Forum » Loža » Delo vlade - PV Janez Janša
Delo vlade - PV Janez Janša
Temo vidijo: vsi
Telbanc ::
Če kdo resno misli volit to novo gnilo stranko, naj prej pogleda ta video, da vidi da je to zelo slaba ideja
https://twitter.com/Matej_Klaric/status...
Antivaksi jo bojo volili, mislim na Resnico,ker sam ona se bo potegnila za njih, drugi pa "vsi na iglo".
Dobla bo med 5 in 10 % .
Drgač Počivalšek je z tem ukrepom premagal pamet. Z njim se ne splača sploh izgubljat več besed.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Neon87 ::
A razumete da nam je vseeno, samo, da se ta represija zaključi, da naši otroci ne rabijo več mask in da ne bo potrebno za obiskovanje šole in službe prejeti tega neučinkovitega zvarka.
Nič drugega, vseeno mi je, če dvignejo DDV na 30%, ali kaj podobnega..
Ni pa fer, da Resni.ca ni vključena v nobeno anketo, tudi na soočenja jih pomoje ne bodo vabili,..
Ni pa fer, da Resni.ca ni vključena v nobeno anketo, tudi na soočenja jih pomoje ne bodo vabili,..
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
A razumete da nam je vseeno, samo, da se ta represija zaključi, da naši otroci ne rabijo več mask in da ne bo potrebno za obiskovanje šole in službe prejeti tega neučinkovitega zvarka.
Seveda jih bojo, aprila je lepo vreme, lah pridemo pol vsi v ljubljano, namest na volitve.
Kolk je men znano se sicer že delajo ankete tud z to stranko. Tko da brez panike.
Zgodovina sprememb…
vaščan ::
Ne maram izraza antivax ker se mi šmirgla za vse sam pr mir nas naj pustijo. Volil pa bom resnico ker vem da bo to najbol bolelo vse ostale pujske pri koritih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vaščan ()
LeQuack ::
A se že ve kako bo Janša skušal preprečiti volitve ali volilno udeležbo? Eni pravijo da bo PC kot pogoj za volitve, če spravijo čez do takrat kot odlok.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
A se že ve kako bo Janša skušal preprečiti volitve ali volilno udeležbo? Eni pravijo da bo PC kot pogoj za volitve, če spravijo čez do takrat kot odlok.
puginho ::
Bodi brez skrbi da se v kleti pripravljajo različni scenariji kako penziče spraviti na volišča aktivna populacija pa naj ostane doma.
mtosev ::
Na dnevniku je bila javnomnenjska poizvedba in SDS je @ 16.x %. Drugi je SD. SDS malo izgublja podporo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Na dnevniku je bila javnomnenjska poizvedba in SDS je @ 16.x %. Drugi je SD. SDS malo izgublja podporo.
Ko vključijo še zunajparlamentarne stranke so na 10% . SDS bo po volitvah pristala na polovici ali manj poslancev.
Zgodovina sprememb…
Ganon ::
Če kdo resno misli volit to novo gnilo stranko, naj prej pogleda ta video, da vidi da je to zelo slaba ideja
Sprašujem se, kakšni premiki se morajo zgoditi v glavi, da se ti zdi združitev s SMC-jem smiselna.
Bo vsaj Cerar vesel, ker se bo izgubila povezava z njegovim imenom. Verjetno se doma samo križa, ko vidi, kakšen masaker izvaja runkelj Počivalšek.
Mare2 ::
Sprašujem se, kakšni premiki se morajo zgoditi v glavi, da se ti zdi združitev s SMC-jem smiselna.
Bo vsaj Cerar vesel, ker se bo izgubila povezava z njegovim imenom. Verjetno se doma samo križa, ko vidi, kakšen masaker izvaja runkelj Počivalšek.
To je res grozno. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
enemon ::
Samo ta Počivalšek. Kakšen nastop ima, za bruhat. Ponavlja tri besede, pa še to jih zloguje in piha zraven. Obup. Pa je njegov nastop še najmanjši problem. Kar me skrbi, je to, da bi koalicija strank s Konkretno lahko prestopila parlamentarni prag glede na ankete in ga bomo morali gledati še nadaljna štiri leta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enemon ()
Voss ::
Samo ta Počivalšek. Kakšen nastop ima, za bruhat. Ponavlja tri besede, pa še to jih zloguje in piha zraven. Obup. Pa je njegov nastop še najmanjši problem. Kar me skrbi, je to, da bi koalicija strank s Konkretno lahko prestopila parlamentarni prag glede na ankete in ga bomo morali gledati še nadaljna štiri leta.
Konkretno ne bo videla niti enega procenta, kaj šele štiri.
Skrbi me, da bo Povežimo Slovenijo, katere del je Konkretno, in ima cca. 5% po anketah, imelo skupno listo, potem se bo Zdravc sigurno pririnil zraven.
Zgodovina sprememb…
Skrbi me, da bo Povežimo Slovenijo, katere del je Konkretno, in ima cca. 5% po anketah, imelo skupno listo, potem se bo Zdravc sigurno pririnil zraven.
Katerih anketah? V nobeni resni anketi omejena stranka nima takšnih odstotkov. Pusti ti tisto Parisfal, ki dela za noro24.
Od Mediane:
Če bi na parlamentarnih volitvah poleg sedanjih sodelovale tudi nove stranke, ki niso sodelovale še na nobenih volitvah, bi bila podpora strankam nekoliko drugačna. SDS bi podprlo 10,7 odstotka vprašanih, SD 9,8 odstotka, Levico 8,6 odstotka, Povežimo Slovenijo (SLS, SMC, Zeleni Slovenije in Nova ljudska stranka) 6,6 odstotka, LMŠ 6,3 odstotka, Našo deželo, stranko Aleksandre Pivec, 5,5 odstotka, SAB 5,2 odstotka, Stranko zelenih dejanj Jureta Lebna 4,5 odstotka, NSi 4,3 odstotka. Zunaj parlamenta bi ostali Piratska stranka (3,7 odstotka), Dobra država (2,3 odstotka), DeSUS (1,8 odstotka) in SNS (1,2 odstotka).
Če bi na parlamentarnih volitvah poleg sedanjih sodelovale tudi nove stranke, ki niso sodelovale še na nobenih volitvah, bi bila podpora strankam nekoliko drugačna. SDS bi podprlo 10,7 odstotka vprašanih, SD 9,8 odstotka, Levico 8,6 odstotka, Povežimo Slovenijo (SLS, SMC, Zeleni Slovenije in Nova ljudska stranka) 6,6 odstotka, LMŠ 6,3 odstotka, Našo deželo, stranko Aleksandre Pivec, 5,5 odstotka, SAB 5,2 odstotka, Stranko zelenih dejanj Jureta Lebna 4,5 odstotka, NSi 4,3 odstotka. Zunaj parlamenta bi ostali Piratska stranka (3,7 odstotka), Dobra država (2,3 odstotka), DeSUS (1,8 odstotka) in SNS (1,2 odstotka).
Od Mediane:
Kje si dobil te podatke?
Mediana - 29.11.2021: Največ vprašanih bi na volitvah obkrožilo listo stranke SDS (16,1 odstotka), a podpora največji stranki je v primerjavi z oktobrom padla za 2,5 odstotne točke. Na drugem mestu je še vedno SD z 11 odstotki, kar je 0,5 odstotne točke manj kot prejšnji mesec. Sledita Levica s 7,5-odstotno in LMŠ s 5,3-odstotno podporo. NSi s 4,8 odstotka ostaja na petem mestu.
Sledijo še stranke SAB (4,4 odstotka), Pirati (2,8 odstotka), DeSUS (dva odstotka), Zeleni (1,8 odstotka), Dobra Država (en odstotek), SNS in SLS (po 0,9 odstotka) in SMC (0,7 odstotka). Katero drugo stranko bi volilo 2,4 odstotka vprašanih.
https://www.rtvslo.si/slovenija/vec-kot...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Voss ()
mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
https://www.rtvslo.si/slovenija/delo-vl...
Ah, nisem bil pozoren na "Če bi na parlamentarnih volitvah poleg sedanjih sodelovale tudi nove stranke, ki niso sodelovale še na nobenih volitvah, bi bila podpora strankam nekoliko drugačna." Moja napaka.
Sem negativno presenečen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Voss ()
Tukaj ja, hvala.
Ah, nisem bil pozoren na "Če bi na parlamentarnih volitvah poleg sedanjih sodelovale tudi nove stranke, ki niso sodelovale še na nobenih volitvah, bi bila podpora strankam nekoliko drugačna." Moja napaka.
Sem negativno presenečen.
Zdaj ne vem, ali imajo skupno listo? Ampak po tem iz ankete sklepam, da ja. :/
Zgodovina sprememb…
GregiB ::
Od Mediane:
Sestavek ima eno (veliko) luknjo… namreč volivci ne sledijo slepo v predvolilne španovije. Dvomim, da bodo vsi SLSovci in Pivničarji kar leteli podpret Vodopivca, kot predsednika volitvene koalicije… sicer pa, da ima Pivčevka 5%+? Od kod? Koga zažira?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Od Mediane:
Sestavek ima eno (veliko) luknjo… namreč volivci ne sledijo slepo v predvolilne španovije. Dvomim, da bodo vsi SLSovci in Pivničarji kar leteli podpret Vodopivca, kot predsednika volitvene koalicije… sicer pa, da ima Pivčevka 5%+? Od kod? Koga zažira?
Tudi sam se sprašujem na kakšen način so prišli do teh podatkov. Tudi 4,5 Lebna se mi ne zdi realnih. Kje jih je pa pridobil toliko? Na televiziji ga praktično ni.
Od Mediane:
Pivčeva odžira SDS. SDS volilci iščemo normalno stranko. Bivši volilci SDS če sem bolj natančen. Zato tud tolk % za Povežimo Slovenijo ....
Pogrešam še Resnico, ker menim da bo odnesla še ene par procentov SDS u. Jaz osebno bom volil le tisto stranko ki bo mela u programu prostovoljno cepljenje. In ureditev tega področja z več cepivi. Nsi zlo visi, kar je lepa popotnica za volitve, še mal večja volilna udeležba....in vse je mogoče. Čudno mi je le da ma SAB toliko. In zeleni tud majo nekam dost. SAB ne bo vidla parlamenta. Po moje.
Zgodovina sprememb…
in meniš, da bo na volitvah obstajala opcija na desni oz. desni sredini, ki v primeru uspeha ne bo postala talka SDSa?
Pivčeva odžira SDS. SDS volilci iščemo normalno stranko. Bivši volilci SDS če sem bolj natančen..
in meniš, da bo na volitvah obstajala opcija na desni oz. desni sredini, ki v primeru uspeha ne bo postala talka SDSa?
Pivčeva odžira SDS. SDS volilci iščemo normalno stranko. Bivši volilci SDS če sem bolj natančen..
Sredobežne sile so u SDS zlo močne, na volitvah se bo stranka dobesedno razletela. Ostalo bo od 5-10% najbolj zagrizenih. Ker bo NSI ostala pred vrati parlamenta, bo to dobra šola za ostale na desni, ki se bojo z vsemi štirimi branile parlamentarnega poljuba smrti SDS.
Sicer skrajno nenavadna anketa z en kup do sedaj kao neobstoječimi strankami vzbuja več vprašanj kot odgovorov. Da bi Podobniki z Procentualškom dobili 6% ne verjamem, Pivčeva prav tako, crknem pa od smeha da sds dobi 10%.
Sicer skrajno nenavadna anketa z en kup do sedaj kao neobstoječimi strankami vzbuja več vprašanj kot odgovorov. Da bi Podobniki z Procentualškom dobili 6% ne verjamem, Pivčeva prav tako, crknem pa od smeha da sds dobi 10%.
Pazi da res ne boš. ker znajo dobit še manj.
Boš vido, kak bojo zaj nervozni, si vido Počivalška, kaj je živčen, ko ve da je konec, in pol še nagaja z zaprtjem sejmov.
Še mal je treba počakat, sem že reku, da mi bomo zdržali do aprila.
pirat ::
Ampak, ampak ...
Tanja z SD pod 10% ?!?
Pa boste upali reči, da bo to legitimna mandatarka? Predsednica vlade, katere več kot 90% Slovencev ne podpira??
Tanja z SD pod 10% ?!?
Pa boste upali reči, da bo to legitimna mandatarka? Predsednica vlade, katere več kot 90% Slovencev ne podpira??
Ampak, ampak ...
Tanja z SD pod 10% ?!?
Če bo mela nalveč. ali če bo sestavila vlado, zakaj pa ne?
Sam zaj sam bog ve, kak se bojo karte zmešale. Na volitvah. Vse akomulira v folku, 30 let stagnacije, korona, dobave v zdravstvu...in zaj bo to pršlo na plan z veliko udeležbo, ki bo pol nardila svoje. Blo bi smeha, da bi bil Mesec mandatar. Sploh če mladina nadere na volitve.
Zgodovina sprememb…
mhm...
večina bo volila stranke, ki bodo za
cepljenje, saj to ti je jasno, ne? ni realnost taka kot jo ustvarja tukaj par glasnih (in nadležnih) forumašev.
Mesec naj pa kar bo mandatar. Bo vsaj pol malo bolj tiho ko ne bo mogel sestaviti niti v od vlade
cepljenje, saj to ti je jasno, ne? ni realnost taka kot jo ustvarja tukaj par glasnih (in nadležnih) forumašev.
Mesec naj pa kar bo mandatar. Bo vsaj pol malo bolj tiho ko ne bo mogel sestaviti niti v od vlade
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pirat ()
mhm...
Sploh tiste, ki bojo za cepljenje otrok....
Ja vsak bo volil svojo opcijo. To je pravica vsakogar.
Zgodovina sprememb…
Ampak, ampak ...
Tanja z SD pod 10% ?!?
Malo čudna logika… če jo voli 10%, ne pomeni, da jo 90% ne podpira v smislu da ji nasprotuje…
Ja, Gregi, tko skoz razlagate za Janeza.
A za Tanjo pa velja drugače? Zakaj pa?
A za Tanjo pa velja drugače? Zakaj pa?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pirat ()
Ja, Gregi, tko skoz razlagate za Janeza.
Kdo? Kje? SDNJ se je naprej metalo (samo) levakarskim komunajzlom, remember?
Zagotovo nebom volil sds - 50%, veliko pove, kaže pa na velik zajeb janeza, sateliti mu pobirajo glasove. Močna bo tudi tista stranka ki bo obljubila konec korona ukrepov, premočna.
Eh, ni razlik. Programi bodo:
- Samo da ni Janša (4 stranke)
- Samo da ni cepljenja in mask
- Samo da ni davka na cerkveno premoženje
- Samo da niso obstoječa parlamentarna stranka
- Samo da niso moški na oblasti
- Samo da niso domobranci
- Samo da niso partizani
- Samo da ni Nato
- Samo da ni EU
Izbiraj po svoje...
- Samo da niso partizani
- Samo da ni Nato
- Samo da ni EU
Izbiraj po svoje...
Eh, ni razlik. Programi bodo:
- Samo da niso partizani
- Samo da ni Nato
- Samo da ni EU
Izbiraj po svoje...
Ni to čisto tako.
Zagotovo nebom volil sds - 50%, veliko pove, kaže pa na velik zajeb janeza, sateliti mu pobirajo glasove. Močna bo tudi tista stranka ki bo obljubila konec korona ukrepov, premočna.
Kok je men znano, jo v tej anketi še ni. Bo pa pol razvidno, komu bojo šli glasovi v to stranko. Morda bojo celo dve.
lynxslo5 ::
Na volitvah bo zmagal KUL. Premierka bo Tanja Fajon. Imeli boste pa enake ukrepe kot sedaj. Samo poglejte Nemčijo. Dobili so novo levo vlado, ki napoveduje obvezno cepljenje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lynxslo5 ()
Na volitvah bo zmagal KUL. Premierka bo Tanja Fajon. Imeli boste pa enake ukrepe kot sedaj. Samo poglejte Nemčijo. Dobili so novo levo vlado, ki napoveduje obvezno cepljenje.
Prihajajo zdravila, v 3 tednih, in še prej...ki bojo hospitalizacijo preprečila v 30% - 89%. Namesto 1000 v bolnici jih bo pol 100, na vrhuncu in 30 na intenzivni..če bo sploh še kak val... Tko da, zna bit vse sorta, če bojo vstrajali. Na špiki. Tud v Nemčiji. Ostali so večinoma še taki, ki se ne mislijo. Cepit.
Če bo zmagal KUL, si boljšega niti ne zaslužimo. Še osel gre samo enkrat na led.
Ob veliki udeležbi ne bojo vsi od KULa not.
Zgodovina sprememb…
Ob veliki udeležbi ne bojo vsi od KULa not.
Ne vem, zakaj to tako rad ponavljaš? Če bo udeležba precej višja, pomeni zgolj to, da bo na voliščih več liberalne(jše) mladine. Kteri KUL stranki to škodje? Te dvomim, da se bodo drli za Stojanoviča, porati so… khmmm. stran vržen glas,zelenih pa na levi ni (sorry, Leben…)
Kayzon ::
To kar danasnja levica dela ne predstavlja sploh vec liberalizem,tko da ne vem o kaksni mladini je govora,saj razen tiktoka pa igja ne vedo kje se jih glava drzi.
To kar danasnja levica dela ne predstavlja sploh vec liberalizem,tko da ne vem o kaksni mladini je govora,saj razen tiktoka pa igja ne vedo kje se jih glava drzi.
Levica je tako v prejšnji kot sedanji delovala proti vsakokratni vladi. A misliš, da bo naslednje leto kaj drugače. To je njihova naloga že po statutu. :)
Samo vun se nekaj rinejo v ta KUL. Dvomim, da bo kaj iz tega. :)
Zapomnite si korona spomlad nebo več problem. Postala bo sezonski prehlad proti kateremu se boš imel možnost cepit. Bo treba počas druge projekte najditi kjer se bo denar kradu. Teš vrjante in take zadeve. Janez ve da bo izgubil zato se bo sedaj potiho probal pozicionirat preko prijateljev na določene smeri. Bodite pozorni če vas to zanima
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vaščan ()
Neon87 ::
Zapomnite si korona spomlad nebo več problem. Postala bo sezonski prehlad proti kateremu se boš imel možnost cepit. Bo treba počas druge projekte najditi kjer se bo denar kradu. Teš vrjante in take zadeve. Janez ve da bo izgubil zato se bo sedaj potiho probal pozicionirat preko prijateljev na določene smeri. Bodite pozorni če vas to zanima
Misliš, da nas ne bodo več posiljevali s temi restrikcijami za necepljene in bomo lahko spet "normalno" živeli brez dokazovanja, da smo zdravi?
Zakaj se potem zdaj vse skupaj tako stopnjuje in se uvajajo obvezna cepljenja..?
Smrekar1 ::
Žal takšno razmišljanje vodi v katastrofo. Zakaj se mi je zdel Golob prvokategornik. Čeprav je priznal, da je bil Krkovič politično nastavljen, je uspel njegove kvalitete obrniti v prid podjetju. Ti pa razmišljaš samo o revanšizmu, in upaš da bodo birokratske metode delovale.
Pri čistki kadrov 55-80 se ne gre za noben revanšizem. Gre preprosto zato, da so sodelovali s to vlado, zato jim ne moreš zaupati, da ne gre za podtaknjence. O nobenem maščevanju ni govora, ne. Gre zgolj za politično higieno: kdor je pripravljen sodelovati s fašistično vlado ne verjame v demokracijo, kdor podpira PTTM želi Sloveniji slabo, zato ne more imeti pomembnega položaja v RS.
Kdor dokaže, da je sodeloval iz golega koristoljubja in se je zdaj spremenil in ga denar ne zanima več, lahko tudi ostane, np. Se zgodi, vsi smo kdaj naredili kako neumnost.
Smrekar1 ::
Od Mediane:
Daj vsaj link, da vidimo kontekst.
Na vprašanje, katero stranko bi podprli, če bi bile volitve jutri, bi največ oziroma 16,3 odstotka anketirancev podprlo stranko 55-80. SD bi podprlo 11,8 odstotka volivcev, Levico 8,4 odstotka, LMŠ 8,3 odstotka, NSi 5,9 odstotka, SAB 4,3 odstotka. Med parlamentarnimi strankami se tri ne bi več uvrstile v parlament: SNS bi podprlo le še 1,6 odstotka volivcev, DeSUS 1,4 odstotka in SMC 0,8 odstotka. V času izvajanja ankete SMC še ni bil združen z GAS-om v stranko Konkretno. Med obstoječimi neparlamentarnimi strankami bi največ podpore prejeli Zeleni Slovenije, in sicer 2,1 odstotka, sledijo Piratska stranka (2,0), SLS (1,7) in Dobra država (1,5). Kar 17,9 odstotka vprašanih še ni vedelo, katero stranko bi podprli.
In kontekst je, da volivci 'Korektno' pridejo primarno iz bazena volivcev 55-80. Brez novih strank so krepko prvi in nad SD, z njimi komaj kaj nad SD.
Drug zanimiv kontekst je katere stranke zanesljivo ne bi volili, ki deluje tudi med neodločenimi. Tu 55-80 krepko zmaga in ima več nasprotnikov kot vse ostale stranke skupaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
feryz ::
Zapomnite si korona spomlad nebo več problem. Postala bo sezonski prehlad proti kateremu se boš imel možnost cepit. Bo treba počas druge projekte najditi kjer se bo denar kradu. Teš vrjante in take zadeve. Janez ve da bo izgubil zato se bo sedaj potiho probal pozicionirat preko prijateljev na določene smeri. Bodite pozorni če vas to zanimaOdvisno, kaj je zate pomlad. Še enkrat bomo fasali. Ali bodo. Relativno kmalu. Šusi popuščajo, verjetno bo februarja repete.
Zdej lovijo še zadnje kdor se bo usral z raznimi grožnjami obvezno cepljenje itd. Ajde kakšni hitlerjevci so res tolk prtegnjeni da bodo dal obvezen pc. Opazujte kako se lepo zgodba spreminja skozi medije omikron prevladujoča različica se najhitreje širi blaga vrjanta prehlad izpodrine vse ostale seve do spomladi in lepo končamo to pravljico s pandemijo. Upam da so tolk pri pameti strici iz ozadja in se tako konča ker s raznimi obveznimi pc zapiranjem ljudi in taborišči res nebi rad imel opravka v svojem kratkem življenju to bi pomenilo zaresno 3 svetovno vojno.