» »

15. Slovenska vlada (2022- )

15. Slovenska vlada (2022- )

Temo vidijo: vsi
««
105 / 236
»»

solatko ::

111111111111 - Samo prilagajam se vem zmešanim in bedastim.
Delo krepa človeka

jernejl ::

tilen03 je izjavil:

111111111111 je izjavil:


No kako je pa sedaj predstavljanje anket na 24 ur?
Golob Nezadovoljnih 65% Naslov članka: Z delom nove vlade v tem trenutku nezadovoljna več kot polovica vprašanih
Janša Nezadovoljnih 63%. Naslov članka: Z delom vlade ni zadovoljnih skoraj dve tretjini vprašanih

;)

Čisto pošteno. Goloba vlada ni na prestolu niti 100 dni. Torej glasovi nimajo enake teže, ker Golobovo vlado povezujejo z dogodki, na katere ni vplivala, niti še ni imela časa, da bi lahko veliko vplivala.
Skratka, če za slabo oceno ni kriva vlada, je pa krivo ljudstvo, ker vlado tako slabo ocenjuje, kajneda. Bo treba razmisliti o menjavi ljudstva.:))

111111111111 ::

tilen03 je izjavil:

;)

Čisto pošteno. Goloba vlada ni na prestolu niti 100 dni. Torej glasovi nimajo enake teže, ker Golobovo vlado povezujejo z dogodki, na katere ni vplivala, niti še ni imela časa, da bi lahko veliko vplivala. Janševa pa je bila dlje časa na prestolu, ko je bila izvedena anketa.

Desni hinavci spet na delu.

Gre za poročanje o sedanji vladi da je kozarec na pol poln, o prejšnji pa da je kozarec samo 1/3 napolnjen. Gre za namerno zavajajoče interpretiranje statistike. :)

Statistiki je čisto vseeno kaj bi vlada lahko oz. kaj ni naredila.

solatko je izjavil:

111111111111 - Samo prilagajam se vem zmešanim in bedastim.

Prosim piši bolj čitljivo, ker te, glede na to kako si nas opisal, že tako ali tako težko razumemo, ne pa da še delaš pravopisne napake in nas medeš, o ti veliki um 20 stoletja.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

Wrop ::

arnecan1 je izjavil:


Čital sem v tvojem linku, da je sicer sporni projekt vodil Branko Gabrovec, ampak vseeno je kriv Milan Krek. Sigurno je podpisan na pogodbi.Pa še prejšnja vlada ga je nastavila. Ergo, on je kriv.

To je pa Branko Gabrovec, nedolžna figura, katera je projekt vodila, ampak sigurno ni kriv. Je namreč iz stranke SD. Poglejte spodnji video, to je on.
In ne samo, da je član stranke SD, še celo predsednik Sveta SD za zdravje je!!! https://socialnidemokrati.si/dr-branko-...

In če to ni dovolj, ga je celo nova vlada imenovala za vršilca dolžnosti direktorja NIJZ, evo link: https://www.delo.si/novice/slovenija/kr... Če to ni dovolj zgovorno, da je kriv Krek in ne Gabrovec, saj je Kreka izbrala prejšnja vlada, Gabrova pa Golobova vlada. Golob je javno govoril, da Krek nima njegovega zaupanja, torej ga Gabrove izgelda ima, če so ga 30.6.2022 nastavili za vršilca dolžnosti NIJZ. Ergo, kriv je Krek in ne Gabrovec.

Za konec pa še en dokaz, Gabrovec je imel enkrat višjo plačo kakor Krek, evo link https://www.delo.si/novice/slovenija/kr...
Gabrovec je imel, če podatki držijo, že do zdaj najvišjo plačo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje. Bila je enkrat višja od Krekove, ki je odstopil.

Človek, kateri je imel enkrat višjo plačo, kot jo je imel njegov šef, je sigurno enkrat bolj sposoben in že ni mogel zahebati tega projekta. Sigurno je bil Krek in prejšnja vlada.

V prihodnosti pričakujem še več takšnih verodostojnih novic naših medijev. Samo, da še z zakonom izrednih razmer v mirnih časih uredimo RTV, kjer stavka celo 180 od 2.300 zaposlenih zaradi nevzdržnih razmer. Ljudje, NEVZDRŽNIH RAZMER!!! V HRAMU ČETRTE VEJE OBLASTI. In kar eden od treh sindikatov to stavko podpira. KAR EDEN OD TREH!!!! Zamislite si, potrebno je ukrepati. Magari z zakonom o izrednih razmerah. Saj pa so ja NEVZDRŽNE RAZMERE in to za novinarje, kateri najbolj verodostojno preodčijo, v kakšni tiraniji živimo. Saj tudi zidarja ne učimo, kako se zida ali kirurga, kako se operira. Pa magari se hiša podre in pacient umre.

Da pa je ljudstvo nezadovoljno z prejšnjo vlado bolj kakor pa s to, pa že tako ali tako vemo. Imamo za to neodvisne medije, da nam stvar jasno predočijo. Prejšnjo vlado ni podpiralo kar skoraj dve tretjini vprašanih, te vlade pa ne podpira samo več kakor polovicavprašanih. Oziroma, če povemo v odsotkoih, da bo lažje, prejšnje vlade ni podpiralo celo celih 63 % vprašanih, te vlade pa samo 65 % vprašanih ne podpira.


Tole je nov nepolitični in strokovni kader. :))
Še dvojno plačo, 2x večjo kot bivši direktor Krek. :))

Še dobro, da si je dal pobrusiti in zloščiti parket, da bo lahko bolje delal in plesal po nareku nepolitičnega kadra Loredana in njegovega šefa. :))

Če bo ta vlada tako nepolitično kadrovala in nastavljala nepolitične kadre iz lastnih strank, potem se bomo res lahko samo še sončili in vdihovali morsko sol in si tako krepili imunski sistem ter upali, da ne bomo potrebovali stika z zdravnikom niti na daljavo.

Še dobro, da nam neuki raji, družbeno politični delavci interpetirajo kolikšno podporo ima vlada na zelo pozitiven način. Človek bi lahko mislil, da bi lahko bili pristranski, ampak to so samo insinuacije in grda podtikanja.

tomlin ::



Slovenska rusofilija ni smešna ali nekaj, kar bi odpravili z zamahom roke, češ, nekaj ne posebej brihtnih

osebkov hoče s svojimi izjavami in pisarijami pritegniti pozornost javnosti. Slovenska rusofilija je nevarno

igranje z ognjem in popolna slepota za razumevanje časov, ki bodo prišli po koncu vojne, kjer Rusija nikakor ne

more zmagati, ampak bo njen poraz povzročil neverjetno socialno katastrofo in gospodarsko implozijo, od katere

se ruski narod, ki se še ne zaveda, kaj ga čaka in v veliki meri podpira diktatorja in njegove norosti, ne bo

pobral desetletja. Slovenski rusoljubci so znova dokazali, kako prezirajo demokratične standarde in kako jih

veseli, da so se v golobnjaku naselili jastrebi, ki znajo krožiti samo v levo, levo, levo.


Napoved novega, stoodstotno rusofilskega slovenskega diplomata za mesto veleposlanika v Moskvi, pa nezanimanje

golobnjaka za zunanjo politiko, nastavitev burkaškega komedijanta za obrambnega ministra, miniranje nakupa

sodobne vojaške opreme, ki ga izvaja ekstremistično leva stranka ob asistenci še ene krvavordeče stranke (ki je

v golobnjak privlekla blebetavo votloglavo zunanjo ministrico), lahko samo razveseljujejo malega zlobnega

škrata iz barjanske soseske in njegove podrepnike, ki se množijo premočrtno s tem, kako hitro se golobnjakarska

Slovenija spreminja iz enega od dejavnikov nove evropske politike v vazala tako imenovane "jedrne Evrope", kar

je približno tako umna pojmovna zveza, kot so "zeleni prehod", "podnebna pravičnost" in "brezogljična družba".


https://www.portalplus.si/4873/rusoljub...

nejclp ::

111111111111 je izjavil:

nejclp je izjavil:


Zmerneži so dali legitimnost Hitlerju.

Ne bo držalo. Ukrepi po prvi svetovni vojni so dali legitimnost Hitlerju. Narod mu je sledil, ker so bili ukrepi preveč restriktivni, ko je Nemčija izgubila 1 sv. vojno. Hitler je bil tudi govorec in anstopač svetovnega kova in je znal zbrati okoli sebe ljudi, ki so mu slepo sledili. Floskule da so zmerneži dali legitimnost Hitlerju je iz trte izvita, seveda pa me lahko popraviš s kakim citiranjem znanstvenega vira.


Ukrepi ti ne morejo dati legitimnost, da ti jo recimo zakon ali pogodba(Versajska recimo) , če jo spoštuješ, če je pa ne, ti jo lahko da ljudstvo, ki te podpira pri tem, da je ne.
Zmerneži so pomagali ustoličiti Hitlerja (Deutsche Zentrumspartei) in zmerneži so mu kasneje dajali legitimnost. En človeček, ki ga dejansko izkorišča delodajalec, ki je mogoče celo žid in/ali je dolžan par stanarin lastniku stavbe, ki je žid, je dolžan banki, otroci pa lačni, se da z lahkoto prepričat, da židje niso ljudje, še posebej, če to prebere v časopisu, ali pa sliši po radiu.

Nič drugače ni danes, ko nabijajo o Sorošu in židovskih lastnikih bank in medijev, ki so itak vsi levičarski ekstremisti. Naredimo Nemčijo spet veliko, ja pa ja, dajmo, še posebej, če delujemo v mejah zakona, menda ne bomo ekstremisti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejclp ()

bbbbbb2015 ::

nejclp je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:



Fašistov v Sloveniji NI. To je pretiravanje in nebuloziranje. Obstaja pa mala buržoazija, ki sebe imenuje "Levica". Ti so pa ANTIFA, neotesana in lena drhal, ki požiga trgovine in krade, vse v imenu "zatiranih". Ne primerjaj tega z nacistično Nemčijo, ter fašistično Italijo. Tam so bile drugačne razmere, da sedaj ne grem v podrobnosti depresije in gospodarske krize Nemčije po 1. sv.v.


Zaj pa že haluciniraš. Antifa požiga trgovine in krade? Kero trgovino je pa antifa požgala,? Mercator al Hofer?


No, v Ameriki so kar nekaj požgali:


Pa kar nekaj pokradli:

nejclp ::

bbbbbb2015 je izjavil:

nejclp je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:



Fašistov v Sloveniji NI. To je pretiravanje in nebuloziranje. Obstaja pa mala buržoazija, ki sebe imenuje "Levica". Ti so pa ANTIFA, neotesana in lena drhal, ki požiga trgovine in krade, vse v imenu "zatiranih". Ne primerjaj tega z nacistično Nemčijo, ter fašistično Italijo. Tam so bile drugačne razmere, da sedaj ne grem v podrobnosti depresije in gospodarske krize Nemčije po 1. sv.v.


Zaj pa že haluciniraš. Antifa požiga trgovine in krade? Kero trgovino je pa antifa požgala,? Mercator al Hofer?


No, v Ameriki so kar nekaj požgali:


Pa kar nekaj pokradli:

No, si rekel, da v Sloveniji NI fašistov, je pa antifa, ki požiga trgovine. Ali pa je nekdo od naju funkcionalno nepismen in to nisem jaz.
Videji, ki si jih pripopal v zvezi z dogajanjem v Ameriki, majo veze z BLM protesti, kjer se je tudi kradlo in požigalo, ampak tega ni počela antifa niti ostali protestniki, temveč lokalni tatiči, ki so izkoristili nemire.

Miha49 ::

nejclp je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

nejclp je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:



Fašistov v Sloveniji NI. To je pretiravanje in nebuloziranje. Obstaja pa mala buržoazija, ki sebe imenuje "Levica". Ti so pa ANTIFA, neotesana in lena drhal, ki požiga trgovine in krade, vse v imenu "zatiranih". Ne primerjaj tega z nacistično Nemčijo, ter fašistično Italijo. Tam so bile drugačne razmere, da sedaj ne grem v podrobnosti depresije in gospodarske krize Nemčije po 1. sv.v.


Zaj pa že haluciniraš. Antifa požiga trgovine in krade? Kero trgovino je pa antifa požgala,? Mercator al Hofer?


No, v Ameriki so kar nekaj požgali:


Pa kar nekaj pokradli:

No, si rekel, da v Sloveniji NI fašistov, je pa antifa, ki požiga trgovine. Ali pa je nekdo od naju funkcionalno nepismen in to nisem jaz.
Videji, ki si jih pripopal v zvezi z dogajanjem v Ameriki, majo veze z BLM protesti, kjer se je tudi kradlo in požigalo, ampak tega ni počela antifa niti ostali protestniki, temveč lokalni tatiči, ki so izkoristili nemire.


Fašista prepoznaš tako, da razbija izložbe in ga policisti izpustijo, ker je v proud boysih.

Wrop ::

Če ima kdo čas, se lahko prijavi na razpis za zunanjega izvajalca preverjanja cen 15 živilom doma in v sosednjih državah.

Pozabil sem še dodat, da izvajalec zagotovo še ni izbran. Se ne hecam, to je čista resnica.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Wrop ()

Masayoshi ::

Ja, vežda težko koga znotraj javne uprave najdejo, ki bi to blesarijo delal. Jih je le samo 170000.

Miha49 ::

Desni še zmeraj vztrajate da je treba še slabše plačevati javne uslužbence in potem samo res najbolj nesposobni pridejo delat tja.

Masayoshi ::

Miha49 je izjavil:

Desni še zmeraj vztrajate da je treba še slabše plačevati javne uslužbence in potem samo res najbolj nesposobni pridejo delat tja.


Desni pravimo, da bi se morala masa za plače, ki jo z davki financiramo, krepko zmanjšati. Najraje z radikalnim zmanjšanjem javnega sektorja. Če bi bilo tudi v javnem sektorju možno meriti produktivnost in koga zaradi nesposobnosti tudi odpustiti bi se v trenutku "sposobnost", tistih ki bi ostali, drastično povečala. Da pa v Levici trdite, da v sedanjem javnem sektorju ni sposobnih za tako enostaven task, ki bi ga znal narediti vsak srednješolec, je pa tudi porazno.

tilen03 ::

jernejl je izjavil:

Skratka, če za slabo oceno ni kriva vlada, je pa krivo ljudstvo, ker vlado tako slabo ocenjuje, kajneda. Bo treba razmisliti o menjavi ljudstva.:))

Ni krivo ljudstvo, krivi so tisti, ki so šli delat to anketo in niso upoštevali tega, kako dolgo je vlada sploh na oblasti, ker je to pomemben podatek. V glavnem, rezultati ankete so precej nepomembni in se trenutni vladi ni potrebno sekirati, ker se bodo spremenili.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tilen03 ()

nejclp ::

Masayoshi je izjavil:

Miha49 je izjavil:

Desni še zmeraj vztrajate da je treba še slabše plačevati javne uslužbence in potem samo res najbolj nesposobni pridejo delat tja.


Desni pravimo, da bi se morala masa za plače, ki jo z davki financiramo, krepko zmanjšati. Najraje z radikalnim zmanjšanjem javnega sektorja. Če bi bilo tudi v javnem sektorju možno meriti produktivnost in koga zaradi nesposobnosti tudi odpustiti bi se v trenutku "sposobnost", tistih ki bi ostali, drastično povečala. Da pa v Levici trdite, da v sedanjem javnem sektorju ni sposobnih za tako enostaven task, ki bi ga znal narediti vsak srednješolec, je pa tudi porazno.

Nesposobne ste večinoma v JS zaposlovali desnjakarji. Nikoli nisem delal v JS, imam pa dva pivska prijatelja, bivša sošolca, ki delata, oziroma sta delala v JS, en na področju veterine, drugi je socialni delavec in je spizdu v privat sektor. Oba sta, pred leti, ko je bil JJ na oblasti (tista druga vlada) , ob pivu začela jamrat, kakšne nesposobne retarde kadruje Nsi, ki si je očitno prisvojil ti dve branži. Oboje je laufalo kot urica, pa so oboje desnjajarski retardi uničili. Birokracija, bebave zahteve, nedelujuč softver, ki so ga Nsijevci priskrbeli od svojih kameradov.

Masayoshi ::

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Miha49 je izjavil:

Desni še zmeraj vztrajate da je treba še slabše plačevati javne uslužbence in potem samo res najbolj nesposobni pridejo delat tja.


Desni pravimo, da bi se morala masa za plače, ki jo z davki financiramo, krepko zmanjšati. Najraje z radikalnim zmanjšanjem javnega sektorja. Če bi bilo tudi v javnem sektorju možno meriti produktivnost in koga zaradi nesposobnosti tudi odpustiti bi se v trenutku "sposobnost", tistih ki bi ostali, drastično povečala. Da pa v Levici trdite, da v sedanjem javnem sektorju ni sposobnih za tako enostaven task, ki bi ga znal narediti vsak srednješolec, je pa tudi porazno.

Nesposobne ste večinoma v JS zaposlovali desnjakarji. Nikoli nisem delal v JS, imam pa dva pivska prijatelja, bivša sošolca, ki delata, oziroma sta delala v JS, en na področju veterine, drugi je socialni delavec in je spizdu v privat sektor. Oba sta, pred leti, ko je bil JJ na oblasti (tista druga vlada) , ob pivu začela jamrat, kakšne nesposobne retarde kadruje Nsi, ki si je očitno prisvojil ti dve branži. Oboje je laufalo kot urica, pa so oboje desnjajarski retardi uničili. Birokracija, bebave zahteve, nedelujuč softver, ki so ga Nsijevci priskrbeli od svojih kameradov.


Nauš verjel ampak sam v JS nisem zaposlil prav nobenega. Sem jih pa kar nekaj v PS. Tvoje pivske anekdote pa prišparaj za svoje pivske buddyje, tule to zveni zelo deplasirano. Če pa ti je teza da so vse stranke, ki so bile kadarkoli na oblasti v JS prekomerno kadrirale in to izključno po kriteriju "naškosti" se pa absolutno strinjam.

nejclp ::

Masayoshi je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Miha49 je izjavil:

Desni še zmeraj vztrajate da je treba še slabše plačevati javne uslužbence in potem samo res najbolj nesposobni pridejo delat tja.


Desni pravimo, da bi se morala masa za plače, ki jo z davki financiramo, krepko zmanjšati. Najraje z radikalnim zmanjšanjem javnega sektorja. Če bi bilo tudi v javnem sektorju možno meriti produktivnost in koga zaradi nesposobnosti tudi odpustiti bi se v trenutku "sposobnost", tistih ki bi ostali, drastično povečala. Da pa v Levici trdite, da v sedanjem javnem sektorju ni sposobnih za tako enostaven task, ki bi ga znal narediti vsak srednješolec, je pa tudi porazno.

Nesposobne ste večinoma v JS zaposlovali desnjakarji. Nikoli nisem delal v JS, imam pa dva pivska prijatelja, bivša sošolca, ki delata, oziroma sta delala v JS, en na področju veterine, drugi je socialni delavec in je spizdu v privat sektor. Oba sta, pred leti, ko je bil JJ na oblasti (tista druga vlada) , ob pivu začela jamrat, kakšne nesposobne retarde kadruje Nsi, ki si je očitno prisvojil ti dve branži. Oboje je laufalo kot urica, pa so oboje desnjajarski retardi uničili. Birokracija, bebave zahteve, nedelujuč softver, ki so ga Nsijevci priskrbeli od svojih kameradov.


Nauš verjel ampak sam v JS nisem zaposlil prav nobenega. Sem jih pa kar nekaj v PS. Tvoje pivske anekdote pa prišparaj za svoje pivske buddyje, tule to zveni zelo deplasirano. Če pa ti je teza da so vse stranke, ki so bile kadarkoli na oblasti v JS prekomerno kadrirale in to izključno po kriteriju "naškosti" se pa absolutno strinjam.
Ti boš zaposloval v JS, sirova luknjica?
Bi bila zanimiva analiza, če bi med zaposlenimi v JS križali politične preference s stopnjo retardiranosti. Brez presenečenja, pomoje.

Masayoshi ::

Eh, le zakaj se s temi Levica retardiranci sploh ukvarjam? Jim moraš narisati, pa še vedno ne bi razumeli...Grozljivo kakšni debili so našli pot v parlament.

nejclp ::

Masayoshi je izjavil:

Eh, le zakaj se s temi Levica retardiranci sploh ukvarjam? Jim moraš narisati, pa še vedno ne bi razumeli...Grozljivo kakšni debili so našli pot v parlament.

"Levica retardiranci" so kandidirali na volitvah, ti je treba narisat, kako deluje parlamentarna demokracija?

Masayoshi ::

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Eh, le zakaj se s temi Levica retardiranci sploh ukvarjam? Jim moraš narisati, pa še vedno ne bi razumeli...Grozljivo kakšni debili so našli pot v parlament.

"Levica retardiranci" so kandidirali na volitvah, ti je treba narisat, kako deluje parlamentarna demokracija?


Ja in volili so jih zgolj in samo retardirani predvsem mlajši od 20, in tisti, ki imajo neposredne ekonomske koristi - levnuhi in nesposobneži, ki se nikakor ne znajo prodati nikomur in morajo cuzati davkoplačevalce. Me kar zmrazi, da vas je takih 4,4% tistih, ki so volili.

cias ::

Kaj je sploh razlika kdo je na vrhu?

nejclp ::

Masayoshi je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Eh, le zakaj se s temi Levica retardiranci sploh ukvarjam? Jim moraš narisati, pa še vedno ne bi razumeli...Grozljivo kakšni debili so našli pot v parlament.

"Levica retardiranci" so kandidirali na volitvah, ti je treba narisat, kako deluje parlamentarna demokracija?


Ja in volili so jih zgolj in samo retardirani predvsem mlajši od 20, in tisti, ki imajo neposredne ekonomske koristi - levnuhi in nesposobneži, ki se nikakor ne znajo prodati nikomur in morajo cuzati davkoplačevalce. Me kar zmrazi, da vas je takih 4,4% tistih, ki so volili.

Niti ne, lej, so tvoji Nsi kameradi naredili analizico in se tudi čudijo. https://www.domovina.je/volilni-paradok...
Sicer malce ad hoc, pa teleološko, ampak vendarle.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejclp ()

Masayoshi ::

cias je izjavil:

Kaj je sploh razlika kdo je na vrhu?


Je minimalna, ampak je. Boš občutil pri davčni politiki - kdo ti bo več pobral, drugje pa praktično ne. Mediji bomo pa gonili drugače seveda. Ja pa po slovensko levi pol res po večini bolj uglajen kot je po slovensko desni. Te z lepim besedičenjem in večjo všečnostjo bolj oskubijo.

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Eh, le zakaj se s temi Levica retardiranci sploh ukvarjam? Jim moraš narisati, pa še vedno ne bi razumeli...Grozljivo kakšni debili so našli pot v parlament.

"Levica retardiranci" so kandidirali na volitvah, ti je treba narisat, kako deluje parlamentarna demokracija?


Ja in volili so jih zgolj in samo retardirani predvsem mlajši od 20, in tisti, ki imajo neposredne ekonomske koristi - levnuhi in nesposobneži, ki se nikakor ne znajo prodati nikomur in morajo cuzati davkoplačevalce. Me kar zmrazi, da vas je takih 4,4% tistih, ki so volili.

Niti ne, lej, so tvoji Nsi kameradi naredili analizico in se tudi čudijo. https://www.domovina.je/volilni-paradok...
Sicer malce ad hoc, pa teleološko, ampak vendarle.


LOl, in to te čudi? Le kje se po večini nahajajo trume nesposobnežev z izobrazbo, ki na prostem trgu ne pomeni nič in ki se nikakor ne morejo prodati nikomur, le davkoplačevalce lahko cuzajo? FDVjevci bi pa res lahko bili vsaj na pol pismeni in malenkost logičnega sklepanja bi pa tudi lahko imeli...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Masayoshi ()

nejclp ::

Masayoshi je izjavil:



LOl, in to te čudi? Le kje se po večini nahajajo trume nesposobnežev z izobrazbo, ki na prostem trgu ne pomeni nič in ki se nikakor ne morejo prodati nikomur, le davkoplačevalce lahko cuzajo? FDVjevci bi pa res lahko bili vsaj na pol pismeni in malenkost logičnega sklepanja bi pa tudi lahko imeli...

Jebiga, če si pameten, potem tudi do denarja prideš. Če si zelo pameten, pa do easy denarja. Če si izjemno pameten, delaš, kar te veseli. Vsekakor pa garajo samo bedaki in konji.

Masayoshi ::

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:



LOl, in to te čudi? Le kje se po večini nahajajo trume nesposobnežev z izobrazbo, ki na prostem trgu ne pomeni nič in ki se nikakor ne morejo prodati nikomur, le davkoplačevalce lahko cuzajo? FDVjevci bi pa res lahko bili vsaj na pol pismeni in malenkost logičnega sklepanja bi pa tudi lahko imeli...

Jebiga, če si pameten, potem tudi do denarja prideš. Če si zelo pameten, pa do easy denarja. Če si izjemno pameten, delaš, kar te veseli. Vsekakor pa garajo samo bedaki in konji.


No, si pa pokazal prave barve Levice :). Kaviar socialisti...Saj vas slej kot prej vsi spregledajo.

arnecan1 ::

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Nikoli nisem delal v JS, imam pa dva pivska prijatelja, bivša sošolca, ki delata, oziroma sta delala v JS, en na področju veterine, drugi je socialni delavec in je spizdu v privat sektor. Oba sta, pred leti, ko je bil JJ na oblasti (tista druga vlada) , ob pivu začela jamrat....

Absolutno, ker se danes ni mogoče zanesti na medije, kar vsi vemo, je najbolje informacije iskati pri kolegih. Še posebej pivskih. In še posebej tistih, ki po petih pirih za šankom vse vedo in so vedno popolnoma nepristranski in strokovni pri svojem šankovskem komentiranju.

P.S.: Čeprav zna biti šank dvorezen meč, se spomnim, kaj je pred leti rekla tožilka sicer leve provenience: "Slovenci za šankom vedo vse, pred policijo 50 odstotkov, pred tožilcem ali sodnikom pa se ne spomnijo nič več"

cias ::

Taki ki so veliko za šankom ponavadi nimajo dovolj za sponzorirat tožilstvo tako da jasno imajo o njih slabo mnenje.

nejclp ::

Masayoshi je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:



LOl, in to te čudi? Le kje se po večini nahajajo trume nesposobnežev z izobrazbo, ki na prostem trgu ne pomeni nič in ki se nikakor ne morejo prodati nikomur, le davkoplačevalce lahko cuzajo? FDVjevci bi pa res lahko bili vsaj na pol pismeni in malenkost logičnega sklepanja bi pa tudi lahko imeli...

Jebiga, če si pameten, potem tudi do denarja prideš. Če si zelo pameten, pa do easy denarja. Če si izjemno pameten, delaš, kar te veseli. Vsekakor pa garajo samo bedaki in konji.


No, si pa pokazal prave barve Levice :). Kaviar socialisti...Saj vas slej kot prej vsi spregledajo.

Krvavo prislužim vsak evro. Tebe je pa treba itak obdavčiti, pa izboljšati položaj migrantov, maš preveč prostega časa. Nisem opazil, da bi kdo iz JS visel na forumu, zgleda da delajo.

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Nikoli nisem delal v JS, imam pa dva pivska prijatelja, bivša sošolca, ki delata, oziroma sta delala v JS, en na področju veterine, drugi je socialni delavec in je spizdu v privat sektor. Oba sta, pred leti, ko je bil JJ na oblasti (tista druga vlada) , ob pivu začela jamrat....

Absolutno, ker se danes ni mogoče zanesti na medije, kar vsi vemo, je najbolje informacije iskati pri kolegih. Še posebej pivskih. In še posebej tistih, ki po petih pirih za šankom vse vedo in so vedno popolnoma nepristranski in strokovni pri svojem šankovskem komentiranju.

P.S.: Čeprav zna biti šank dvorezen meč, se spomnim, kaj je pred leti rekla tožilka sicer leve provenience: "Slovenci za šankom vedo vse, pred policijo 50 odstotkov, pred tožilcem ali sodnikom pa se ne spomnijo nič več"

Saj ste desnjakarji mojstri anekdotičnih argumentov, res ne vem, kaj se zdaj zgražate.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejclp ()

Masayoshi ::

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:



LOl, in to te čudi? Le kje se po večini nahajajo trume nesposobnežev z izobrazbo, ki na prostem trgu ne pomeni nič in ki se nikakor ne morejo prodati nikomur, le davkoplačevalce lahko cuzajo? FDVjevci bi pa res lahko bili vsaj na pol pismeni in malenkost logičnega sklepanja bi pa tudi lahko imeli...

Jebiga, če si pameten, potem tudi do denarja prideš. Če si zelo pameten, pa do easy denarja. Če si izjemno pameten, delaš, kar te veseli. Vsekakor pa garajo samo bedaki in konji.


No, si pa pokazal prave barve Levice :). Kaviar socialisti...Saj vas slej kot prej vsi spregledajo.

Krvavo prislužim vsak evro. Tebe je pa treba itak obdavčiti, pa izboljšati položaj migrantov, maš preveč prostega časa. Nisem opazil, da bi kdo iz JS visel na forumu, zgleda da delajo.

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Nikoli nisem delal v JS, imam pa dva pivska prijatelja, bivša sošolca, ki delata, oziroma sta delala v JS, en na področju veterine, drugi je socialni delavec in je spizdu v privat sektor. Oba sta, pred leti, ko je bil JJ na oblasti (tista druga vlada) , ob pivu začela jamrat....

Absolutno, ker se danes ni mogoče zanesti na medije, kar vsi vemo, je najbolje informacije iskati pri kolegih. Še posebej pivskih. In še posebej tistih, ki po petih pirih za šankom vse vedo in so vedno popolnoma nepristranski in strokovni pri svojem šankovskem komentiranju.

P.S.: Čeprav zna biti šank dvorezen meč, se spomnim, kaj je pred leti rekla tožilka sicer leve provenience: "Slovenci za šankom vedo vse, pred policijo 50 odstotkov, pred tožilcem ali sodnikom pa se ne spomnijo nič več"

Saj ste desnjakarji mojstri anekdotičnih argumentov, res ne vem, kaj se zdaj zgražate.


Debilček padaš iz protislovja v protislovje, pa sam tega niti ne opaziš ;). Ne se sekirat, bo glihkar uletu tilen03 s trditvijo kako si nas povozil ;). Je že mal žalostno no.

nejclp ::

Masayoshi je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:



LOl, in to te čudi? Le kje se po večini nahajajo trume nesposobnežev z izobrazbo, ki na prostem trgu ne pomeni nič in ki se nikakor ne morejo prodati nikomur, le davkoplačevalce lahko cuzajo? FDVjevci bi pa res lahko bili vsaj na pol pismeni in malenkost logičnega sklepanja bi pa tudi lahko imeli...

Jebiga, če si pameten, potem tudi do denarja prideš. Če si zelo pameten, pa do easy denarja. Če si izjemno pameten, delaš, kar te veseli. Vsekakor pa garajo samo bedaki in konji.


No, si pa pokazal prave barve Levice :). Kaviar socialisti...Saj vas slej kot prej vsi spregledajo.

Krvavo prislužim vsak evro. Tebe je pa treba itak obdavčiti, pa izboljšati položaj migrantov, maš preveč prostega časa. Nisem opazil, da bi kdo iz JS visel na forumu, zgleda da delajo.

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Nikoli nisem delal v JS, imam pa dva pivska prijatelja, bivša sošolca, ki delata, oziroma sta delala v JS, en na področju veterine, drugi je socialni delavec in je spizdu v privat sektor. Oba sta, pred leti, ko je bil JJ na oblasti (tista druga vlada) , ob pivu začela jamrat....

Absolutno, ker se danes ni mogoče zanesti na medije, kar vsi vemo, je najbolje informacije iskati pri kolegih. Še posebej pivskih. In še posebej tistih, ki po petih pirih za šankom vse vedo in so vedno popolnoma nepristranski in strokovni pri svojem šankovskem komentiranju.

P.S.: Čeprav zna biti šank dvorezen meč, se spomnim, kaj je pred leti rekla tožilka sicer leve provenience: "Slovenci za šankom vedo vse, pred policijo 50 odstotkov, pred tožilcem ali sodnikom pa se ne spomnijo nič več"

Saj ste desnjakarji mojstri anekdotičnih argumentov, res ne vem, kaj se zdaj zgražate.


Debilček padaš iz protislovja v protislovje, pa sam tega niti ne opaziš ;). Ne se sekirat, bo glihkar uletu tilen03 s trditvijo kako si nas povozil ;). Je že mal žalostno no.

Sumim, da ne razumeš, kaj je to protislovje, genijalček in kreator delovnih mest, lol.

FireSnake ::

cias je izjavil:

Kaj je sploh razlika kdo je na vrhu?


Če imaš kolikor toliko vredu plačo:
- manjša plača (meni bo do 2025 ukradel skoraj 200 na mesec)
- če imaš normiran SP: zelo hitro
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Masayoshi ::

Ehja, ne vem no, pa me poduči FDVjevec, meni tole deluje kot protislovje:
1) najprej postaviš trditev da SMO desni zaposlovali v JS same idiote, ko ti odgovorim da pa sam nobenega nisem v JS zaposlil, si pa pizdakal kaj bi jaz sirova luknjica koga v JS zaposlil
2) Nato si trdil kako vi pametni na easy do denarja pridete, da garajo samo bedaki in konji, takoj zatem pa kako ti revček vsak euro krvavo zaslužiš.

Pa tvoja pivska je bila res zabavna. Se je kar fun z Levica norčkom mal poigrat, fajn se imej.

FireSnake ::

nejclp je izjavil:


Krvavo prislužim vsak evro. Tebe je pa treba itak obdavčiti, pa izboljšati položaj migrantov, maš preveč prostega časa. Nisem opazil, da bi kdo iz JS visel na forumu, zgleda da delajo.


1) Koliko si jih domov peljal, da si jim izboljšal položaj? Aja. ne, očitno si levak in taki ste navajeni s tujim kurcem mahati po koprivah.
Sploh pa: koliko naj jih še vzamemo? Toku ni videti konca.

2) Ne, res nimajo časa viseti na forumu:
- pričetek ob sedmi uri in kofetkanje do osmih
- 8:00 eno uro pelaganja papirjev in jamranja
- 9:00 čebljanje in priprave za malico ob 10:30
- 10:30 polurna malica, ki se zavleče do 12:00
- 12:00 kofetkanje in čebljanje kaj se bo doma delalo do konca delovnika

In kdaj bi naj viseli na forumu?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

nejclp ::

Masayoshi je izjavil:

Ehja, ne vem no, pa me poduči FDVjevec, meni tole deluje kot protislovje:
1) najprej postaviš trditev da SMO desni zaposlovali v JS same idiote, ko ti odgovorim da pa sam nobenega nisem v JS zaposlil, si pa pizdakal kaj bi jaz sirova luknjica koga v JS zaposlil
2) Nato si trdil kako vi pametni na easy do denarja pridete, da garajo samo bedaki in konji, takoj zatem pa kako ti revček vsak euro krvavo zaslužiš.

Pa tvoja pivska je bila res zabavna. Se je kar fun z Levica norčkom mal poigrat, fajn se imej.

1. Tudi jaz nisem trdil, da sem koga zaposlil v JS, si pa ti trdil, da so v JS levičarji. Desnjakarji ki niso sirove luknjice v smislu politične moči, pa so večinoma zaposlovali idiote, ja.

2. Nisem rekel, da garam, vsak evro pa krvavo zaslužim, ja, sem strokovnjak na svojem področju, garal sem, da sem si znanje pridobil, zdaj pa ne več. Bi pa tudi tisto garanje preskočil, zakaj pa ne, nekateri se rodijo bogati. Koliko bolj razgledan bi bil, če bi imel morje časa in neomejen dostop do znanja!
Dsa si vesel zaradi moje pivske, radost, tudi jaz sem vesel, če si ti vesel.

Masayoshi ::

Fak se ti sploh bereš za sabo ;). Je že rahlo žalostno no...

nejclp ::

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:


Krvavo prislužim vsak evro. Tebe je pa treba itak obdavčiti, pa izboljšati položaj migrantov, maš preveč prostega časa. Nisem opazil, da bi kdo iz JS visel na forumu, zgleda da delajo.


1) Koliko si jih domov peljal, da si jim izboljšal položaj? Aja. ne, očitno si levak in taki ste navajeni s tujim kurcem mahati po koprivah.
Sploh pa: koliko naj jih še vzamemo? Toku ni videti konca. ?

A si bedast, še lastne matke ne maram met na obisku več kot tri dni. Levaki podpiramo sistemske rešitve, ne pa dobrodelnosti!

2) Ne, res nimajo časa viseti na forumu:
- pričetek ob sedmi uri in kofetkanje do osmih
- 8:00 eno uro pelaganja papirjev in jamranja
- 9:00 čebljanje in priprave za malico ob 10:30
- 10:30 polurna malica, ki se zavleče do 12:00
- 12:00 kofetkanje in čebljanje kaj se bo doma delalo do konca delovnika

In kdaj bi naj viseli na forumu?

Od 12tih naprej? Zakaj se pa ne zaposliš v JS, če je tako fino?

Masayoshi je izjavil:

Fak se ti sploh bereš za sabo ;). Je že rahlo žalostno no...

Ne, ne berem za sabo, vedno stojim za tem, kar napišem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejclp ()

FireSnake ::

nejclp je izjavil:


Od 12tih naprej? Zakaj se pa ne zaposliš v JS, če je tako fino?.


Seveda se delaš bolj neumnega kot dejansko si (toliko o tem kako si ti garal, da si nekaj dosegel).
Odgovor pa je: ker ne grem delat za manjšo plačo.
S tem, da tile pajaci vse preveč dobijo za to koliko je efektive.

Na zastavljena vprašanja nalašč ne odgovarjaš (izmikanje rdeči niti je nasploh folklora tukaj gori - posebej za pajace tvojega kova)?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

nejclp ::

FireSnake je izjavil:

nejclp je izjavil:


Od 12tih naprej? Zakaj se pa ne zaposliš v JS, če je tako fino?.


Seveda se delaš bolj neumnega kot dejansko si (toliko o tem kako si ti garal, da si nekaj dosegel).
Odgovor pa je: ker ne grem delat za manjšo plačo.
S tem, da tile pajaci vse preveč dobijo za to koliko je efektive.

Na zastavljena vprašanja nalašč ne odgovarjaš (izmikanje rdeči niti je nasploh folklora tukaj gori - posebej za pajace tvojega kova)?

Kaj si pa vprašal in jaz nisem odgovoril?
Ti je kdo ponudil zaposlitev v JS, pa si ponosno odklonil?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejclp ()

FireSnake ::

Samo v mlinu se dvakrat pove. Vse je napisano. Ni potrebe po ponavljanju.

Da, večkrat sem odklonil (izobraževanje in inšpektorat). Zakaj bi to bilo pomembno?


-------------------------------

Lepo, cipa je nafojtrala že 6 svojih:
https://siol.net/novice/slovenija/vse-z...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnake ()

nejclp ::

FireSnake je izjavil:

Samo v mlinu se dvakrat pove. Vse je napisano. Ni potrebe po ponavljanju.

Da, večkrat sem odklonil (izobraževanje in inšpektorat). Zakaj bi to bilo pomembno?


-------------------------------

Lepo, cipa je nafojtrala že 6 svojih:
https://siol.net/novice/slovenija/vse-z...

Ja, res, nismo v mlinu, ni čudno, da so ti ponujali izobraževanje in inšpektorat, glede na tvoje mentalne kapacitete.

Cipa? Si ga že kdaj umočil, glede na to, da izjemno spoštuješ ženske? Koliko si pa plačal?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejclp ()

FireSnake ::

Trdiš torej, da so predavatelji in inšpektorji neumni?

Tole o cipi smo že obdelali (ni potrebe po ponavljanju, preberi za nazaj). Da pa to tebe peče nas pa ne gane.

Lej to anti faco:
https://siol.net/media/img/18/e8/0857b5...
ni čudno, da je ločena.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnake ()

nejclp ::

FireSnake je izjavil:

Trdiš torej, da so predavatelji in inšpektorji neumni?

Tole o cipi smo že obdelali (ni potrebe po ponavljanju, preberi za nazaj). Da pa to tebe peče nas pa ne gane.

Lej to anti faco:
https://siol.net/media/img/18/e8/0857b5...
ni čudno, da je ločena.

Ne ti si. Boli me kurac. Ženski se ne reče cipa, v nobenem kontekstu. Razen če si gnoj. Kar si.

kopriva60918 ::

Levaki si zakrivate oči pred resnico, zato jo moramo domoljubi napisat. Da pa nas domoljube, ki kolturno izrazimo svoje mnenje, imenuješ gnoj, je pa tipični levakarski poskus diskreditacije in cenzure.

nejclp ::

kopriva60918 je izjavil:

Levaki si zakrivate oči pred resnico, zato jo moramo domoljubi napisat. Da pa nas domoljube, ki kolturno izrazimo svoje mnenje, imenuješ gnoj, je pa tipični levakarski poskus diskreditacije in cenzure.

Se absolutno strinjam in zavedam, da se bom za to cvrl v peklu. Hvala Bogu, da nisem veren. V imenu Očeta in Sina in Svetega duha, kopriva, moli zame, saj vem, da nisi prasica in veš, da te podpiram.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejclp ()

arnecan1 ::

nejclp je izjavil:

Saj ste desnjakarji mojstri anekdotičnih argumentov, res ne vem, kaj se zdaj zgražate.

Hvala za strpen in argumentiran odgovor.

Nimam se toliko za desnjakarja, ampak bolj za konservativnega državljana Slovenije in patriota. Po mojem prepričanju je patriot lahko tako z levice, kakor z desnice. In tudi marsikdo iz stare levice je konservativen, nima preveč rad borbe za pravice kao"zapostavljenih manjšin" ter vsiljevanju ideologij SJW in snežinkic in je celo proti temu, je pa za pravice delavcev. In za pravice delavcev sem tudi jaz.

Nova vlada npr. je ukinila Urad za demografijo. https://www.delo.si/novice/slovenija/vl... Razlog je raje iskanje socialne pravičnosti in višjih pokojnin, ne pa obnavljanje rodnosti, katera je krepko pod 2,1.

In Urad je imel sedež v Mariboru. No, iz Maribora so hoteli seliti tudi Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano https://www.rtvslo.si/slovenija/naciona..., pa so si zaradi medijske pozornosti premislili. No, upam da ni naslednja tarča pošta, ne sicer letos, ampak nekje v naslednjih 4 ali vsaj 8 letih.

P.S.: Malo sem pogledal zadnje novice. Piše o Urški Klakočar Zupančič. Vir je Večer: https://www.vecer.com/slovenija/odkar-j...

V svojo pisarno je zaposlila med drugim Majo Jensterle, s katero je bila solastnica podjetja Ipsilaw d.o.o. Pametno to ni, ker bi jo mediji lahko zaradi tega raztrgali. Na srečo jo niso in kot kaže je ne bodo.

Še bolj bode v oči zaposlitev Maje Tašner Vatovec iz stranke Levice in žene znanega poslanca. Pravzaprav ne toliko zaposlitev, podobnih primerov smo do sedaj videli na obeh straneh dosti, ampak bolj odziv na kritiko https://n1info.si/novice/slovenija/zapo...

Nerodno so hoteli utišati kritike, da v primeru njene zaposlitve ne gre za “vprašanje nepotizma, ampak feminizma”. Izgleda, da bo ta argument v prihodnosti utišal vse kritike.

tomlin ::



Z IZJAVO DR. PRETNARJA SE V CELOTI STRINJAM!!!!!!!!


doktor mikrobiologije Gorazd Pretnar:


"To je katastrofa. Mi v prvi vrsti govorimo o doktorju znanosti. To niti ni bil zdrs. Na takšen način vstopa v

neko drugo znanstveno vejo, z vsemi znaki psevdoznanosti. To je praktično dovolj, da bi gospod Golob iz

higieničnih razlogov in seveda zaradi akademske časti nemudoma odstopil. Če misli tako voditi državo naprej, na

tak potrčevski način, potem gremo v katastrofo velikih razsežnosti. To ni več moj predsednik. On je zame izgubil

vso kredibilnost,"





https://siol.net/novice/slovenija/mikro...

Wrop ::

arnecan1 je izjavil:

Nerodno so hoteli utišati kritike, da v primeru njene zaposlitve ne gre za “vprašanje nepotizma, ampak feminizma”. Izgleda, da bo ta argument v prihodnosti utišal vse kritike.


Levi ne morejo, četudi bi hoteli, kadrovati nestrokovno.
Za golobjo stranko država ni nikoli predstavljala plena. Sedaj je UKZ samo zaposlila svojo kolegico, s katero sta slučajno v prijateljski in poslovni navezi, skupno firmo pa bosta vodili v svojem prostem času.
Sami sposobni kadri. Zakaj naj bi na trgu nezakonito garala za par penezov, če pa lahko dobi 3600+ bruto za malo ali nič dela. Se ne hecam, to je čista resnica :))

jernejl ::

tilen03 je izjavil:

jernejl je izjavil:

Skratka, če za slabo oceno ni kriva vlada, je pa krivo ljudstvo, ker vlado tako slabo ocenjuje, kajneda. Bo treba razmisliti o menjavi ljudstva.:))

Ni krivo ljudstvo, krivi so tisti, ki so šli delat to anketo in niso upoštevali tega, kako dolgo je vlada sploh na oblasti, ker je to pomemben podatek.

Komot predstaviš pravilno metodologijo izračuna podpore vladi, da vidimo, kje v postopku so "anketarji" udarili mimo, in kolikšna je torej dejanska podpora, če ni taka, kot pravijo, da je. Hvala.

Si predstavljaš, kako dobro oceno bi dejansko morala dobiti vlada JJ, če bi anketarji upoštevali pandemijo (in na koncu še vojno v bližini)? So potem tedanje ocene tudi "narobe"?

nejclp je izjavil:

Nikoli nisem delal v JS, imam pa dva pivska prijatelja, bivša sošolca, ki delata, oziroma sta delala v JS, en na področju veterine, drugi je socialni delavec in je spizdu v privat sektor. Oba sta, pred leti, ko je bil JJ na oblasti (tista druga vlada) , ob pivu začela jamrat, kakšne nesposobne retarde kadruje Nsi, ki si je očitno prisvojil ti dve branži. Oboje je laufalo kot urica
Tudi jaz sem iz prve roke za kratek čas uspel spoznati, kako v JS stvari NE delujejo kot urica, in to še preden je na oblast dvakrat prišel JJ. V JS stvari niti približno ne laufajo kot urica (in tudi 20 let nazaj niso), prav nasprotno, krivdo bomo pa kar pripisali tistim, ki so bili do sedaj na oblasti. Tisti, ki so bili najdlje pri koritu, imajo seveda največ masla na glavi, ker smo jih najdlje plačevali, da bi zadeve izboljšali, pa niso.

tomlin ::

SE POPOLNOMA STRINJAM - MNOGI SMO ŠOKIRANI, IN SMO OSTALI BREZ BESED!



Dr.Gorazd Pretnar:


"Naj počne, kar ve in zna, ampak v tako razgretem času pandemije novih variant ponuditi sonce, morje in slano

vodo kot zdravilo? Na dušo je popihal tistim 60, 70 tisočim, ki so stavkali, kolesarili in govorili raznorazne

neumnosti. Tudi on tako misli, in to se čuti v medijih, čeprav so stvari bistveno bolj zapletene,"


"Namesto da bi imeli ekipo strokovnjakov, ki bi ljudem vlivala pogum in optimizem ter hkrati povedala tiste

realne stvari, ki nas bodo čakale, pride ven s tako izjavo. Ostal sem brez besed. Še vedno sem šokiran,"

shadeX ::

Moram dat to ven, ker umiram.

S portugalskim kolegom se pogovarjava o politiki, pa mu pomolim dve sliki:

Prva:



Druga:




Chat v screenshotu: :)):))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()
««
105 / 236
»»