» »

Delo vlade - PV Janez Janša

Delo vlade - PV Janez Janša

Temo vidijo: vsi
««
90 / 126
»»

widj3098dj32 ::

Mokre sanje janeza & co s trenutno propagando:

Janez - za denarje IMF (https://www.imf.org/en/News/Articles/20... je se dalec.

And our data shows that in the near term vaccinating the world is the most effective way to boost global output. In other words, vaccine policy is economic policy.

Gre za zdravje ja.

Miki N ::

feryz je izjavil:

Voliti bi morali nove. Absolutno vsi.
Pa naj novi zajebejo, kar še lahko. Imamo 0,0001 procenta upanja, da ne bodo zajebali.
Pri starih, katerikolih, imamo 100 procentov možnosti, da bodo zajebali.
Neka razlika torej je.

Spominja na razliko med nevarnostjo Rone pri špikanemu in nešpikanemu povprečnežu. Sicer so faktorji relativno drug na druga menda epohalni ... v osnovi pa je vse igra decimalk na nizkih procentih. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Utk ::

Novi nikakor ne bi mogli toliko pokrast, ker jim manjka izkušenj. Da so nesposobni pa ni nek argument, ker to so tudi stari.

Poleg izkušenj je razlika tudi v mreži Prijateljev. Preprosto rabiš nekaj mandatov in kilometrine, da si ustvariš ekipo - ker denarja in robe za pokrasti le ni tako malo, ni to za n00be.

Olajuwon ::

TESKAn je izjavil:

Izključevalne

To slišimo velikokrat. Vprašam tko, za info. Bi t.i. "desne" stranke šle v koalicijo z Levico? NSI, SLS, SNS, SDS?

Izključevalne v smislu, da že v naprej pred volitvami zavračajo sodelovanje z določeno stranko. To je v demokracijah milo rečeno precej nenavadna drža in za proporcionalni volilni sistem neumnost. Sicer to dosti pove o razumevanju demokracije dotičnih strank. Jasno je, da naprimer ena Levica ne more v neko desno koalicijo, kot tudi ena NSi ne v eno levo. Vendar morda bi bilo pametno narediti enkrat eno "grosse koalition" kot v Nemčiji. Bi po mojem zmanjšalo napetost politične polarizacije in s tem bolj strpno sodelovanje s strankami v nadaljnem. Tole kar imamo sedaj, ni ničemer podobno.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

solatko ::

Olajuwon - Katera pametna stranka pa je za sodelovanje s SDS? V štartu izgubijo 50%-ov glasov. Šarec je povabil NSI k sodelovanju pa so ga zavrnili. Ob galsovanjih je NSI glasovala identično SDS-u, vlagala podobne amandmaje, sodelovala pri interpelacijah in pridno novačila delegate DESUS-a in SMC še za časa šarceve vlade.

Vsi bi sodelovali pri zajemanju denarja iz proračuna s ta veliko lopato.

Kar se tiče ww2 pa, kdorkoli iz kakršnega koli vzroka sodeluje z okupatorjem, je po defaultu izdajalec - kolaboracionist, v vseh vojnah po celem svetu.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Olajuwon - Katera pametna stranka pa je za sodelovanje s SDS? V štartu izgubijo 50%-ov glasov. Šarec je povabil NSI k sodelovanju pa so ga zavrnili. Ob galsovanjih je NSI glasovala identično SDS-u, vlagala podobne amandmaje, sodelovala pri interpelacijah in pridno novačila delegate DESUS-a in SMC še za časa šarceve vlade.

Kar se tiče ww2 pa, kdorkoli iz kakršnega koli vzroka sodeluje z okupatorjem, je po defaultu izdajalec - kolaboracionist, v vseh vojnah po celem svetu.

To je res, ceprav se potrditev vlog okupatorja/terorista/borca za svobodo ponavadi lahko objektivno doloci sele cez en cas.

Mare2 ::

widj3098dj32 je izjavil:

solatko je izjavil:

To je res, ceprav se potrditev vlog okupatorja/terorista/borca za svobodo ponavadi lahko objektivno doloci sele cez en cas.

Ena stranka poskuša na veliko zatajit slovensko zgodovino, glede kolaborantstva in belogardističnosti, po drugi strani pa njihov führer pošilja slovensko vojsko, da polaga vence na njihove grobove.

Zgodovina je napisana. Slaba, grda, dobra, lepa. Ne moreš spreminjat zgodovine, lahko pa vplivamo na našo prihodnost. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

https://domengorenseklaw.com/2021/12/18...

Toliko o tem, koliko so ta cepiva preizkusena.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

GregiB ::

Olajuwon je izjavil:

Izključevalne v smislu, da že v naprej pred volitvami zavračajo sodelovanje z določeno stranko. Vendar morda bi bilo pametno narediti enkrat eno "grosse koalition" kot v Nemčiji.

Zanimivo, da daješ Nemčijo za zgled, kjer so se praktično vse (večje) stranke pred volitvami izrekle in zavezale, da z AfD v koalicijo ne gredo… pa tale AfD ni tako zalo drugačna, kot… določena stranka…
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Olajuwon ::

Med drugim so se tudi zavezale, da se ne bodo povezale z Die linke, ki je kopipejst stranke Levica. AFD nima dosti veze z SDS btw. Samo nima smisla se prerekati s folkom, ki živi v svojem "bubble"-u.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Olajuwon ()

LeQuack ::

Gambino je izjavil:

Slabše, kot je sedaj ne more biti. Resnično nam vlada mafija. Zato je vse drugo boljše, kot je to sedaj, to so dejstva, pa čeprav tudi druga stran ni idealna, vendar je potrebno kolebati med manj slabšim.

Zato jaz skoz pravem da bi morali vlado in politike nadomestiti z računalnikom, ki niti ne bi rabil biti zelo pameten. Tudi neumen računalnik bi bil boljši kot katerakoli človeška stranka.
Quack !

MasterTade ::

LeQuack je izjavil:

Gambino je izjavil:

Slabše, kot je sedaj ne more biti. Resnično nam vlada mafija. Zato je vse drugo boljše, kot je to sedaj, to so dejstva, pa čeprav tudi druga stran ni idealna, vendar je potrebno kolebati med manj slabšim.

Zato jaz skoz pravem da bi morali vlado in politike nadomestiti z računalnikom, ki niti ne bi rabil biti zelo pameten. Tudi neumen računalnik bi bil boljši kot katerakoli človeška stranka.

Računalnik pa je podvržen mahinacijam ljudi..
Mors omnia aequat

Nekdo je govoril kako imajo levi monopol nad mediji. Ja a je kaj čudnega ko imajo desne stranke tole: https://demokracija.si/fokus/novi-stari...
če to ni sramota jaz ne vem...
Mors omnia aequat

pirat ::

Komaj čakam volitve.
Da bo res Tanja, saj na to računate, ne?
Bo pa seveda zanimivo, ko se prav noben, ampak res noben od ukrepov ne bo omilil, denarja bo pa sfrčkano še več. Me zanima retorika takrat. Pa zanima me sestavljanje vlade z Levico, to bo sploh smeha.

upam da ne, KUL je pokazal da so en drek
Mors omnia aequat

GregiB ::

Olajuwon je izjavil:

Med drugim so se tudi zavezale, da se ne bodo povezale z Die linke, ki je kopipejst stranke Levica. AFD nima dosti veze z SDS btw. Samo nima smisla se prerekati s folkom, ki živi v svojem "bubble"-u.

Ne vem, sem jest tet folk v balončku, a pisal si o tem, kako grde, grde stranke, ki se nočejo povezovati (zanimivo, prav vse z eno edino… določeno stranko, potem pa v sestavek rineš Nemčijo, kjer se dogaja prav to… i aš pa prav, medtem, ko so se prav vsi distancirali od AfD, so se eni od die Linke… torej pojev predvolilnih “nekoalicij” le ni naš unikum… pa povem ti, balončki gor ali dol, ogromno volivcev želi vedeti, v kakšne španovije bo šla njihova izbira
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

spegli ::

Če model dobi 4% bom presenečen.

Meni še vedno ni jasno, zakaj je šel Jajo sploh pošiljat tista pisma? Resno, kaj je bil namen? Ker preprosto ne kupim, da verjame, da bo koga prepričal v injeciranje - končno so se vsi simpatizerji že špiknili, celo število poživljencev je nekako sumljivo podobno številu njegovih Vojščakov, pri ostalih pa bi pismo imelo lahko ravno obraten učinek ...

... razen, če ni ravno to namen. Kaj če tip poizkuša sabotirati lastno kampanjo, da bo lažje uvajal prisilo? Češ "glejte jih nočejo, zdaj jih pa res moram".

Preprosto bi rad vedel, kaj dogaja v tisti plešasti glavi. Vaše teorije?

Zgodovina sprememb…

naruto2 ::

Miki N je izjavil:

Meni še vedno ni jasno, zakaj je šel Jajo sploh pošiljat tista pisma? Resno, kaj je bil namen? Ker preprosto ne kupim, da verjame, da bo koga prepričal v injeciranje - končno so se vsi simpatizerji že špiknili, celo število poživljencev je nekako sumljivo podobno številu njegovih Vojščakov, pri ostalih pa bi pismo imelo lahko ravno obraten učinek ...

... razen, če ni ravno to namen. Kaj če tip poizkuša sabotirati lastno kampanjo, da bo lažje uvajal prisilo? Češ "glejte jih nočejo, zdaj jih pa res moram".

Prvic, niso se sli cepit samo simpatizerji, ostalo je se kupe cudnih, ki se bojijo igle ipd.

Njegov razlog je pa naslednji:

Ce lahko pred EU prikazuje, da se trudi na vse pretege resiti prebivalstvo pred covidom, pa so slovencelji prezabiti, lahko fino crpa EU pomoc, najema kredite v imenu drzave in vse skupaj razdeljuje po nejasnih merilih (sploh, ce ne imenuje EU tozilcev - ce se je kdo spraseval zakaj).

Izkorisca proticepilce, da si polni zepe, hkrati pa ustvarja navidezno stanje, kot, da je njemu za koga mar (razen samega sebe), da se EU ne more pritozevati. Hkrati pa njegovi droni lazijo po slovenskem spletu in sirijo anticepilsko agendo, ceprav so vsi pocepljeni.

Kot sem ze nekajkrat povedal, cepilci so njegovi najboljsi prijatelji, sploh, ce bojo desne populiste volili, ker imajo proticepilsko "agendo".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: naruto2 ()

Smrekar1 ::

Miki N je izjavil:

Meni še vedno ni jasno, zakaj je šel PTTM sploh pošiljat tista pisma? Resno, kaj je bil namen? Ker preprosto ne kupim, da verjame, da bo koga prepričal v injeciranje - končno so se vsi simpatizerji že špiknili, celo število poživljencev je nekako sumljivo podobno številu njegovih Vojščakov, pri ostalih pa bi pismo imelo lahko ravno obraten učinek ...

PTTM je resno prepričan, da ga večina ljudstva podpira in da opozicija stoji samo na umazanem denarju in na lažeh. Prepričan je, da je kampanja cepljenja pogorela, ker mediji gonijo protivladno zaroto in pozivajo ljudi, naj se ne cepijo. Zato je vsakemu posebej poslal pismo, ki bi moralo te strahove razbliniti in pokazati resnico kako je on dober, ker je cepljenje dobro.

Tole je povsem brez sarkazma. Dejansko je mnenja, da je precepljenost slaba zaradi nagajanja medijev in opozicije in je njegova naloga samo vsem povedati kaj si On misli, ker da ga odločna večina itak obožuje in lahko opozicija zmaguje samo z goljufanjem in podlimi triki.

Krajše: pismo je poslal, ker svoje napake projicira na druge. Še kazensko ovadbo zaradi zlorabe položaja in kršitve GDPR bo dobil. Prav mu je.

naruto2 je izjavil:

Miki N je izjavil:

Prvic, niso se sli cepit samo simpatizerji

Pozor - mišljeno je bilo obratno, da tisti, ki so simpatizerji in bodo pismo upoštevali , so se večinoma že (torej v čem je korist?) in pri tistih ki ga ne prenašajo dopis ne bo imel učinka, razen obratnega (spet, v čem je smisel).

No druga teorija je da gre pač za (od cepilne kampanje neodvisen) predvolilen trik ... čeprav še mi ni čisto jasno kakšen.

Zgodovina sprememb…

HitraSperma ::

Se bo kmalu pokazalo kakšen učinek je imelo pismo - koliko se bo dvignila precepljenost. Jaz pravim da bo 0 učinka, ker večinoma folka ne verjame več JJ-ju, kar je popolnoma pravilno, glede na to kako se popolnoma zavozili epidemijo in zmerjali folk, zraven pa kradli ko srake
fgdsfjk

sbawe64 ::

Kdo vse je prejel to pismo ?
Vsi po vrsti, 0 oz. 1x cepljeni, prebolevniki ?

Če vsi po vrsti , potem je samo en query iz crp, če drugo, potem sledi dodaten iz nijz registra.
Ter nato inner/left/right join.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

sbawe64 je izjavil:

Kdo vse je prejel to pismo ?
Vsi po vrsti, 0 oz. 1x cepljeni, prebolevniki ?

Jaz sem ga, 3. odmerek sem dobil septembra.

Pomojem vsi.

sbawe64 ::

Ker jaz ga nisem, do danes ne.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Ja saj, verjetno je spamal pač kakor je padlo. Očitno bo treba na pošti poleg nalepke proti reklamam še eno s prečrtano plešo uvesti ...

Strinjam se z antivaxxi, pismo ne bo doseglo namena.
Funkcionalno pismeni ljudje so bolj ali manj že cepljeni.
Necepljeni so funkcionalno nepismeni in z nekoliko slabšim objektivnim dojemanjem razmer; strinjam se, njim pošiljat pisma je brezpredmetno.
Kvečjemu tik-tok posnetek (max 6 sekund, pol že pade koncentracija), brez večzložnih besed, brez številk (bognedaj) in sklicem na "znano je", "folku je jasno", "vsi vemo" in pa "ne verjamem znanosti".
Pa zaradi stroškov objava kar na Facebooku, na fake profilu Marko Potrčko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pirat ()

Ma kaj komplicirate, saj je voščil lepe praznike v pismu :D. Bolš kot pa položnica od rtvja... Pismo itak ne bo prepričalo nikogar, ki ga do zdaj niso.
Mors omnia aequat

Saj to da ne bo prepričalo sploh ni vprašanje - vprašanje je kaj ima za bregom. Ker nekaj je, je preračunljiv in ni glup. Tip je imel v mislih neko "4D šah" potezo ...

solatko ::

pirat - Ravno pametni skeptiki nismo cepljeni, ker reklamirane stvari, ne nudijo tistega,kar naj bi. Šlo je za lažne reklame, zavajanja,.... čemur pa praviloma nasedejo manj pametni. Večina se vas je cepila zaradi svobode - greenpass-a, ne zaradi zdravja.
Take skorpucala so pošiljali tudi člani KPS pred vsakokratnimi volitvami v enopartijskem sistemu, IJJ pa drugače, kot se je naučil v Kumrovcu in privatnem izobraževanju pri Franc Popitu, ne zna. Komunistek je zrasel v velikega komunista, predvsem pa je dobro naštudiral obnašanje in delovanje Stalina. Tudi njegovo pismo to dokazuje.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

Voss ::

solatko je izjavil:

pirat - Ravno pametni skeptiki nismo cepljeni, ker reklamirane stvari, ne nudijo tistega,kar naj bi. Šlo je za lažne reklame, zavajanja,.... čemur pa praviloma nasedejo manj pametni. Večina se vas je cepila zaradi svobode - greenpass-a, ne zaradi zdravja.

Primerjaj smrti v Romuniji in na Nizozemskem, pa povej kdo je bolj pameten. Cepljeni ali necepljeni?

Deaths na vrhuncu:

7-day average (Romunija): 452
7-day average (Nizozemska): 63

Precepljenost na Nizozemskem je bila preko 75%, v Romuniji pa okoli 35%.

Pa ne podpiram PCT fašizma, da smo na jasnem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

barocco ::

dobil pismo danes necepljen..tudi pismo me ne prepriča.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

solatko je izjavil:

Ravno pametni skeptiki nismo

Evo, tokrat si v prvem delu svojega posta dobro zadel.

Hypathia ::

Ta postopek, ki ga je IP uvedla proti kabinetu PV, je novo dno slovenskih institucij in pooseblja vse kar je narobe s to zbirokratizirano državo, ne gre se torej čuditi, da smo celo edina država na Balkanu, kjer se znani narko kriminalci, ob asistenci najvišjih sodišč, prosto šetajo naokoli.

Sicer pa ugotavljam, da je edina trajna rešitev razdelitev te dežele na dve samostojni enoti. V eno se bodo lahko preselili črkobralski, butalski golobji drekci pekci in s sabo vzeli Mojce, Mesce, Šarce, Nikice ... in podobne kekce, v drugo pa normalen, pragmatičen, k reševanju problemov orientiran folk.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: sbawe64 ()

Hypathia je izjavil:

Ta postopek, ki ga je IP uvedla proti kabinetu PV, je novo dno slovenskih institucij in pooseblja vse kar je narobe s to zbirokratizirano državo, ne gre se torej čuditi, da smo celo edina država na Balkanu, kjer se znani narko kriminalci, ob asistenci najvišjih sodišč, prosto šetajo naokoli.

Predvsem smo država, kjer je predsednik vlade že sedel v zaporu zaradi korupcije, pa so ga sodišča spustila na prosto. Res je, premila sodišča imamo, ampak krivca iščeš na napačnem koncu.

Sicer pa ugotavljam, da je edina trajna rešitev razdelitev te dežele na dve samostojni enoti. V eno se bodo lahko preselili črkobralski, butalski golobji drekci pekci in s sabo vzeli Mojce, Mesce, Šarce, Nikice ... in podobne kekce, v drugo pa normalen, pragmatičen, k reševanju problemov orientiran folk.

Nivo komunikacije 55-80 zadnje čase hitro peša. Bomo dali na plakate s čim vse obkladate tiste, ki menijo, da so zakoni in ustava nad idejami predsednika vlade, prav?

feryz ::

barocco je izjavil:

dobil pismo danes necepljen..tudi pismo me ne prepriča.
Čakaj, čakaj!!! A cepljeni ne dobijo pisma?
A puklasti celo meša baze med sabo? Čeprav niti do ene ne bi smel imeti vpogleda. Kaj šele do kombinacije.

Sem cepljena in sem dobila pismo, tako da ne bluzi.

smetko ::

Hypathia je izjavil:

Da, to je pa res dno demokracije, če se mora celo JJ držat zakonov. Kako bi šele bilo, če bi iz svojega kroga moral odstraniti kriminalce. Žal, nas ta isti podučuje kako je to v Avstriji, vendar hkrati pozablja, da je Kurtz odšel iz politike zaradi manjšega prekrška, in da je Jurček gnil v arestu zaradi iste zadeve, ko našega firerja nismo znali poslat na hladno. Se pa zna ta isti osebek loviti na črkoslovstvo zakonov in izspodbija vsakršno poglobljeno razlago zakonov. Se globoko strinjam s tabo, to je dno demogracije.
No comment

feryz ::

Hypathia je izjavil:

Saj to me je zanimalo.
Zdaj boš imela nasmešek do novega leta in še čez. Veliki vodja se je spomnil osebno nate.

Ostalim je pa še bolj zagnusil cepljenje. Če se to sploh da, še bolj.

Voss ::

Hypathia je izjavil:

Delitev ljudi vam je zgodovinsko gledano vedno šlo izvrstno od rok. Zahrbtno ste sodelovali tudi pri pošiljanju ljudi v taborišča, ko je gorelo pod nogami ;) Vidim, da se vam stare ideje spet obujajo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

PacificBlue ::

Hypathia je izjavil:

Sem cepljen, pa nisem dobil pisma.

Diskriminacija in korupcija..jadidadide?

Moj božič je zdaj uničen:/

Menda gre po abecedi, tako da očitno še nisi na vrsti.

fikus_ ::

PacificBlue je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Ne bodi žalosten, je še par dni do Božiča, še par dni upanja. :))
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Neon87 ::

100% se ne bi cepil, zdaj ko sem pa dobil "osebni poziv" od te gnilobe, se pa 1000% ne bom.
Tudi prijavo sem podal.

Voss je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Delitev ljudi vam je zgodovinsko gledano vedno šlo izvrstno od rok. Zahrbtno ste sodelovali tudi pri pošiljanju ljudi v taborišča, ko je gorelo pod nogami ;) Vidim, da se vam stare ideje spet obujajo.

Tako natančne projekcije lastnih nečednosti na druge, že pa dolgo nisi napisal. Pohvala.

smetko ::

Hypathia je izjavil:

Voss je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Tako natančne projekcije lastnih nečednosti na druge, že pa dolgo nisi napisal. Pohvala.

Žal, sem pričakoval malo več od otroške to nisem jaz, to si ti ....
V svojem postu predlagaš delitev, in ko te nekdo na to opomni, da to ni primerno, se začneš obnašati kot mali "janezek". Ali je to res tvoj maksimalen doseg?
No comment

PacificBlue ::

fikus_ je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Ne bodi žalosten, je še par dni do Božiča, še par dni upanja. :))

Si me potolažil, malce. Tako, da še vedno polagam upe na pismo, ki me bo rešilo negotovosti glede naše prihodnosti in mi bo ustvarilo jasnejšo sliko, koga obkrožiti na prihajajočih DZ volitvah. Sicer pa imam tudi twitter account=)
Se pa sprasujem, a teh 1.5milijona eur, koliko naj bi šlo za pisma je sponzoriral google? Mogoče celo gospod Snežič?
V teh kriznih časih je vsak euro dragocen in dobiti sredstva za to plemenito dejanje poleg vseh odtegljajev je res neverjetna sposobnost in odličnost.

nejcek74 ::

Hypathia je izjavil:

Ta postopek, ki ga je IP uvedla proti kabinetu PV, je novo dno slovenskih institucij in pooseblja vse kar je narobe s to zbirokratizirano državo, ne gre se torej čuditi, da smo celo edina država na Balkanu, kjer se znani narko kriminalci, ob asistenci najvišjih sodišč, prosto šetajo naokoli....

Znova in znova dokazuješ, da ste SDS-ovski Butalci preneumni / preveč pokvarjeni za življenje v demokratični državi. Da zagovarjas nezakonito ravnanje predsednika vlade, moras biti ali bebec ali kriminalec. Prvi niso sposobni razumet čemu je zakonodaja namenjena, druge pa moti pri njihovem biznisu. No, lahko si tudi oboje.

b3D_950 ::

To so printal v bunkerju na laserju al je kakšn privatnik po vezah zaračunal po trojni ceni?
Vse skup za na gnoj.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
««
90 / 126
»»