje. sebi bodo privatizirali bone!

Ampak ker ni v MsM ni sporno saj plebs za krajo ne ve!

Časi LDS so nazaj. Kraja na vsakem koraku.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: endelin ()

FireSnake ::

Jaz sem vseskozi trdil, da je Pleško manjše zlo.
In, da se bo začelo brutalno pleniti po tem, ko Golob zmaga.

Potem sem rekel, da bom počakal do decembra.

Bo potrebno čakati do decembra, da se vse to potrdi?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

««
118 / 236
»»