Forum » Mobilne tehnologije » Alert (notification) slider na telefonih
Alert (notification) slider na telefonih
dunda ::
Na forumu je polno ljudi, ki dobro poznate telefone. Sam nisem veliko v tem svetu, zato sprašujem naslednje vprašanje. Uporabljam OnePlus 5, ki ima ob strani drseč gumb (alert slider). Ta zadeva mi je zares prirasla k srcu in brez nje si težko zamišljam uporabo telefona.
Po štirih letih sem začel pogledovati za novim telefonom (stari sicer še kar dobro služi, počasi pa se začenja čutiti slabša baterija, manj bliskovito delo :-) in še kaj. Pri telefonih sicer imam nekaj zahtev (recimo NFC, hiter fingerprint na sprednji strani/zaslonu, solidna baterija, čim bolj redno in dolgo posodabljanje ...) in tale alert slider je med njimi. In glej zlomka, opažam, da ga imajo samo Apple in OnePlus. In na spletu najdem kar nekaj zapisov, kako uporabna je zadeva, pa je žal proizvajalci ne upoštevajo.
Glede na to, da sem Androidovec in imam (zelo) dobre izkušnje s OnePlus, bo novi telefon verjetno iz njihovega hleva. Vseeno pa bi mogoče poskusil tudi kaj drugega (sploh tisti s čistim Androidom), če bi imeli tale slider.
Obstaja še kaj?
Po štirih letih sem začel pogledovati za novim telefonom (stari sicer še kar dobro služi, počasi pa se začenja čutiti slabša baterija, manj bliskovito delo :-) in še kaj. Pri telefonih sicer imam nekaj zahtev (recimo NFC, hiter fingerprint na sprednji strani/zaslonu, solidna baterija, čim bolj redno in dolgo posodabljanje ...) in tale alert slider je med njimi. In glej zlomka, opažam, da ga imajo samo Apple in OnePlus. In na spletu najdem kar nekaj zapisov, kako uporabna je zadeva, pa je žal proizvajalci ne upoštevajo.
Glede na to, da sem Androidovec in imam (zelo) dobre izkušnje s OnePlus, bo novi telefon verjetno iz njihovega hleva. Vseeno pa bi mogoče poskusil tudi kaj drugega (sploh tisti s čistim Androidom), če bi imeli tale slider.
Obstaja še kaj?
https://www.kacnje.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OnePlus 9 proOddelek: Mobilne tehnologije | 3593 (2726) | Saso_C |
» | Mnenje o Oneplus 8Oddelek: Kaj kupiti | 2020 (1752) | Beletov |
» | Oneplus X (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 104144 (41129) | cryptozaver |
» | OnePlus 5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44602 (29924) | Tezaab |
» | OnePlus Two (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 71440 (40152) | Yossarian |