Forum » Izdelava spletišč » Webhost za preprosto spletno stran
Webhost za preprosto spletno stran

kl877 ::
Pozdravljeni,
najprej se opravičujem če kakšna tema namenjena temu že obstaja, ampak mi zelo čudno prikazuje teme po straneh na tem forumu, preko iskanja pa nisem našel nič aktualnega.
Torej za nekoga bi izdelal čisto preprosto spletno stran (verjetno kakšen Wordpress z zastonjsko portfolio temo)in bi jo rad gostil na kakšnem webhostu. Glede na to da tega še nisem nikoli delal in sploh ne poznam kaj se splača sem se med vso ponudbo kar malo zgubil. Rabil bi kakšen GB prostora z opcijo maila na domeni. Če je domena vključena v ceno toliko bolje, kajti tudi to moram kupiti. Kje se najbolj splača vzeti to? Kakšen domači podnudnik npr Prasicek.si ali je bolje preko tujih portalov npr. Hostinger?
Vsaka pomoč bo dobrodošla.
najprej se opravičujem če kakšna tema namenjena temu že obstaja, ampak mi zelo čudno prikazuje teme po straneh na tem forumu, preko iskanja pa nisem našel nič aktualnega.
Torej za nekoga bi izdelal čisto preprosto spletno stran (verjetno kakšen Wordpress z zastonjsko portfolio temo)in bi jo rad gostil na kakšnem webhostu. Glede na to da tega še nisem nikoli delal in sploh ne poznam kaj se splača sem se med vso ponudbo kar malo zgubil. Rabil bi kakšen GB prostora z opcijo maila na domeni. Če je domena vključena v ceno toliko bolje, kajti tudi to moram kupiti. Kje se najbolj splača vzeti to? Kakšen domači podnudnik npr Prasicek.si ali je bolje preko tujih portalov npr. Hostinger?
Vsaka pomoč bo dobrodošla.

Fsegula62 ::
Če potrebuješ kakršno koli pomoč, ker ja zate prvič priporočam definitivno Prašiček/Neoserv, je eno in isto podjetje zadaj. Odpisali ti bodo v parih minutah, tudi v nedeljo ob 3 zjutraj če boš potreboval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri registar za .si domene?Oddelek: Omrežja in internet | 3405 (2974) | pegasus |
» | Kiva- mini posojilaOddelek: Loža | 1453 (1221) | Looooooka |
» | Kako poiskati zaposlitev oziroma kako legalizirati moje delo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16420 (13710) | St235 |
» | hrček ali morski prašičekOddelek: Loža | 8003 (5553) | Mojchy_3_ |
⊘ | kako bi lahko greli hiso s kalcijevim oksidom - apnoOddelek: Znanost in tehnologija | 4015 (3215) | PaX_MaN |