» »

Rabim pomoč internetov - kje najti počivalnik iz TV reklame?

Rabim pomoč internetov - kje najti počivalnik iz TV reklame?

bastadu ::

Trenutno aktualna reklama za Telemach EON prikazuje sledeči počivalnik, ga je kdo morda opazil kje naprodaj?

kixs ::

To je "Barcelona chair". Imas dragi original in "poceni" replike...

https://www.google.com/search?q=barcelo...

Uf tole je bilo pa hitro, ful hvala za hint!

V-i-p ::

Na Androidu mi ga je Lens našel pod Barcelona Lounge Chair. Hud app in čopivalnik tudi ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

kixs ::

Sem ga hotel pred kaksnim letom kupit. Repliko seveda... Ko sem prebral par reviewjev, da je sicer zelo lep za gledat, sedenje na njem pa ni prav udobno - velja za replike kot original. Tako potem nisem sel v nakup.

Ce ga slucajno kupis, javi kako se sedi ;)

Imas ga pa vsake toliko casa na eBayu in tudi Aliexpress. Takrat bi ga lahko dobil v neki akciji za 300€ skupaj s postnino. Baje s pravim italjanskim usnjem. Zdej vidim, da ni neke velike izbire in cene so temu primerno visje. Sicer pa je danes vse drazje...

Je kdo morda ta Barcelona počivalnik videl kje na prodaj? Pred nakupom bi ga želel preizkusiti...

V-i-p ::

Hmm, vprašat jih ni greh, mogoče ga lahko prej sprobaš? Poskusi: http://www.1a-pohistvo.si/products-page...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Preklical vse živo, tega počivalnika nimajo nikjer za videt, samo naročiti se ga da ... Ga je morda kdo videl v kakšnem salonu?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Popcorn zaključil svojo pot

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
4412542 (5965) zee
»

Ojačitev WiFi signala

Oddelek: Omrežja in internet
122135 (1500) Daniel
»