Novice » Znanost in tehnologija » Združeno kraljestvo odobrilo prvo zdravilo proti covidu
Telbanc ::
Smiselni ukrep bi bil obvezno cepljenje za 50+. Ostali bi kazali zgolj osebno z datumom rojstva, tisti 50+ bi kazali pa QR kode.
Yes dude, ...
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/...
"Broj smrtnih slučajeva od Covida koji je prijavio RKI u promatranom razdoblju dosljedno predstavlja samo relativno mali dio viška smrtnosti i prije svega ne može objasniti kritično pitanje – što je veća stopa cijepljenja, to je veći i višak smrtnosti.
Međutim, najočitije objašnjenje je da potpuno cijepljenje povećava vjerojatnost smrti."
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
PersonaRuda ::
"Popolnoma nerazumljivo je, da dnevno sprejemamo bolnike, stare petdeset, šestdeset, tudi osemdeset let, s sočasnimi kroničnimi boleznimi, ki niso cepljeni. Gre za popolno ignoranco, za malomaren odnos do svojega zdravja in nepoznavanje težav in problema, v katerem smo se znašli. Zato pozivam vse, ki se niso cepili, naj to naredijo ter tako poskrbijo za svoje zdravje," je o težavah povedal Jereb.
V UKC Ljubljana je danes na intenzivnih oddelkih hospitaliziranih 88 ljudi, od tega jih 72 potrebuje mehansko predihavanje, povprečna starost je 62 let, najmlajši je star 31 let.
"Po moji oceni je okrog 80 odstotkov bolnikov na intenzivni negi v Ljubljani necepljenih, ta odstotek v zadnjih dneh celo narašča na vseh oddelkih,"
https://siol.net/novice/slovenija/novin...
Skratka, zadeva je jasna. V bolnišnicah so v glavnem NECEPLJENI. Tisti starejši, ki se niso cepili (čeprav je precepljenost tam visoka), imajo veliko možnost, da se znajdejo v bolnišnici.
To ti kamikaza, mesiah, solatko, itd., ovržejo dok si reko keks
Kje sem jaz zavračal in pisal, da polnijo cepljeni bolnišnice? Ravno o tem sem pisal, da bolnice v večini polnijo 70+ letniki (nisem nič omenil ali gre za cepljene ali necepljene -> eni imajo težave z bralnim razumevanjem), kjer je precepljenost visoka (več kot 80%). Sedaj pa članek govori o UKC Ljubljana in ne nasplošno o bolnišnicah. Pokljukar je dejal, da je povprečna starost na covid oddelkih za celotno Slovenijo 70 let. O tem pišem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
solatko ::
Matthai - Ti sploh veš, kaj je egoizem, zame je to, da se greš cepit zaradi greenpass-a potem pa trosiš virus okoli in pametuješ necepljenim, da naj se grejo špikat, da ne boš slučajno v lockdown-u.
Na cesti pazim nase in s tem v največji meri na vse druge. Imaš še kak umotvor?
Pithlit - Solatko ima še kako voljo do življenja, saj ga pokonci držijo lepi spomini in prijatelji, sin in vnuk, to je čisto dovolj. Kolikor poznam Hipokratovo prisego, mora zdravnik enako zdravit prijatelja in sovražnika.
fikus_ - Solatko je daleč od zamorjenosti, taki ste postali cepljeni, sem jaz komurkoli težil, da naj se cepi, pojasnjujem samo na vaše pritiske, zakaj se ne.
jotunn2 - Zame je dovolj dvom in opazovanje dogajanja v svetu, za vas ne bo dovolj, ko vas bo vsekalo po glavi. 20 ljudi po dva približno enake starosti, zdravstvenega stanja, pridruženih bolezni, kvalitete lastne imunitete, pol cepljenih in pol ne, bojo ob okužbi, preboleli popolnoma identično. To so uradna dejstva, če pa nikjer na svetu, nebi bilo cepljenih na nitki, oziroma ventilatorju pa bi morda lahko dali nekaj zaslug temu, tudi genski terapiji, do taktat, ko se bo to dogajalo pač ne. Genska terapija je pa enostavno zato, ker imaš za razglasitev nekega izdelka za cepivo, določene kriterije, katerega te zvarki ne dosegajo pa, če se z uradnimi podatki v SLO še tako trudite. Vse trditve so le pavšalne ocene kaj bi bilo, če nebi bilo in čisto nič drugega.
Rad bi dobil podatek, koliko je bilo letos, ugotovljeno okuženih in koliko je bilo letos smrti ljudi, z ugotovljeno okužbo covid19, koliko pa je bilo vseh drugih smrti vključno s samomori.
3p, Lonsarg - Po mednarodni konvenciji o človekovih pravicah, nihče ne sme nikogar silit, za poseg v njegovo telo.
Matthai - Kot svinje z mehom, se obnaša ogromno cepljenih, ki je v tem primeru naredila nekaj za svoje zdravje (greenpass), sicer pa kadijo, se drogirajo, alkoholizirajo, debelijo,..... Zdaj pa vehementno razlagajo zdravim necepljenim, kako je potrebno poskrbet za zdravje in bit družbeno odgovoren.
111111111111 - Leta 1968 je cela družina prebolela najhujšo gripo do takrat, vsako leto okužen, sicer prebolel doma, da nisem širil okužbe, vendar vse v stoje ob normalnih opravilih doma. Tudi nihče od ostalih ni imelo problemov z gripo. Sedaj pa je nisem prebolel že 5 let in me malenkost skrbi, kako bi potekla, verjetno pa brez problemov. Če se ob okužbi v kratkem času ne poveča število levkocitov, je to znak, da je imunost na gripo padla.
Dimnik - Ravno toliko, kot enako stari z enakimi težavami, cepljeni. Sicer pa umrljivost je 75+ okoil 2,5%-ta, na splošno pa 0,14% med okuženim prebivalstvom. Malo več, kot za vsakoletno gripo.
Bi mi kdo podal podatek, koliko je bilo v SLO smrti vseh vrst in koliko med njimi, je bilo okuženih s covid-om. Ali pa naj podajo vse umrle od lani do danes. Operirat s številko dveh let, je malo nespodobno.
Na cesti pazim nase in s tem v največji meri na vse druge. Imaš še kak umotvor?
Pithlit - Solatko ima še kako voljo do življenja, saj ga pokonci držijo lepi spomini in prijatelji, sin in vnuk, to je čisto dovolj. Kolikor poznam Hipokratovo prisego, mora zdravnik enako zdravit prijatelja in sovražnika.
fikus_ - Solatko je daleč od zamorjenosti, taki ste postali cepljeni, sem jaz komurkoli težil, da naj se cepi, pojasnjujem samo na vaše pritiske, zakaj se ne.
jotunn2 - Zame je dovolj dvom in opazovanje dogajanja v svetu, za vas ne bo dovolj, ko vas bo vsekalo po glavi. 20 ljudi po dva približno enake starosti, zdravstvenega stanja, pridruženih bolezni, kvalitete lastne imunitete, pol cepljenih in pol ne, bojo ob okužbi, preboleli popolnoma identično. To so uradna dejstva, če pa nikjer na svetu, nebi bilo cepljenih na nitki, oziroma ventilatorju pa bi morda lahko dali nekaj zaslug temu, tudi genski terapiji, do taktat, ko se bo to dogajalo pač ne. Genska terapija je pa enostavno zato, ker imaš za razglasitev nekega izdelka za cepivo, določene kriterije, katerega te zvarki ne dosegajo pa, če se z uradnimi podatki v SLO še tako trudite. Vse trditve so le pavšalne ocene kaj bi bilo, če nebi bilo in čisto nič drugega.
Rad bi dobil podatek, koliko je bilo letos, ugotovljeno okuženih in koliko je bilo letos smrti ljudi, z ugotovljeno okužbo covid19, koliko pa je bilo vseh drugih smrti vključno s samomori.
3p, Lonsarg - Po mednarodni konvenciji o človekovih pravicah, nihče ne sme nikogar silit, za poseg v njegovo telo.
Matthai - Kot svinje z mehom, se obnaša ogromno cepljenih, ki je v tem primeru naredila nekaj za svoje zdravje (greenpass), sicer pa kadijo, se drogirajo, alkoholizirajo, debelijo,..... Zdaj pa vehementno razlagajo zdravim necepljenim, kako je potrebno poskrbet za zdravje in bit družbeno odgovoren.
111111111111 - Leta 1968 je cela družina prebolela najhujšo gripo do takrat, vsako leto okužen, sicer prebolel doma, da nisem širil okužbe, vendar vse v stoje ob normalnih opravilih doma. Tudi nihče od ostalih ni imelo problemov z gripo. Sedaj pa je nisem prebolel že 5 let in me malenkost skrbi, kako bi potekla, verjetno pa brez problemov. Če se ob okužbi v kratkem času ne poveča število levkocitov, je to znak, da je imunost na gripo padla.
Dimnik - Ravno toliko, kot enako stari z enakimi težavami, cepljeni. Sicer pa umrljivost je 75+ okoil 2,5%-ta, na splošno pa 0,14% med okuženim prebivalstvom. Malo več, kot za vsakoletno gripo.
Bi mi kdo podal podatek, koliko je bilo v SLO smrti vseh vrst in koliko med njimi, je bilo okuženih s covid-om. Ali pa naj podajo vse umrle od lani do danes. Operirat s številko dveh let, je malo nespodobno.
Delo krepa človeka
Unchancy ::
haha, Stevanović...
No ja ce je do sedaj Janso volil, je to cisto logicna izbira.
haha, Stevanović...
Po volitvah se ne boste smejali.
Ce bi bil slucajno izvoljen se strinjam da nikomur ne bo do smeha... ker ce si mislis da ne gre nizje od tega kar je sedaj... no z njim bi slo se nizje in bolj primitivno.
Je pa res, da glede na njegovo poreklo in povezave je cisto cool ce gre na volitve... tako ali tako ista raja voli oba omenjena
Točno to. In odličen match z antivaxom.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()
m0LN4r ::
111111111111 je izjavil:
Pa ja, kdor je dvakrat prebolel korono, bo jo sigurno tretjic tudi brez problema.
Sam res. Totalno brezveze se je cepiti tudi za gripo. Ker če si jo prebolel, jo boš sigurno dobor odnesel tudi naslednjič.
Naceloma je brezveze ja. Ne poznam nikogar, ki bi se cepil zaradi gripe.
Mas kako raziskavo, ki pravi, da se nekomu, ki BP preboli covid, da ma kaj haska od cepljenja? Mislim, zdaj po pol leta so sigurno ze naredili kako studijo v ta namen, saj je cepivo ze dovolj dolgo v praksi, preboleli pa se dlje.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
111111111111 ::
Hja, a veš, da si zdravniki po svoje predstavljajo hipokratovo prisego, tako kot si ti po svoje razlagaš COVID-19. Jeba, a ne?
Mas kako raziskavo, ki pravi, da se nekomu, ki BP preboli covid, da ma kaj haska od cepljenja? Mislim, zdaj po pol leta so sigurno ze naredili kako studijo v ta namen, saj je cepivo ze dovolj dolgo v praksi, preboleli pa se dlje.
Vprašaj kakšnega dohtarja če se je cepil za gripo. Če ti ne poznaš nikogar še ne pomeni da jih ni.
Škoda da če si imel tetanus, da te potem še enkrat cepijo, ko se urežeš s kakšnim zarjevelim predmetom. SAj si prebolel. Odnehajmo tudi s cepljenjem za KME, ker je itak brezveze, delati na pet let obnovitvene odmerke.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 - Res je, imaš vse sorte tudi med zdravniki, ampak jih imam kar nekaj v žlahti, tako, da prav hudega mi ne bo, smo v dobrih odnosih in bojo poskrbeli zame. Za ženo jim ni bilo treba, ker v letu in pol ni srečala v zdravstvu takega, ki bi si prisego tolmačil po svoje, pri kar velikem številu s katerimi je imela posla, oziroma oni z njo. Upam, da je tvoja žena taka, da ve zakaj in kako je prisegla in se v tej smeri trudi, kljub izredno slabemu položaju mlajših zdravnikov. Moji so se vsi cepili vsako leto tudi proti gripi, vendar so jo vsi, vsako leto tudi preboleli, sicer v lažji obliki, vseeno pa so bili po en teden doma, zaradi kužnosti. In vsi, ki jih poznam, da so se cepili vsako leto, so brez izjeme tudi preboleli gripo, ne vsi v prav blagi obliki, ena soseda je celo umrla, vendar ne zaradi gripe, temveč pljučnice v katero se je razvila v bolnici.
Samo jaz na tvojem mestu, nebi primerjal cepiva za gripo, z gensko terapijo za covid, popolnoma drugačna stvar, na popolnoma drugačnih osnovah. Cepiva za gripo se delajo z blažjo obliko, predvidenega seva, vsako leto je drugačno, za covid je pa kar učinkovito za vse seve, pa netopirček je naredil tako štalo in to en sam. Čudno, da ni okužil ostalega miljona, ki se nahaja v istih luknjah.
Za tetanus dobiš v treh mesecih 3 doze in potem naj bi to držalo, po zagotovilih zdravnika, ki me je cepil (globok ubod z rjavim cvekom na dlani- je prišel skozi celo roko in dvignil kožo za kakiz 5 mm, ni jo pa prebil). Po kakšnih 5-ih letih poškodba v naravi z glažuno, ni bilo bosterja in rana se je lepo zacelila.
Samo jaz na tvojem mestu, nebi primerjal cepiva za gripo, z gensko terapijo za covid, popolnoma drugačna stvar, na popolnoma drugačnih osnovah. Cepiva za gripo se delajo z blažjo obliko, predvidenega seva, vsako leto je drugačno, za covid je pa kar učinkovito za vse seve, pa netopirček je naredil tako štalo in to en sam. Čudno, da ni okužil ostalega miljona, ki se nahaja v istih luknjah.
Za tetanus dobiš v treh mesecih 3 doze in potem naj bi to držalo, po zagotovilih zdravnika, ki me je cepil (globok ubod z rjavim cvekom na dlani- je prišel skozi celo roko in dvignil kožo za kakiz 5 mm, ni jo pa prebil). Po kakšnih 5-ih letih poškodba v naravi z glažuno, ni bilo bosterja in rana se je lepo zacelila.
Delo krepa človeka
ki bi si prisego tolmačil po svoje, pri kar velikem številu s katerimi je imela posla, oziroma oni z njo. Upam, da je tvoja žena taka, da ve zakaj in kako je prisegla in se v tej smeri trudi, kljub izredno slabemu položaju mlajših zdravnikov.
Na žalost si jo še vedno pravilno tolmači. Se pa jaz sprašujem, če si zdravniško oskrbo sploh še zaslužite.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Lonsarg ::
Samo jaz na tvojem mestu, nebi primerjal cepiva za gripo, z gensko terapijo za covid, popolnoma drugačna stvar, na popolnoma drugačnih osnovah. Cepiva za gripo se delajo z blažjo obliko, predvidenega seva, vsako leto je drugačno, za covid je pa kar učinkovito za vse seve, pa netopirček je naredil tako štalo in to en sam.
Ce ti je cepivo za gripo kul za covid pa ne, kaj bos pa naredil ko bodo to zdruzili :) In ja v roku enega do dveh let bodo zdruzili, so ze povedali (mimogrede cepivo za gripo ze sedaj zdruzuje 2-3 seve naenkrat). Pa mRNA bo, ker so te vrste cepov dokazala, da so bolj ucinkovita.
Teoretiki zarot pa v jok in na drevo, ker kmalu po nobenga pikeca vec ne bodo upali, ker bo vedno vec cepiv na osnovi mRNA.
Teoretiki zarot pa v jok in na drevo, ker kmalu po nobenga pikeca vec ne bodo upali, ker bo vedno vec cepiv na osnovi mRNA.
Jap. In kar naenkrat si bodo današnji anticepilci vbrizgavali mRNA in seveda trdili, da je pa drugače, ker sedaj je pa to čisto nekaj drugega in ni več genska terapija.
Spet so te nategnili, mogoče si je dohtar po petih letih rekel, da je škoda cepiva. Drugače so boosterji za tetanus na pet let.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
111111111111 - Če bi ti dal to prisego ob koncu študija, bi verjetno enako ostal človek, saj večina zdravnikov taki ostanejo, ne glede na to, kako so nagrajevani in obravnavani, s strani oblastnikov.
Lonsarg - Od 1968 sem pobral skoraj vsako leto gripico, seveda prinesel iz šole, službe in čisto vse prebole v odličnem stanju, kot malo hujši prehlad, razen prve, ki je tisto leto pobrala kar nekaj Evropejcev. Protitelesa so v nadaljnih letih poskrbela za hitro čiščenje. Nikoli se nisem cepil, mati, oče in brat tudi ne in noben ni imel težav z nobenim sevom. Večina žlahte dela v takih pogojih, da se skoraj morajo cepit vsako leto (trgovine, policija, JU, zdravstvo, montaže,...) in tudi proti koroni so večina dobili kar zahtevajo delodajalci, polno dozo v ramo.
Unchancy - Ko sem se pičil smo bili še v yugi in takrat je ob zadnjem cepljenju dejal 10 let si miren, tudi, če boš rjave cveke jedu. Po štirih letih poškodba zunaj z glažuno, na urgenci v LJ očistili rano, videli v zdravstveni knjižici datum cepljenja in nisem dobil nič, potem pa nisem več rabil, tako, da ne vem, po kolikšnem času bi ga pa moral dobiti, samo tetanus ni covid.
Lonsarg - Od 1968 sem pobral skoraj vsako leto gripico, seveda prinesel iz šole, službe in čisto vse prebole v odličnem stanju, kot malo hujši prehlad, razen prve, ki je tisto leto pobrala kar nekaj Evropejcev. Protitelesa so v nadaljnih letih poskrbela za hitro čiščenje. Nikoli se nisem cepil, mati, oče in brat tudi ne in noben ni imel težav z nobenim sevom. Večina žlahte dela v takih pogojih, da se skoraj morajo cepit vsako leto (trgovine, policija, JU, zdravstvo, montaže,...) in tudi proti koroni so večina dobili kar zahtevajo delodajalci, polno dozo v ramo.
Unchancy - Ko sem se pičil smo bili še v yugi in takrat je ob zadnjem cepljenju dejal 10 let si miren, tudi, če boš rjave cveke jedu. Po štirih letih poškodba zunaj z glažuno, na urgenci v LJ očistili rano, videli v zdravstveni knjižici datum cepljenja in nisem dobil nič, potem pa nisem več rabil, tako, da ne vem, po kolikšnem času bi ga pa moral dobiti, samo tetanus ni covid.
Delo krepa človeka
3p ::
Res je, ampak, zadeva, kot pogosto ni tako enostavna.
https://theconversation.com/compulsory-...
Še flame-bait: a to pomeni, da tisti, ki z virusom posega v moje telo, krši mednarodno konvencijo o človekovih pravicah? In kakšno kazen predlagaš?
jotunn2 ::
Zame je dovolj dvom in opazovanje dogajanja v svetu, za vas ne bo dovolj, ko vas bo vsekalo po glavi. 20 ljudi po dva približno enake starosti, zdravstvenega stanja, pridruženih bolezni, kvalitete lastne imunitete, pol cepljenih in pol ne, bojo ob okužbi, preboleli popolnoma identično. To so uradna dejstva, če pa nikjer na svetu, nebi bilo cepljenih na nitki, oziroma ventilatorju pa bi morda lahko dali nekaj zaslug temu, tudi genski terapiji, do taktat, ko se bo to dogajalo pač ne. Genska terapija je pa enostavno zato, ker imaš za razglasitev nekega izdelka za cepivo, določene kriterije, katerega te zvarki ne dosegajo pa, če se z uradnimi podatki v SLO še tako trudite. Vse trditve so le pavšalne ocene kaj bi bilo, če nebi bilo in čisto nič drugega.
Aha ok se pravi tvoja znanost je zgolj 0 ali 1 in nicesar vmes. Ok cool. Te razumem, saj zares od nekoga s taksno zmoznostjo razmisljanja drugega ni za pricakovati. Drugace, ce bi bil sposoben zares vsaj malo razmisljati, bi ugotovil, da tocno to kar pises zanika ze danasnja statistika. Vecina ljudi na intenzivni je naceloma lepo razporejena in random vzeta iz obeh bazenov... cepljeni in necepljeni. Verjamem da ima kar nekaj njih (iz obeh poolov) pridruzene bolezni itd. Ampak, ce vzamem, da bo Kamikaza srecen z njegovimi kretenskimi trditvami, da je vecina ljudi na intenzivni starih 70+, kar pomeni da je precepljenih 80+% te populacije, bi po vsej logiki pricakoval da je razmerje med cepljenimi in necepljenimi na intenzivni 80-20 za cepljene. No realnost je ravno nasprotna in je razmerje 75-25 za necepljene. Ker vem, da vam gredo procenti in racunanje tezko skozi, vam bom poracunal jaz, da bos lazje razumel.
V cetrtek 25.11.2021 naj bi bilo na intenzivni 288 ljudi (naj bi bilo sem napisal, ker je to verjetno zarota in ta podatek ni pravi, ter jih na intenzivni lezi zgolj 6, vsi pa so se poskodovali pri pospravljanju lesa iz gozdov). Podatka koliko od teh jih je v starostni skupini 70+ nisem nasel, ampak Kamikaza pravi da jih je vecina. Torej recemo da jih je zgolj 51%, se pravi, da jih je zgolj 147. Od teh 147, bi jih moralo biti po vsej logiki necepljenih 20% oz. 29 ljudi, medtem ko bi moralo biti cepljenih 118. Za preostalih 141 vzamemo povrpecno precepljenost v Sloveniji, ki naj bi bila 54.1%. To pomeni, da bi od preostalih moralo biti na intenzivni 72 cepljenih ter 69 necepljenih. Ce sestejes to znese da bi po tvoje moralo biti na intenzivni 190 cepljenih in 98 necepljenih.
Pa resnicni podatki? Za 46.teden naj bi bilo razmerje v sprejetih na intenzivno med necepljenimi in cepljenimi na intenzivni 78.3-21.7% za necepljene oz. 126 necepljenih in 35 cepljenih oz. prebolelih. Mal drugacno razmerje, kot bi moralo biti, ce cepiva ne delujejo kar trdi "znanstvenik" solatko.
Tako da resno ti priporocam, da zacnes malo boljse opazovati, ali pa vsaj utihnes s tvojimi kretenizmi o tvojem "poznavanju stvari". Najbolj osnovna matematika ti dela problem, kaj sele kaj drugega.
kopriwa ::
Mal drugacno razmerje, kot bi moralo biti, ce cepiva ne delujejo kar trdi "znanstvenik" solatko.
Tako da resno ti priporocam, da zacnes malo boljse opazovati, ali pa vsaj utihnes s tvojimi kretenizmi o tvojem "poznavanju stvari". Najbolj osnovna matematika ti dela problem, kaj sele kaj drugega.
Bolj kot jim podajaš račune, jih demantiraš, spravljaš v zadrego, bolj bodo kričali, da so geniji. Posebne vrste so to, ki si več ne zaslužijo razlag, samo popolno ignoranco. Do tega je na žalost moralo priti.
dsfsfawer235 ::
Telbanc, Levico bo treba volit.
Zgleda da bo lepa izbira. Na Volitvah, Stevanovič, Pivčeva, Pirati, neka država, neki zeleni....ni da ni...Tko da levica ne bo moja "intimna opcija bi rekel."
Lool, a spet ne mores pogledati dlje od nosa? Kogarkoli, ki ni na levem politicnem polu (pa se za te ni 100%), bos volil, bo prisiljen sodelovati z SDSom ali ostati v opoziciji. Skratka sploh nimas nobene "intimne opcije", ce se ti je SDS zameril.
Stevanovic...
Toliko o njem. SDSov trojanski konj za bolne na duhu. Kdorkoli razmislja o tem, da bi ga volil, je preneumen, da bi imel volilno pravico.
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dsfsfawer235 ()
Mi je pa hecno, obsedenost s telesom, obsedenost z "bogastvom" (ki ga nimate), voljenje populistov, zganjanje sovrastva, fasisticne stranke, splosna nerazgledanost, patriotizem "na pamet", nerazumevanje delovanja drzave,...
Mogoce vam ga pa spet uspe izvolit kaksno reinkarnacijo:
Mogoce vam ga pa spet uspe izvolit kaksno reinkarnacijo:
Zgodovina sprememb…
Telbanc ::
dsfsfawer235 je izjavil:
Telbanc, Levico bo treba volit.
Zgleda da bo lepa izbira. Na Volitvah, Stevanovič, Pivčeva, Pirati, neka država, neki zeleni....ni da ni...Tko da levica ne bo moja "intimna opcija bi rekel."
Lool, a spet ne mores pogledati dlje od nosa? Kogarkoli, ki ni na levem politicnem polu (pa se za te ni 100%), bos volil, bo prisiljen sodelovati z SDSom ali ostati v opoziciji. Skratka sploh nimas nobene "intimne opcije", ce se ti je SDS zameril.
Stevanovic...
Toliko o njem. SDSov trojanski konj za bolne na duhu. Kdorkoli razmislja o tem, da bi ga volil, je preneumen, da bi imel volilno pravico.
Slučajno je na prvem mestu, naštel sem jih več. Ne vem še koga bom volil. Je pa evidentno, kolk vas je strah Stevanoviča.
Glasoval bom tako, da moj glas ne bo šel v nič, to pomeni stranko ki bo ziher v parlamentu in to ne bo ne KUL ne SDS in njeni hlapčki.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Glasoval bom tako, da moj glas ne bo šel v nič, to pomeni stranko ki bo ziher v parlamentu in to ne bo ne KUL ne SDS in njeni hlapčki.
No veliko uspeha ti zelim pri iskanju taksne stranke. Povej ko bos nasel
PS: No zaradi tega jaz ne hodim na volitve ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jotunn2 ()
Je pa evidentno, kolk vas je strah Stevanoviča.
Stevanovica ni nikogar strah, strah me je cepcev, ki ga bojo volili. Proticepilstvo je ze pokazalo, da imamo v Sloveniji vsaj 50% mozgansko mrtvih zombijev, ki niso sposobni niti najbolj osnovnega razmisljanja in padajo na tocno to, kar je bilo gorivo za fasizem: strah pred neznanim.
Ne bo dovolj. Glasovati bos moral tako, da ta stranka ne bo v koaliciji s KUL in SDS.
PS: No zaradi tega jaz ne hodim na volitve ;)
Samo to, da ne hodis na volitve ne pomeni, da ne volis. Volis najbolj stranko, ki ima najbolj disciplinirane volilce. In to je SDS.
Zgodovina sprememb…
Pithlit ::
Uuu zdej smo že pri politiki?
A je božji veter že razložil od kje mu podatek da je večina folka po bolnicah 70+? Nisem glih nek jaki matematik ampak ko maš povprečno starost tm 63 let, se mi zdi da bo bolj težko postale filala večina 70+ letnikov. Sej baje mladine ta stvar niti pošlata ne, tko da ne more to bit razlog za offset.
A je božji veter že razložil od kje mu podatek da je večina folka po bolnicah 70+? Nisem glih nek jaki matematik ampak ko maš povprečno starost tm 63 let, se mi zdi da bo bolj težko postale filala večina 70+ letnikov. Sej baje mladine ta stvar niti pošlata ne, tko da ne more to bit razlog za offset.
Life is as complicated as we make it...
ko maš povprečno starost tm 63 let, se mi zdi da bo bolj težko postale filala večina 70+ letnikov
Drzi. To pomeni, da je povprecje izracunano iz nad 63 in pod 63. Nisem hotel niti razlagati, ker sem na izraelskem primeru proticepilskega preracunavanja ugotovil, da nima smisla, so preneumni, da bi razumeli.
Napram njim si matematicni genij.
Zgodovina sprememb…
m0LN4r ::
111111111111 je izjavil:
Kaj pa imata tetanus in corona skupnega?Pithlit - Solatko ima še kako voljo do življenja, saj ga pokonci držijo lepi spomini in prijatelji, sin in vnuk, to je čisto dovolj. Kolikor poznam Hipokratovo prisego, mora zdravnik enako zdravit prijatelja in sovražnika.
Hja, a veš, da si zdravniki po svoje predstavljajo hipokratovo prisego, tako kot si ti po svoje razlagaš COVID-19. Jeba, a ne?
Vprašaj kakšnega dohtarja če se je cepil za gripo. Če ti ne poznaš nikogar še ne pomeni da jih ni.
Škoda da če si imel tetanus, da te potem še enkrat cepijo, ko se urežeš s kakšnim zarjevelim predmetom. SAj si prebolel. Odnehajmo tudi s cepljenjem za KME, ker je itak brezveze, delati na pet let obnovitvene odmerke.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
3p - Necepljeni ogrožajo samo sebi enake, saj vas ščiti žegnana vodka, ki ste jo dobili v ramico, nas pa q gleda, če se nočemo cepit. Na silo ne smejo, lahko pa nas podjebavajo, dokler nam ne kršijo pravic zaradi zdravstvenega stanja,.......
Po Hipokratovi prisegi, nas mora zdravstvo obravnavati enakovredno, če odklonimo zdravljenje, nam morajo zagotoviti samo protibolečinsko terapijo.
Če pa cepiva pri tvoji zaščiti ne pomagajo, si pa v enakem dreku, kot necepljeni, če fašeš, bo pač od tvojega imunskega sistema odvisno, kako težko boš prebolel, enako, kot pri necepljenih.
jotunn2 - Naprotno, za vas velja samo 0 ali 1, za nas je pa še 50 odtenkov sive. Ti gledaš mejne primere, podatka, koliko je okuženih starostnikov, ki čisto lepo asimptomatično prebolevajo virus doma, kljub temu, da niso cepljeni, nimaš, ravno tako nimaš podatka, koliko cepljenih je asimptomatično okuženih, ker se ne testirate in z license to kill, neovirano kužite vse okoli sebe. Ja, mejni pacienti so problem, cepljeni in necepljeni, večina okuženih in to velika večina pa covid, tako kot gripo preživi doma z malo slabšim počutjem. Problem je v zdravstvu in ne v prebivalstvu. Ko se bojo odločili testirat cepivo z okužbo pri približno enakih kategorijah cepljenih in necepljenih pa bojo dobili pravo sliko učinkovitosti zvarkov. Tega še niso naredili nikjer, so pa rezultati, v državah z veliko precepljenostjo, zelo slabi, ker se tiče same učinkovitosti, zato se nekateri odločajo za testiranje vseh. Slovenska statistika je le kapljica v ogromnem svetovnem morju, zato jemat zdravo za gotovo, ni ravno primerno, ne glede na stopnje izobrazb posameznih razpravljalcev. Popolnoma prav nima nihče od nas, pravim 50 odtenkov sive, torej imamo vsi prav in vsi se motimo. Ni pa nihče tukaj referenca, ki bo kogar koli prpričal, da se gre ali ne gre pikat, to vam je menda jasno. S pisanji in debato si krajšamo čas, tako, kot pri pogovorih v gostilni in se delamo pametne en bolj, kot drug. Nekateri iz glave, drugi z limanji uradnih podatkov, ki so več ali manj prirejeni potrebam politike. Še takrat, ko je stanje normalno, uradnim podatkom ni popolnoma za verjet, spomnite se Grčije in njenih uradnih podatkov o stanju njihovih financ. Vse uradno super in fajn, do bankrota države!
Po Hipokratovi prisegi, nas mora zdravstvo obravnavati enakovredno, če odklonimo zdravljenje, nam morajo zagotoviti samo protibolečinsko terapijo.
Če pa cepiva pri tvoji zaščiti ne pomagajo, si pa v enakem dreku, kot necepljeni, če fašeš, bo pač od tvojega imunskega sistema odvisno, kako težko boš prebolel, enako, kot pri necepljenih.
jotunn2 - Naprotno, za vas velja samo 0 ali 1, za nas je pa še 50 odtenkov sive. Ti gledaš mejne primere, podatka, koliko je okuženih starostnikov, ki čisto lepo asimptomatično prebolevajo virus doma, kljub temu, da niso cepljeni, nimaš, ravno tako nimaš podatka, koliko cepljenih je asimptomatično okuženih, ker se ne testirate in z license to kill, neovirano kužite vse okoli sebe. Ja, mejni pacienti so problem, cepljeni in necepljeni, večina okuženih in to velika večina pa covid, tako kot gripo preživi doma z malo slabšim počutjem. Problem je v zdravstvu in ne v prebivalstvu. Ko se bojo odločili testirat cepivo z okužbo pri približno enakih kategorijah cepljenih in necepljenih pa bojo dobili pravo sliko učinkovitosti zvarkov. Tega še niso naredili nikjer, so pa rezultati, v državah z veliko precepljenostjo, zelo slabi, ker se tiče same učinkovitosti, zato se nekateri odločajo za testiranje vseh. Slovenska statistika je le kapljica v ogromnem svetovnem morju, zato jemat zdravo za gotovo, ni ravno primerno, ne glede na stopnje izobrazb posameznih razpravljalcev. Popolnoma prav nima nihče od nas, pravim 50 odtenkov sive, torej imamo vsi prav in vsi se motimo. Ni pa nihče tukaj referenca, ki bo kogar koli prpričal, da se gre ali ne gre pikat, to vam je menda jasno. S pisanji in debato si krajšamo čas, tako, kot pri pogovorih v gostilni in se delamo pametne en bolj, kot drug. Nekateri iz glave, drugi z limanji uradnih podatkov, ki so več ali manj prirejeni potrebam politike. Še takrat, ko je stanje normalno, uradnim podatkom ni popolnoma za verjet, spomnite se Grčije in njenih uradnih podatkov o stanju njihovih financ. Vse uradno super in fajn, do bankrota države!
Delo krepa človeka
Se strinjam, ce ima necepljeni zaplet se mu da protibolecinski placebo in se ga poslje k njegovemu izbranemu strokovnjaku na FB ali slo-tech, preko policije mu uredis, da zve njegovo identiteto in mu subvencioniras hladno orozje - vilico, zlico, noz za maslo, ospicen kol, zarjavelo zago,... seveda se razume, da bi bilo marsikaj razreseno tudi v druzini, napacno bi bilo sklepati, da so internetni mediji edini vir kretenov.
Zgodovina sprememb…
ker se ne testirate in z license to kill, neovirano kužite vse okoli sebe
Kaj pa ti spet jamras, saj z necepljenimi sploh ne pridemo v stik. Saj zato pa ste v hisnem priporu. Po drugi strani, ce ne upostevate hisnega pripora, ste si pa sami krivi. Tako, da tvoja celotna premisa je vsaj toliko neumna kot si sam.
Zgodovina sprememb…
Messiah:
Seveda, saj enkrat se je pa treba prekuzit, brez zapleta se razume, kar bo rezultat pri veliki vecini cepljenih.
Meni je zacelo dol viseti, pac bos pa okuzen. Who cares.
Posledice bos imel pa tudi tocno take, kot si si jih sam zelel. Ce te zvije - nobene skode.
Edino skoda mi je zdravstva, necepljene bi morali pustiti pred vrati, ne pa da se ukvarjajo z njimi, zraven pa celotno zdravstvo trpi.
Kužite cepljene in necepljene.
Seveda, saj enkrat se je pa treba prekuzit, brez zapleta se razume, kar bo rezultat pri veliki vecini cepljenih.
Posledice bos imel pa tudi tocno take, kot si si jih sam zelel. Ce te zvije - nobene skode.
Edino skoda mi je zdravstva, necepljene bi morali pustiti pred vrati, ne pa da se ukvarjajo z njimi, zraven pa celotno zdravstvo trpi.
Zgodovina sprememb…
49106 ::
dsfsfawer235 je izjavil:
I don't. Če zbolim, zbolim.
dsfsfawer235 je izjavil:
Možnosti, da če zbolim, ne bo nobene škode, so krepko na moji strani.
dsfsfawer235 je izjavil:
Naj ti ne bo, ker so možnosti za to, da bi "odvzel" nekomu pojsteljo, absurdno nizke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Messiah:
No potem pa nehajte ze jamrati, pac kdor je bil dovolj pameten, da se je sel zascititi se je, kdor se pa ni se pa pac ni.
Vlada je naredila kar je lahko in vas zaprla kot zivali v vase hlevcke, da zasciti zdravstvene stroske in se lahko pred EU dela, da resuje problem, s tem pa crpa EU stroske in jemlje kredite, ki jih base v svoje zepe. Placevali jih bomo pa sicer vsi.
Zdaj pa dovolj debate s trolom ker je spet poreden.
Naj ti ne bo, ker so možnosti za to absurdno nizke.
No potem pa nehajte ze jamrati, pac kdor je bil dovolj pameten, da se je sel zascititi se je, kdor se pa ni se pa pac ni.
Vlada je naredila kar je lahko in vas zaprla kot zivali v vase hlevcke, da zasciti zdravstvene stroske in se lahko pred EU dela, da resuje problem, s tem pa crpa EU stroske in jemlje kredite, ki jih base v svoje zepe. Placevali jih bomo pa sicer vsi.
Zdaj pa dovolj debate s trolom ker je spet poreden.
Zgodovina sprememb…
dokler nam ne kršijo pravic zaradi zdravstvenega stanja,.......
No s tem se pa povsem strinjam. Stvari naj se enkrat ze naredijo enakopravne. Ce cakas na operacijo kolka pol leta, bos v trenutni situaciji cakal tudi na obravnavo zaradi korone dokler ne prides na vrsto, ne pa da se ukine prva storitev (operacija kolka) in clovek caka namesto pol leta, recimo 3 leta, za korono se pa daje nove in nove kapacitete.
Dolocimo max stevilo postelj za korono in se drzimo tega. Ko so vse zaseden je pac cakalna vrsta, tako kot za drugo zdravstvo. Problem zakljucen. Kdor pac nima srece in nabase na situacijo, ko je stvar 100% zasedena bo pac malo pocakal... enako kot trenutno caka bolnik z rakom. Ce v tem casu umre, pa je stvar ista, kot ce v tem casu umre nekdo z rakom, ki zaradi tega ker vsak dan povecujemo zmogljivosti za korono in zmanjsujemo ostale, ne pride na vrsto za obravnavo.
Ce naredimo to, mi je povsem vseeno ce se nihce ne gre cepit.
Dolocimo max stevilo postelj za korono in se drzimo tega. Ko so vse zaseden je pac cakalna vrsta, tako kot za drugo zdravstvo. Problem zakljucen. Kdor pac nima srece in nabase na situacijo, ko je stvar 100% zasedena bo pac malo pocakal... enako kot trenutno caka bolnik z rakom. Ce v tem casu umre, pa je stvar ista, kot ce v tem casu umre nekdo z rakom, ki zaradi tega ker vsak dan povecujemo zmogljivosti za korono in zmanjsujemo ostale, ne pride na vrsto za obravnavo.
Se strinjam, vendarle pa bi dolocil stevilo postelj za korono po principu 50:50. Pol za cepljene, pol za necepljene.
dsfsfawer235 je izjavil:
Se strinjam, vendarle pa bi dolocil stevilo postelj za korono po principu 50:50. Pol za cepljene, pol za necepljene.
No ce delamo to, potem moram tudi za raka imeti 50:50 za kadilce in nekadilce, pa za infarkt 50:50 debeli-suhi itd. To ni ne fair ne izvedljivo.
dsfsfawer235 je izjavil:
No ce delamo to, potem moram tudi za raka imeti 50:50 za kadilce in nekadilce, pa za infarkt 50:50 debeli-suhi itd. To ni ne fair ne izvedljivo.
Imas prav, ceprav to, da eni tvegamo magnetizem, 5g, nanobote, gensko terapijo, itd. je neprimerljivo z rakom zaradi kajenja. Pac tveganja za cepljenje so precej vecja, torej je prav, da imamo prej dostop do zdravnika.
Lonsarg ::
To je popolnoma izvedljivo, ce to izvajas zgolj takrat ko je zdravstvo v konkretni krizi (recimo zdaj). Med rednim obratovanjem pa se tega seveda ne gres, ker so stevilke nizke.dsfsfawer235 je izjavil:
poweroff ::
Je pa zanimivo kako nekateri desničarji nasprotujejo ukrepov, ne vidijo pa tegale:
https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-b...
sudo poweroff
Je pa zanimivo kako nekateri desničarji nasprotujejo ukrepov, ne vidijo pa tegale:
Lepa
c01-a039 - Govorim o pacientu z diagnozo, ki se lahko blaži z mučnim zdravljenjem in se pacient odloči, da se tega ne bo šel, evtanazija pa pri nas ni zakonsko urejena, za samomor pa nima jajc ali je nepokreten in ima pravico zdravljenje odklonit, ga medicina mora oskrbet, da ne bo trpel, torej protibolečinska terapija in nič drugega.
Zakaj pri vsaki stvari mešaš FB, a si tako odvisen od tega socialnega omrežja, katerga pol antiwaxerjev sploh nimamo, zakaj se delaš še bolj neumnega. So določene zakonitosti, ki se jih mora, tudi ob napačnih odločitvah pacientov, zdravstvena stroka držati in ena od njih je prostovoljna odločitev za potek zdravljenja, cepljenja,... Moj oče je umrl, ker se je prepozno odločil za obisk pri zdravniku pri običajnem vnetju mehurja, pozneje je prišla urisepsa, močne poškodbe na možganih in kot hibrid, slep in nepokreten je še pet let živel v zasedi in čakal na nemško enoto. Nekaj let nazaj bi ga pokopali, moderna medicina pa je bila sposobna narediti iz njega na pol živ hibrid. Njemu ni bilo nič hudega, lahko pa si zamisliš, kako je trpela mama in midva z bratom. Gene je imel za doživetje 90+ pa je šel pri 65-ih. Hvala,ker si postavil diagnozo, brez da obiščem psihiatra pa mi nikakor ni bilo jasno, kaj se dogaja z menoj, samo še diplomo pokaži, da ti bom verjel. Ker se počutim izvrstno, drugega mnenja za enkrat ne bom zahteval, če prav je ženin onkolg po osnovni izobrazbi ravno psihiater in specialist onkologije, ponudil pomoč ob kateri koli uri, katerikoli dan, če bom potreboval. Vidiš mi smo "znanstveniki" na področju covid-a, ti pa si vseved in se spoznaš na čisto vse veje znanosti, res si čudo od človeka. Klet take rabi. Kaj sploh razmišljate o potrebi po zdravstveni oskrbi, saj ste se zaščitili, ops, cepivo ne deluje, my bad.
jotunn2 - Res so vam center za logično razmišljanje skurli z gensko terapijo, cepivo deluje, rezultati obnašanja cepljenih, so visoko nad pričakovanji najbolj optimističnih izdelovacev teh zvarkov. Človečnost - 0, empatija - 0, agresivnost - 10, logika - 0, učljivost ponavljanja -10, ubogljivost - 10, pripravljenost cepiti tudi naraščaj - 10. Res je, cepivo deluje, samo proti covidu, dokazano ne. Pustimo kar prvo verzijo, ker so rezultati čudoviti, izdelovalci dobijo posebno bonifikacijo. Nič bat, se vam do leta 2025 pridružimo in bomo potem, glede na upiranje, med prvimi zapustili ta svet. Uživajte 1/3-ina človeštva bo veliko lažje in lepše živela, če boste imeli občutek za to.
Zakaj pri vsaki stvari mešaš FB, a si tako odvisen od tega socialnega omrežja, katerga pol antiwaxerjev sploh nimamo, zakaj se delaš še bolj neumnega. So določene zakonitosti, ki se jih mora, tudi ob napačnih odločitvah pacientov, zdravstvena stroka držati in ena od njih je prostovoljna odločitev za potek zdravljenja, cepljenja,... Moj oče je umrl, ker se je prepozno odločil za obisk pri zdravniku pri običajnem vnetju mehurja, pozneje je prišla urisepsa, močne poškodbe na možganih in kot hibrid, slep in nepokreten je še pet let živel v zasedi in čakal na nemško enoto. Nekaj let nazaj bi ga pokopali, moderna medicina pa je bila sposobna narediti iz njega na pol živ hibrid. Njemu ni bilo nič hudega, lahko pa si zamisliš, kako je trpela mama in midva z bratom. Gene je imel za doživetje 90+ pa je šel pri 65-ih. Hvala,ker si postavil diagnozo, brez da obiščem psihiatra pa mi nikakor ni bilo jasno, kaj se dogaja z menoj, samo še diplomo pokaži, da ti bom verjel. Ker se počutim izvrstno, drugega mnenja za enkrat ne bom zahteval, če prav je ženin onkolg po osnovni izobrazbi ravno psihiater in specialist onkologije, ponudil pomoč ob kateri koli uri, katerikoli dan, če bom potreboval. Vidiš mi smo "znanstveniki" na področju covid-a, ti pa si vseved in se spoznaš na čisto vse veje znanosti, res si čudo od človeka. Klet take rabi. Kaj sploh razmišljate o potrebi po zdravstveni oskrbi, saj ste se zaščitili, ops, cepivo ne deluje, my bad.
jotunn2 - Res so vam center za logično razmišljanje skurli z gensko terapijo, cepivo deluje, rezultati obnašanja cepljenih, so visoko nad pričakovanji najbolj optimističnih izdelovacev teh zvarkov. Človečnost - 0, empatija - 0, agresivnost - 10, logika - 0, učljivost ponavljanja -10, ubogljivost - 10, pripravljenost cepiti tudi naraščaj - 10. Res je, cepivo deluje, samo proti covidu, dokazano ne. Pustimo kar prvo verzijo, ker so rezultati čudoviti, izdelovalci dobijo posebno bonifikacijo. Nič bat, se vam do leta 2025 pridružimo in bomo potem, glede na upiranje, med prvimi zapustili ta svet. Uživajte 1/3-ina človeštva bo veliko lažje in lepše živela, če boste imeli občutek za to.
Delo krepa človeka
c01-a039 - Govorim o pacientu z diagnozo, ki se lahko blaži z mučnim zdravljenjem in se pacient odloči, da se tega ne bo šel, evtanazija pa pri nas ni zakonsko urejena, za samomor pa nima jajc ali je nepokreten in ima pravico zdravljenje odklonit, ga medicina mora oskrbet, da ne bo trpel, torej protibolečinska terapija in nič drugega.
Ja, saj o tem govorim tudi jaz, ublazi se mu mucno zdravljenje od zivljenja, za katerega se je vnaprej odlocil, da ga ni vreden. To je to, pa se bonus paket, da se lazje zahvali pizdam na internetu, ki so mu pomagale pri odlocitvi.
Res so vam center za logično razmišljanje skurli z gensko terapijo
Kaksno gensko terapijo, govoris o nacinu kako virus sam deluje? Ker v taki brezmozganski definiciji je genska terapija VSAK virus. Si prebolel? Ker glede na brezumja je pa to mogoce res to, covid ti je skuril mozgane z gensko terapijo.
Ce slucajno govoris o mrna cepivih, ta ne modificirajo DNAja, oz. za mozgansko mrtve anticepilske zombije: "ce je DNA nacrt, je mRNA narocilo izdelano na podlagi nacrta, narocilo pa sprozi izdelavo beljakovine".
Na, se slikico:
Skratka se en bebav argument, ki prihaja s strani frizerk, automehanikov, vzgojiteljic, kuharjev,...
Zgodovina sprememb…
Skratka se en bebav argument, ki prihaja s strani frizerk, automehanikov, vzgojiteljic, kuharjev,...
In znajdi se mutibaričev.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
dsfsfawer235 je izjavil:
"ce je DNA nacrt, je mRNA narocilo izdelano na podlagi nacrta, narocilo pa sprozi izdelavo beljakovine".
Mogoce je se prevec zakomplicirano, kaksen idiot zagotovo morda ne bo razumel, zato se na primeru mrna cepiv:
*** mrna cepivo naredi samo to, da vbrizga narocilo za spike beljakovine. Ne spreminja DNA, dejansko niti v nukleus ne pride. ***
Zakaj razni solatkoti nabijajo o genski terapiji (kjer gre dejansko za spreminjanje DNA)? Zato ker so pac neumni, nerazgledani kreteni, ki radi pametujejo in izkoristijo vsak rumeni tisk zato, da lahko nekomu nabijajo. Pac take vaske tercialke, modernizirane z internetom.
Zgodovina sprememb…
Majmun radi šta majmun hoče.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
sbawe64 ::
https://www.reuters.com/business/health...
Decembra bo na 10% ?
The drugmaker said its pill showed a 30% reduction in hospitalizations and deaths, based on data from over 1,400 patients. In October, its data showed a roughly 50% efficacy, based on data from 775 patients.
Decembra bo na 10% ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
https://www.reuters.com/business/health...
The drugmaker said its pill showed a 30% reduction in hospitalizations and deaths, based on data from over 1,400 patients. In October, its data showed a roughly 50% efficacy, based on data from 775 patients.
Decembra bo na 10% ?
Kar je se vedno precej boljse kot nic. Ravno danes govoril s prijateljem glede airbag ruzakov za freeride smucanje... odvisno kako statistiko obrnes, ampak realno ti dajo par % vec moznosti za prezivetje v plazu. In ne bos verjel, vecini ljudi se tisthi 800-1000eur za ruzak ne zdi problematicno dat. Jaz svojega nikoli nisem rabil in upam da pri tem ostane, pa ga imam kljub vsemu vedno s seboj. Tako da ja, vse kar je nad nic je boljse kot nic. Ampak je pretezko razumet.
jotunn2 - Ko bi bilo samo 0 in 1 pa je veliko število decimalnih števil vmes, kolikor hočeš. Križišče z obvezno smerjo, ni problem, če sta dve dovojeni, je problem že večji in tako je s tem našim covidom. Tist, ki je poslušen in navajen ubogat avtoriteto, rokav dviguje preden pade ukaz, potem imaš nekaj takih, ki bo dvigu rokavčka, sicef gleda malo grše, se pa že na začetku sprijazni s tem, potem imaš največjo (pa tudi sedaj najglasnejšo skupino) cepljenih zaradi kode, ko so morda teden ali še manj prej zatrjevali, kako tega strupa, nepreizkušenega testnega zvarka pa nikoli in imaš skupino skeptikov - antiwaxerjev, ki niso proti cepivom na splošno, temveč ne želijo biti v prvem valu, ker uradni stroki ni za zaupat, brez, da se prepričaš s kakšnimi argumenti nastopa nasprotna stran. Ko vse kar je proti uradnim trditvam, brisano, cenzurirano, zapirale so se teme v nekaj minutah, skeptiku upravičeno zasveti rdeča luč. In to je to, nič drugega. Kot pravijo na jugu - živi bili pa videli.
Delo krepa človeka
in imaš skupino skeptikov
Napacen izraz, bedakov, goljufov (ki sklepajo, da je cel svet enaki kot oni), trolov, nizkokvalificiranih delavcev brez osnovne sole, ki jahajo val "tehnologija je hot" itd. Tak bullshit, ki si ga napisal zgoraj je "pogojno" veljal do kaksne 4 mesece nazaj. Zdaj ste samo se zabiti kreteni, ki vztrajajo zaradi lastnega ega. Ker nocejo izgubiti obraza pred vsemi, ki jih poznajo, po tem, ko so se mesece delali pametne z znanjem, ki ga nimajo.
Lep primer je tvoje jecljanje z gensko terapijo. Nakladas na polno, niti osnovnega razumevanja o tem kaj je mrna cepivo nimas, ampak blebetas kot kaksen poblaznel kozel in ponavljas floskule, ki si jih nekje videl, brez kakrsnekoli sposobnosti kriticne presoje.
Niti anglesko ne znas in se zanasas na razne balkanske SEO strani.
Samo sram te je lahko, oz. niti ne.
Lahko si zgradis lepo kariero v Novicah, ali pa NoraTV.
Mogoce gres lahko za duhovnika (ki ravno tako prodajajo meglo, ker drugega nimajo) RKC in tam posiljujes otroke brez razvitega kriticnega misljenja s svojim bullshitom.
Zgodovina sprememb…
Ne pozabi na visoko strokovno izrazoslovje, ki ga solatko uporablja, kot na primer "enekcija" in podobne ocvirke.
Visok intelekt in izobrazba kar špricata ven
Visok intelekt in izobrazba kar špricata ven
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
Ne pozabi na visoko strokovno izrazoslovje, ki ga solatko uporablja, kot na primer "enekcija" in podobne ocvirke.
Saj niso ostali nic boljsi, pac prodajajo svoj bullshit ostalim, ki so enako ali se bolj zabiti od njih. "Slogarji". Mogoce bi pa samo morali tarot karte metat na mizo in nakladati. Kar je tudi edina njihova sposobnost.
So sramota za clovestvo in ce jih pobere od covida se temu rece napredek. Naj krsijo covid pogoje in globoko dihajo na javnih mestih. Cista zmaga. Ne rabimo takih debilov v druzbi, danes bojo prisegali na antivaxerstvo, jutri pa bojo pedofilirali dojencke, ker je "bog rekel, da to ni greh". FU.
in izobrazba kar špricata ven
Ne. Ne rabis nobene posebne izobrazbe, samo samoizobraziti se moras. Te antivaxerske pizde, pa so preneumne ali prelene, da bi se izobrazili. In potem samo ponavljajo parole. Egocentricnost clovestva je presegla vse meje.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika Britanija prva odobrila oxfordsko vektorsko cepivo proti covidu-19 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23530 (19076) | BlaY0 |
» | V Veliki Britaniji odobrili izredno uporabo Pfizerjevega cepiva proti covidu-19 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17281 (13721) | antonija |
» | V ZDA odobrili še drugi koktajl monoklonskih protiteles proti covidu-19, v EU še nobeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5616 (4390) | antonija |