Forum » Omrežja in internet » Facebook in Marketplace
Facebook in Marketplace
Mare2 ::
Pozdravljeni,
Na Facebook-u mi je izginil Marketplace. Ali kdo ve razlog za to ?
Hvala
Morda ga ne najdeš. Daš oglas v eno izmed prodajnih skupin in ti bo predlagal, da objaviš še v Marketplacu. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Leko ::
Zakaj preko mobitela ne morem filtrirat oglase elektronika še na mobilne telefone. Ali je sploh možno, namreč nočem pregledovati cele rubrike elektronika temveč samo mobilni telefoni?
Preko pcja se mi zgoraj prikaže še možnost izbire mobilni telefoni, preko telefona pa tega ne najdem?
Preko pcja se mi zgoraj prikaže še možnost izbire mobilni telefoni, preko telefona pa tega ne najdem?
klekej ::
Blokirali so mi MP. Hocem poslat pritozbo pa nimam moznosti oznaciti oglasa. Na koga se sploh obrniti?
M-XXXX ::
bemfa ::
Očitno ni tako neverjetno dobra, če jamraš. Glih zato ker ne prodajaš rabljene miške za 10eur, ampak laufaš biznis, bi se moral nagibat k spletni strani (in fb ads). Mogoče ma tud fb kaj proti komercialni rabi marketa, pa si zato dobil banano.
klekej ::
Bv je tole prepucavanje in pametnjevanje. Meni je MP normalno deloval in služil odkar obstaja. Nekomercialna raba in le rabljene stvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternative Bolha-i (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12397 (6744) | nibble |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 37595 (14948) | PersonaRuda |
» | Je Bolha poginila med operacijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17341 (7103) | FTad |
» | letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36969 (16548) | shadeX |
» | Kaj pravite, se splača narediti spletni oglasnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10828 (7186) | 2dark |