» »

Delo vlade - PV Janez Janša

Delo vlade - PV Janez Janša

Temo vidijo: vsi
««
91 / 126
»»

feryz ::

Fak, ampak da pa čisto vse zajebeš, kar si, kao, dobro mislil, moraš biti pa tudi poseben talent.
Če gre zgolj za pranje denarja, še nekako razumem, če gre pa za globji, garsupeljski namen te geste, potem je pa res še bolj glup, kot bi si človek mislil.
O scanju po zakonih pa niti ni treba. Ponovno.

Miki N ::

Jajo piše nam pismo, ker dovolj precepljeni nismo.
V njem naniza želje za novo leto,
kaj naklepa, povejte, prekleto!

Mar snuje nove nam zapore?
Mogoče od nas zahteva več pokore?
Kar že pesjan naklepa res bo tečno
zato saj jaz želim vam leto SREČNO!

In to iskreno. Bodite dobre psice drug do drugega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

puginho ::

Hypathia je izjavil:

Ta postopek, ki ga je IP uvedla proti kabinetu PV, je novo dno slovenskih institucij in pooseblja vse kar je narobe s to zbirokratizirano državo, ne gre se torej čuditi, da smo celo edina država na Balkanu, kjer se znani narko kriminalci, ob asistenci najvišjih sodišč, prosto šetajo naokoli.

Sicer pa ugotavljam, da je edina trajna rešitev razdelitev te dežele na dve samostojni enoti. V eno se bodo lahko preselili črkobralski, butalski golobji drekci pekci in s sabo vzeli Mojce, Mesce, Šarce, Nikice ... in podobne kekce, v drugo pa normalen, pragmatičen, k reševanju problemov orientiran folk.

Se strinjamo s tabo, s tem da vi "normalni" se preselite vzhodno, vaša prestolnica bo Budimpešta.

Badwolff ::

Mene je bolj kot samo pismo polno floskul zmotilo, da mi PV želi blagoslovljen božič. Koji kurac mi ma to en državni uradnik za zaželet.

Telbanc ::

Evo tud jaz dobu pismo od Jajota. Ne bom ga sploh odpru. Ko sem jaz nazadnje pisal njemu, na kakšen način bojo okradli firmo do konca in bojo delavci ostali brez odpravnin, je bil odgovor, kolk se spomnim da bojo preverili. Zgodilo se ni potem nič , firmo so pokradli v stečaju do konca delavci ostali brez odpravnin. Pazi, isto sem napisal tud Pahorju. Ko je bil PM.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

b3D_950 ::

Boli njih za firmo in delavce, še ti fu+njeni novinarji buzerirajo folk vsak dan s to kovid statistiko in štejejo mrtve javno po radiu in televiziji. Ne vem, ali so diktirani ali nimajo nobene hrbtenice, ali delajo za clickbait...To je vse zblojeno do amena.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

musicfreak ::

Ko mislis da si videl ze vse v tej drzavi, potem pa dozivis se to da nekdo tozi predsednika vlade zaradi ubogega pisma. Za to drzavo res ni pomoci in sedaj mi je stoprocentno jasno da se ta otroski vrtec ne bo nikoli koncal :)

Ganon ::

musicfreak je izjavil:

Ko mislis da si videl ze vse v tej drzavi, potem pa dozivis se to da nekdo tozi predsednika vlade zaradi ubogega pisma. Za to drzavo res ni pomoci in sedaj mi je stoprocentno jasno da se ta otroski vrtec ne bo nikoli koncal :)

Bo, bo, ne skrbi. Vračanje v normalo, v civilizirano državo, brez vsakodnevnih primitivizmov in norčevanja iz državljanov, se prične že čez štiri mesece.

Med razpravo je moral notranji minister dvorano sicer za nekaj časa zapustiti. Vmes si je namreč privoščil prigrizek, kokice.

Toliko mu je mar zate. Ta človek ti brezsramno kadarkoli pljune v obraz.

arnecan1 ::

widj3098dj32 je izjavil:

Mokre sanje janeza & co s trenutno propagando:

Janez - za denarje IMF (https://www.imf.org/en/News/Articles/20... je se dalec.

And our data shows that in the near term vaccinating the world is the most effective way to boost global output. In other words, vaccine policy is economic policy.

Gre za zdravje ja.

Na intenzivni negi je 82 odstotkov necepljenih bolnikov. https://siol.net/novice/slovenija/neura...

mtosev ::

Mi pisma od JJ-a nismo dobili. Jaz sem zelo razočaran, da mi ni pisal. :))
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Mare2 ::

mtosev je izjavil:

Jaz sem dobil šele danes. Morda gredo po abecedi. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Baja ::

jaz sem prečrtal naslov in pismo vrgel v nabiralnik ;)

widj3098dj32 ::

arnecan1 je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

And our data shows that in the near term vaccinating the world is the most effective way to boost global output. In other words, vaccine policy is economic policy.

Gre za zdravje ja.

Na intenzivni negi je 82 odstotkov necepljenih bolnikov. https://siol.net/novice/slovenija/neura...

Noro. Zdaj pa mi jih se zlozi po starostnih skupinah, ter koliko preventivnih stvari so jim svetovali domaci zdravniki, da jim ne bi bilo treba v bolnico. Cakam.

Vsi poznamo foro s kokicami, ampak samo največji prostak jo je zmožen prakticirati v parlamentu.
Tip je res gnoj od gnoja. Norca brije iz cele Slovenije vpričo vseh.
Fak, kakšno govno nam vlada!

feryz je izjavil:

Vsi poznamo foro s kokicami, ampak samo največji prostak jo je zmožen prakticirati v parlamentu.

Tako je trenutno razmerje moči. In pol lah se dela norca,ampak, ura teče, volitve so vsak dan bliže.:D8-)

mtosev ::

Mare2 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Jaz sem dobil šele danes. Morda gredo po abecedi. :)

Jaz bom jutri pogledal v nabiralnik, če se je slučajno spomnim na mene. Bom odprl, malo za smeh prebral pol pa leti v koš. :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

pirat ::

Vsekakor.
Nihče ne pričakuje od tebe da boš razumel.
Pretežko branje zate.

scythe ::

A je že ker poslal nazaj pismo? :D :))
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

Jaz. V obliki dimnih signalov. Sem rabil za podkurit v kaminu. Niti odprl nisem.

PacificBlue ::

Vi se kar delajte norca. Boste videli, če čez 4mesece vlada ne pade, boste taka "pisma" dnevno poslušali preko javnih ozvočenj!

Miki N je izjavil:

Naklepa obvezno špiko.
Volitve nas zaenkrat še rešujejo
Ko volitve pridejo,
Jajček bo iz parlamenta leto
:)):D

scythe ::

feryz je izjavil:

Jaz. V obliki dimnih signalov. Sem rabil za podkurit v kaminu. Niti odprl nisem.

Meni je škoda dimnika, da bom še tule mel JJ saje :)) :))
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

GregiB ::

Jest sem kuverto obdržal... se bom lohk vnukom hvalil, da mi je PV osebno pisal... brez, da omenim kter...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Levica ::

Telbanc je izjavil:

Miki N je izjavil:

Naklepa obvezno špiko.
Volitve nas zaenkrat še rešujejo
Ko volitve pridejo,
Jajček bo iz parlamenta leto
:)):D

A ne bo 30% ?

Sram me je,da sem bel moški, Black Life maters Slovenija
Vpis SFRJ manjšin v ustavo 64.a člen. Refugees Welcome Slovenija

Unilseptij ::

Predvsem gre seveda spet za populistično potezo, ki ne bo pomagala k višji precepljenosti. Če sam pravi, da imamo 65% odraslih državljanov precepljenih in če vemo, da je nekje 400k prebolevnikov, potem se pojavi vprašanje, koga je sploh nameraval nagovoriti... morda 10%-20% manjšino (ki je mimogrede na tak način ne boš prepričal niti v enem odstotku), zaradi česar pošlješ pošto 1.5 milijona ljudem? V glavnem je vse skupaj brezveze in prav je, da se na to opozori. Če bi seveda to storil eno leto nazaj verjetno nihče ne bi imel večjih pripomb.

scythe je izjavil:

feryz je izjavil:

Meni je škoda dimnika, da bom še tule mel JJ saje :)) :))
Kako pa naj veš, kaj je to pičkin dim, če tega ne zakuriš?
Vsaj vidiš kako izgleda.

Danes je pa prav popadljiv - napadel je Zokija in Janula - ne direktno, seveda. Izgleda, da ga je tisto s prijavo spama precej razkačilo. Verjetno "želi kri" tudi Hojs, ti tipi so maščevalni.

Kakorkoli volilna kampanja '22 je tudi uradno odprta!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

WhiteAngel ::

Miki N je izjavil:

Danes je pa prav popadljiv - napadel je Zokija in Janula - ne direktno, seveda. Izgleda, da ga je tisto s prijavo spama precej razkačilo. Verjetno "želi kri" tudi Hojs, ti tipi so maščevalni.

Meh, ne moreš osebno vzeti politike. Nihče ni maščevalen, le politične točke si nabirajo in medijski čas polnijo. V parlamentu zganjajo šov za tretji kanal, da taki, kot si ti, to potem osebno jemljejo in povzročajo razkol v narodu.

Torej jaz večji problem v Janševi vladi vidim v nesposobnosti pol ministrske ekipe... ampak saj to je težava vsakokratne vlade pri nas :8) Z rokava na primer težave z odvozom odpadkov in komunalnega blata, ali bomo v TEŠ sežigali in nehali tolčti izgube, en kup cest in obvoznic je že 15 ali 20 let na papirju in se ne premaknejo, kje je elektrifikacija železnice in drugi tiri po vsej državi, optika po vsej državi, tretja, četrta razvojna os, večja samooskrba s hrano, energijo in še čem, (de)centralizacija države in stanovanjski problemi, politika priseljevanja Šiptarjev in nepravična sociala, preveč moči staršev v izobraževalnem sistemu, bežanje izobraženega kadra z univerz, nič o denarni politiki in (hiper)inflaciji ... To so zame bistvena vprašanja, o katerih bi se morali pogovarjati. Potem pa pogledaš vsakodnevno debato v parlamentu in medijih in se samo zjokaš lahko.

WhiteAngel je izjavil:

Miki N je izjavil:

Meh, ne moreš osebno vzeti politike. Nihče ni maščevalen, le politične točke si nabirajo in medijski čas polnijo. V parlamentu zganjajo šov za tretji kanal, da taki, kot si ti, to potem osebno jemljejo in povzročajo razkol v narodu.

Torej jaz večji problem v Janševi vladi vidim v nesposobnosti pol ministrske ekipe... ampak saj to je težava vsakokratne vlade pri nas :8) Z rokava na primer težave z odvozom odpadkov in komunalnega blata, ali bomo v TEŠ sežigali in nehali tolčti izgube, en kup cest in obvoznic je že 15 ali 20 let na papirju in se ne premaknejo, kje je elektrifikacija železnice in drugi tiri po vsej državi, optika po vsej državi, tretja, četrta razvojna os, večja samooskrba s hrano, energijo in še čem, (de)centralizacija države in stanovanjski problemi, politika priseljevanja Šiptarjev in nepravična sociala, preveč moči staršev v izobraževalnem sistemu, bežanje izobraženega kadra z univerz, nič o denarni politiki in (hiper)inflaciji ... To so zame bistvena vprašanja, o katerih bi se morali pogovarjati. Potem pa pogledaš vsakodnevno debato v parlamentu in medijih in se samo zjokaš lahko.

V bistvu imaš prav.. verjetno je veliko večja delitev "gor-dol" kot "levo-desno" ... veliko tega konflikta je predstava, da se pač vzpostavi ehem .... ekonomski okvir, tratenja našega denarja. Nesposobni ministri so feature, ne bug. :))

Levica je izjavil:

A ne bo 30% ?

Tole je izpred enega leta, takrat sem bil še SDS simpatizer, od blesavih ukrepov pa nisem več, in sigurno ne sam jaz. Letos nas je preveč zbežalo iz Jajotovega objema. Tko da ziher ne bo. Tko bo pogoru ko KUL. Dva kalimerota.

Kako je v kleti, kej zebe, še zmerej sam pingo pa sendvič z pasjo radostjo?

Zgodovina sprememb…

Delno povezano s pismom - glede na to, da je ta dopis kao odprl Dneve cepljenja, znane tudi kot "tradicionalni Fajzerjevi dnevi" ... malo pogrešam zmagoslavne zgodbe v medijih - tudi ponoči ni bilo videti povečanega prometa ...

Miki N je izjavil:

Kakorkoli volilna kampanja '22 je tudi uradno odprta!
RTV desničarska greznica oz. suženjska organizacija je prispevek uvrstila med občutljive teme.
Niti člankov o lopovih ne moreš več komentirati brez direktne cenzure.

Sicer pa je samo še par tem, ki jih lahko folk komentira.
Potem pa jokajo, da jih noben ne mara in naj jim pomagamo, ko se puklavec spravi nanje.

nejcek74 ::

feryz je izjavil:

Niti člankov o lopovih ne moreš več komentirati brez direktne cenzure. Sicer pa je samo še par tem, ki jih lahko folk komentira. Potem pa jokajo, da jih noben ne mara in naj jim pomagamo, ko se puklavec spravi nanje.

Dovolj je, da kozlaš po tem forumu, ni ti treba čisto vsakega medija spreminjat v greznico.

Greznice ne moreš spremeniti v greznico, ker je že.
Vsaj to bi ti bilo lahko jasno.

Če pa kdo resno jemlje ta forum, nisem jaz kriv.

JanK ::

Počivalšek: Če bo treba, bomo prepovedali izvoz elektrike in določili ceno

"V Sloveniji proizvedemo 85 odstotkov elektrike za naše potrebe. Dejstvo pa je, da polovico tega, kar proizvedemo, izvozimo. Tukaj lahko država poseže - prepovemo izvoz naše energije in določimo ceno. Če bo treba, bomo tudi to naredili," je dejal.

ROFL, Plansko gospodarstvo FTW! Ne mores verjeti kako se trenutnim oblastnikom kolca po komunizmu. Kako je bilo takrat bolj preprosto, a ne?
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin

spegli ::

Pretok Drave se je zelo podražil.

solatko ::

JanK - Kaj pričakuješ od komunistov v vladi?
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

JanK je izjavil:

"V Sloveniji proizvedemo 85 odstotkov elektrike za naše potrebe. Dejstvo pa je, da polovico tega, kar proizvedemo, izvozimo. Tukaj lahko država poseže - prepovemo izvoz naše energije in določimo ceno. Če bo treba, bomo tudi to naredili," je dejal.

ROFL, Plansko gospodarstvo FTW! Ne mores verjeti kako se trenutnim oblastnikom kolca po komunizmu. Kako je bilo takrat bolj preprosto, a ne?

Če JEK slučajno crkne, bomo jedli travo, sploh če pol zaženejo Brestanico, ki gre na plin. Putinov plin je dons 2000 evrov, za tisoč metrov. 20x več ko lani.

In pol so eni pametni, v sosednji temi, in bi celo Slovenijo napajali z vetrnicami. In končamo ko Dojšland kjer ko neha pihat, črpajo štrom iz cele evrope.

Zgodovina sprememb…

JanK je izjavil:

Kaj pa boš naredu, pustil gospodarstvo da crkne, ker tega noben ne prenese. Teh cen, štroma, ne prenese noben, ker se obeta še dvig, ker gre plin gor. In italija recimo ma en lep procent štroma iz plinskih elektrarn. Recimo.

In pol Evropa še kar tiši v Ukrajino, ker ji Amerika to diktira. In ko bo pol počlo sred zime v Ukrajini, bojo cele regije ostale brez plina, sredi zime. Putina pa itak boli čuna, bo ves plin posrkala Azija.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Don Mafijaš iz magistrata še kar zaščiten v medijih kot običajno? Običajno so se Msmji v teh primerih precej razpisali. Sedaj pa en boren članek pod črno kroniko haha

Družina Dalton

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

nejcek74 ::

endelin je izjavil:

Don Mafijaš iz magistrata še kar zaščiten v medijih kot običajno? Običajno so se Msmji v teh primerih precej razpisali. Sedaj pa en boren članek pod črno kroniko haha...

Jah malemu mafijozotu iz Ljubljane se trenutno ni treba kaj dosti skrivat, njegove rabote so v senci velikih, pravno in demokratično državo pa Twito pospešeno razgrajuje. Kaj je zdaj Janko, črna pika na Jajotovi gnili pleši? Le kako bi z enim zamahov odstranil oba? >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejcek74 ()

arnecan1 ::

widj3098dj32 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

Gre za zdravje ja.

Noro. Zdaj pa mi jih se zlozi po starostnih skupinah, ter koliko preventivnih stvari so jim svetovali domaci zdravniki, da jim ne bi bilo treba v bolnico. Cakam.

Ti kar čakaj. Vsi strokovnjaki sveta se bodo sedaj posvetili tebi, da jim razložiš, kaj delajo narobe.

sbawe64 ::

Telbanc je izjavil:

JanK je izjavil:

Kaj pa boš naredu, pustil gospodarstvo da crkne, ker tega noben ne prenese. Teh cen, štroma, ne prenese noben, ker se obeta še dvig, ker gre plin gor. In italija recimo ma en lep procent štroma iz plinskih elektrarn. Recimo.

In pol Evropa še kar tiši v Ukrajino, ker ji Amerika to diktira. In ko bo pol počlo sred zime v Ukrajini, bojo cele regije ostale brez plina, sredi zime. Putina pa itak boli čuna, bo ves plin posrkala Azija.

Še topla povezana novica

European gas prices hit record as Russian flows via Yamal reverse
https://www.reuters.com/business/energy...

ter
https://twitter.com/dlacalle_IA/status/...

cene na borzi
https://www.rte-france.com/eco2mix/les-...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

harvey ::

feryz je izjavil:

Kdor ni zmožen ločiti kokic od arašidov je pa kaj?
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Massacra ::

Kamero, njen fokus, govora predsednika Slovenije so fokusirani na OPRSJE poslanke SDS!

Vrednost besede Boruta Pahorja, je pod nivojem vseh razumnih, ki so tukaj živeli zadnjih 700 let!

widj3098dj32 je izjavil:

Gre za zdravje ja.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/izr...

"Izrael daje četvrtu dozu starijima od 60 i zdravstvenim djelatnicima"

"Izrael je objavio da je zabilježio prvi smrtni slučaj uzrokovan omikron varijantom virusa.

Stariji muškarac umro je jučer u Beershebi. Pacijent je bolovao od drugih bolesti, bio je dvaput cijepljen, ali nije primio treću dozu."

Mare2 ::

Telbanc je izjavil:

Stariji muškarac umro je jučer u Beershebi. Pacijent je bolovao od drugih bolesti, bio je dvaput cijepljen, ali nije primio treću dozu."

Pfizer in Moderna intenzivno pripravljata oz. prirejata cepivo, da bo prijelo tudi na Omikron. :) Komaj čakam.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Kayzon ::

Za omikron,za katerega stroka iz Juzne Afrike pravi da je na ravni prehlada? Ze sam covid je 1% smrtonosen za 70+ letnike,za ostale je manj od 0.5% in vi se ponosno hvalite da se spikate s cepivi ki niso preverjena. Ja samo enkrat se boste mogli.. Ne ne se enkrat,pol pa res konec. Okej samo se booster..

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Vlada bo zaradi Omikrona jutri zelo verjetno prepovedala množična silvestrovanja na prostem.

Imam rešitev.

Postavi se te nočne cepilne cerade na trge, z okrepčitvami seveda. Poleg tega se kot dodaten štos organizira dogodek "Špik v novo leto", kjer se prostovoljci ob bučnem aplavzu špiknejo točno opolnoči (3... 2...), zraven je še muzika - Magnifico, Alfi Nipič, ni da ni ... to bo tudi zanimiv medijski dogodek.

Obvezen je T ali P pred vstopom. To si pozabil omeniti.
««
91 / 126
»»