Forum » Loža » Samski do lastnega stanovanja
Samski do lastnega stanovanja
hujsk1999 ::
Jaz bi še zdaj živel z cimri, če ne bi imel punce. Zakaj bi si delal 2-3x večje stroške, če mi je ena soba dovolj.
Ti si razmišljal pravilno. Obstajajo pa nezdravo razmišljujoči samski, ki mislijo da če zaslužijo 5000€ na mesec, da jim kot samskim pripada 100 kvadratov na elitni lokaciji. Ne, sorry, ne pripada ti nič kar je nadpovprečno, ker ne daješ družbi tistega za kar si na svetu. Patente si lahko zatakneš v šupak. Posrkbi za nataliteto, za božjo voljo! Kako preprosto.
Intel Core i9-13900KS/MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24G/EKWB Custom
kriptobog ::
Jaz bi še zdaj živel z cimri, če ne bi imel punce. Zakaj bi si delal 2-3x večje stroške, če mi je ena soba dovolj.
Ti si razmišljal pravilno. Obstajajo pa nezdravo razmišljujoči samski, ki mislijo da če zaslužijo 5000€ na mesec, da jim kot samskim pripada 100 kvadratov na elitni lokaciji. Ne, sorry, ne pripada ti nič kar je nadpovprečno, ker ne daješ družbi tistega za kar si na svetu. Patente si lahko zatakneš v šupak. Posrkbi za nataliteto, za božjo voljo! Kako preprosto.
Nekateri pač ne želijo otrok. Nezdravo razmišljanje je tudi, da če si ti ne moreš privoščiti, si pa tudi drugi ne smejo. Če si lahko samski privošči 1000 kvadratov na alitni lokaciji, naj si jih pa pač privošči. Saj ni on kriv, da si ti ne moreš privoščiti 100m2 za svojo družino.
murrieta ::
Če si lahko samski privošči 1000 kvadratov na alitni lokaciji, naj si jih pa pač privošči. Saj ni on kriv, da si ti ne moreš privoščiti 100m2 za svojo družino.
Ne. To je cisti bullshit. Vsak, ki vlece na kup vec kot rabi, oskoduje vse ostale, da ne morejo niti do tega kar rabijo. Je ON kriv. In jaz sem eden od njih, ko sem ugotovil, da se nima smisla zrtvovati za pizde, ki po drugi strani tega sami nocejo. Na eni strani jamrajo kako nic nimajo, na drugi strani zagovarjajo neoliberalizem. Naj zrejo lastni drek in to brez milosti. Mi niti dlaka na obrvi ne zatrza ob takih (vecina mladih, ki primitivci mislijo, da je njihova revscina samo prehodno stanje do miljarderstva).
Torej, kako "Samski do lastnega stanovanja"? Danes nikakor.
Z zagovarjanjem sankcij proti Rusiji, se naslednjih 10 let ne. Ne bos imel denarja za ogrevanje. Ampak seveda, je vsecnost na socialnih omrezjih bolj pomembna, kot, da si dejansko socialec.
In zelo verjetno tudi kasneje ne, pades ven iz vseh socialnih shem - za mlade druzine; ce si mlada druzina z minimalcem in dobis socialno stanovanje, si neto na boljsem kot, ce si druzina z enim otrokom, kjer imata oba nadpovprecno placo in morata kupiti stanovanje s komercialnim kreditom - ergo, postani socialna druzina, najdi sluzbo za minimalca, nastepaj 10 otrok s prvo gravzo ki jo najdes, bradavice preko celega obraza, 1m okrog stegen, brki in brada - je pa za silo prijazna do tebe - na katero ne bi prislonil niti kolo, pa bos imel stanovanje.
Ja. Neoliberalizem in kapitalizem je za bogate. Ti zri ves drek, ki ga dobis, zato, da se navadis okusa - iz njega se nikoli ne bos izkopal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: murrieta ()
matic492 ::
The fuck je point zgornje objave??
A se morem it tut župniku spovedat ker sem prejšnji mesec zaslužil več kot je slovenska povprečna plača?
A se morem it tut župniku spovedat ker sem prejšnji mesec zaslužil več kot je slovenska povprečna plača?
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
simonchelo ::
Vidim da vas je ene par zmotil moj post o urejanju vrtov. Bil je primer in sem prepričan da lahko kaj hitro prideš do 2-3k eur na mesec na ta način.
Bolj me moti, da ste vsi, ki vas je predlog zmotil komentirali ob 13:00 Oz takrat enkrat. Govorite kako nam je privatnikom lahko ampak le redko dopoldan najdem čas da grem na ST forum. Trenutno pa sem na popoldanski kavici s čudovitim razgledom in čakam stranko. Delal bom še cca 2-3 ure ampak meni ni težko. V bistvu prav uživam.
Ampak sej so vam že zgoraj povedali da niti ni važno jest plačujem kar precej davka ampak imam delovno etiko tko da ni problema.
Bolj me moti, da ste vsi, ki vas je predlog zmotil komentirali ob 13:00 Oz takrat enkrat. Govorite kako nam je privatnikom lahko ampak le redko dopoldan najdem čas da grem na ST forum. Trenutno pa sem na popoldanski kavici s čudovitim razgledom in čakam stranko. Delal bom še cca 2-3 ure ampak meni ni težko. V bistvu prav uživam.
Ampak sej so vam že zgoraj povedali da niti ni važno jest plačujem kar precej davka ampak imam delovno etiko tko da ni problema.
ciao
The fuck je point zgornje objave??
Ne, zupnika poslji v kurac, ker ti bo pot do stanovanja samo otezil. Ampak kot nedozorel bebec, je, kar sem ti povedal, danes, edina opcija, da prides do stanovanja. Pa ne zato, ker sem ti jaz to povedal. Ampak ker tako je.
Ampak po pravici povedano, neoliberalnih bebcev niti ne rabimo. Tako, da ti tudi ne rabis stanovanja. Pojdi v ZDA po svoje ideale, tam bo zagotovo lazje. Kar se mene tice, pa crkni pod mostom (ali v kanalizaciji, ce se odlocis za ZDA). Ce nisi sposoben prispevati v druzbo, ni popolnoma nobenega razloga, da bi druzba prispevala vate.
Ja, v nulo vas razumem vse jamravcke v tej temi. Po drugi strani pa, ste vsi po vrsti pizde, ki bi rade zase vse, nicesar se pa ne bi odpovedale, ko boste miljarderji. Torej, NIC za vas, dokler ne boste miljarderji, od tam naprej pa je vas problem. Ce ne boste, crknite pod mostom. Ne rabimo vas. In vecina primitivcev vas bo. Ali zelo verjetno kar vsi. "Ze nite dovolj sposobni."
Zgodovina sprememb…
Po neoliberalni, kapitalisticni dikciji ste popolnoma nespobni zajedalci druzbe, ki bi se vas morala znebiti, ker delate vec stroska, kot ste vredni.
Maš prav, saj avta tudi ne rabim, bolje da ga prodam pa doniram vse Levici.
Avta ne rabis. Vse ostalo je primitiven bullshit, kjer si preneumen, da bi razumel, da avta ne rabis.
Zgodovina sprememb…
Avta ne rabis. Vse ostalo je primitiven bullshit, kjer si preneumen, da bi razumel, da avta ne rabis.
A spodnje gate rabim?
Malidelničar ::
maticb492: pravilno razmišljaš. Premalo se razmišlja out-of-the-box.
P.S - upam da si izbral pravilen fax/šolo/izobrazbo, da boš imel možnost pametno zaslužiti.
P.S - upam da si izbral pravilen fax/šolo/izobrazbo, da boš imel možnost pametno zaslužiti.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Malidelničar je izjavil:
maticb492: pravilno razmišljaš. Premalo se razmišlja out-of-the-box.
Mislim da večina moje generacije in mlajših tako razmišlja oz. nekateri so skoraj prisiljeni v to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
A spodnje gate rabim?
Ne. Dokler imas ustrezno osebno higijeno. Ravnokar si dokazal, da je nimas.
Mislim da večina moje generacije in mlajših tako razmišlja oz. nekateri so skoraj prisiljeni v to.
Ja in? Ste pac idioti, ki druge krivijo za svoje tezave, hkrati pa zagovarjate razloge za tezave, ki vas pestijo. Bo treba zaceti misliti se na kaj drugega kot na samega sebe, kot na zabitega kalimerota, kjer so drugi krivi za to, da delajo TEBI kar bi TI rad sam delal drugim. Dokler bos sam pizda, bojo vsi ostali do tebe tudi pizde. Sam se odloci, samo to, da morajo drugi delati vse zate, ti pa ne bi naredil nic za njih ne bo slo. Kar je sicer tudi prav, naj propadejo nesocialne pizde, bojo pa skozi cas prosperirali tisti, ki so sposobni druzbe.
Garbage in, garbage out.
Zgodovina sprememb…
Če si lahko samski privošči 1000 kvadratov na alitni lokaciji, naj si jih pa pač privošči. Saj ni on kriv, da si ti ne moreš privoščiti 100m2 za svojo družino.
Ne. To je cisti bullshit. Vsak, ki vlece na kup vec kot rabi, oskoduje vse ostale, da ne morejo niti do tega kar rabijo. Je ON kriv. In jaz sem eden od njih, ko sem ugotovil, da se nima smisla zrtvovati za pizde, ki po drugi strani tega sami nocejo. Na eni strani jamrajo kako nic nimajo, na drugi strani zagovarjajo neoliberalizem. Naj zrejo lastni drek in to brez milosti. Mi niti dlaka na obrvi ne zatrza ob takih (vecina mladih, ki primitivci mislijo, da je njihova revscina samo prehodno stanje do miljarderstva).
Z zagovarjanjem sankcij proti Rusiji, se naslednjih 10 let ne. Ne bos imel denarja za ogrevanje. Ampak seveda, je vsecnost na socialnih omrezjih bolj pomembna, kot, da si dejansko socialec.
In zelo verjetno tudi kasneje ne, pades ven iz vseh socialnih shem - za mlade druzine; ce si mlada druzina z minimalcem in dobis socialno stanovanje, si neto na boljsem kot, ce si druzina z enim otrokom, kjer imata oba nadpovprecno placo in morata kupiti stanovanje s komercialnim kreditom - ergo, postani socialna druzina, najdi sluzbo za minimalca, nastepaj 10 otrok s prvo gravzo ki jo najdes, bradavice preko celega obraza, 1m okrog stegen, brki in brada - je pa za silo prijazna do tebe - na katero ne bi prislonil niti kolo, pa bos imel stanovanje.
Ja. Neoliberalizem in kapitalizem je za bogate. Ti zri ves drek, ki ga dobis, zato, da se navadis okusa - iz njega se nikoli ne bos izkopal.
Torej ko zasluzis dovolj pac nehas in moras v penzijo? Ostalim to ne pomaga, ker ce prej niso bili sposobni toliko zasluzit, tudi kasneje po veliki verjetnosti ne bodo. Lahko vam, pa ko bom na Merlakovem nivoju, zgradim blok in oddajam. Ampak boste spet skakali v luft, ker ne bo free najem al kako?
Torej ko zasluzis dovolj pac nehas in moras v penzijo? Ostalim to ne pomaga, ker ce prej niso bili sposobni toliko zasluzit, tudi kasneje po veliki verjetnosti ne bodo. Lahko vam, pa ko bom na Merlakovem nivoju, zgradim blok in oddajam. Ampak boste spet skakali v luft, ker ne bo free najem al kako?
Da. Ko presezes zaslusek, ki ti je dovolj za ugodno zivljenje do konca penzije, se umaknes in naredis ostalim prostor. V Sloveniji je to 3 miljone (dajmo na 5 za "ziher"). Po tem pa dobis 100% davek na ves dodatni zasluzek/premozenje. In ne boste imeli nobenih problemov vec.
Vsi imate probleme s stanovanji samo zato, ker si je nekdo prilastil vec kot rabi. Hkrati pa ste vsi tocno enake pizde in pravilno je, da trpite svojo filozofijo. Zasluzite si jo.
V ZDA (omenjam jih, ker se kreteni zgledujete po njihovih pitak v nebu), je celotna druzba najbolje delovala, ko je bil davek za bogate na 90%. Okrog 60tih. Sami pa goljufate davke na vseh nivoih in unicujete celotno druzbo. Se bolje, v upu na hiter zasluzek na kriptovalutah unicujete lastno drzavo in EU z reklamiranja uboge, uboge Ukrajine, kjer je elita pokradla vse kar se je dalo in nato paktirala z ZDA, da so nakopali vojno - za svojo korist. Bo treba biti manjsi idiot.
Zgodovina sprememb…
To je premalo. Penzijo zelim prezivljati na Floridi. Torej je to no-go. Tudi, ce se umaknem. Za koga tocno se sprosti prostor? Na fx marketu je prostora kolikor zelis. Se ne rabi nihce umaknit. Se bolje, ce vas vec pride. Vec prometa, vec likvidnosti, se vec denarja.
To je premalo. Penzijo zelim prezivljati na Floridi. Torej je to no-go. Tudi, ce se umaknem. Za koga tocno se sprosti prostor? Na fx marketu je prostora kolikor zelis. Se ne rabi nihce umaknit. Se bolje, ce vas vec pride. Vec prometa, vec likvidnosti, se vec denarja.
Fx? Verjetno se en bullshit, kako obogateti na podlagi neskoncne rasti v omejenem prostoru?
Sicer pa meni je vseeno, imam lepo posest sredi Ljubljane, vsak dan je vredna vec, zaradi mene crknite jebeni egoisti ze jutri. Zame se ne bo nic spremenilo.
Pa sem se vcasih boril za vase pravice, bolj, kot se sami za svoje. Potem sem pa ugotovil, da ste gnojne bule. Borite se sami, tako, da vsak kurac na svojo stran vlece. Good work.
Zgodovina sprememb…
fx = forex. Potem spadas v naso skupino, ker ne zelis prodati, da bi socialkarjem omogocil poceni flat
Fx? Verjetno se en bullshit, kako obogateti na podlagi neskoncne rasti v omejenem prostoru?
Sicer pa meni je vseeno, imam lepo posest sredi Ljubljane, vsak dan je vredna vec, zaradi mene crknite jebeni egoisti ze jutri. Zame se ne bo nic spremenilo.
Pa sem se vcasih boril za vase pravice, bolj, kot se sami za svoje. Potem sem pa ugotovil, da ste gnojne bule. Borite se sami, tako, da vsak kurac na svojo stran vlece. Good work.
Nič bat, saj te bojo obdavčli pa "nam" boš pomagal
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
fx = forex. Potem spadas v naso skupino, ker ne zelis prodati, da bi socialkarjem omogocil poceni flat
Forex je loterija za idiote, ki se radi kitijo s sreco (enako kot kriptovalutni gnoji, ki bi starse nategnili, samo, da imajo egotrip, kako so nekaj "naredili". Samo niso.) . Izvoli drkat tam, meni ni treba igrati loterije.
Pozdravljam. Samo to se ne bo zgodilo. Ker bi to pomenilo, da sem imel desetletja prav. Pa nisem imel, egoiste je treba unicit, zgaziti, na novo odpreti Goli Otok. Takrat bo bolje. To se pa ne more zgoditi, ker ste najvecji egoisti ravno vi sami.
Zgodovina sprememb…
Pozdravljam. Samo to se ne bo zgodilo. Ker bi to pomenilo, da sem imel desetletja prav. Pa nisem imel, egoiste je treba unicit, zgaziti, na novo odpreti Goli Otok. Takrat bo bolje. To se pa ne more zgoditi, ker ste najvecji egoisti ravno vi sami.
Po tebe bomo prvega prišli, potem pa flete za migrante na tvojem posestvu zgradili.
Po tebe bomo prvega prišli, potem pa flete za migrante na tvojem posestvu zgradili.
Ne Naivec, to se ne bo nikoli zgodilo Ker bos ti osebno proti. Ker bos celo zivljenje preprican, da je tvoja beda samo vmesna postaja, do tega, da bos miljarder (bebec). In bi TEBI obdavcenje bogatih, hudo narobe hodilo (ko bos bogat - pa ne bos - ampak tega ne bos doumel, ker si prevec Hollywoodskih filmov pogledal v mladosti in so ti pokvarili mozgane). Zaradi svojega lastnega egoizma bos raje skodil sebi, kot svoji sfaljeni samopodobi. In tudi, ce bi tebi potegnilo, da tule nekaj "ne stima" je za tabo se miljardo sanjacev, ki so enako zabiti.
Daj spoznaj ze svoje primitivne gone. Ce bi jih cel svet, ze davno ne bi bilo miljarderjev. Ampak so. Ravno zaradi takih sanjacev ameriskih sanj, kot si ti.
Zgodovina sprememb…
Ne Naivec, to se ne bo nikoli zgodilo Ker bos ti osebno proti. Ker bos celo zivljenje preprican, da je tvoja beda samo vmesna postaja, do tega, da bos miljarder (bebec). In bi TEBI obdavcenje bogatih, hudo narobe hodilo (ko bos bogat - pa ne bos - ampak tega ne bos doumel, ker si prevec Hollywoodskih filmov pogledal v mladosti in so ti pokvarili mozgane). Zaradi svojega lastnega egoizma bos raje skodil sebi, kot svoji sfaljeni samopodobi.
Daj spoznaj ze svoje primitivne gone. Ce bi jih cel svet, ze davno ne bi bilo miljarderjev. Ampak so. Ravno zaradi takih sanjacev ameriskih sanj, kot si ti.
Ajde če ta za minuto resno vzamem, ne vem kje srečaš takšne ljudi, ker jaz srečam veliko več ljudi na tako rekoč "tvoji strani", kot pa "neoliberalistični".
Forex je loterija za idiote, ki se radi kitijo s sreco (enako kot kriptovalutni gnoji, ki bi starse nategnili, samo, da imajo egotrip, kako so nekaj "naredili". Samo niso.) . Izvoli drkat tam, meni ni treba igrati loterije.
Loterija je samo, ce si idiot. Ce se lotis pametno se da pa lepo delati.
Mato989 ::
No pol pa podpiševa posojilno jaz ti nakažem 40k ti mi daš konc leta nazaj 52k in tako ponavljava :P Kar je viška je tvoje
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
https://www.24ur.com/novice/slovenija/b...
Kaj bo novega?
Z julijem bodo lahko banke kreditirale tudi tiste komitente, ki jim po plačilu mesečnega obroka ostane manj od predpisanega zneska, to je seštevek 76 odstotkov bruto minimalne plače in zneska za vzdrževane družinske člane. Banke se bodo lahko za to izjemo odločile pri največ 10 odstotkih svojih poslov, je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani povedal svetovalec v centralni banki
Z julijem se bo uveljavilo znižanje priporočenega razmerja med zneskom kredita in vrednostjo stanovanjske nepremičnine, dane v zavarovanje, za drugo ali vsako naslednjo nepremičnino, in sicer z 80 na 70 odstotkov. Za kreditojemalce, ki prvič rešujejo stanovanjsko vprašanje, pa bo še naprej veljalo dosedanje priporočilo, da to razmerje ne preseže 80 odstotkov.
No pol pa podpiševa posojilno jaz ti nakažem 40k ti mi daš konc leta nazaj 52k in tako ponavljava :P Kar je viška je tvoje
Slisi se kul. Tri mesece delam za tvoj profit, ostalih 9 mesec profita je zame. Delam po 10% na mesec ;) Toliko je pri challengeu na ftmo profit target, in ta profit target uporabljam tudi na live. Ce naredim 10% prvi teden, sem preostale 3 tedne frej :)
Slisi se kul. Tri mesece delam za tvoj profit, ostalih 9 mesec profita je zame. Delam po 10% na mesec ;) Toliko je pri challengeu na ftmo profit target, in ta profit target uporabljam tudi na live. Ce naredim 10% prvi teden, sem preostale 3 tedne frej :)
Jaz sem načeloma zadovoljen z 25% na leto če je guaranteed :P
tikitoki ::
Aha, pol se strinjas, da si idiot. Lepo napredujes.
Problem, da bo k Ponzi shema, ti bos vlagal, enkrat pa bo vse izpuhtelo:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
InternetComp ::
simonchelo je izjavil:
Vidim da vas je ene par zmotil moj post o urejanju vrtov. Bil je primer in sem prepričan da lahko kaj hitro prideš do 2-3k eur na mesec na ta način.
Morda smo komentirali takrat zato ker imamo neenakomeren delovni čas in smo včeraj delali 12 ur, danes pa smo prosti. Ti misliš da je samo delovna etika ključ do uspeha in daješ podjetniške predloge brez da bi poznal trg. Jaz bi tudi raje imel firmo in delal 10 ur na dan kot pa da prenašam tečne sodelavce in nadrejene. Pa da ne boš mislil, sem imel malo podobno idejo kot tvoja in sem ugotovil da je ogromno stroškov in v primeru da mi propade bom v riti še večji. Lahko pa mi daš nasvet kako se lotit podjetništva ker nekaj na pamet s težko prišparanim denarjem je zame kot vlaganje v random kripto coine
Glede na to da se sam nekaj jajcss s trgovanjem, ti bi moralo biti jasno, da ni garantirano...
Aha, pol se strinjas, da si idiot. Lepo napredujes.
Problem, da bo k Ponzi shema, ti bos vlagal, enkrat pa bo vse izpuhtelo:)
S tem si samo pokazal, da si ti idiot ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()
simonchelo ::
InternetComp je izjavil:
simonchelo je izjavil:
Morda smo komentirali takrat zato ker imamo neenakomeren delovni čas in smo včeraj delali 12 ur, danes pa smo prosti. Ti misliš da je samo delovna etika ključ do uspeha in daješ podjetniške predloge brez da bi poznal trg. Jaz bi tudi raje imel firmo in delal 10 ur na dan kot pa da prenašam tečne sodelavce in nadrejene. Pa da ne boš mislil, sem imel malo podobno idejo kot tvoja in sem ugotovil da je ogromno stroškov in v primeru da mi propade bom v riti še večji. Lahko pa mi daš nasvet kako se lotit podjetništva ker nekaj na pamet s težko prišparanim denarjem je zame kot vlaganje v random kripto coine
Se absolutno strinjam in če je temu res tako, potem kapo dol in se posuvam s pepelom. Tudi sam sem se že nič kolikokrat opekel, tudi s kriptovalutami. Kar se pa tiče podjetniške poti je vedno prisotno tveganje in najprej izhod iz cone udobja. Kar precejšnja finančna investicija in predvsem investicija svojega časa. Moje osebno mnenje je, da moraš prvo najti samega sebe oz. nekaj v čemur uživaš, potem pa poskusiš najti neko tržno nišo za to delo. na začetku bo težko, ZELO težko (sam sem začel s cca. 4500€ minusa) star sem bil 24 let in sem prvih 6 mesecev dejansko delal s slabo 0 oz. minusem. Pa sem vztrajal in vztrajal, družina me je podpirala s hrano in stanovanjem, za kar sem jim še vedno hvaležen (in to tudi izkažem finančno in ostala pomoč). po cca. 6 mesecih se je zadeva začela počasi ampak res počasi pobirati na minimalca sem prišel po cca 2 letih šele po 5 letih sem nekako izplaval na res "zeleno" vejo. Ampak sem prepričan da obstajajo tudi lažji načini, ampak jest delam to kar me veseli in s tem lahko preživim, kar je meni najpomembneje.
Glavna in največja past ki bi jo izpostavil je INSTA socialna mladina. Navajeni smo, da ima vsako dejanje takoj rezultat, ki je takoj viden. (krivim FB in IG) in zaradi tega je po navadi problem. vsi prijatelji ki so šli na svojo pot so končali nekje med 3 do 6 meseci. kdor je vztrajal mu je uspelo, razen enemu ampak tisto je spet druga zgodba. (jest sem naiven ampak on je bil pa naiven na 10. :)
ciao
MadMen ::
Odstrani se pošast
V-i-p ::
Se strinjam fix. Sedaj plačujem najemnino + stroške, imam pa raje par jurčkov vsako leto več na računu v zameno za enoposteljno sobo zame in moj prenosnik, več ne rabim trenutno, samo kam pa it, če samo študente jemljejo :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
m0LN4r ::
Po prebiranju vasih komentarjev, sem sestel minuse in pluse in prisel do senzacionalne resitve za vse:
Na kratko od par forumasev:
- preseli se v fukovce
- najdi si boljso sluzbo
- zivotari
- pr 20ih kupuj delnice
- ce ne mores zategnit pasa vec, naredi dodatno luknjo ali dve
- preseli se v fukovce
- najdi si boljso sluzbo
- zivotari
- pr 20ih kupuj delnice
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Levica ::
Jaz nimam teh težav saj imam dobro službo splih zato, ker iščejo take kot sem jaz visoko inteligentne.
Pri 20 letih sem že imel plačo 3400 eur tako, da sem hitro zaslužil veliko denarja. Ampk sem se znašel tudi sam in živim v socialnem neprofitnem stanovanju kjer je landlord faca tako, da ni problema bi pa trenutno lahko kupil novo hišo brez težav.
Pri 20 letih sem že imel plačo 3400 eur tako, da sem hitro zaslužil veliko denarja. Ampk sem se znašel tudi sam in živim v socialnem neprofitnem stanovanju kjer je landlord faca tako, da ni problema bi pa trenutno lahko kupil novo hišo brez težav.
Sram me je,da sem bel moški, Black Life maters Slovenija
Vpis SFRJ manjšin v ustavo 64.a člen. Refugees Welcome Slovenija
Vpis SFRJ manjšin v ustavo 64.a člen. Refugees Welcome Slovenija
stara mama ::
Po prebiranju vasih komentarjev, sem sestel minuse in pluse in prisel do senzacionalne resitve za vse:
- preseli se v fukovce
- najdi si boljso sluzbo
- zivotari
- pr 20ih kupuj delnice
Evo, ODLIČNO si napisal, to je to. Čestitke!
Jaz bi še dodal eno točko:
- na Youtube-u in od znancev se nauči ročne spretnosti, da boš lahko sam obnovil/popravil hišo in tako prihranil
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
tikitoki ::
- preseli se v fukovce
- najdi si boljso sluzbo
- zivotari
- pr 20ih kupuj delnice
Najbolj primerna slika v tej temu:)
Hoces boljso placo, se preseli tja kjer so boljse sluzbe ali se prekvalificiraj, vozi se drazje, odplacuj drazjo nepremicnino ali obratno.
Vsi bomo samo tipkali na pcju nove dating aplikacije v startupih, kanalizacije in ceste se bodo pa same pucale, kabli se bodo sami potegnili po bajti, sneg se bo sam spluzil, wcji se bodo sami spucali.
Saj smo ze tam, skoraj.
Vsi bomo samo tipkali na pcju nove dating aplikacije v startupih, kanalizacije in ceste se bodo pa same pucale, kabli se bodo sami potegnili po bajti, sneg se bo sam spluzil, wcji se bodo sami spucali.
Saj smo ze tam, skoraj.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
PrihajaNodi ::
Hoces boljso placo, se preseli tja kjer so boljse sluzbe ali se prekvalificiraj, vozi se drazje, odplacuj drazjo nepremicnino ali obratno.
Saj smo ze tam, skoraj.
Za suznje se bosanci nocejo vec biti mogoce bodo ukrajinci al pa ce jih iz bangladesa uvozmo...seveda sprasujes zakaj ni suznjev al?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Suznji so vsi, ki dobivajo manj kot 1000€ na koncu na racun, glede na trenutne cene potrebnih dobrin. Ne tak dolgo nazaj je par sel delat, da si ustvari dom in privosci 1x letno hrvasko morje. Danes pa podoben par, hodi delat, da prezivi, da lahko gre delat.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
m0LN4r - lahko ima kmetijo pa je samozadosten. In če si samski tudi na tak način lahko prideš do nepremičnine.
Just a thought
Just a thought
Utk ::
Malidelničar je izjavil:
- preseli se v fukovce
- najdi si boljso sluzbo
- zivotari
- pr 20ih kupuj delnice
Evo, ODLIČNO si napisal, to je to. Čestitke!
Jaz bi še dodal eno točko:
- na Youtube-u in od znancev se nauči ročne spretnosti, da boš lahko sam obnovil/popravil hišo in tako prihranil
Ni slabo, ni slabo, ampak jaz bi dodal še najbolj za poscat smešno. Jamraj in počakaj, da država nekaj reši.
Malidelničar je izjavil:
m0LN4r - lahko ima kmetijo pa je samozadosten. In če si samski tudi na tak način lahko prideš do nepremičnine.
Just a thought
Lahko tut na loteriji zadane.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
jernejl ::
- najdi si boljso sluzbo
Tale je sploh dobra. Dodana vrednost se z leti realno viša, nepremičnine pa niso nič bolj dosegljive - prav nasprotno, vedno težje si jih ljudje privoščijo.
Zakaj? Ja zato, ker ko folk najde boljše službe, jim landlordi dvignejo najemnine, oziroma jim nepremičnine prodajo po višji ceni.
Folk z boljšimi službami ni nič na boljšem, so pa na boljšem landlordi.
- najdi si boljso sluzbo
Tale je sploh dobra. Dodana vrednost se z leti realno viša, nepremičnine pa niso nič bolj dosegljive - prav nasprotno, vedno težje si jih ljudje privoščijo.
Zakaj? Ja zato, ker ko folk najde boljše službe, jim landlordi dvignejo najemnine, oziroma jim nepremičnine prodajo po višji ceni.
Folk z boljšimi službami ni nič na boljšem, so pa na boljšem landlordi.
Krivda je v kolicini ljudi ce jutri pol folka izgine kaj mislis da se zgodi s cenami nepremicnin v 2 letih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup stanovanja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 71934 (53175) | Okapi |