Novice » Znanost in tehnologija » Združeno kraljestvo odobrilo prvo zdravilo proti covidu
PrihajaNodi ::
dresiraš
Pravzaprav bo to vlogo prevzela drzava. Al se on strinja al ne ni pomembno. Ce misli da njegov podmladek ne bo markiran s qr kodami naj gre nazaj v pravljicno dezelo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
111111111111 ::
111111111111 - Se strinjam, na zdravih. Začel si z zmerjanjem, potem se pa čudiš, daj nehaj že dvoličnež. Trdili so vsi, ko je cepivo prišlo ven, ne sprenevedaj se. Nisem rekel, da ne sme povedta, temveč, da je to njegova intimna stvar in jo pove samo z določenim namenom, zato dodatek. Kolikor imam izkušenj, verujoči znorijo, ko omeniš kakšno negativno o RKC, da smo proti veri in podobno, proti veri nimam nič, proti inštituciji, ki jo izkorišča pa veliko. Zakaj me zmerjaš z ateistom, če ne morem vrejeti v 2000 let star pravljični lik, tako kot ne v znanstvene dosežke covid agitprop-a? A to ni mogoče znak, da ti tvojih otrok ne vzgajaš, temveč dresiraš, moj kuža je tudi naredil, karkoli sem mu ukazal, tudi v reko je skočil za žogico, da jo je lahko prinesel nazaj in jo položil k nogam. Sploh katoliki ste znani kot odprti vzgojitelji ampak k pedofilom jih pa vseeno pošiljate. Boš ti v udarnih enotah, ko se bo začelo, ti pošljem naslov, boš nekaj mesecev po slamci jedu, trdega pa sploh nikoli več. Solatko sploh ni v kleti in tudi okoli dovolj hodi in se vozi, predvsem pa se pripravljam, da začnete fašisti akcijo, verjemi, ne bom šel sam, vsaj parim bom lepo vrat zavil, da boste ovratnik nosili na hrbtu. Po 60-ih letih pa le znam toliko, da me kakšen nadebuden fašist ali nekaj njih, ne bo obvladalo brez mrtvih.
Dragi gospodič. Ti si začel z zmerjanjem. Misliš da bomo napadli frontalno? Zakaj bi ogrožali življenja tako kot jih ti, ko se ne držiš nobenih pravil. Na daljavo pošljemo uspavalo in te cepimo, ko boš dremuckal na pločniku. :) Najbolje bo da se naučiš Nodijevo pesmico. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Solatko sploh ni v kleti
Nodi pa je v kleti in se mu cisto nic ne mudi ven. Ko pa grem pa vidim vsak dan bolj zalostne ljudi. Ce so cepljeni ali ne pa ne vem. Pac mi je ok v kleti imam pa tudi sobno kolo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Preden boste Nodoja locirali, bomo mi že prekuženi.
Zaj mamo že 286 intenzivnih pojstel.
Nodija najdemo za čas posla. :) POhekat nek slo-tech, je pa res umetnost.
Misliš da bomo napadli frontalno? Zakaj bi ogrožali življenja tako kot jih ti, ko se ne držiš nobenih pravil. Na daljavo pošljemo uspavalo in te cepimo, ko boš dremuckal na pločniku. :) Najbolje bo da se naučiš Nodijevo pesmico. :D
Nehaj lapat. Starci niso toliko pomembni kot tvoji otroci. Preberi si nov prirocnik o samotestiranju otrok in bodi koristen.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Pravzaprav bo to vlogo prevzela drzava. Al se on strinja al ne ni pomembno. Ce misli da njegov podmladek ne bo markiran s qr kodami naj gre nazaj v pravljicno dezelo.
Sedaj ko vidimo kako so bile nevzgojene stare generacije ala. solatko in Nodi, bo pač treba vzet palico v roke in jih malo popredalčkat, tako malo za primer.
P.S.: solatko je šele postal nevzgojen. V bivši Jugi je stal za direktorjem ko so ga špiknili. Enkrat dresiran vedno dresiran. V pozionu ga ni še nobeden.
PrihajaNodi je izjavil:
Nodi pa je v kleti in se mu cisto nic ne mudi ven. Ko pa grem pa vidim vsak dan bolj zalostne ljudi. Ce so cepljeni ali ne pa ne vem. Pac mi je ok v kleti imam pa tudi sobno kolo.
In cepljena mati nosi kavo in hrano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Sedaj ko vidimo kako so bile nevzgojene stare generacije ala. solatko in Nodi, bo pač treba vzet palico v roke in jih malo popredalčkat, tako malo za primer.
Nop. Zacet je treba pri otrocih in prav je da se je tako zacelo.
Cepivo, maske, testiranje, socialna distanca in razkuzevanje skupaj s qr kodami bodo must pri otrocih. Ce bodo otroci vse omenjeno upostevali bodo njihove tocke pri qr kodah visje. Tako imajo kitajci. Saj si hotel kitajski sistem a ne?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Nehaj lapat. Starci niso toliko pomembni kot tvoji otroci. Preberi si nov prirocnik o samotestiranju otrok in bodi koristen.
Otrokom je treba dati zgled. Zato najprej palica zate, da boš s sklonjeno glavo prišel iz kleti in se dal cepit.
PrihajaNodi je izjavil:
Cepivo, maske, testiranje, socialna distanca in razkuzevanje skupaj s qr kodami bodo must pri otrocih. Ce bodo otroci vse omenjeno upostevali bodo njihove tocke pri qr kodah visje. Tako imajo kitajci. Saj si hotel kitajski sistem a ne?
Pravzaprav me je bolj prepričal romunski, ki ga zadnje dneve ne propagiraš več. Kako pa to? A ni več fino v Romuniji? Kam pa lahko greš brez maskice? Upaš sploh kam it in se pritoževat, da te ne ulovi COVID policija?
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Otrokom je treba dati zgled. Zato najprej palica zate, da boš s sklonjeno glavo prišel iz kleti in se dal cepit.
Wrong! NIJZ je prednostno zacel z otroci. Itak si tako zabit da ne dojames da se NE bo ustavilo tu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Nima veze
Seveda ima. Nosi in se sprašuje, kje je naredila napako. Cepit ga je treba gospa cepit. Pa se bo Nodi obrnil za 360 stopinj. Našel si bo žensko, naredil otroka in nekaj iz sebe. Po moje bi te mati takoj cepila. TAKOJ. Čeprav bi ji rekel da je možnost 10%, da se to zgodi po cepljenju.
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Pravzaprav me je bolj prepričal romunski, ki ga zadnje dneve ne propagiraš več. Kako pa to? A ni več fino v Romuniji? Kam pa lahko greš brez maskice? Upaš sploh kam it in se pritoževat, da te ne ulovi COVID policija?
Mi je vseeno. Samo da s tolple kleti gledam dramo po teveju kaj pocnejo z otroci in vsa ta nova jumbus pravila. Hihihi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Wrong! NIJZ je prednostno zacel z otroci. Itak si tako zabit da ne dojames da se NE bo ustavilo tu.
Kak lepo je videt nekoga, ki ve kaj otroci potrebujejo, čeprav jih sam nima. Kako lepo, da imaš teorijo pokrito.
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Nima veze
Seveda ima. Nosi in se sprašuje, kje je naredila napako. Cepit ga je treba gospa cepit. Pa se bo Nodi obrnil za 360 stopinj. Našel si bo žensko, naredil otroka in nekaj iz sebe. Po moje bi te mati takoj cepila. TAKOJ. Čeprav bi ji rekel da je možnost 10%, da se to zgodi po cepljenju.
360 stopinj je krog in si tam kjer si bil. Verjetno si mislil 180?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Mi je vseeno. Samo da s tolple kleti gledam dramo po teveju kaj pocnejo z otroci in vsa ta nova jumbus pravila. Hihihi
Ne moreš gledati, ker sem prepoveal snemanje, da se ne bi ti in solatko naslajala nad posnetki iz šol.
PrihajaNodi je izjavil:
360 stopinj je krog in si tam kjer si bil. Verjetno si mislil 180?
To pa ne. Za cel krog se moraš obrtnit in potem pridet nazaj v izhodišče kot drug človek. 180 je premalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ne moreš gledati, ker sem prepoveal snemanje, da se ne bi ti in solatko naslajala nad posnetki iz šol.
Resno vprasam, si prelistal nove smernice in uredbe vlade za samotestiranje otrok?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Resno vprasam, si prelistal nove smernice in uredbe vlade za samotestiranje otrok?
Resno povem, da hitreje piši enovrstičnice ker te prehitevam po celi črti. Še tipkaš počasi.
Brez veze. Smo zasli. Namesto da bi bral in se ucil o novih pravilih tu zmerjas starca. V sredo bo pa panika kaj in kako...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Brez veze. Smo zasli. Namesto da bi bral in se ucil o novih pravilih tu zmerjas starca. V sredo bo pa panika kaj in kako...
Ej, Nodi, Nodi... Jaz bi otroke imel doma. Tako pa berem nebuloze od tebe in solatka. Jih moram dati v šolo, da bodo znali ločiti zrno od plev. Vidva sta čisto za bluzila. In če morajo nosit maske in se samotestirati, da ne bodo vama podobni, je to majhna cena, ki jo morajo plačati.
Bravo! Tudi sam se strinjam s teboj. Manjkajo samo se QR kode okoli vratu. Poglej posnetek zgoraj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Bravo! Tudi sam se strinjam s teboj. Manjkajo samo se QR kode okoli vratu. Poglej posnetek zgoraj.
Odlično, da se strinjama. Športna oprema je oprana in obešena, da bodo jutri šli v šolo. Zdravstvuj NOdi. Jutri moramo nekateri v službo, da bodo lahko naticepilci prišli do hrane in zdravnika. :D Da ne boste lačni in bolani kje obležali. :D
Jaz samo da dobim tisto socialno pomoc 8 v mesecu pa bom ok. Vidis da se najdemo. Bom spremljal ce bo dal NIJZ kaksna nova priporocila/uredbe za otroke pa te obvestim.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kayzon ::
Zakaj se cepljeni ne testirate,PCT nima nobene veze pol ce se samo zdravi moramo v sluzbi s HAG testi pa izven s PCTji.. Cirkus svet.
solatko ::
111111111111 - Po letih sem težko gospodič, torej imate v kleti že plan, brez skrbi, zvedel bom, kdo je dal ukaz. Na ZS lahko pošlješ, kam naj pridem pa bomo rekli kakšno veselo in se popredalčal pa dovolj NMP fantov naročte. Bil sem lepo vzgojen, nikoli pa dresiran, da bi na mig kogarkoli, ponujal tačko, tako kot ti. Si verjetno hodil k verouku pa tudi pri maši si redno. Nisem vedel, da je cepivo tako učinkovito, da ti zrihta ženo in celo otroke imaš potem z njo. A ni to fakenews? Če čitam tvoje poste, šola očitno ni več mesto, ki bi te naučilo, informacije dobivat na več mestih od različnih podajalcev. Otroke izpiši in jih vpiši k tabornikom, jih bojo vsaj v naravi naučil živet.
Delo krepa človeka
Kayzon ::
PrihajaNodi je izjavil:
Cepi se pa se ne bo treba testirat
Ne delujes mi najbolj prisebna oseba,ali pa trolas ker pises tko kakor veter piha..
Ne rabim se cepiti,saj ne spadam med ogrozeno skupino ljudi za covid. Mlad,fit in zdrav sem ze dve leti. Vec skode si naredim ce se cepim z nepreverjenim cepivom kjer moram se podpisati da se cepim na lastno odgovornost...
Pazim na ukrepe in to je to od mene :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kayzon ()
V času, ko bila epidemija
na vrhuncu je, je tega davno,
hodil je po polju brezpostavno
lovec po imenu Nostalgija.
Kakšne lovske nam pripoveduješ?
Nostalgija ni ime za lovca,
kvečjemu bilo za morjeplovca
bi primerno, se iz nas norčuješ?
Počakájte, nisem še povedal,
kaj počel je lovec sredi polja,
v cev bi puške rad nalil si olja,
skoznjo bi potem v nebo pogledal.
Kar domisli se, da puške nima,
da zavrgel jo je pred pomladjo,
ko bil ves je v strahu pred divjadjo,
zdaj pa bi jo rabil, ko bo zima.
Nekam jo zalučal je na polje,
preden tam koruza je pognala
puška sama se je tja zagnala,
pravi zdaj in ves je slabe volje.
Išče zdaj zaman jo po strnišču,
kjer koruzni trsi se sušijo,
redki storži vsi se mu smejijo,
jagerčku brez puške na strelišču.
Kaj s teboj je, lovec ti nesrečni,
kaj po polju brez miru pohajaš
in zijala bebasto prodajaš?
Puška je ušla v revir ti večni?
Nostalgija žalostno pogleda
v storže koruzišča še poslednje,
se zave, da zime vse naslednje
brez orožja bo prebil, oh, beda.
Lovec je brez puške težka scena,
tale se ponuja primerjava,
za naš čas bo prav primerna, prava,
je kot kopališče brez bazena.
Lovec potrebuje jo krvavo,
če bi kdaj še hotel jager biti,
mu v nasprotnem je le to storiti,
da v bazen gre prazen čof na glavo.
Puške pa zavržene iskanje
po koruznem polju, ki je prazno,
spomni nas na znano stvar porazno,
kakšno je na dnu bazena stanje.
na vrhuncu je, je tega davno,
hodil je po polju brezpostavno
lovec po imenu Nostalgija.
Kakšne lovske nam pripoveduješ?
Nostalgija ni ime za lovca,
kvečjemu bilo za morjeplovca
bi primerno, se iz nas norčuješ?
Počakájte, nisem še povedal,
kaj počel je lovec sredi polja,
v cev bi puške rad nalil si olja,
skoznjo bi potem v nebo pogledal.
Kar domisli se, da puške nima,
da zavrgel jo je pred pomladjo,
ko bil ves je v strahu pred divjadjo,
zdaj pa bi jo rabil, ko bo zima.
Nekam jo zalučal je na polje,
preden tam koruza je pognala
puška sama se je tja zagnala,
pravi zdaj in ves je slabe volje.
Išče zdaj zaman jo po strnišču,
kjer koruzni trsi se sušijo,
redki storži vsi se mu smejijo,
jagerčku brez puške na strelišču.
Kaj s teboj je, lovec ti nesrečni,
kaj po polju brez miru pohajaš
in zijala bebasto prodajaš?
Puška je ušla v revir ti večni?
Nostalgija žalostno pogleda
v storže koruzišča še poslednje,
se zave, da zime vse naslednje
brez orožja bo prebil, oh, beda.
Lovec je brez puške težka scena,
tale se ponuja primerjava,
za naš čas bo prav primerna, prava,
je kot kopališče brez bazena.
Lovec potrebuje jo krvavo,
če bi kdaj še hotel jager biti,
mu v nasprotnem je le to storiti,
da v bazen gre prazen čof na glavo.
Puške pa zavržene iskanje
po koruznem polju, ki je prazno,
spomni nas na znano stvar porazno,
kakšno je na dnu bazena stanje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Pithlit ::
Vec skode si naredim ce se cepim z nepreverjenim cepivom kjer moram se podpisati da se cepim na lastno odgovornost...
Ni se ti treba cepit.
Ampak lagal pa ne boš brez da se kdo ob to obregne. Cepivo je kar fajn preverjeno. Podpisovati ni treba nikomur nič.
Aja. Če se od poveš cepljenju se od poveš tudi pritoževanju čez ukrepe ki jih le-to prinaša.
Life is as complicated as we make it...
feryz ::
Aja. Če se od poveš cepljenju se od poveš tudi pritoževanju čez ukrepe ki jih le-to prinaša.To bi šlo. Če ne bi bili diskriminatorni.
Kako? Kvazi zdrave ločujejo od zdravih.
Cilj vsega tega je, da se kregamo. In da imajo nekateri korist od tega. Ne pa da smo zdravi.
To je vsa umetnost.
111111111111 - Po letih sem težko gospodič, torej imate v kleti že plan, brez skrbi, zvedel bom, kdo je dal ukaz. Na ZS lahko pošlješ, kam naj pridem pa bomo rekli kakšno veselo in se popredalčal pa dovolj NMP fantov naročte. Bil sem lepo vzgojen, nikoli pa dresiran, da bi na mig kogarkoli, ponujal tačko, tako kot ti. Si verjetno hodil k verouku pa tudi pri maši si redno. Nisem vedel, da je cepivo tako učinkovito, da ti zrihta ženo in celo otroke imaš potem z njo. A ni to fakenews? Če čitam tvoje poste, šola očitno ni več mesto, ki bi te naučilo, informacije dobivat na več mestih od različnih podajalcev. Otroke izpiši in jih vpiši k tabornikom, jih bojo vsaj v naravi naučil živet.
Glede na to na kakšne podatke se anticepilci naslanjate, sploh ne dvomim, da boste lažje verjeli zogdbicam o ženi in otrocih, kot o realnih podatkih. Seveda si gospodič, saj o življenju nimaš pojma. Skozi Jugo si se prebil, sedaj pa si zaspal in ne greš več v korak s časom. Star si.
Mislim, da bi enega solatkota obvladal kar sam. Ne rabim niti pomoči. Tudi ena na ena.
Seveda v Jugi so te lepo zdresirali, da poveš da nisi dresiran. :D
Pithlit ::
Aja. Če se od poveš cepljenju se od poveš tudi pritoževanju čez ukrepe ki jih le-to prinaša.To bi šlo. Če ne bi bili diskriminatorni.
Kako? Kvazi zdrave ločujejo od zdravih.
Cilj vsega tega je, da se kregamo. In da imajo nekateri korist od tega. Ne pa da smo zdravi.
To je vsa umetnost.
Če se sam odločiš za nekaj te nihče ne diskriminira. Nehal govorit gluposti.
Life is as complicated as we make it...
Kaj pa si se sam odlocil? So se judje tudi sami odlocali da jih izlocijo iz javnega zivljenja in posljejo v krematorije? Si hcerki ze dala Qr kodo za vrat?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
m0LN4r ::
Na Avstrijskem radiu ravnokar, da bodo zaceli strogo preverjati, kdo mora zares na intenzivno ali pa bi lahko v resnici ostal doma, ker je veliko ljudi tam za brezveze oz. prestraseni simulanti ipd. ki zapolnijo postelje tistim, ki jih zares potrebujejo. Jeba je edino pri tistih z privat zdravstvenim zavarovanjem, tistim pripada postelja pa ce samo zakaslja.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Na Avstrijskem radiu ravnokar, da bodo zaceli strogo preverjati, kdo mora zares na intenzivno ali pa bi lahko v resnici ostal doma, ker je veliko ljudi tam za brezveze oz. prestraseni simulanti ipd. ki zapolnijo postelje tistim, ki jih zares potrebujejo. Jeba je edino pri tistih z privat zdravstvenim zavarovanjem, tistim pripada postelja pa ce samo zakaslja.
Eh enako v Sloveniji. Iz prve roke vem da jih je kar nekaj tam ko samo kasljajo. Ampak ja, dodatke je treba cuzat, pa bolnike poiskt
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
m0LN4r ::
Vec skode si naredim ce se cepim z nepreverjenim cepivom kjer moram se podpisati da se cepim na lastno odgovornost...
Ni se ti treba cepit.
Ampak lagal pa ne boš brez da se kdo ob to obregne. Cepivo je kar fajn preverjeno. Podpisovati ni treba nikomur nič.
Aja. Če se od poveš cepljenju se od poveš tudi pritoževanju čez ukrepe ki jih le-to prinaša.
Jaz sem podpisal ca. 5 A4 strani drobnega tiska. Mam slikano. He?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
poweroff ::
Pithlit - Ja, pretiravaš. Tisto je bilo leta 1972, ko je v Bih nekdo prinesel črne koze, kar je malo drugače od izboljšane gripe.
Laž.
Ali pa si morda malo pozabil, da je okužbo prinesel nek Albanec na Kosovo iz romanja.
sudo poweroff
Telbanc ::
Ni se ti treba cepit.
Ja no, seveda je treba podpisat preden se cepiš za korono.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
poweroff ::
Laž. Cepil sem se že dvakrat in nisem ničesar podpisoval. Enako velja za vse ostale, ki so se cepili in jih poznam.
sudo poweroff
Laž. Cepil sem se že dvakrat in nisem ničesar podpisoval. Enako velja za vse ostale, ki so se cepili in jih poznam.
https://www.zd-krsko.si/images/dokument...
Otroci so na vrsti:
https://www.rtvslo.si/svet/bliznji-vzho...
Upam da testiranje otrok ostane, plus maske.
Lep pozdrav iz Nodijeve kleti
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
NMH ::
https://www.zd-krsko.si/images/dokument...
Ničesar podobnega temu ob cepljenju nisem podpisoval...
Itak da ne, ker se nisi cepil.
NMH ::
PrihajaNodi je izjavil:
Otroci so na vrsti:
Nodi in njegovi otroci... resno človek, ti si dejansko pedofil.
+ A ni fajn, da elita vseh elit (židi) skrbi za svoje? Ziher nekaj vejo več od nas.
Seveda sem se.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NMH ()
PrihajaNodi je izjavil:
Otroci so na vrsti:
Nodi in njegovi otroci... resno človek, ti si dejansko pedofil.
+ A ni fajn, da elita vseh elit (židi) skrbi za svoje? Ziher nekaj vejo več od nas.
Seveda sem se.
Ja seveda si se proti tetanusu, ošpicam ....
https://www.zd-loka.si/data/files/16224...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
+ A ni fajn, da elita vseh elit (židi) skrbi za svoje? Ziher nekaj vejo več od nas. >:D
Ce bi tako skrbele za svoje bi jih med 2 sv vojno ze odvlekli iz Nemciji. Pa saj ne da americani in kanadcani niso vedl kaj se dogaja. Ko gres v Auswitch Birkenau imas detajlne zracne postnetke kampov kanadcanov oz zracne posnetke ki so jih delal. Sam teb itak zgodovina ni jasna. Ta bogati so pa usli.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika Britanija prva odobrila oxfordsko vektorsko cepivo proti covidu-19 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23560 (19106) | BlaY0 |
» | V Veliki Britaniji odobrili izredno uporabo Pfizerjevega cepiva proti covidu-19 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17391 (13831) | antonija |
» | V ZDA odobrili še drugi koktajl monoklonskih protiteles proti covidu-19, v EU še nobeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5638 (4412) | antonija |