» »

Delo vlade - PV Janez Janša

Delo vlade - PV Janez Janša

Temo vidijo: vsi
««
68 / 126
»»

Voss ::

Utk je izjavil:

Tako je. Da bi skoraj 30% ljudi še zmeraj podpiralo to vlado, je nemogoče.

Podpira jih cerkev in policija. To je pa to. Pa del vojske.

Podkupljive muzice pač.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

Netrunner ::

Utk je izjavil:

Tako je. Da bi skoraj 30% ljudi še zmeraj podpiralo to vlado, je nemogoče.

To so namišljene številke podobne kot pri covid-u.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Vajenc ::

30% je povsem mozen rezuktat. SDSu je po 30 letih uspelo en majhen narod tako skregat, da eni hodimo na volitve samo zato, da ga ne bo, drugi pa samo da bo. Nasi vs vasi ne glede na perspektivo.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Scaramouche ::

Vajenc je izjavil:

30% je povsem mozen rezuktat. SDSu je po 30 letih uspelo en majhen narod tako skregat, da eni hodimo na volitve samo zato, da ga ne bo, drugi pa samo da bo. Nasi vs vasi ne glede na perspektivo.

Ne obstaja ekstrem brez drugega ekstrema!
Če ekstrem levica nebi grozila z masovnimi migracijami kot normalo, se tak plevel kot mini Dolfi pri nas nebi nikoli zavihtel tako daleč!

endelin ::

Haha Golob sam sebe predlaga, da ga sodišče ustoliči na Geni:)) čeprav ga lastnik (drźava) noče več.

Dobesedno banana republika.

Jebena Pozitivna slovenija (LDS) mafija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

puginho ::

endelin je izjavil:

Haha Golob sam sebe predlaga, da ga sodišče ustoliči na Geni:)) čeprav ga lastnik (drźava) noče več.

Dobesedno banana republika.

Jebena Pozitivna slovenija (LDS) mafija.

Nsi in sds ni država

spegli ::

Vsi nehajmo plačevat davke, se po ministru so itak brez veze

LeQuack ::

spegli je izjavil:

Vsi nehajmo plačevat davke, se po ministru so itak brez veze

Minister po moje še evra davkov ni plačal v življenju. Tisto kar da od plače se zame ne smatra kot davek, zato ker dobi več kot da. Je samo parazit, podobno kot ostali ministri.
Quack !

sbawe64 ::

VSI ___ Vodilni policisti prejeli sklepe o prenehanju položaja, Olaj zavrača očitke o kadrovskih čistkah
https://www.rtvslo.si/slovenija/vodilni...
Zakon ZODPol-G
https://www.uradni-list.si/glasilo-urad...

Glasovanje v DZ (datum 20.10 2021 našel https://twitter.com/Matej_Klaric/status... članek https://www.24ur.com/novice/slovenija/l... )
https://tinyurl.com/bp86ndav

Kvorum: 86
Za: 46
Proti: 40

Niso glasovali
BRATUŠEK ALENKA Saab
CIGLER ŽELJKO Levica
JURŠA FRANC Desus
ZORČIČ IGOR Poslanska skupina nepovezanih poslancev

Da so dobili 46 glasov za sta poskrbela poslanca manjšin
https://necenzurirano.si/clanek/aktualn...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

feryz ::

Upajmo, da se bodo novi, skorumpirani in pokvarjeni vodje policajev, z vso silo spravili na opozicijo. In jih čim več pospravili.
Spomladi, ko se oblast zamenja, pa upajmo da se bodo takrat novi, ravno tako skorumpirani in pokvarjeni policaji, spravili na takratno opozicijo.

To bi bilo krasno.

spegli ::

Obrambni minister Matej Tonin v Italiji podpisal pogodbo za nakup novega vojaškega letala.

Pandemija covida-19 je namreč pokazala, da Slovenska vojska in Slovenija nimata ustreznih letal.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/o...

lmao

widj3098dj32 ::

To se bo vozil od Brnika do MB Skoke?

Kayzon ::

Komi na cast bomo kupili vojasko letalo za 60milijonov? Medtem ko je cel svet v krizi epidemije,ko se nam obeta huda inflacija in bog ve kaj vse,bomo zapravili dobrih 500 milijonov za nakupe vojaske opreme,ker mi to ja rabimo! MI SLOVENCI oooowwp

GregiB ::

Scaramouche je izjavil:

Ne obstaja ekstrem brez drugega ekstrema!
Če ekstrem levica nebi grozila z masovnimi migracijami kot normalo, se tak plevel kot mini Dolfi pri nas nebi nikoli zavihtel tako daleč!

PMS je ravno obratno… Popularnost Levice (je res tolk skrajna… kaj pa vem) je neposredno zahvaliti odporu proti SDSu.. Puklo je na sceni že tako dolgo, kot sta Mesec in Kordiš stara…
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

LightBit ::

spegli je izjavil:

Obrambni minister Matej Tonin v Italiji podpisal pogodbo za nakup novega vojaškega letala.

Pandemija covida-19 je namreč pokazala, da Slovenska vojska in Slovenija nimata ustreznih letal.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/o...

lmao

WTF!
F-16 je "samo" 30 milijonov dolarjev. Mi bomo dali več za majhno turboprop potniško letalo brez stolov.

LeQuack ::

Kayzon je izjavil:

Komi na cast bomo kupili vojasko letalo za 60milijonov? Medtem ko je cel svet v krizi epidemije,ko se nam obeta huda inflacija in bog ve kaj vse,bomo zapravili dobrih 500 milijonov za nakupe vojaske opreme,ker mi to ja rabimo! MI SLOVENCI oooowwp

Mi ne rabimo, nobeden od nas. Kupuje se pa zato da gre denar v prave roke, provizije in podobno. Za ta denar bi mogoče celo lahko medicinske sestre plačali da ne bi odhajale. Ampak ne.
Quack !

Mare2 ::

LeQuack je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Mi ne rabimo, nobeden od nas. Kupuje se pa zato da gre denar v prave roke, provizije in podobno. Za ta denar bi mogoče celo lahko medicinske sestre plačali da ne bi odhajale. Ampak ne.

1x je imel Tonin problem, ko bi moral enega vojaka s Kovid 19 nujno pripeljat domov pa je moral zaprosit neko drugo državo za to uslugo.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

fikus_ ::

Mare2 je izjavil:

1x je imel Tonin problem, ko bi moral enega vojaka s Kovid 19 nujno pripeljat domov pa je moral zaprosit neko drugo državo za to uslugo.

Kaj nimamo onega luksuznega vojaškega potniškega letala, ki ga je naročil/kupil Drnovšek?! Kolikor vem, ga še največ uporabljajo za prevoz organov za transplatacije.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

LightBit ::

fikus_ je izjavil:

Mare2 je izjavil:

Kaj nimamo onega luksuznega vojaškega potniškega letala, ki ga je naročil/kupil Drnovšek?! Kolikor vem, ga še največ uporabljajo za prevoz organov za transplatacije.

Ja samo tisti luksuzen letalo je ves čas na servisu. Vsaj tako se zdi. Takrat je bil. ;((

LightBit je izjavil:

Ja samo tisti luksuzen letalo je ves čas na servisu. Vsaj tako se zdi. Takrat je bil. ;((

Kolikor sem slišal, se je zadnje dva tedna vozil med Ljubljano in Glasgowom...

Po novem v veselem decembru (ni na mojem zeljniku zrastlo):
"Dober večer. Kontrola prometa. Vozniško, prometno in strankarsko, prosim."

kuall ::

a to delajo levaki, da vidijo, če si za sds, da te lahko potem fentajo?

Zgleda, da te niso spustili s kleti in da ne veš zadnjih rabot tvojega velikega vodje.

kuall ::

feryz je izjavil:

Upajmo, da se bodo novi, skorumpirani in pokvarjeni vodje policajev, z vso silo spravili na opozicijo. In jih čim več pospravili.
Spomladi, ko se oblast zamenja, pa upajmo da se bodo takrat novi, ravno tako skorumpirani in pokvarjeni policaji, spravili na takratno opozicijo.

To bi bilo krasno.

tipičen primer iskanja izgovor za uresničevanje psihopatskih želja: samo maščeval sem se mu, zaslužil si je, on je začel prvi.

ripmork ::

Evo, narod je spregovoril >:D:))

primoz4p ::

fikus_ je izjavil:

Po novem v veselem decembru (ni na mojem zeljniku zrastlo):
"Dober večer. Kontrola prometa. Vozniško, prometno in strankarsko, prosim."

"... Nimate? Tokrat bo samo opozorilo. Podpišite naslednji obrazec in ne pozabite plačati članarino. Naslednič imejte dokazilo s seboj. Srečno vožnjo."

puginho ::

ripmork je izjavil:

hahahahah, zmagovalna danes

Levica ::

2022 bo leto, ko bo treba voliti za Tanjo Fajon. Zakaj se vprašate ?

Zgradila bo 30 000 stanovanj
Zgradila bo več upokojenskih domov
Ne bodo več nesmiselno vlagali v vojsko
4 dnevni delovnik
Spoštovanje človekovih pravic
Več denarja za NGO
Nič več militizirane meje
Nič več vracanja prebežnikov na Hrvaško
Sprejetje EU kvot za premeščanje prebežnikov
Lokomotiva Nemčija Francija

S Tanjo Fajon ne bomo postali druga Švica ampak bo Švica postala druga Slovenija.

Polda ::

ripmork je izjavil:

Mali mozolj iz Murgel ne bi imel šans če bi spet kandidiral.

solatko ::

Kayzon - Zdaj je to nekurantna roba in je provizija 20% - 12 miljončkov v žep, pred volitvami, i ja bi sine.

kuall - Ni problema, saj gre v covid statistiko umrlih.;(

Polda - Murgelski palček, če ustanovi stranko, pobere ustavno večino na volitvah, garant.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Kayzon - Zdaj je to nekurantna roba in je provizija 20% - 12 miljončkov v žep, pred volitvami, i ja bi sine.

Polda - Murgelski palček, če ustanovi stranko, pobere ustavno večino na volitvah, garant.

Itak Palček bi po partijsko dobil več kot ustavno večino dobil bi 145%

JanK ::

Polda je izjavil:

solatko je izjavil:

Spet projekcija.

Preberi si intervju s Hvalico. Med drugim pravi "Danes lahko povem, da sem pozneje ugotovil, kar mi je prišel domov povedat član volilne komisije, da so mi ukradli, izbrisali celo število glasov. To prvič govorim javno. In ne samo meni." Slo je za volitve za predsedstvo SDS.
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin

jotunn ::

Polda je izjavil:

solatko je izjavil:

@Polda To predvidevam da bi mu agentje udbe zrihtali? Tisti 150 let stari mozici, ki se danes ustrahujejo narod in vodijo ves svet, ne samo Slovenije, na povelje enega penzionista iz Murgelj?

Smrekar1 ::

Polda je izjavil:

Na tejle anketi ima že skoraj 75% :))

Smrekar1 je izjavil:

Polda je izjavil:

Na tejle anketi ima že skoraj 75% :))

Vzemimo tole kot trening pred aprilom 2022, ko bomo morali na volišča pripeljati ogromno ljudi! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

solatko ::

Polda - Palček se je še kot aktiven politik, vsako soboto sprehodil po ljubljanski tržnici, kjre sta s Štefko nabavljala zelenjavo in sadje, brez varnostnikov in vsakih pet minut v novem klepetu z različnimi ljudmi, vsak dan je bil tudi na Šmarni gori. Puklasti še na Triglav ne more, bez varnostnikov. Urška mora pa predno gre srat, pregledat WC, da se ne skiva kdo not.

O poslanih metkih in obkroženih tarčah je pa kar vse potihnilo, so bili štemplji preveč enaki in DNK od naših?
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

No, da pa namo komunajzarji al kaj smo že... samo po Puklastem pljuval... sem danes gledal ulični intervju s Dr. Blažem Kavčičem, bivšim predsednikom DZ... Kaj je temu tipu strgal... Baje imam zdaj v sebi 5G in 6G (?!) oddajnik / sprejemnik in v neki sobani nekega multimiljarderja je knof, s katerim me zdaj lahko na daljavo izklopi... Kobajagi "digitalno suženjstvo".. Ah, shit...

Ne pozabit, da je palček Kučan naročil atentat na Krambergerja kateri bi ga premagal.

Kučan je krvoločen mali zgagar.

solatko je izjavil:

Polda - Palček se je še kot aktiven politik, vsako soboto sprehodil po ljubljanski tržnici, kjre sta s Štefko nabavljala zelenjavo in sadje, brez varnostnikov in vsakih pet minut v novem klepetu z različnimi ljudmi, vsak dan je bil tudi na Šmarni gori. Puklasti še na Triglav ne more, bez varnostnikov. Urška mora pa predno gre srat, pregledat WC, da se ne skiva kdo not.

O poslanih metkih in obkroženih tarčah je pa kar vse potihnilo, so bili štemplji preveč enaki in DNK od naših?

Normalno saj Kučanisti naokoli pošiljajo metke zato se njemu ni za bati.
Kučan je dal metek tudi Kranbergrju zato ga je potrebno še kako jemati resno.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

jotunn2 ::

Polda je izjavil:

Ne pozabit, da je palček Kučan naročil atentat na Krambergerja kateri bi ga premagal.

verjetno res je mali zgagar ampak vseeno precej precej manjsi (tudi dobesedno :)) kot vsi, ki so tako hudo za lustracijo in tako zelo pozabljajo, da bi bili ravno oni lustrirani ;) Vseeno pa ta "mali zgagar" ravno vsemogoce ni in vse kar mu tvoj sef zeli pripisati pac ne gre... sploh po tem ko je ze 20 let ven iz politike in v penziji, pa je po tvoje se vedno kriv za cisto vse, kar se dogaja pri nas. Seveda samo za vse slabo, za dobro so pa drugi. In kot je napisal nekdo prej, hoces ali noces, clovek je bil precej precej bolj cloveski in neprimerno bolj priljubljen kot je celavi zgolj znotraj svoje sekte.

jotunn2 je izjavil:

Polda je izjavil:

verjetno res je mali zgagar ampak vseeno precej precej manjsi (tudi dobesedno :)) kot vsi, ki so tako hudo za lustracijo in tako zelo pozabljajo, da bi bili ravno oni lustrirani ;) Vseeno pa ta "mali zgagar" ravno vsemogoce ni in vse kar mu tvoj sef zeli pripisati pac ne gre... sploh po tem ko je ze 20 let ven iz politike in v penziji, pa je po tvoje se vedno kriv za cisto vse, kar se dogaja pri nas. Seveda samo za vse slabo, za dobro so pa drugi. In kot je napisal nekdo prej, hoces ali noces, clovek je bil precej precej bolj cloveski in neprimerno bolj priljubljen kot je celavi zgolj znotraj svoje sekte.

Kučan je ven iz politike navidezno drugače pa fura globoko državo in njemu ni problem naročiti atentat ima še vedno vse veze udbe.
Kučan je najbolj nevaren človek na balkanu.

Absolutno ja. Upam sicer da se zavedas da je bila UDBA ukinjena leta 1966, kar pomeni da ce je bil agent udbe ob njeni ukinitvi star recimo 20 let (lih zacel sluzbo, jih ima danes vsaj 75. In vecina 100+ let starih penzionistov he res killerjev katerih se moramo nenormalno bat. Vcasih bi bilo fino ce zalaufas tisto mozgansko celico, ki je se ostala, pa vsaj malo pomislis, ne da padas na vse puhlice, kar jih je sposoben sproducirat tvoj priljubljeni komunistek... Ja tvoj vodja je lih ene toliko je komunist kot pa osovrazeni palcek.

Polda je sds trol, račun narejen na zalogo.

To da je sds trol mi je jasno. Ko nekdo zacne z udbo in kucanom, ki kontrolira cel svet, ne more biti drugega.

jotunn2 je izjavil:

Absolutno ja. Upam sicer da se zavedas da je bila UDBA ukinjena leta 1966, kar pomeni da ce je bil agent udbe ob njeni ukinitvi star recimo 20 let (lih zacel sluzbo, jih ima danes vsaj 75. In vecina 100+ let starih penzionistov he res killerjev katerih se moramo nenormalno bat. Vcasih bi bilo fino ce zalaufas tisto mozgansko celico, ki je se ostala, pa vsaj malo pomislis, ne da padas na vse puhlice, kar jih je sposoben sproducirat tvoj priljubljeni komunistek... Ja tvoj vodja je lih ene toliko je komunist kot pa osovrazeni palcek.

Poglej si NOB čedalje več jih je zdaj že 20 letniki dobivajo borčevsko plačo.

Udba je še kako aktivna samo drug ime ima Forum 21.

V Srbiji je pod Kucanom obratoval Arkan. Nebijša Stevanović je povezan z Kučanom kot tudi črnogorski klan.

Cool. Arkan pa Stevanovic pa se crnogorski klan. Moras pa vsaj priznati da je jebeno sposoben da postima vse to. Ker sem slisal, da je poveljeval in dajal ukaze koga odstraniti tudi Al Caponeju. Krepko bolj sposoben kot faliran komunistek, ki je sedaj na oblasti pa niti lokalni mafiji ni sposoben poveljevat.
PS: Imas vsaj eno samo samcato ime od kakega 20 letnika z borcevsko placo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jotunn2 ()

Levica ::

Kučab je oče naroda.

b3D_950 ::

Dark space von Murgle activated :D
Sm ga včasih srečal v študentskih časih, je travo kosil, Štefka pa čaj kuhala. Se je hotu vsedet v moj avto, k je imel bolj črne blindirane šajbe.:))
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

jotunn2 je izjavil:

Cool. Arkan pa Stevanovic pa se crnogorski klan. Moras pa vsaj priznati da je jebeno sposoben da postima vse to. Ker sem slisal, da je poveljeval in dajal ukaze koga odstraniti tudi Al Caponeju. Krepko bolj sposoben kot faliran komunistek, ki je sedaj na oblasti pa niti lokalni mafiji ni sposoben poveljevat.
PS: Imas vsaj eno samo samcato ime od kakega 20 letnika z borcevsko placo?

Stevanović iz Srbije, ki je mlel nasprotnike in prodajal klobade ne ta naš iz protestov.

Seveda je soosoben kot tudi nevaren.

Starost najstarejšega prejemnika borčevske pokojnine je bila septembra 110 let, najmlajšega prejemnika družinske borčevske pokojnine pa 22 let. Po pokojnih borcih pokojnine prejema 6.438 upravičencev. Prejemniki družinskih pokojnin so otroci nekdanjih danes že pokojnih borcev NOB. V starosti od 30 do 40 let družinsko borčevsko pokojnino prejemata dva upravičenca, od 40 do 50 let je upravičencev 222, od 50 do 60 let 153, starejših...

nejcek74 ::

Polda je izjavil:

...Starost najstarejšega prejemnika borčevske pokojnine je bila septembra 110 let, najmlajšega prejemnika družinske borčevske pokojnine pa 22 let....
Hja SDS-ovci ste pac neumni, pa ne razumete kaj doloceni podatki pomenijo. Da bi razumeli kako deluje pravna drzava, je pa itak fantastika. Prej ali slej vam bo treba pobrat opravilno sposobnost.

Polda je izjavil:

Stevanović iz Srbije, ki je mlel nasprotnike in prodajal klobade ne ta naš iz protestov.

To mi je precej jasno, ker ta iz nasih protestov ima za sefa istega kot ti... celavega iz sds.

Polda je izjavil:

Prejemniki družinskih pokojnin so otroci nekdanjih danes že pokojnih borcev NOB..

Ja ravno tako kot so otroci pokojnih prejemnikov normalnih pokojnin danes prejemniki teh pokojnin.Obstaja zakon ki doloca kdo in v kaksni visini prejema pokojnino po pokojnih starsih. Drugace pa, ce vam gre to toliko v nos. Saj ste na vladi, spremenite zakon pa bo stvar resena. Je pa res, da bo treba v parlament za to in spraviti stvari skozi, ne zgolj twitterju norca iz sebe delat.

HitraSperma ::

Če je Kučan res tako močan kot misli sekta, potem ga rabimo na čelu države, ne pa #weak komunista, ki samo joka kako ga noben ne mara.

Rabimo Kučana, zgleda bi s njim zavladali svetu 8-)
fgdsfjk

Zgodovina sprememb…

««
68 / 126
»»