» »

Združeno kraljestvo odobrilo prvo zdravilo proti covidu

««
16 / 18
»»

PersonaRuda ::

poweroff je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Covid sledilnik te pa postavi, da nimaš pojma. Ta kaže, da je z 1 odmerkom cepljenih 79% prebivalcev nad 50 let z obema pa 75% nad 50 let. Bolnice pa polnijo v veliki večini 70+ letni. Torej je zapis, da je v bolnicah populacija, katera je precepljena z več kot 80% čisto na mestu.

Skratka, tukaj trdiš, da "bolnice polnijo v veliki večini 70+ letni" in da mene "Covid sledilnik postavlja na laž".

ŠE ENKRAT: vir za trditev, da "bolnice polnijo v veliki večini 70+ letni"??

Poklukar je dejal še, da je povprečna starost na covid oddelkih 70 let. "Smotrno je, da se starejši od 65 let nemudoma posvetujejo z osebnim zdravnikom in oglasijo v prvi bolnišnici za infuzijo regenerona."
https://vestnik.si/index.php/clanek/akt...

Drugič ti že lepim vir. Drugič. Sem že prvič vedel, da boš imel težave z bralnim razumevanjem.

Za COVID sledilnik pa sem povzemal samo precepljenost 50 let starih:
Covid sledilnik te pa postavi, da nimaš pojma. Ta kaže, da je z 1 odmerkom cepljenih 79% prebivalcev nad 50 let z obema pa 75% nad 50 let

Ja vem, da nisi dojel. Težave z bralnim razumevanjem. Pa več kot očitne težave imaš tudi pri matematiki. Še vedno čakam izračun, kjer mi prikažeš, da pri povprečni starosti 70 let, prevladujejo mlajši od 69 let. ;((8-O

In potem se še sprašuješ od kod sem jaz prišel do zaključka, da nisi ravno bister in da si imel težave od OŠ naprej (pri matematiki).

poweroff je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

ter da si imel že v OŠ veliko težav, ter da nisi ravno bister.

To spet lažeš, ali samo nekaj na pamet govoriš?

Ker tukaj bi te prosil, če mi bolj natančno poveš kakšne težave sem imel v OŠ, kakšen je moj IQ in ostali relevantni podatki, na podlagi katerih si zapisal, da "nisem ravno bister".

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

@Matthai - osmešil si se do konca in samo potrdil, to kar sem zapisal glede tebe -> Težave z bralnim razumevanjem, težave v OŠ (matematika) in da nisi ravno bister.

Sedaj si bodo tudi drugi to zapomnili. Lepo, da se sam razkriješ, to kar dejansko si. Pa brez zamere. Bodi to kar si. Ni vsem mati narava dala isto pameti. Žal.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

poweroff je izjavil:

Še enkrat - prosim za vir podatka, da je v bolnišnicah večina 70+ letnikov.

Poglej na sledilnik, kolko jih umre na mašini in kolko drugje. Že ta podatek marsikaj pove. Ne umirajo na morfiju 30 letniki.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

poweroff ::

PersonaRuda je izjavil:

https://vestnik.si/index.php/clanek/akt...

Drugič ti že lepim vir. Drugič. Sem že prvič vedel, da boš imel težave z bralnim razumevanjem.

Več kot mesec dni stari podatki. Dejstvo je, da je v bolnišnicah čedalje več mlajših.

PersonaRuda je izjavil:

Še vedno čakam izračun, kjer mi prikažeš, da pri povprečni starosti 70 let, prevladujejo mlajši od 69 let. ;((8-O

Kaj ima to zveze s čimerkoli?

Zanima me podatek o starostni strukturi po bolnišnicah. Ali pa misliš, da če je povprečna starost 70 let, potem bo tudi povprečna starost na travmatološkem oddelku 70 let, na psihiatriji 70 let... pa konec koncev tudi na pediatriji? To hočeš reči?

Mimogrede, vemo, da se vsi 75+ letniki NISO cepili.

Podatki kažejo, da v bolnišnicah prevladujejo necepljeni.

Iz tega bi kvečjemu lahko sklepali, da so starejši bolniki tisti, ki se niso šli cepit.

Telbanc je izjavil:

poweroff je izjavil:

Še enkrat - prosim za vir podatka, da je v bolnišnicah večina 70+ letnikov.

Poglej na sledilnik, kolko jih umre na mašini in kolko drugje. Že ta podatek marsikaj pove. Ne umirajo na morfiju 30 letniki.

Jaz na sledilniku vidim predvsem koliko od umrlih je cepljenih in koliko ne. Razmerje je povsem očitno.
sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: poweroff ()

jotunn2 ::

PersonaRuda je izjavil:

jotunn2 je izjavil:

@Kamikazaa nisi napisa dal cepljeni polnijo bolnice? Ok kaj pa je potem tole:

PersonaRuda je izjavil:

In cepljeni brez testiranja na 48ur so glavni razlog, da imamo sedaj zlom zdravstva.

Tudi ti imaš težave z bralnim razumevanjem? 8-O

S podnapisi še tebi: cepljeni in netestirani pohajkuje brez testov okoli in okuži 70+ letnika (ne vemo, če je cepljen ali necepljen, niti ni pomembno) in potem ta 70+ letnik pristane v bolnici. Kar razberemo iz mojega vpisa je, da cepljeni in netestirani okužite druge starejše ljudi in ti potem pristanejo v bolnici. Necepljen in s testom dokazanim zdrav človek ne more okužiti druge osebe.

Ti je jasno sedaj?

Ojoj koliko ljudi ima težave z bralnim razumevanjem. ;(( :8)

No tezav z razumevanje, stevilkami, branjem in pisanjem imas ti sam kar ogromno. Pa vseeno, kljub temu da trdis da cepiva ne delujejo (ti quotama tvoj zapis o tem??), je navkljub vsemu v bolnicah vseeno 70% oz. 75% na intenzivni tistih necepljenih. Tudi ce so iz 70+ skupine, ki je po tvoje 80% precepljena, kar pomeni da bi jih moralo biti se krepko manj kot 20% ne pa 70%. Se kar ne potegne?

kopriwa ::

PersonaRuda je izjavil:

Pa več kot očitne težave imaš tudi pri matematiki. Še vedno čakam izračun, kjer mi prikažeš, da pri povprečni starosti 70 let, prevladujejo mlajši od 69 let. ;((8-O

A to je vprašanje za vpis na kako posebno šolo? 2x 68 let in 1x 74 let. Povprečna starost 70 let, prevladujeta mlajša od 69 let. Kje je trik te posebne šole?

spegli ::

Komaj čakam na volitve, da taki debili ne odločajo o mojem življenju.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

poweroff je izjavil:

Jaz na sledilniku vidim predvsem koliko od umrlih je cepljenih in koliko ne. Razmerje je povsem očitno.

Če si mel kdaj statistiko v šoli, pa ne mislim tisto v srednji šoli, pol veš kak grejo te stvari.

spegli je izjavil:

Komaj čakam na volitve, da taki debili ne odločajo o mojem življenju.

Tle se strinjam , več nas je ki štejemo vsak dan, da se ta nočna mora konča.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Če si mel kdaj statistiko v šoli, pa ne mislim tisto v srednji šoli, pol veš kak grejo te stvari.

Hmm, slučajno sem jo imel. In to kar precej. Tudi v tujini.

Tako da zelo dobro vem kako gredo te stvari.
sudo poweroff

A110 ::

S kamikazo nima smisla debatirati o matematiki ker nima pojma. Zanj ima vsaka stvar enako verjetnost 1/2. ali se zgodi - ali pa ne. 1/2.

Unchancy ::

Prav zabavno je brati antivaxerje :)) Debatirat s takimi kot je kamikaza pa nima smisla.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

NMH ::

A to kaj pomaga?

m0LN4r ::

Ja pa kaj se sekirate? Se dve tri runde, pa nebo nihce umiral zaradi koronce. Bodo ze pod zemlo ta kriticni. Samo vprasanje casa je ali letos ali drugo leto.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

sheeshkar ::

m0LN4r je izjavil:

Ja pa kaj se sekirate? Se dve tri runde, pa nebo nihce umiral zaradi koronce. Bodo ze pod zemlo ta kriticni. Samo vprasanje casa je ali letos ali drugo leto.

Če pustimo ob strani, kako nekaterim niti malo ni mar za starejše in ogrožene sodržavljane... Se bomo ljudje čez "dve, tri runde" nehali starati? Nihče več ne bo zbolel za resnejšo boleznijo? Boste ostali samo nadljudje s superimunskimi sistemi?

:))

Nova Ivermeketin prigodica ameriških "posebnih" zdravnikov:

https://www.24ur.com/novice/korona/po-k...
Adijo mod Rdeči Kmeri.

pirlo ::

Ivermektin je premalo raziskan, kakorkoli pogledaš. Mogoče je res kaj na tem. Samo če nočeš videt, pač ne vidiš.

111111111111 ::

pirlo je izjavil:

Ivermektin je premalo raziskan, kakorkoli pogledaš. Mogoče je res kaj na tem. Samo če nočeš videt, pač ne vidiš.

NI mi čisto jasno. Raziskavam o ivermektinu verjamete in youtube videu. Raziskavam o cepivih pa dvomite? Po kakšnem ključu pa sploh izbirate kaj je res in kaj ni?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

#000000 ::

Dehinel ful pomaga pa še pri nas ga delajo.

kopriwa je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pa več kot očitne težave imaš tudi pri matematiki. Še vedno čakam izračun, kjer mi prikažeš, da pri povprečni starosti 70 let, prevladujejo mlajši od 69 let. ;((8-O

A to je vprašanje za vpis na kako posebno šolo? 2x 68 let in 1x 74 let. Povprečna starost 70 let, prevladujeta mlajša od 69 let. Kje je trik te posebne šole?

Najmlajši v bolnici je torej star 69 let? A res? Lepo, da si razkrila, da si dejansko ti hodila v posebno šolo, da neveš (zaradi težav z bralnim razumevanjem branja novic), da je najmlajši v bolnici na covid oddelku star okoli 30 let in najmlajši na intenzivni enoti covid oddelka prav tako okoli 30 let. Jaz sem to vključil v svoj izračun. Ti pa nisi. Le zakaj ne? Ker si obiskaovala posebno šolo. Lepo, da si se razkrila posebna koprwa iz posebne šole.

Zgodovina sprememb…

poweroff je izjavil:

Zanima me podatek o starostni strukturi po bolnišnicah. Ali pa misliš, da če je povprečna starost 70 let, potem bo tudi povprečna starost na travmatološkem oddelku 70 let, na psihiatriji 70 let... pa konec koncev tudi na pediatriji? To hočeš reči?

Spet dokazuješ, da imaš težave z bralnim razumevanjem:
Poklukar je dejal še, da je povprečna starost na covid oddelkih 70 let. (ne na travmatologiji, ne na psihiatriji,... ampak na covid oddlekih ti ne ravno bister bučko). Iz posta v post dokazuješ, da nisi ravno bister.

Zgodovina sprememb…

A110 je izjavil:

S kamikazo nima smisla debatirati o matematiki ker nima pojma. Zanj ima vsaka stvar enako verjetnost 1/2. ali se zgodi - ali pa ne. 1/2.

Sem že dokazal v preteklosti, da ti nimaš pojma o matematiki. Sploh pa ne o statistiki in imaš samo srečo, da si zaposlen v JU, kjer mešaš meglo in zrak, ker bi si s svojo matematiko lahko rit birsal v privat sektorju.

Zgodovina sprememb…

Danes sem izvedel, da še cepljeni potrebujejo le 7 odmerkov cepiva in bodo od big pharma dobili -10% popusta pri nakupu hot doga. :)) :)) :))

Zgodovina sprememb…

solatko ::

NMH - /

c01-a039 - Vzemi tablete pod nujno pa na 3-ji pik ne pozabi. Dokler zdravstvo plačujem, me bo po potrebah tudi zdravilo, sicer se bo dogajala Izola. Ima ta tvoj doktor jajca za kaj takega?

3p - Kakšen podatek o okužbi na terasah lokalov, lahko od takrat, ko so izvor okužb še posamično sledili? Zaprti prostori, bolnišnice, podjetja, DSO-ji,.. v neživilskih trgovinah ni bilo ravno množica okuženih prodajalcev pa so bile zaprte,.... daj razloži malo dejansko smiselnost teh, fašističnih ukrepov, ker mesta, kjer je bilo okužb največ, so delovala, razen prostorov namenjenih zabavi.

jotunn2 - Ko se boš naučil čitat, boš ugotovil, da so me prepričali, da sem v enakem statusu napram covid 19 cepljen ali necepljen, saj v obeh primerih, pristanem v bolnišnici, če moj imunski sistem ne deluje, torej, čemu, naj bi se cepil, če ima genska terapija drugo nalogo in ne uničevanje virusa? Sicer pa le redko čakam na teste, grem tja, kjer ni čakajočih, mest je dovolj. 100%-no točne odgovore dajete samo cepljeni, jaz samo razlagam, zakaj se jaz, osebno ne cepim, za nobeno mojo trditev ne trdim, da drži, samo moja odločitev ob obdelavi več vrst informacij do katerih pridem. Tudi nisem nikomur rekel, naj se ne gre cepit ali koga zmerjal, ker se je šel, kar počnete agresivni cepljeni fašisti, praviloma sledilci dr.Twitko-ta.

Matthai - Pa kaj počnejo s treboj, vedno bolj nasilen, zajedljiv, nesramen,..., daj se umiri in se brigaj zase in za svoje domače, ne pozabi na 3-ji pik in ostani zdrav. Poglej kaj se dogaja povsod, kjer je na kupu veliko ljudi, cepljeni se obnašate kot goveda, čeprav ste se baje cepili zaradi družbene odgovornosti - začnite že enkrat hodit na testirjanja, razkužujte roke, pri sadju natikajte rokavice, ko brskate, držite distanci in druženje omejite na res nujno, dokler razsajajo respiratorni virusi. Gripa je za določene ravno tako smrtna. Si mi odprl oči, cepiva so 100%-na.:))
Boš pokazal kakšno diploma in reference ali samo papagajski posnetek uradnih laži? Iz svoje mantre lahko sklepaš samo eno - genska terapija ne deluje tako, kot je bilo predstavljeno. Američani pravijo, da ne gre za cepivo, ker je učinek za ta naziv preslab. Sorry, vedno več fakenews postaja news uradnih strani. Verjetno bojo Pfizer & company zopet obravnavali v kongresu, zaradi zavajajočih informacij. Morda pa le niso tako močni in jih bojo pravi čas ustavili.

Unchancy - Zakaj se prepirate o cepivih, če sedaj ne gre za cepivo, temveč gensko terapijo? So Američani spremenili, ker za razglasitev cepiva, kot takega, mora bit veliko večja učinkovitost. Gre za eank zvarek, kot je prehransko dopolnilo. Tudi cena teh zvarkov bo kmalu tahšna, saj se bo sofinanciranje države počasi ustavilo.

111111111111 - Nehajmo se pogovarjat o cepivih in se začnimo o genski terapiji, ki ni cepivo, tako namreč trdijo američani. Pričakujem skorajšnji umik iz registra cepiv in skorajšnji obisk vodij vsega tega v kongresu, da pojasnijo svoje nerealne obljube in laži, ki so jih, verjetno tudi s ponarejenimi testi, za potrebe registracij, trosili ob "odkritju" čudežnih zvarkov. Pogovarjajmo se o zvarkih, ki sodijo bolj med prehranska dopolnila s škodljivimi posedcami, kot med cepiva, ki karkoli preprečijo. Uživajte še malo, ameriška administracija zna biti v kakšnih primerih goljufij, kar hitra. Brez pridruženih bolezni, tudi necepljenih ni v bolnicah, sami sebe kvačkate, da ne veste več, kakšne bedarije pišete, primerjajo število okuženih in število v bolnici, koliko %-ov okuženih, konča v bolnici in koliko jih je, brez pridruženih bolezni. Imaš podatke?
Delo krepa človeka

kopriwa ::

PersonaRuda je izjavil:

kopriwa je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Najmlajši v bolnici je torej star 69 let? A res? Lepo, da si razkrila, da si dejansko ti hodila v posebno šolo, da neveš (zaradi težav z bralnim razumevanjem branja novic), da je najmlajši v bolnici na covid oddelku star okoli 30 let in najmlajši na intenzivni enoti covid oddelka prav tako okoli 30 let. Jaz sem to vključil v svoj izračun. Ti pa nisi. Le zakaj ne? Ker si obiskaovala posebno šolo. Lepo, da si se razkrila posebna koprwa iz posebne šole.

Huh, so tablete popustile in nisi več v svojem sanjskem svetu, kjer si edini genij z velikim "možganom" ti? Tako je, za budale v današnjem svetu pač ni prostora, al tabletke al pa soočanje z realnostjo, da greš jutri zjutraj v posebno šolo.

Kayzon ::

O kaksni empatiji vi sanjate,da se ljudje cepijo zaradi dobrega do starejsih ljudi? Resnica boli in to dobro veste,vecina se vas je cepila zaradi lazjega prehoda na morje/vikend,ter kasneje zaradi tega da se ne rabijo testirati tako kot ostali.

Kayzon je izjavil:

O kaksni empatiji vi sanjate,da se ljudje cepijo zaradi dobrega do starejsih ljudi? Resnica boli in to dobro veste,vecina se vas je cepila zaradi lazjega prehoda na morje/vikend,ter kasneje zaradi tega da se ne rabijo testirati tako kot ostali.

O motivu boš lahko špekuliral šele, ko boš tudi sam cepljen. Pa še takrat bolj tako-tako. Kot je kolega napisal pred časom, lepo vsako sredo in vsak petek na proteste in globoko dihat.:))
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Solatko dokazuje svoj skrajni egoizem - tako pri cepljenju, kot za volanom.
sudo poweroff

Pithlit ::

Solatko itak nima volje do źivljenja pa bluzi.

Božji veter pa niti m od matematike ne obvlada.

Nekateri pa čakamo da taki pristanejo na intenzivki. Da se bodo od tam pametne delal (če jih kdo od osebja ne prepozna).
Life is as complicated as we make it...

fikus_ ::

Solatkotu se je v cca. zadnje pol leta zgodila velika sprememba v življenju, postal je tudi bolj zamorjen, zato teži drugim s svojimi prepričanji. Jemljite ga kot ...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

solatko je izjavil:

jotunn2 - Ko se boš naučil čitat, boš ugotovil, da so me prepričali, da sem v enakem statusu napram covid 19 cepljen ali necepljen, saj v obeh primerih, pristanem v bolnišnici, če moj imunski sistem ne deluje, torej, čemu, naj bi se cepil, če ima genska terapija drugo nalogo in ne uničevanje virusa? Sicer pa le redko čakam na teste, grem tja, kjer ni čakajočih, mest je dovolj. 100%-no točne odgovore dajete samo cepljeni, jaz samo razlagam, zakaj se jaz, osebno ne cepim, za nobeno mojo trditev ne trdim, da drži, samo moja odločitev ob obdelavi več vrst informacij do katerih pridem. Tudi nisem nikomur rekel, naj se ne gre cepit ali koga zmerjal, ker se je šel, kar počnete agresivni cepljeni fašisti, praviloma sledilci dr.Twitko-ta.

Ok s tabo razpravljati je kot da bi to delal z zidom. Ti ne dajes 100% tocnih odgovorov niti ne trdis nicesar, zgolj razlagas zakaj se ne gres cepit? Ok kaj pa potem vse tvoje blodnje o genski terapiji (kar je bilo cisto tako za info ze ene miljonkrat ovrzeno... in to s strani ljudi, ki se na to neprimerno bolj razumejo kot nek podivjan raznasalec hrane)? Pa tvoje blodnje o tem da cepivo 100% ne deluje? Pa da ne bo pomote, nisem napisal da ne deluje 100% ampak da 100% nic ne deluje. To namrec trdis ti. Aja sorry ne trdis, samo razlagas zakaj se ne gres cepit. Ok ok razumem.

D3m ::

fikus_ je izjavil:

Solatkotu se je v cca. zadnje pol leta zgodila velika sprememba v življenju, postal je tudi bolj zamorjen, zato teži drugim s svojimi prepričanji. Jemljite ga kot ...

Smo opazili.

Samo dolgo ne more na to karto špilati.
|HP EliteBook|R5 6650U|

poweroff je izjavil:

Solatko dokazuje svoj skrajni egoizem - tako pri cepljenju, kot za volanom.

Ne moreš zaj po 30 letih ang. neoliberalizma v gospodarstvu folku dopovedat da ja zaj čas za solidarnost, ker pač vemo, da potem sledijo spet stari časi.

Jaz krize po 2009 nisem preživel v JS, zato si lah svojo "solidarnost" nekam vtaknete. Maš u LJubljani klošarje, pa to najprej zrihtajte, pa bodte solidarni, vsak let jih umre ćez zimo 80.

Zgodovina sprememb…

3p ::

solatko je izjavil:

3p - Kakšen podatek o okužbi na terasah lokalov, lahko od takrat, ko so izvor okužb še posamično sledili? Zaprti prostori, bolnišnice, podjetja, DSO-ji,.. v neživilskih trgovinah ni bilo ravno množica okuženih prodajalcev pa so bile zaprte,.... daj razloži malo dejansko smiselnost teh, fašističnih ukrepov, ker mesta, kjer je bilo okužb največ, so delovala, razen prostorov namenjenih zabavi.

Ni kaj razlagati, ker se strinjam, da je večina teh ukrepov ena velika zmešnjava politike in stroke. Trditve, da se okužbe masovno širijo na prostem, terasah, protestih, ipd. so precejšnja bedarija.

Smiseln ukrep bi bil PC, ker seveda drži, da netestirani PC-ji lahko okužijo T-je, in včeraj testirani T-ji druge T-je in C-je ter P-je.

Smiseln ukrep bi bil obvezno cepljenje. Ali pa nagrada za tistega, ki se gre cepit. Bi stalo manj kot ostale komedije.

Lonsarg ::

Smiselni ukrep bi bil obvezno cepljenje za 50+. Ostali bi kazali zgolj osebno z datumom rojstva, tisti 50+ bi kazali pa QR kode.

Mhm. Enako ob vstopu na intenzivni oddelek. Mlajši bi se obrnili na vratih.
sudo poweroff

Lonsarg ::

Al pa alternativa, poleti ko ni bilo vala bi prekuzevati tiste, ki se nocejo cepit (lepo ena sprica ob vstopu v trgovine). Ne pa da zdaj ko je val polnijo zdravstvo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

m0LN4r ::

sheeshkar je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Če pustimo ob strani, kako nekaterim niti malo ni mar za starejše in ogrožene sodržavljane... Se bomo ljudje čez "dve, tri runde" nehali starati? Nihče več ne bo zbolel za resnejšo boleznijo? Boste ostali samo nadljudje s superimunskimi sistemi?

:))
Pa ja, kdor je dvakrat prebolel korono, bo jo sigurno tretjic tudi brez problema.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

PersonaRuda je izjavil:

@Matthai - osmešil si se do konca in samo potrdil, to kar sem zapisal glede tebe -> Težave z bralnim razumevanjem, težave v OŠ (matematika) in da nisi ravno bister.

Sedaj si bodo tudi drugi to zapomnili. Lepo, da se sam razkriješ, to kar dejansko si. Pa brez zamere. Bodi to kar si. Ni vsem mati narava dala isto pameti. Žal.

No zaj vsaj veš, zakaj je glavna mantra KPK ja senvidč s pršutom ali slučajna kava kot vrhunec korupcije. :))

Telbanc, a nisi bil ti nek orto desničar, vernik SDS? Kaj se je pa zgodilo, da si se obrnil stran? So te slučajno cepili?
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Telbanc, a nisi bil ti nek orto desničar, vernik SDS? Kaj se je pa zgodilo, da si se obrnil stran? So te slučajno cepili?

Ne niso me. Me je pa zmotlo, da govorijo folku, da je cepljenje prostvoljno, v istem hipu pa ga izsiljujejo z eksistenco. Poleg tega pa tiste slikce z dobavitelji, no, je blo preveč tud za moj železni želodec.

Mam pa zaj problem, ker nimam kaj volit. :)) Ker Nsi so isti šmorn. Sej veš kaka je še zakonodaja, tist ki drži štango je lih tko odgovoren.

Pač Jajo je pršu u mojo zono interesa, in tle sem jaz prvi.

Zgodovina sprememb…

Telbanc, Levico bo treba volit.:))
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Unchancy je izjavil:

Telbanc, Levico bo treba volit.:))

Zgleda da bo lepa izbira. Na Volitvah, Stevanovič, Pivčeva, Pirati, neka država, neki zeleni....ni da ni...Tko da levica ne bo moja "intimna opcija bi rekel."

haha, Stevanović...
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Telbanc je izjavil:

Ne niso me. Me je pa zmotlo, da govorijo folku, da je cepljenje prostvoljno, v istem hipu pa ga izsiljujejo z eksistenco. Poleg tega pa tiste slikce z dobavitelji, no, je blo preveč tud za moj železni želodec.

Dosti žalostno, pa tako vneto si jih zagovarjal. >:D

Jaz sem že takrat, ko sva se glede tega parkrat zapela na forumu videl kakšni so. Zakaj ne poslušaš ljudi, ki so pametnejši od tebe? :D

Drugače pa, tudi na levi je huda žalost. Na eni strani imaš dobesedno high-level kriminalce, na drugi strani pa zblojence, ki imajo sicer na prvi pogled lepe ideje, ampak te ideje bi v praksi povzročile samo še več škode.
sudo poweroff

"Popolnoma nerazumljivo je, da dnevno sprejemamo bolnike, stare petdeset, šestdeset, tudi osemdeset let, s sočasnimi kroničnimi boleznimi, ki niso cepljeni. Gre za popolno ignoranco, za malomaren odnos do svojega zdravja in nepoznavanje težav in problema, v katerem smo se znašli. Zato pozivam vse, ki se niso cepili, naj to naredijo ter tako poskrbijo za svoje zdravje," je o težavah povedal Jereb.

V UKC Ljubljana je danes na intenzivnih oddelkih hospitaliziranih 88 ljudi, od tega jih 72 potrebuje mehansko predihavanje, povprečna starost je 62 let, najmlajši je star 31 let.

"Po moji oceni je okrog 80 odstotkov bolnikov na intenzivni negi v Ljubljani necepljenih, ta odstotek v zadnjih dneh celo narašča na vseh oddelkih,"

https://siol.net/novice/slovenija/novin...

Skratka, zadeva je jasna. V bolnišnicah so v glavnem NECEPLJENI. Tisti starejši, ki se niso cepili (čeprav je precepljenost tam visoka), imajo veliko možnost, da se znajdejo v bolnišnici.
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Dosti žalostno, pa tako vneto si jih zagovarjal. >:D

Jaz sem že takrat, ko sva se glede tega parkrat zapela na forumu videl kakšni so. Zakaj ne poslušaš ljudi, ki so pametnejši od tebe? :D

Drugače pa, tudi na levi je huda žalost. Na eni strani imaš dobesedno high-level kriminalce, na drugi strani pa zblojence, ki imajo sicer na prvi pogled lepe ideje, ampak te ideje bi v praksi povzročile samo še več škode.

Kar se tiče SDS je potrebno razumeti, da pač vlečem poteze ko sem 100%. Ti imaš verjetno kakao umazano podrobnost več na meniju, ki pa ne sme ven, ampak se potem lažje orientiraš.

Ja na levi je res neka žalost, moj dolgoletni dober prijatu zagrizem komunjara, enostavno ne ve, kaj bi, volitve pa so tko rekoč pred vrati. SD bo lah dobila mandatarstvo, sam kaj bojo z njim mi ni jasno, ker SAB sigurno ne bo u parlamentu.

Unchancy je izjavil:

haha, Stevanović...

Po volitvah se ne boste smejali.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

m0LN4r je izjavil:

Pa ja, kdor je dvakrat prebolel korono, bo jo sigurno tretjic tudi brez problema.

Sam res. Totalno brezveze se je cepiti tudi za gripo. Ker če si jo prebolel, jo boš sigurno dobor odnesel tudi naslednjič.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Unchancy je izjavil:

haha, Stevanović...

No ja ce je do sedaj Janso volil, je to cisto logicna izbira. :|

Telbanc je izjavil:

Unchancy je izjavil:

haha, Stevanović...

Po volitvah se ne boste smejali.

Ce bi bil slucajno izvoljen se strinjam da nikomur ne bo do smeha... ker ce si mislis da ne gre nizje od tega kar je sedaj... no z njim bi slo se nizje in bolj primitivno.
Je pa res, da glede na njegovo poreklo in povezave je cisto cool ce gre na volitve... tako ali tako ista raja voli oba omenjena

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jotunn2 ()

49106 ::

poweroff je izjavil:

"Popolnoma nerazumljivo je, da dnevno sprejemamo bolnike, stare petdeset, šestdeset, tudi osemdeset let, s sočasnimi kroničnimi boleznimi, ki niso cepljeni. Gre za popolno ignoranco, za malomaren odnos do svojega zdravja in nepoznavanje težav in problema, v katerem smo se znašli. Zato pozivam vse, ki se niso cepili, naj to naredijo ter tako poskrbijo za svoje zdravje," je o težavah povedal Jereb.

V UKC Ljubljana je danes na intenzivnih oddelkih hospitaliziranih 88 ljudi, od tega jih 72 potrebuje mehansko predihavanje, povprečna starost je 62 let, najmlajši je star 31 let.

"Po moji oceni je okrog 80 odstotkov bolnikov na intenzivni negi v Ljubljani necepljenih, ta odstotek v zadnjih dneh celo narašča na vseh oddelkih,"

Skratka, zadeva je jasna. V bolnišnicah so v glavnem NECEPLJENI. Tisti starejši, ki se niso cepili (čeprav je precepljenost tam visoka), imajo veliko možnost, da se znajdejo v bolnišnici.

V bolnišnicah so v glavnem starejši.

poweroff je izjavil:

Mhm. Enako ob vstopu na intenzivni oddelek. Mlajši bi se obrnili na vratih.

A si že čez 50 :)) če komu, potem naj gledajo qr kode ogroženim.

Zgodovina sprememb…

Dimnik ::

111111111111 je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Sam res. Totalno brezveze se je cepiti tudi za gripo. Ker če si jo prebolel, jo boš sigurno dobor odnesel tudi naslednjič.

Jah...fejsbuk znanstveniki

poweroff je izjavil:

To ti kamikaza, mesiah, solatko, itd., ovržejo dok si reko keks

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dimnik ()
««
16 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija prva odobrila oxfordsko vektorsko cepivo proti covidu-19 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
11223543 (19089) BlaY0
»

V Veliki Britaniji odobrili izredno uporabo Pfizerjevega cepiva proti covidu-19 (strani: 1 2 )

9017326 (13766) antonija
»

V ZDA odobrili še drugi koktajl monoklonskih protiteles proti covidu-19, v EU še nobe

215628 (4402) antonija

Več podobnih tem