Forum » Kaj kupiti » trgovine z rac. opremo v tujini
trgovine z rac. opremo v tujini
PrljaviDzem ::
Imam ta problem, da določenih kosov strojne opreme v Sloveniji ne morem dobiti ali pa jo dobiš vendar po višji ceni in 3tedenskim dobavnim rokom. Tako da če kdo ve za kakšno trgovino v tujini (Italija, Avstrija, Hrvaška) blizu naših meja, bi prosil če mi napiše naslov.
wince ::
PaJo ::
Za Avstrijo pa poglej tole stran: http://www.geizhals.at/
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
PrljaviDzem ::
PaJo kaj to je online trgovina. Ker sem iskal naslov pa ga nikakor ne najdem (mozno tudi zaradi moje nemscine ki je v p...). Tako da ce ves za naslov bi te prosil ce mi ga napises.
Pozdrav
Pozdrav
wince ::
www.geizhals.at je v bistvu stran na kateri mas primerjavo cen za iskani izdelek pri razlicnih trgovcih (online) zelo dobra stran, ki ti lahko prihrani dosti $$$$$$$ je pa gor se varianta da po nemciji al pa po EU gledas primerjave, a ja pa vsaka trgovina ma oceno (nizja kot je bolse je) in komentarje na njihov racun
Jackal ::
Geizhals (kar by the way pomeni - škrt ) je iskalnik po avstrijskih in nemških trgovinah. Zadetke pa dobiš razvrščene po ceni z najcenejšim na vrhu in zraven je ponavadi tudi link do trgovine (velikokrat so to samo on-line trgovine in lahko naročiš samo preko interneta)
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POZOR! Zakaj odsvetujem nakup v Essedi - Italija!Oddelek: Kaj kupiti | 6340 (3309) | schurda |
» | trgovina v munchnu nujno!Oddelek: Kaj kupiti | 1451 (1243) | Red_Mamba |
» | rac. trgovine v BerlinuOddelek: Kaj kupiti | 828 (729) | b0j3 |
» | IBM Microdrive 1GBOddelek: Kaj kupiti | 1012 (849) | iration |
» | hudo pocen ceneOddelek: Loža | 1283 (1024) | ||_^_|| |