Forum » Operacijski sistemi » Banggood in dostavljavec v Sloveniji
Banggood in dostavljavec v Sloveniji

Peter Vihar ::
Pozdrav!
Prejšnji teden mi je DHL dostavil tablico Alldocube iPlay 40 Pro. Naročil sem jo na Banggood (iz skladišča v CZ).
Roba je prišla pravočasno, nedotaknjena, delujoča...
Moti me, da je dostavljavec DHL Slovenija (?!) dal tablico na poštne nabiralnike. Ni me poklical, čeprav sem dal telefonsko številko in je bila tudi natisnena na etiketi paketa, poleg mojega naslova.
Sreča je, da tablica ni dobila "nog".
Ali se to dogaja tudi vam? Poiskal bom vprašanja na ta dogodek. Najprej se bom obrnil na DHL. Od njihovega odgovora je odvisno kaj bom naredil potem. Če ne bom dosegel nič, bom obvestil še Banggood o njihovem lokalnem dostavljavcu. In kaj želim doseči? To, da se stranko pokliče, ko pride do dostave.
Ker še nisem naročal prek Banggood-a, dopuščam možnost, da sem jaz kaj narobe vnesel, pri naročanju robe, zato me zanimajo vaše izkušnje. Če se takega načina dostave ne da preprečiti, potem prek Banggooda ne bom več naročal. Kako je z ostalimi (npr. Aliexpress, Geekbuying....za Amazon.de vem, kako je)?
Za tablico Alldocube iPlay40 Pro sem dal 190 €. ali se vam zdi ta cena ok?
LP
Prejšnji teden mi je DHL dostavil tablico Alldocube iPlay 40 Pro. Naročil sem jo na Banggood (iz skladišča v CZ).
Roba je prišla pravočasno, nedotaknjena, delujoča...
Moti me, da je dostavljavec DHL Slovenija (?!) dal tablico na poštne nabiralnike. Ni me poklical, čeprav sem dal telefonsko številko in je bila tudi natisnena na etiketi paketa, poleg mojega naslova.
Sreča je, da tablica ni dobila "nog".
Ali se to dogaja tudi vam? Poiskal bom vprašanja na ta dogodek. Najprej se bom obrnil na DHL. Od njihovega odgovora je odvisno kaj bom naredil potem. Če ne bom dosegel nič, bom obvestil še Banggood o njihovem lokalnem dostavljavcu. In kaj želim doseči? To, da se stranko pokliče, ko pride do dostave.
Ker še nisem naročal prek Banggood-a, dopuščam možnost, da sem jaz kaj narobe vnesel, pri naročanju robe, zato me zanimajo vaše izkušnje. Če se takega načina dostave ne da preprečiti, potem prek Banggooda ne bom več naročal. Kako je z ostalimi (npr. Aliexpress, Geekbuying....za Amazon.de vem, kako je)?
Za tablico Alldocube iPlay40 Pro sem dal 190 €. ali se vam zdi ta cena ok?
LP

Likalnik ::
Mene načeloma pokličejo pred dostavo pa naj si bi to pošta, DHL, GLS...napisal sem pa načeloma....ni nujno, da me vendar v večini primerov me....kar pomeni, da je vse skupaj odvisno tudi od samega šoferja oziroma dostavljalca....
Tudi, če boš klical in se pritožil...bodo najverjetneje opozorili tega šoferja, da naj kliče predhodno stranke....vendar je tu velika fluktuacija....tako, da bo kmalu drug šofer kateri ne bo klical...in si v začaranem krogu.
Lahko jih pa tako zajebes, da jih poklices in reces, da nisi dobu....podpisal itak nisi nic... to bo sele sola za soferja.
Sam s tem zajebes nas ostale kupce...ker ko sofer pride in me poklice pa mu recem, da naj pusti pred vrati ker me ni doma...v tem primeru potem ne bo hotel tega narediti...
Tudi, če boš klical in se pritožil...bodo najverjetneje opozorili tega šoferja, da naj kliče predhodno stranke....vendar je tu velika fluktuacija....tako, da bo kmalu drug šofer kateri ne bo klical...in si v začaranem krogu.
Lahko jih pa tako zajebes, da jih poklices in reces, da nisi dobu....podpisal itak nisi nic... to bo sele sola za soferja.
Sam s tem zajebes nas ostale kupce...ker ko sofer pride in me poklice pa mu recem, da naj pusti pred vrati ker me ni doma...v tem primeru potem ne bo hotel tega narediti...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Likalnik ()

draski ::
jaz kar precej redno kupujem preko Banggood-a in zaenkrat nisem imel težav... vedno je dostavljavec DHL (lokalni seveda) in vedno me pokličejo na mobitel... ker me ponavadi ni doma, se potem z dostavljavcem dogovoriva, kje se lahko dobiva...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podpora zunanjim displayem na AndroiduOddelek: Mobilne tehnologije | 1277 (1001) | CyberPunk |
» | Tablica za nezahtevno uporabo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7932 (4480) | kanarin |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 48628 (19469) | uporabnik50 |
» | Len kupec & slo-štacuneOddelek: Loža | 4828 (3689) | Markus386 |