» »

Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje?

Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje?

««
17 / 50
»»

Mato989 ::

Mr.B je izjavil:

kow je izjavil:

Ce naredimo kratek povzetek te teme. Rusi nimajo za burek in nam ne morejo nic. Nazalost z izjemo - jedrsko orozje.

Pa kljub za vse težave in prihajajoče težave že kažemo na Ruse. Ups.

Zanimivo ja, Rusi ne morjo nič, a praktično za vse težave od Guvbernertja Banke Slo naprej do podražitev olja itd. krivimo Ruse... ampak oni ne zmorejo nič lol... medtem pa nam tisti ki ne zmorejo nič po besedah vodilnih in guvernerjev dražijo in slabšajo lajf 500mil Evropejcev...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

kow ::

Te tezave so malenkostne. Niso vredne omembe proti trpljenju, ki ga je sprozil Putin.

D3m ::

Malenkostne?

Brigaj se zase.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ce nimas za olje, bomo zbrali sredstva zate, ne skrbi.

WizzardOfOZ ::

kow je izjavil:

Ce nimas za olje, bomo zbrali sredstva zate, ne skrbi.

Kr začnite zbirat.
Vsak dan za več starejših ljudi slišim, da prosijo za kak drobižek. Pa ne tako kot so včasih klošarji prosili za litrco. Tile prosijo da si vsaj nekaj za jest kupijo. Namreč če in ko vse položnice plačajo, ne ostane za hrano. Ko bodo cene še malo bolj šle gor, pa tiste tanizke pokojnine ne bodo niti za vse položnice plačat.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Tole ne bo všeč Pacotu.

https://t.me/intelslava/24363

267 ukrajinski marincev se je predalo v Mariopolu.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

sbawe64 ::

A jih že streljajo v kolena ?
2020 is new 1984
Corona World order

To pa ne. Za enkrat korakajo.

Video

https://t.me/intelslava/24365
|HP EliteBook|R5 6650U|

IgorCardanof ::

Glede na to, da je Azov v Mariopolju, se telim ne pise dobro. Sem 99% preprican, da ne bodo nikoli vec videli svoje domovine. Putin bo mucil in pobil vse clane Azov bataljona.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

kow je izjavil:

Te tezave so malenkostne. Niso vredne omembe proti trpljenju, ki ga je sprozil Putin.

Za mene je malenkostno to da nekdo pobija nekoga 1k km stran... To koliko porabim za zivljenjske potrebscine jaz je bkstveno pomembnejse vprasanje...

Nenazadnje mi oz. nam je vseeno tudi za barabce ki ubijajo jemencane pa z njimi hoceno trgovat je bil minister tam

gwtlwesncw ::

Prav vseeno ti menda ni ali pač? Že to, da si to omenil, ne kaže, da ti je povsem vseeno.

Če pa lahko na to (sam ali kolektivno) vplivaš, je drugo vprašanje.

Glede na ostala pisanja se postavlja še večje vprašanje, koliko je tvoja osebna interpretacija sploh nujna ali zadostna. Ali zavedanje tega.

Zgodovina sprememb…

Sparkxl ::

tomlin je izjavil:

Obrnimo vprašanje: kakšne opcije imamo mi EU, da Rusiji, oziroma kgb diktatorju in vojnemu zločincu zagrenimo življenje?

Prepričan sem, da jih imamo precej več kot vojni zločinec in Rusija s svojim mizernim BDP.

Mislim da se počasi že jasno vidi kake možnosti kdo ima. To se vidi po tem, kaj kdo proizvaja.
Kaj imata eu in usa? So storitvene ekonomije. Imata usd, eur, swift, facebook, big mac in gucci.
Čisto nobena od teh stvari ni življenjskega pomena.
Kaj imajo rusi? Ogromno surovin, ki dejansko poganjajo svet.

Iz te perspektive se mi zdi, da ima vlado precej daljši hebel kot mi. S tem da smo mi vse naše naboje že izstrelili v štartu, oni pa še niti prav začeli niso, pa se eu gospodarstvo že trese

gwtlwesncw je izjavil:

Prav vseeno ti menda ni ali pač? Že to, da si to omenil, ne kaže, da ti je povsem vseeno.

Če pa lahko na to (sam ali kolektivno) vplivaš, je drugo vprašanje.

Glede na ostala pisanja se postavlja še večje vprašanje, koliko je tvoja osebna interpretacija sploh nujna ali zadostna. Ali zavedanje tega.

Ja mi je vseeno, ker nisem dvoličnež... ne morem se sprenevedat, kako hudo mi je za Ukrajince, hkrati pa na Jemenčane letijo podobne ali enake bombe, in se zatira Palestince, z obema državama pa poslujemo brez sankcij za njih... tega pač nimam rad oz. sem kratkomalo proti takšni dvoličnosti. Medtem ko je resnica takšna da če danes damo sankcije Izraelu praktično to ne vpliva na povprečnega človeka čisto nič pri cenah ogrevanja, bencina itd, ampak ne, mi bomo moralni proti Rusom ki nam zagotavljajo poceni plin itd...

Pa sem drugače proti kakršnikoli agresiji, ampak to da ene države lahko, druge pa ne, je pač dvolično s strani EU, hkrati pa teh sankcij nismo odobrili ljduje ki jih zdaj čutimo in so najmanj nelegitimne, ker tudi vlade nismo volili z tem vprašanjem (kar je logično)

Tole bo Pac-man opravičil, nje?

https://t.me/realCRP/4157

Just the same video with better quality and the description of the original source:
Captive Russian soldiers shot by Ukrainian militants. These Ukrainian bastards were in such a hurry to record the video that they forgot to untie the hands of one of the killed prisoners behind their backs. This is clearly seen in the video. The shooting of prisoners is presented by Ukrainian animals as a victory in battle.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m je izjavil:

Just the same video with better quality and the description of the original source:
Captive Russian soldiers shot by Ukrainian militants. These Ukrainian bastards were in such a hurry to record the video that they forgot to untie the hands of one of the killed prisoners behind their backs. This is clearly seen in the video. The shooting of prisoners is presented by Ukrainian animals as a victory in battle.

Pa sej je jasno da obe strani pobijata ujetnike in to potem objavljata kot zmage. Sej oboji izhajajo iz iste nesposobne vojske. Niso ne eni ne drugi ravno inteligentni.

Mr.B ::

kow je izjavil:

Da vsaj pri meni je šla kilovatna ura od januarja do 1.4 20% gor. Dobro da je konec kurilne sezone. Če misliš da je to edino :)), ja malenksotne...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vanich ::

WizzardOfOZ je izjavil:

D3m je izjavil:

Pa sej je jasno da obe strani pobijata ujetnike in to potem objavljata kot zmage. Sej oboji izhajajo iz iste nesposobne vojske. Niso ne eni ne drugi ravno inteligentni.

Vsi ruski vojaku na tem videu so zaklani - vsem je prerezan vrat. Zadnjega, ki še hrope in trza, ustrelijo še v glavo.
Ta video se sedaj vrti po vseh ruskih kanalih. Posledice bodo.

WizzardOfOZ je izjavil:

D3m je izjavil:

Da kot video begunke iz mariopola, kaj uničujejo mojo bajto, kaj sem jim storila. Sedaj se bojujejo pri sosednji bajti ? Čakaj kaj se bojujejo, sej civili niso oboroženi...
Ali pa civili iz Odese, ki tako ah malo bi spoznanal orožje če bo treba, čez en mesec bo pa jokala, ker ni last safe.
Ampak ja Nekateri ste v letu 2022 zamenjali civila s kalašnikom, za čisto nekaj drugaga kar je velalao zadnjih no 150let od teh neumnih konvcij. Verjento je v igri žid.

Vanich je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

D3m je izjavil:

Vsi ruski vojaku na tem videu so zaklani - vsem je prerezan vrat. Zadnjega, ki še hrope in trza, ustrelijo še v glavo.

Obe strani delata svinjarije. To je pač jasno, sej oboji izhajajo iz plemenske ureditve. Tam se moške pobije, ženske posili in se jim razpara trebuhe, otroke pa vzame za janičarje, da se bodo kasneje lahko streljali.

Mr.B je izjavil:

kow je izjavil:

Da vsaj pri meni je šla kilovatna ura od januarja do 1.4 20% gor. Dobro da je konec kurilne sezone. Če misliš da je to edino :)), ja malenksotne...

Si predstavljas koliko bo strom poceni, ko bodo Poljaki zaceli graditi nuklearke?!? Komaj cakam.

https://world-nuclear-news.org/Articles...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

fikus_ ::

IgorCardanof je izjavil:

Glede na to, da je Azov v Mariopolju, se telim ne pise dobro. Sem 99% preprican, da ne bodo nikoli vec videli svoje domovine. Putin bo mucil in pobil vse clane Azov bataljona.

Če so Azov-fašisti po rusko, potem se jim res slabo piše. Mogoče jih pa zamenjajo za ujete ruske vojake.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

kow je izjavil:

Mr.B je izjavil:

kow je izjavil:

Si predstavljas koliko bo strom poceni, ko bodo Poljaki zaceli graditi nuklearke?!? Komaj cakam.

Misliš rečti ko bodo zgrajene? Tam nekje 2035 verjetno. In to je problem EUja, ki bo trajal še vsaj celo desetletje, preden se bo kaj spremenilo. Problem je tukaj zdaj, v tem trenutku. Rešitve pa ni niti ene, ki bi bila na razpolago v doglednem času.
Plin? Smo ugotovili da je freedom gas draga kaplja v morje
Nuklearno? Se še niti nismo dogovorili ali je eko bio vegan gluten free ali ne. Kje je šele potem izgradnja
Premog? Ta se kuri na skrivaj via poljska, ker uradno je fuj, samo poljska ne more futrati cele EU
Veter in sonce? Ostanimo resni, to so igrače za popestritev in dizerfikacijo

Jasno, da bo trajalo desetletje. Ce ne bi Nemci blokirali jedrsko energijo po evropi, bi jih sedaj pocasi ze odpirali. Premog se ne kuri na skrivaj, to so znana dejstva. Mislim, da se ti je ze zdavnaj zmesalo od vsega lezenja v rit Putinu.

WizzardOfOZ je izjavil:

Vanich je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

D3m je izjavil:

Vsi ruski vojaki na tem videu so zaklani - vsem je prerezan vrat. Zadnjega, ki še hrope in trza, ustrelijo še v glavo.

Obe strani delata svinjarije. To je pač jasno, sej oboji izhajajo iz plemenske ureditve. Tam se moške pobije, ženske posili in se jim razpara trebuhe, otroke pa vzame za janičarje, da se bodo kasneje lahko streljali.

Zakaj potem lahko gledamo samo domnevne zločine iz Ruske strani? Bo tale video dejanskega ukrajinskega zločina objavil kakšen zahodni medij?
Vsi vemo, da ne bodo objavili. Ko je nek narativ enkrat vzpostavljen, se ga za nobeno ceno več ne spreminja, pa je lahko še tako neresničen in lažljiv.

Da so zahodni mediji proukrajinski ne spremeni dejstev. Da so Rusi napadli Ukrajino leta 2014.

endelin ::

Wow mato a ti misliš da največja vojna v evropi po ww2 ne bo tako ali drugače vplivala na tvoje življenje?:D malo naivno razmišljanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

kow je izjavil:

Mr.B je izjavil:

kow je izjavil:

Imaš še kakšen idiotizem k argumentiranju. Sploh pa ne veš koliko kapacitet rabijo zase in koliko jih lahko dajo Nemčiji. Medtem pa boš slabi 10 let, delal kaj ?
Poljake bolj skrbi, da bodo Ukrajinci preplavili niihovo dvorišče.

kow je izjavil:

Jasno, da bo trajalo desetletje. Ce ne bi Nemci blokirali jedrsko energijo po evropi, bi jih sedaj pocasi ze odpirali. Premog se ne kuri na skrivaj, to so znana dejstva. Mislim, da se ti je ze zdavnaj zmesalo od vsega lezenja v rit Putinu.

Oslarija, samo nerazgledano tele, lahko izjavi kaj takega.
Nemci in vasticij so zaradi nevarnosti Jedrke energije, kot tudi celi svet bili in so še vedno proti. Zakaj pa msiliš da je Jedrka energija zamrla, in se šele sedaj zaradi energentov, no…
Pustimo tebi niso niti osnove jasne, vazno da se ti mentalno pokrije.

kow je izjavil:

Da so zahodni mediji proukrajinski ne spremeni dejstev. Da so Rusi napadli Ukrajino leta 2014.

Kako to misliš, kaj si delal od 2014. Reševal Nacije, pa se ti naciji in židje ne pokrijejo ? Ter banaliziral izraze kot so, naciji, fašisti Aparheid itd… Danes smo leta 2022, evropsko sodišče je tudi prisililo ukrajino, da neha nacistično politiko. Ampak doseg ti še ni tam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

tomlin ::

Rusija nima nobenih možnosti da greni življenje, če bo le EU in svet dovolj enoten, odločen in energičen!!!!!!!!!!!!

fikus_ ::

Že greni življenje tudi nam. Lahko pa delamo na tem, da nam ne bodo grenili življenje mogoče čez 10 let.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

dolga leta, do danes so bili zahodni mediji izrazito proruski oz. putinovski. Šele po res izrazitih zločinih vojnega zločinca Putina jih je nekoliko srečala pamet. Tudi v slo, retorično vprašanje: s kakšnim pompom so slo mediji objavljali kahlove obiske diktatorja in tudi zločinčeva odlikovanja!!?

kow je izjavil:

Da so Rusi napadli Ukrajino leta 2014.

Do tell more. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

Mike_Rotch ::

tomlin je izjavil:

dolga leta, do danes so bili zahodni mediji izrazito proruski oz. putinovski. Šele po res izrazitih zločinih vojnega zločinca Putina jih je nekoliko srečala pamet. Tudi v slo, retorično vprašanje: s kakšnim pompom so slo mediji objavljali kahlove obiske diktatorja in tudi zločinčeva odlikovanja!!?

kow je izjavil:

A dej no, imel si Corono, pa Ruskih zadev nisi bral.

endelin ::

Rusofili priročno pozabljate da je bilo na Krimu prepovedana vsakršna medijska podpora Ukrajini pred referendumom:)

endelin je izjavil:

Rusofili priročno pozabljate da je bilo na Krimu prepovedana vsakršna medijska podpora Ukrajini pred referendumom:)

Da kot prepoved ruskega jezika.

Mike_Rotch je izjavil:

Annexation of Crimea by the Russian Federation @ Wikipedia

In February and March 2014, Russia invaded and subsequently annexed the Crimean Peninsula from Ukraine.

Kako pa to deluje, če tam že imaš vojaško oporišče. :D

Torej je Italija in Nemčija pod okupacijo? :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Ne res jih nisem bral, ker ne znam ruske čirilice

Mr.B je izjavil:

tomlin je izjavil:

kow je izjavil:

Peleti so tudi že 6€ in čez.

Vanich je izjavil:

Zakaj potem lahko gledamo samo domnevne zločine iz Ruske strani? Bo tale video dejanskega ukrajinskega zločina objavil kakšen zahodni medij?
Vsi vemo, da ne bodo objavili. Ko je nek narativ enkrat vzpostavljen, se ga za nobeno ceno več ne spreminja, pa je lahko še tako neresničen in lažljiv.

Če ti druge strani nočeš videti, to ni moj problem. Isto pleme, iste navade.

link_up ::

Rusi so passe. Fertik, schluss. Vsi whistli so ze off glede CO2, vi pa sanjate o ruskem plinu. Njih lahko se samo devterij resi.
In and Out

Mike_Rotch je izjavil:

Pozabil si dodati rusko vojsko v Donbasu.

tomlin je izjavil:

Mr.B je izjavil:

tomlin je izjavil:

kow je izjavil:

No vidiš, pa pišeš oziroma pišeš o stvareh, za katere razen klik bait člankov, si časi niti nisi vzel. Pa ne mislsi da članki o tej temi niso tudi v besednjako tvojega nivoju, so tudi na razsodišču človekovih pravic, tako da mora bit nekaj narobe da se Ukrajina znajde tam, pa nima problema z Judu, ups Naciji.

tomlin je izjavil:

Rusija nima nobenih možnosti da greni življenje, če bo le EU in svet dovolj enoten, odločen in energičen!!!!!!!!!!!!

Svet bo dovolj enoten? Na kaki drogi si ti? Edino kar je tu enotno je eu, usa in priveski. Vsi ostali imajo z rusijo bussiness as usual

kow je izjavil:

Mike_Rotch je izjavil:

Topla vosda,
Znaš povedati koliko mrtvih civilov je bilo Donbas ragiji od leta 2014 do zadnje ruske avanture ter koliko je bilo mrtvh borcev za svobodo.

Ne razumem. Kaj imajo mrtvi civili s tem? Torej priznas, da je ruska vojska okupirala Ukrajino? Cakam na odgovor.

Lahko mi tudi pojasnis nenavadno nakljucje, da v Donbasu ni bilo nobenih mrtvih civilov, dokler Rusi niso okupirali Ukrajine.

Zgodovina sprememb…

Mr.B je izjavil:

kow je izjavil:

Mike_Rotch je izjavil:

Topla vosda,
Znaš povedati koliko mrtvih civilov je bilo Donbas ragiji od leta 2014 do zadnje ruske avanture ter koliko je bilo mrtvh borcev za svobodo.

Kdo je sedaj borec za svobodo?
Če pogledaš ukrajinca okoli kijeva, potem je on borec za svobodo.
Če pa pogledaš ukrajinskega rusa v donbasu, bi rekel, da je on tudi borec za svobodo. Hoče stran od ukrajine. Tudi jaz bi hotel iti stran od države, ki manjšinam odvzema pravice.

Zgodovina sprememb…

S tem, da hoce stran od Ukrajine ni nic narobe. Je pa tukaj vec problemov. Eden od njih je - nima pravne podlage.
Se vecji problem je, da mu pri tem pomagajo paravojaske in vojaske enote ruske federacije itd.

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

Zašto Azija, Afrika i Latinska Amerika neće da uvedu sankcije Rusiji: Ko sve (ne) okreće leđa Putinu i zašto?
https://www.rts.rs/page/oko/sr/story/33...

2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Propagandnih medijev vojnih zločince nikoli in načelno ne berem.
Putinofilske oprane glave na slotech pa nam jih servirajo kot suho zlati in z ruskimi lažmi posiljujejo cel forum.

Mr.B je izjavil:

tomlin je izjavil:

Mr.B je izjavil:

tomlin je izjavil:

kow je izjavil:

No vidiš, pa pišeš oziroma pišeš o stvareh, za katere razen klik bait člankov, si časi niti nisi vzel. Pa ne mislsi da članki o tej temi niso tudi v besednjako tvojega nivoju, so tudi na razsodišču človekovih pravic, tako da mora bit nekaj narobe da se Ukrajina znajde tam, pa nima problema z Judu, ups Naciji.

kow je izjavil:

S tem, da hoce stran od Ukrajine ni nic narobe. Je pa tukaj vec problemov. Eden od njih je - nima pravne podlage.
Se vecji problem je, da mu pri tem pomagajo paravojaske in vojaske enote ruske federacije itd.

Pravna podlaga gor ali dol. Ko nekdo strelja nate se braniš in hočeš stran od tam.

Drugače so pa tudi nam avstrijci vozili orožje v smetarskih kamionih. Se spomniš?
««
17 / 50
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rusija čedalje bolj izolirana od interneta in elektronskih plačilnih storitev (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
27149905 (17663) Mr.B

Več podobnih tem