» »

Delo vlade - PV Janez Janša

Delo vlade - PV Janez Janša

Temo vidijo: vsi
««
67 / 126
»»

RedDrake ::

TESKAn je izjavil:

Tako, da daš ven razpis, nanj se prijavijo ljudje, ti izbereš najprimernejšega. Dokler ni pogoj 'članska izkaznica vladajoče klike' in te na razgovoru ne sprašujejo, koga si volil (dodaj še razna vprašanja, ki si jih lahko izmisliš in bi bila politično pogojena, recimo 'kdo so tvoji starši', 'si bil kaj na protestih' in podobno), potem nisi politično nastavljen v JU.
Aja, če pa je funkcija 'direktor, ki ga imenuje/nastavi minister', je pa funkcija po definiciji politična.

Alternativa, iz druge roke, videna v več javnih firmah.
Nekdo išče šiht. Vpraša prijatelja če je kak šiht pri njih. No ja, mogoče bi pa šlo, bomo vidli.
Dajo ven razpis, na neki zakotni spletni strani.
Prijavi se prava oseba.
Stvar urejena.
Nobenih vprašanj, ki si jih ti predstavljaš, ker se ljudje poznajo že od prej, in se točno ve, če nekdo "paše" v kolektiv ali pa ne.
Presenečen bi bil, koliko povsem politično obarvanih mehurčkov je po javnih (in tudi nekaterih zasebnih) firmah na račun takega zaposlovanja.

Isti sistem je za visoke funkcije.
"Koga pozanmo, ki bi lahko to delal?"
"Komu smo dolžni, ker nam je X rihtal?"
Kakšna vprašanja, to je amateur hour.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RedDrake ()

FireSnake ::

TESKAn je izjavil:

Aja, če pa je funkcija 'direktor, ki ga imenuje/nastavi minister', je pa funkcija po definiciji politična.

O tem jaz govorim.
In lovke gredo potem naprej.

še nikoli nisi slišal, da je kdo komu v JU "zrihtal službo"?
Razpisi so zgolj za okras, ker morajo biti.

@RedDrake: hvala, da si me lepo dopolnil!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

TESKAn ::

Ne boste verjeli, na enak način prideš do šihta v zasebnem sektorju. Samo tam je normalno, da more človek 'pasat' v kolektiv, v JS pa to ni pomembno al kako?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

kotanyi ::

FireSnake je izjavil:

:))
Dobra!
Na žalost nisem mislil teh capinov.

Seveda nisi. Ti pogledaš tele capine, ki so prisesani na državne jasli že 30+ let, sodelovali so v polovici vlad, rihtali pozicije vsem svojim članom pa familijam do tretjega kolena, skupaj z SD-jem naštrikali faile tipa TEŠ6, zajebali prodajo NLB, kupčkali z Istrabenzom in Laškim pa tristo drugimi firmami, nastavljali svoje kadre po raznih Telekomih in SŽ-jih, pa si potem vseeno rečeš da so še vedno boljši kot pa en Šarec ki je sicer rdečo knjižico videl samo na sliki, v politiki je sicer šele par let, ampak je menda vseeno en navaden levak ki neomejeno nastavlja svoje kadre že desetletja od vrtca naprej. In zato boš volu - tole vlado (sam za pleškota pa nisi!!!11).

Precej smešna stališča, ni kej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kotanyi ()

LeQuack ::

NLB niso prodali, imajo še vedno kontrolni delež, tako da se gredo lahko korupcijo.
Quack !

LeQuack je izjavil:

NLB niso prodali, imajo še vedno kontrolni delež, tako da se gredo lahko korupcijo.

Exactly. Sej se spomnite kdo je preprečil prodajo KBC-ju daljnega leta 2008? Pa koliko nas je to dejansko koštalo ko je bilo treba sanirat luknjo po krizi?

Hint - levaki. >:D

GregiB ::

Mater... ne vem, kaj sem klikal po netu, mogoče je kriv celo slo-tech, ampak danes gledam malo youtube... pa se pojavi 13 minutna reklama... produkcija Nore24tv... Branko Grims... sicer sem iz čistega firbca gledal 3-4 minute... Samo ustrahovanje... islamizacije Evrope, horde migrantov, kulturni marksizem, se bomo zbudili v socializem... ostalo sem preskočil... zdej pa... vsem tistim, ki prodajate krade on, krade ta, krade tist... Kdorkoli krade ali ne... jaz ne želom živeti v družbi, kjer vladajo ksenofobi... pika. Ljubje, ki sočloveka vidijo le 3mm pod kožo, ne sodijo na oblast... In zato, dargi kolegi, deluje SDNJ... ker so določeni atributi, kateri pri večini volivcev sprožijo takojšno diskvalifikacijo in zožijo izbor... Četudi SDSa ni na volilnem listku, je izbor še vedno dovolj pester
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

TESKAn ::

To si se zmotil, ni propagandni video v stilu kaj se bo zgodilo, če pride Levica na oblast, ampak propagandni video v stilu, kako bo zgledala Slovenija, če trenutni ostanejo na oblasti. Projekcija, ko ugotoviš, da karkoli SDS in sateliti drugim očitajo, sami počnejo, postane marsikaj bolj jasno.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

kotanyi je izjavil:

FireSnake je izjavil:

:))
Dobra!
Na žalost nisem mislil teh capinov.

Seveda nisi. Ti pogledaš tele capine, ki so prisesani na državne jasli že 30+ let, sodelovali so v polovici vlad, rihtali pozicije vsem svojim članom pa familijam do tretjega kolena, skupaj z SD-jem naštrikali faile tipa TEŠ6, zajebali prodajo NLB, kupčkali z Istrabenzom in Laškim pa tristo drugimi firmami, nastavljali svoje kadre po raznih Telekomih in SŽ-jih, pa si potem vseeno rečeš da so še vedno boljši kot pa en Šarec ki je sicer rdečo knjižico videl samo na sliki, v politiki je sicer šele par let, ampak je menda vseeno en navaden levak ki neomejeno nastavlja svoje kadre že desetletja od vrtca naprej. In zato boš volu - tole vlado (sam za pleškota pa nisi!!!11).

Precej smešna stališča, ni kej.

Ko si ravno popravcarja omenil: dokazano popolnoma enak, kot capini, ki si jih naštel.
Le, da je imel manj časa.
Tista blontna, ki ga je nekomu potegnila, da se je zrinila v SOVA, se še zdaj vlači po medijih.

GregiB je izjavil:

ksenofobi

Beseda, ki se je razvodenela in je sploh ne uporabljate v pravem kontekstu (kar vse povprek).

Da ti razložim: beseda izhaja iz grščine. Pomeni strah pred tujci.

Nihče nima nič proti tem ljudem. Dokler so na svoji zemlji. Ko pa horde tega nelegalno silijo na naše dvorišče pa nastane problem.
In ta problem z besedo, ki jo omenjaš, nima nikakršne veze.

Posebej poudarim: moje pisanje leti le na uporabo besede in ne na cel tvoj sestavek!

widj3098dj32 ::

Mene je strah tujcev, sploh tistih, ki koljejo z nozi in posiljujejo, medtem ko nam politicno korektna brezjajcna vladna struja veli, da potisnemo glave v pesek. Primer: zahodna evropa.

FireSnake je izjavil:

GregiB je izjavil:

ksenofobi

Beseda, ki se je razvodenela in je sploh ne uporabljate v pravem kontekstu (kar vse povprek).

Da ti razložim: beseda izhaja iz grščine. Pomeni strah pred tujci.

Nihče nima nič proti tem ljudem. Dokler so na svoji zemlji. Ko pa horde tega nelegalno silijo na naše dvorišče pa nastane problem.
In ta problem z besedo, ki jo omenjaš, nima nikakršne veze.

Posebej poudarim: moje pisanje leti le na uporabo besede in ne na cel tvoj sestavek!

Lej, ne gre točno za to? Ustrahovanje s tujci? Z ljudmi, ki imajo drugačne, nekatere nam tuje vrednote? Komunajzerji za Janšarje niso tujci?
Socializem? Ga ne "uvažamo"... iz Bruslja?

Kar pa se tiče demografskih premikov... kaj pa vem... celotno človeštvo se dogajajo, z globalizacijo precej hitreje in razpršeno. V rodni grüdi imamo letos 5.000 več mrtvih, kot živorojenih. Avtohtona populacija v Evropi pada... Kdo bo zasedal prazne stolčke?

Torej, tvoj stav je... Rodiš se v podsaharski Afriki sredi divjanja većih državljanskih vojn. Imaš hčerkico, za katero veš, da boljšega življenja od tvojega tam kjer si ne bo imela. Da jo bodo pred njenim 18 RD že verjetno ene parkrat "onečastili". Pride en belopolt iz zgornjega Dupleka, ti v roko porine škatlo plenic, dve kinder jajčki in štruco kruha... and then you can fuck off...??

Disclaimer... v otroštvu sem par let živelj v "bolj privilegiranem" okolju (beri v tujini) od Jugoslovanskega. Vem, kako vse skupaj izgleda...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GregiB ()

FireSnake je izjavil:

Ko si ravno popravcarja omenil: dokazano popolnoma enak, kot capini, ki si jih naštel.
Le, da je imel manj časa.
Tista blontna, ki ga je nekomu potegnila, da se je zrinila v SOVA, se še zdaj vlači po medijih.

Dokazano ni popolnoma enak. Ti potegneš iz riti eno mini afero in to enačiš s kupom nesnage in miljardami škode ki so jo tvoji (sam priznavaš da boš zanalašč volil stranko tele vlade) naredili čez desetletja laganja in kraje ter praviš da je vse enako.

Ne da komedijanta kaj posebej čislam, ampak dejstva so dejstva. Enak je samo takrat ko je treba upravičit neprijetno dejstvo da še naprej podpirate največje škodljivce.

Zgodovina sprememb…

@GregiB: Veliko vprašanj sprašuješ napačnega človeka.

Ustrahovanje: smao za tiste, ki pajaca sploh poslušajo. Mene BK za pleškota.
Nasplošno me vaša obsedenost z njim fscinira. Prav tako noraTV, PA KDO TO SPLOH OBISKUJE?

Zapolniti prazne stolčke? Kaj pa če: nihče? Čemu jih je treba zafilati?

Glede stava: to trdiš ti, ne jaz. Kaj pa naši ljudje?
Zakaj potem ne daješ ljudem, ki imajo manj, kot ti?
Nima veze, če ni tako ogrožen, kot so "oni dol". Bodimo pol vsi isti. Koliko premoženja si že razdelil tistim slovencem, ki imajo manj kot ti? Nič? pol pa težko pridigaš.
Sploh pa: zakaj tam dol slabo živijo idi vprašat plenilce, ki so to povzročili. Malo oni samo malo so jim pa še useki pomagali.

@kotanyi: popolnoma dovolj je bil na oblasti, da je pokazal koliko je vreden in kaj so njegove prioritete. Popolnoma dovolj!
Zato niti ne poskušaj trditi, da je on neki odrešitelj. Ker ni! In po volitvah se bo to tudi (do/po)kazalo.

Zgodovina sprememb…

BTW, NLB, ko smo se ga prejle že ravno dotaknili. Sicer se z Damjanom ne strinjam ravno pogosto, ko je bil "mladi" mi ni bil všeč ker je preveč ideološko blodil, zadnja leta pa je prevelik politikant da bi ga jemal resno.

Vseeno je njegova analiza dogajanja okoli NLB iz leta 2012 na mestu:

Usoda NLB se je zapečatila leta 2006. Takrat se je država, natančneje, prva Janševa vlada z Bajukom kot finančnim ministrom, odločila, da ne gre v drugo fazo privatizacije NLB. In od takrat je šlo samo še navzdol.

Bilanca je porazna. V obdobju 1990 - 2007 je država v imenu nas davkoplačevalcev za stroške sanacije in dokapitalizacij v NLB vložila za 1,560 mio evrov. S prodajo lastniških deležev KBC in EBRD ter dividendami je država v istem obdobju iz naslova NLB skupaj iztržila 557 mio evrov. Konec leta 2007 smo bili torej davkoplačevalci glede NLB v "minusu" za 1,003 mio evrov. Leto 2007 je bilo leto najvišje rasti v zgodovini samostojne Slovenije, gospodarstvo je bilo na vrhuncu in NLB je kreditirala kot še nikoli. Toda prav zaradi prehitre rasti kreditov v letih 2005-2007 je NLB začelo primanjkovati kapitalskih rezerv. Zato je potrebovala dokapitalizacijo. Leta 2008 jo je država res dokapitalizirala s 300 milijoni evrov, in to po ceni 334 evrov za delnico. Toda dokapitalizirala jo je sama oziroma skupaj z ostalimi paradržavnimi lastniki. S tem se je "minus" nas davkoplačevalcev v zvezi z NLB povišal na 1,303 mio evrov.

Toda takrat bi lahko država ukrepala povsem drugače. V skladu s svojimi privatizacijskimi načrti bi lahko prodala 24-odstotni delež v NLB (in še vedno obdržala 25% in eno delnico). Ker je bila belgijska KBC takrat močno zainteresirana za nakup, bi lahko država zanjo iztržila dobro ceno. Denimo ceno, po kateri je država sama dokapitalizirala NLB. Če bi vlada takrat Belgijcem prodala 24-odstotni delež po ceni 334 evrov, bi zanj iztržila 643 mio evrov. Naš "minus" v zvezi z NLB pa bi se zmanjšal samo še na 360 mio evrov.

Vendar je bila Janševa vlada takrat prepričana, da je NLB preveč strateško pomembna za državo, da bi jo prodala. Raje jo je sama dokapitalizirala. Nato je nastopila kriza in NLB so udarili slabi krediti, ki jih je banka ustvarila v času hitre rasti. Potrebni sta bili še dve mučni - ter predvsem javni - dokapitalizaciji. Leta 2011 je država v NLB vložila 243 mio evrov, pravkar pa bo še skupaj 381 mio evrov. S tem se je naš "minus" v zvezi z NLB povečal na 1,927 mio evrov. Lahko pa bi znašal samo 360 mio evrov, če bi vlada NLB pravočasno (leta 2006 ali 2007) prodala.

Oportunitetna izguba iz naslova NLB zaradi napačnih potez vlade torej znaša dobrih 1.5 milijard evrov (natančneje, 1,567 mio evrov). Ali drugače povedano, če bi leta 2007 vlada prodala "presežni" delež v NLB, bi imela danes še vedno 25-odstotni delež, mi pa samo 360 mio evrov "minusa" (lahko tudi manj, če bi nov lastnik bolj umno gospodaril in ustvarjal dobičke). Letošnje leto pa bo vlada končala s 60 plus-odstotnim deležem nečesa, kar je vredno manj kot nič, mi pa z "minusom" v višini 1.9 milijarde evrov.

Vendar gre pri tem zgolj za neposredno škodo, ki jo je vlada naredila glede NLB. Pomislite na škodo, ki je ne bi bilo - na slabe kredite Šrotom, Kordežem, Zidarjem itd., ki jih banka ne bi dala, če bi imela prave lastnike. Pomislite na škodo gospodarstvu, ki se ne bi zgodila, če bi banka v času krize normalno posojala podjetjem za poslovanje. Pomislite na vsa izgubljena delovna mesta zaradi tega, ker je NLB v zadnjih treh letih poslovala tako kot je.

In veste, kaj bi bilo še najboljše? Danes bi NLB sanirali tuji lastniki. Če tega ne bi želeli ali zmogli, pa bi naša država še vedno imela tistih 643 mio evrov, ki bi jih dobila s prodajo.

Hočete krivce za to polomijo? Precej jih je. Toda glavne krivce boste morali poiskati kar v prvi Janševi vladi. Iz dveh razlogov. Prvič, ker je imela kot večinska lastnica možnost popolnega nadzora nad banko. Imela je možnost nastaviti dober nadzorni svet, ta pa dobro upravo. Namesto tega je v nadzorni svet imenovala nekompetentne ljudi, ki so gledali stran, ko je menedžment banke najemal ogromno kratkoročnih kreditov v tujini in jih nato podeljeval naprej na lepe oči. In drugič, vlada je imela vse niti v svojih rokah, da banko na vrhuncu njene vrednosti odlično proda najboljšemu ponudniku. Vendar ni.

FireSnake je izjavil:

@kotanyi: popolnoma dovolj je bil na oblasti, da je pokazal koliko je vreden in kaj so njegove prioritete. Popolnoma dovolj!
Zato niti ne poskušaj trditi, da je on neki odrešitelj. Ker ni! In po volitvah se bo to tudi (do/po)kazalo.

No, daj, naštej en sam, samcat njegov fail ki je vsaj 10% tako velik kot fail ki se mu reče TEŠ6?

I double dare you, motherf*cker!

V primerjavi s tole kamariljo ki jo ti podpiraš (in ja, jo), je Šarec kot sramni izpuščaj v primerjavi z agresivnim možganskim rakom. Neprijeten, pa sram te je, vseeno se ne boš nekontrolirano slinil preden boš v bolečinah crknil po dveh mesecih muke.

Zgodovina sprememb…

kotanyi je izjavil:

No, daj, naštej en sam, samcat njegov fail ki je vsaj 10% tako velik kot fail ki se mu reče TEŠ6?

Še vedno ne razumeš, kaj sem napisal.

Zato še enkrat: povsem dovolj dolgo je bil na oblasti, da je pokazal koliko je vreden.

Še to: kazanje s prstom te ne opere krivde! Jaz sem nesposoben in kradem? Nič ne de, drugi so še večj kradljivci.
To je tvoj argument?
Resno???!!!???

FireSnake je izjavil:

Še to: kazanje s prstom te ne opere krivde! Jaz sem nesposoben in kradem? Nič ne de, drugi so še večj kradljivci.
To je tvoj argument?
Resno???!!!???

Ne, malo si zamešal. To je namreč tvoj argument.

Moj argument je, da je vsaka alternativa trenutnim boljša. Sploh, ker še zdaleč ni videti da bi bila sposobna nakrasti in zajebati toliko kot trenutni preoblečeni komunajzli.

Ti pa jokcaš pa se dereš "ne maram janše" pa "vsi so isti", v isti sapi pa priznavaš da boš volil - tole vlado. Precej patetično, če mene vprašaš.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Ustrahovanje: smao za tiste, ki pajaca sploh poslušajo. Mene BK za pleškota.
Nasplošno me vaša obsedenost z njim fscinira.

Ni tole tema o delu vlade...(?) ki jo vodi puklasti? Ko sta na prestolu sedela Cmerar in nato Serpentinšek, so kritike njih tudi kazali na obsedenost? Sicer pa so naši politik(antj)i sproducirali družbo, kjer smo vsi hobi-poslanci... Temu je največ prispeval prav Puklasti, ki s svojim divide et empera vladanjem terja to od nas

FireSnake je izjavil:

Prav tako noraTV, PA KDO TO SPLOH OBISKUJE?

Noben, ki bi ga poznal, razen iz razvedrilnih razlogov... Ampak tudi slovenskih wannabe glasbenikov ne poslušam in spremljam, pa se mi njihovi spoti (kot pač tokrat Grimsov monolog) pojavljajo kot oglasne vsebine pred Youtube vsebinami, ki pa si jih želim po lastnem izboru ogledati.

FireSnake je izjavil:

Zapolniti prazne stolčke? Kaj pa če: nihče? Čemu jih je treba zafilati?

No, da ne bom lastne razloge pisal, si bom enega sposodil. Evropska populacija se zaradi daljše pričakovane življenjske dobe stara, medtem, ko (domača, avtohtona) rodnost pospešeno pada. Nemški minister (mislim, da za zdravstvo) je osebno letel v Mehiko prepričevat mlade zdravniške sestre v Mehiki, naj pridejo na stroške Nemčije brisat riti nemškim upokojencem...

FireSnake je izjavil:

Glede stava: to trdiš ti, ne jaz. Kaj pa naši ljudje?
Zakaj potem ne daješ ljudem, ki imajo manj, kot ti?
Nima veze, če ni tako ogrožen, kot so "oni dol". Bodimo pol vsi isti. Koliko premoženja si že razdelil tistim slovencem, ki imajo manj kot ti? Nič? pol pa težko pridigaš.

Najprej... se poznava midva? Drugič, ne bom pisal ali in koliko sem podaril in v kakšni obliki (denar, sredstva, hrana, kri...) od svojih neto prihodkov... smo pa po 2. členu ustave RS (tudi) socialna država, in ker sem v svoji dosedanji karieri plačal več davkov in prispevkov, kot povprečen Slovenec/ka zasluži bruto v celotni delovni dobi smatram, da s svojim delom in zaslužkom nisem preživljal le sebe in svojo družino.

FireSnake je izjavil:

Sploh pa: zakaj tam dol slabo živijo idi vprašat plenilce, ki so to povzročili. Malo oni samo malo so jim pa še useki pomagali.

Dvomim, da se migrantje, ki rinejo v boljše življenje sprašujejo zakaj ampak iščejo rešitev

FireSnake je izjavil:

To je tvoj argument?

kotanyi je izjavil:

Ne, malo si zamešal. To je namreč tvoj argument.

Ne, popolnoma nič nisem zamešal:

kotanyi je izjavil:

kotanyi je izjavil:

Moj argument je, da je vsaka alternativa trenutnim boljša. Sploh, ker še zdaleč ni videti da bi bila sposobna nakrasti in zajebati toliko kot trenutni preoblečeni komunajzli.

Moj pa, da je (na našo veliko žalost!!!) alternativa še bolj gnila.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Pleško je tak gnoj od človeka, da bi si slabšega že težko izmislil in ga izdelal po svoji podobi.
Normalen človek preprosto ni sposoben biti tako pokvarjen. Pa čeprav le v domišljijskem spisu.

Invictus ::

Delo vlade je preprosto pedofilsko.

Spravljajo se na otroke v šolah...

Ki, objavila stroka, niso prenašalci...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Hypathia ::

Lažeš, stroka je povedala, da so tudi otroci pomembni prenašalci. Sicer je pa samotestiranje gladko steklo, še enkrat več se je izkazalo, da otroci niso problem in se hitro prilagodijo, glavni komplikatorji so odrasli, tako starši kot svizci.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

feryz ::

Vemo da gre zgolj za simboliko.
Če šestletniku natakneš uzdo na ksiht in ga 3x tedensko prisiliš v neko kvazi testiranje, čeprav mu nič ni, ni nič kriv in od tega ni nobene koristi, mu daš jasno vedeti, da je ničvreden suženj v službi politike.
Par let tako in se bo zasidralo v možgane.

Stroka je povedala, da je brez veze testirati cepljene s hitrimi testi, ker imajo "premalo" virusa. Otroci ga imajo še mnogo manj. Torej?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

FireSnake je izjavil:

Ne, popolnoma nič nisem zamešal:

kotanyi je izjavil:

Pejva po vrsti.
- Tezo, "vsi so isti/vsi kradejo", si postavil ti (oziroma, morda je stavek "Ko si ravno popravcarja omenil: dokazano popolnoma enak, kot capini, ki si jih naštel." napisal tvoj alter ego, kdo bi vedel).
- Potem te jaz tamle prosim za dokaz za tvoje trditve, kar seveda mirno ignoriraš.
- Iz tega ti zaključiš da jaz zagovarjam tvojo tezo "vsi so isti"?

Lej, jaz bom tule tole brezplodno debato zaključil. Itak mislim, da nisem usposobljen za reševanje tako težkih psihičnih deluzij kot jih kažeš tule.

FireSnake je izjavil:

Moj pa, da je (na našo veliko žalost!!!) alternativa še bolj gnila.

Ja, tvoj zblojen argument je že mogoče tak. Le potrditve zanj nimaš nobene oziroma je nočeš dat. To je srž težave ki jo imava.

Zgodovina sprememb…

kotanyi je izjavil:

Ja, tvoj zblojen argument je že mogoče tak. Le potrditve zanj nimaš nobene oziroma je nočeš dat. To je srž težave ki jo imava.

But... but... but.... communism!

Ja, relativno gledano, koliko je na oblasti ne verjamem, da je popravcar kaj zaostajal za Pleškotom.

kotanyi je izjavil:

Zblojen po tvoje.
Počakajva do volitev in dobil boš (svoj) dokaz.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Jajo čisti....

So res mislili, da bodo dodatki zastonj?

https://www.24ur.com/novice/slovenija/l...

JanK ::

Mogoce bi se morala Policija po novem imenovati NUDBA - taksno funkcijo bo prej ali slej opravljala, ce se tole lomastenje nadaljuje.
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin

sbawe64 ::

NSDAP kratica je zasedena ?
2020 is new 1984
Corona World order

IZJAVA TEDNA:

"Kulovci so želeli zrušiti vlado, zrušili pa so zdravstveni sistem. In to jim je uspelo."

Peter Gregorčič, doktor fizike in politični komentator

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

Invictus ::

sbawe64 je izjavil:

NSDAP kratica je zasedena ?

Prej gestapo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Miki N ::

Hypathia je izjavil:

še en Twitter doktor.

Invictus je izjavil:

Delo vlade je preprosto pedofilsko.

Spravljajo se na otroke v šolah...

Ki, objavila stroka, niso prenašalci...

Pedolfilsko ne, ker to bi pomenilo da ima vlada rada otroke. Ampak jih nima.
Quack !

Miki N je izjavil:

še en Twitter doktor.

Jbg. Hojsatija seveda ne bo komentiral česa takšnega:

Bioplinarno v Dobrovniku, ki dolgo ni obratovala, so Madžari kupili pred tremi meseci in po pisanju portala Necenzurirano zanjo plačali dva milijona evrov, kar je trikrat manj, kot je Družba za upravljaje terjatev bank (DUTB) plačala zanjo iz stečaja prejšnjega lastnika.

Pri poslu se, kot piše omenjeni portal, pojavlja sum konflikta interesov in korupcije, saj je bil v času nakupa Franci Matoz že predsednik upravnega odbora DUTB, le nekaj mesecev prej pa je Matoz Pannonii Bio prodal svojo bioplinarno v Vučji vasi, in to za štiri milijone evrov, kar je dvakrat toliko, kot je zanjo plačal sam.

Odvetnik preoblečenega in bioplinarni tajkun na delu.

Nothing to see here, move on.

puginho ::

Hypathia je izjavil:

IZJAVA TEDNA:

"Kulovci so želeli zrušiti vlado, zrušili pa so zdravstveni sistem. In to jim je uspelo."

A v avstriji pa na hrvaškem tudi? Vprašam ker je tam tudi panika

puginho je izjavil:

Hypathia je izjavil:

IZJAVA TEDNA:

A v avstriji pa na hrvaškem tudi? Vprašam ker je tam tudi panika

Ma ne... to je izjava tipa... Vlada ima oblast, problem so ljudje oz. narod, ki noče ubogat te vlade in pa seveda uni grdi na drugi strani parlamentarne dvorane, ki pa jih narod uboga?! Res?!

tiborrr ::

Don't test the captain's validity or his vulnerability!

no comment ::

Ne, samo 100% posvečeni reševanju zdravstvene krize!

jukoz ::

Kot sem napisal v drugi temi:

Srbija here we come.

!! Slobo, Slobo, Slobo !!

Aja ne...

!! Twito, Twito, Twito !!

Še video, da se bomo znali obnašati na naslednjem mitingu:

spegli ::

Wen Gulag za ne SS člane ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

tiborrr je izjavil:

De facto coup d'etat?

Preden opletaš z besedami, bi bilo vseeno dobro, da preveriš, kaj dejansko pomenijo, ker jih očitno ne razumeš:

Držávni udár ali púč je hitra, nasilna sprememba oblasti. Po navadi je v njem udeležena vojska ali državljani in se zaključi z zamenjavo oblasti, najsi bo to z ljubljencem ljudstva, ki je sprožilo državni udar, ali s častnikom, ki je vodil vojsko v državnem udaru.

V tem članku ni nikjer opaziti teženj po nasilni spremembi oblasti ali vojski, tvoje besede so ekvivalent temu, da vsakega, ki se ne strinja s tabo, označiš za fašista.

tiborrr ::

Hypathia je izjavil:

tiborrr je izjavil:

De facto coup d'etat?

Preden opletaš z besedami, bi bilo vseeno dobro, da preveriš, kaj dejansko pomenijo, ker jih očitno ne razumeš:

Držávni udár ali púč je hitra, nasilna sprememba oblasti. Po navadi je v njem udeležena vojska ali državljani in se zaključi z zamenjavo oblasti, najsi bo to z ljubljencem ljudstva, ki je sprožilo državni udar, ali s častnikom, ki je vodil vojsko v državnem udaru.

V tem članku ni nikjer opaziti teženj po nasilni spremembi oblasti ali vojski, tvoje besede so ekvivalent temu, da vsakega, ki se ne strinja s tabo, označiš za fašista.

Ne mislim se zapletati s teboj, ker mi že površni pregled tvojega pisanja pove dovolj, da lahko rečem "let's agree to disagree".

Če je kdo pozabil, kaj sledi, ko nekdo uniči ločnico med zakonodajno in izvršilno oblast, naj si za osvežitev spomina pogleda malo zgodovinske učbenike.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

In kje točno je bila ta ločnica uničena? Tako policija kot minister sta del izvršilne oblasti, konkretni zakon je bil pa sprejet v parlamentu v povsem zakonitem postopku. Če se ti osebno ne strinjaš z njim, še ne pomeni, da je z njim kaj narobe.

Hypathia je izjavil:

In kje točno je bila ta ločnica uničena? Tako policija kot minister sta del izvršilne oblasti, konkretni zakon je bil pa sprejet v parlamentu v povsem zakonitem postopku. Če se ti osebno ne strinjaš z njim, še ne pomeni, da je z njim kaj narobe.

Čak zakon je bil sprejet za odpustitev vseh direktorjev policije? Huh nisem vedel.

Drugače pa se strinjam s tiborrr-jev. To je delo norega diktatorja, ki hoče pred odhodom narediti čim več škode državljanom. Terorist ubistvu.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Beli_Zajcek ::

Hypathia je izjavil:

Absolutno! Če je sprejet v parlamentu v zakonitem postopku je tak zakon povsem v redu. Povej to še židom, da so legalno sprejeti nuremberški zakoni bili ok, ker so pač bili sprejeti v zakonitem postopku. Pa njihov posledični genocid je tudi bil ok, ker je bil pokrit z zakoni sprejetimi v zakonitem postopku.

Zgodovina sprememb…

Vsi v parlamentu ste za v zapor. In tam boste pristali.

Zgodovina sprememb…

Al pa lažja ukinimo to Slovenijo. Kdo jo pa rabi ?

Zgodovina sprememb…

spegli je izjavil:

Al pa lažja ukinimo to Slovenijo. Kdo jo pa rabi ?

Boomerji, mladi jo ne rabijo.
Quack !

Al pa to ankete. Kdo jo je dejanski naročnik. Npr. "Delo vlade podpira 29.4% " Pa vi mediji ste glupi kot kurac. Krivci vsega dejansko. Ma prodani za par ojrov.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Tako je. Da bi skoraj 30% ljudi še zmeraj podpiralo to vlado, je nemogoče.
««
67 / 126
»»