Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
Ne pac posnetek jeiz uradnega medija:
V kompost bos sel! Skupaj zmano
Bio Truge so ze nastimane
Uradne in TikToK? Pa saj ne govorimo o novi torbici Jeluše...
PrihajaNodi je izjavil:
Je kdo pogledal uradne zrtve cepiva:
https://vm.tiktok.com/ZMdwh1W7L/
Ne.
Ampak nekateri ne ločijo med cepivi in torbicami, tudi ne ločijo med znanostjo in kvazi influencerkami...
Pol imamo pa takle na slo-tech.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
hyuga ::
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ne.
Ampak nekateri ne ločijo med cepivi in torbicami, tudi ne ločijo med znanostjo in kvazi influencerkami...
Nodi ti bi lahko bil vrhovni nadzornik kompostnikov in ocenjevalec kvalitete trug. ampak pol moras na drugo stran prestopiti!:D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
Ben Dover ::
LightBit ::
PrihajaNodi je izjavil:
Italijani cepijo pod nujno otroke nad 2 leti. Lahko kdo od tam potrdi?
Pri nas tudi nerojene otroke.
Uradno objavljeno na TikTok: razmišljajo že o tem, kako individualno cepiti vsako semenčico.
Ko se nosečnica cepi se posledično tudi otrok.
Dobro jutro vsem odgovornim in zrelim državljanom ter dobro jutro tudi vsem nekoliko manj inteligentnim sledilcem FB znanosti in tik-tok raziskav.
Petek je, ne bomo lepili linkov na resne raziskave: odgovorni in zreli jih ne potrebujejo, sledilci FB znanosti pa itak ne razumejo. Raje se zabavajmo ob umotvorih slednjih.
:)) dobro jutro
Dobro jutro, odlično sem spal danes.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
Evo pa se cadaver bags, majo prstimane:
https://vm.tiktok.com/ZMdwmWNnU/
Ja itak. Fafagel je ze zacels promocijo
Ce grem na drugo stran bom sam v bio trugi- kompostnik
Helikopte v sidneju se derejo iz njega kot v Auswitchu iz miktofona
https://vm.tiktok.com/ZMdwm3wSy/
Za zdravje se gre
https://vm.tiktok.com/ZMdwmWNnU/
PrihajaNodi je izjavil:
Uradno objavljeno na TikTok: razmišljajo že o tem, kako individualno cepiti vsako semenčico.
Ja itak. Fafagel je ze zacels promocijo
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ne.
Nodi ti bi lahko bil vrhovni nadzornik kompostnikov in ocenjevalec kvalitete trug. ampak pol moras na drugo stran prestopiti!:D
Ce grem na drugo stran bom sam v bio trugi- kompostnik
Helikopte v sidneju se derejo iz njega kot v Auswitchu iz miktofona
https://vm.tiktok.com/ZMdwm3wSy/
Za zdravje se gre
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Also this..
Pfizer CEO postpones Israel visit due to 'COVID-19 restrictions'
Bourla was set to land in Israel on Monday for a series of meetings, only 15 days before Israel's next election, which prompted many to criticize the visit as election propaganda.
Pfizer CEO Dr. Albert Bourla announced on Thursday that he has decided to postpone his visit to Israel to an unknown date later in the Spring due to coronavirus restrictions.
https://www.jpost.com/israel-elections/...
Se morda ni cepil?
Seveda se ni. Saj to je že v štartu povedal, da se ne bo.
https://twitter.com/AlbertBourla/status...
Sicer vem da boš rekel da je dobil placebo. Ampak da je rekel da se ne bo je pa definitivno laž.
PersonaRuda ::
PersonaRuda je izjavil:
Dobro jutro, dragi moji iskalci samorogov :)
Dobro jutro korona-paničarji in ljubitelji lockdowna.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
pirat ::
Nodi, Nodi, Nodi...
pa saj je vendar jasno, da cepljeni ne smemo v kompostnik. Cepivo se venar ne razgradi!
pa saj je vendar jasno, da cepljeni ne smemo v kompostnik. Cepivo se venar ne razgradi!
Kumbaja ::
PrihajaNodi je izjavil:
ja, ko se pa moški pa njegove semenčice. Zato bo pa treba zagotovit dovolj booster doz, da tudi tiste bolj aktivne polovijo. Za Nodija recimo bo že prva doza dovolj za vse življenje.
mahoni ::
Zakaj toliko trolate? Kaj pa ce se res zgodi next "tusiranje" kot v 2.sv vojni?
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
Folk je zabit in spi. V Avstraliji pa kot Auswitch. Vojska pa policija hodita od doma do doma.
Ja in? Higiena je kul.
Bos ze videl ko bos v kompostu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Temo je nemogoče spremljat. A lahko nekdo na kratko opiše kako smo v eni noči prišli iz Nodijevih zastekljenih taborov s čiki do kompostnikov?
Temo je nemogoče spremljat. A lahko nekdo na kratko opiše kako smo v eni noči prišli iz Nodijevih zastekljenih taborov s čiki do kompostnikov?
Ok to je teorija zarote, samo folk kaze ze pripravljene vrece za mrtve iz skladisc, kako se dumpa olje, hrana, zdravila, dobesedno se vse mece stran...kaj pa ce situacija postane kot v venezueli in kubi? dokler vam medijev ne odklopijo iz riti in zaprejo trgovoin boste spali.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Ok to je teorija zarote, samo folk kaze ze pripravljene vrece za mrtve iz skladisc, kako se dumpa olje, hrana, zdravila, dobesedno se vse mece stran...kaj pa ce situacija postane kot v venezueli in kubi? dokler vam medijev ne odklopijo iz riti in zaprejo trgovoin boste spali.
Daj kaksen link prosim.
PrihajaNodi je izjavil:
Daj kaksen link prosim.
Sej sm jih, recimo prejsni je bil helikopter nad v Sindejejem kako se dere. Kot v Auswitchu imas polno posnetkov kjer policija hodi od doma do doma in sili ljudi v cepljenje....
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrimoZ_ ::
PersonaRuda je izjavil:
Nobene panike.
Mi smo odgovorni in smo cepljeni.
Če bo lockdown bo zaradi vas sebičnih pizd.
Ampak brez skrbi, bomo protestirali proti lockdownom tudi za vas.
PersonaRuda je izjavil:
Nobene panike.
Daj ustavi se.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Sej sm jih, recimo prejsni je bil helikopter nad v Sindejejem kako se dere. Kot v Auswitchu imas polno posnetkov kjer policija hodi od doma do doma in sili ljudi v cepljenje....
Najbolj me tle preseneca, kako da si to folk kar dopusca? Why d fuck?
LeQuack ::
Jennifer Aniston je rekla da se ne bo več družila s svojimi necepljenimi prijatelji. Tako da smo nejebal.
Quack !
Utk ::
PrihajaNodi je izjavil:
Najbolj me tle preseneca, kako da si to folk kar dopusca? Why d fuck?
Kaj pricakujes. A je v Sloveniji in Evropi kaj drugace? Revolucija? Se vsaka je prinesla vec krvi. Nismo se tako dalec kot Avstralci in izraelci bomo pa 100% prisli v te faze. Spali ste na vseh socialnih greznicah, ok gledam tiktok ker ima real time videje od ljudi po svetu, vse ostalo je drek, sedaj pa pricakujes revolt?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zanimive trditve glede na to kako se večno nabija o tem, kako za proizvodnjo cepiv stojijo samo dobički:
Proticepilstvo je že od 19. stoletja ena od pravno varnih platform za širjenje nezaupanja v medicino. Konkretnejše trditve, na primer o neučinkovitosti operacije slepiča ali antibiotičnega zdravljenja, so namreč hitro iztožljive pri konkretnih izvajalcev, na primer bolnišnicah. Z načelnim proticepilstvom pa se je mogoče junačiti brez pravnih posledic in tako učinkovito vzbujati dvom o medicini. S proticepilskim junačenjem alternativci skrbijo za osebno samopromocijo in rekrutacijo potencialnih strank, ki niso zadovoljne s svojim zdravjem in "uradno" medicino. Na koncu pa gre večinoma za prodajni interes - za vitamine, tečaje, paramedicinske knjige, različne alternativne terapije, osebna svetovanja. V državah, kjer je zdravstvena zakonodaja manj omejevalna, na primer v ZDA ali na evropskem vzhodu, so kot alternativne terapije mogoči tudi mazaški posegi za več tisoč in deset tisoč evrov, od različnih vitaminskih in serumskih terapij do terapij z vbrizgavanji "imunskih celic", ki v resnici nimajo nikakršne podlage za uspeh. Globalno pa je alternativa industrija, katere obseg znaša več kot 100 milijard dolarjev na leto, bistveno več, kot je obseg prodaje antibiotikov in cepiv skupaj.
Zato ni čudno, da sled denarja pri proticepilstvu vodi do največjih prodajalcev alternativnih medicinskih produktov (na primer Josepha Mercole, lastnika stomilijonskega imperija prehranskih dodatkov), ki tudi najbolj financirajo izdelovanje objav, ki jih potem "proticepilc" všečkajo in delijo po družabnih medijih. Prodajalcev alternative v resnici cepljenje sploh ne zanima, covid-19 pa jim je zanimiv le kot (trenutno) globalna oglaševalska platforma za prodajo svojih storitev in produktov.
https://www.delo.si/mnenja/kolumne/zaka...
Proticepilstvo je že od 19. stoletja ena od pravno varnih platform za širjenje nezaupanja v medicino. Konkretnejše trditve, na primer o neučinkovitosti operacije slepiča ali antibiotičnega zdravljenja, so namreč hitro iztožljive pri konkretnih izvajalcev, na primer bolnišnicah. Z načelnim proticepilstvom pa se je mogoče junačiti brez pravnih posledic in tako učinkovito vzbujati dvom o medicini. S proticepilskim junačenjem alternativci skrbijo za osebno samopromocijo in rekrutacijo potencialnih strank, ki niso zadovoljne s svojim zdravjem in "uradno" medicino. Na koncu pa gre večinoma za prodajni interes - za vitamine, tečaje, paramedicinske knjige, različne alternativne terapije, osebna svetovanja. V državah, kjer je zdravstvena zakonodaja manj omejevalna, na primer v ZDA ali na evropskem vzhodu, so kot alternativne terapije mogoči tudi mazaški posegi za več tisoč in deset tisoč evrov, od različnih vitaminskih in serumskih terapij do terapij z vbrizgavanji "imunskih celic", ki v resnici nimajo nikakršne podlage za uspeh. Globalno pa je alternativa industrija, katere obseg znaša več kot 100 milijard dolarjev na leto, bistveno več, kot je obseg prodaje antibiotikov in cepiv skupaj.
Zato ni čudno, da sled denarja pri proticepilstvu vodi do največjih prodajalcev alternativnih medicinskih produktov (na primer Josepha Mercole, lastnika stomilijonskega imperija prehranskih dodatkov), ki tudi najbolj financirajo izdelovanje objav, ki jih potem "proticepilc" všečkajo in delijo po družabnih medijih. Prodajalcev alternative v resnici cepljenje sploh ne zanima, covid-19 pa jim je zanimiv le kot (trenutno) globalna oglaševalska platforma za prodajo svojih storitev in produktov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kumbaja ()
PrimoZ_ ::
PrihajaNodi je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Nobene panike.
Daj ustavi se.
We stop for no one!
Nodi, edina faza do katere bomo prišli bo zadostna precepljenost prebivalstva, da se bo korona spravila v nek normalen okvir. To je to. Nekaj vas bo ostalo posebnežev, ampak saj so vedno. Amiši, ostareli hipiji, necepljeni. Tako pač je.
Breaking news - 2 new covid cases have been detected
Noro res, noro
Noro res, noro
Zanimive trditve glede na to kako se večno nabija o tem, kako za proizvodnjo cepiv stojijo samo dobički:
Ce bi investiral v Moderno pred pandemijo ne bi pisal teh bedarij.
Nodi, edina faza do katere bomo prišli bo zadostna precepljenost prebivalstva, da se bo korona spravila v nek normalen okvir. To je to. Nekaj vas bo ostalo posebnežev, ampak saj so vedno. Amiši, ostareli hipiji, necepljeni. Tako pač je.
Fantek moj normalnosti ne bo vec. Zal
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
feryz ::
Nobene panike.Kdaj si se nazadnje testiral? Jaz sem se 3x prejšnji teden.
Preden začneš s svojimi nebulozami ..., beri zgoraj.
"CDC director says ..."
Razen če veš več od njega.
Breaking news - 2 new covid cases have been detected
Noro res, noro
To je to. Tudi v Slovenijo bo se prislo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Utk ::
Jaz imam eno napotnico za sorodnika s katero je že 3 mesece v čakalni vrsti za čakalno vrsto. Cepit se pa gremo lahko zdaj takoj.
Ena nora ideja, kaj če se bi zdravstvo ukvarjalo z bolnimi, ne pa z zdravimi?
Dojenčki, otroci so imeli prej sistematske preglede vsakih par mesecov, zdaj po telefonu rečeš kolk je težak in je to to. Če bojo posledice zarad tega, kdo bo odgovarjal? Če jih ne bo, bomo ukinili sistematske preglede, ker so očitno itak brez veze?
S tem se naj ukvarja "stroka"...
Dojenčki, otroci so imeli prej sistematske preglede vsakih par mesecov, zdaj po telefonu rečeš kolk je težak in je to to. Če bojo posledice zarad tega, kdo bo odgovarjal? Če jih ne bo, bomo ukinili sistematske preglede, ker so očitno itak brez veze?
feryz ::
Koliko avstralci plačajo svojim, da mlatijo po svojih sosedih?
Pri nas vemo da je okrog 3 jurje neto. Tam mora biti še veliko več.
Pri nas vemo da je okrog 3 jurje neto. Tam mora biti še veliko več.
Jaz imam eno napotnico za sorodnika s katero je že 3 mesece v čakalni vrsti za čakalno vrsto. Cepit se pa gremo lahko zdaj takoj.
Nevem, vprasaj tipe tu aka Imagodei, Zmaugy, gusar. Verjtno ti bodo rekli da cepi froca in bo ok.
V Avstralija umreta 2 80 letnika pa so jim poslali vojsko na cesto. Kaj pricakujes? Rozice?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Mato989 ::
Avstralci so prfukneni... par mrtvih pod covida na koncu jih bo policija več pobila... verjetno jih šterjejo kar h covid smrtim
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Avstralci so prfukneni... par mrtvih pod covida na koncu jih bo policija več pobila... verjetno jih šterjejo kar h covid smrtim
Mislis da je Izrael kaj drugacen? Tam je vse precepljeno zdaj se izvaja tretja doza.
Ne par, 2 sta mrtva in malo vec kot 100 okuzenih.
Od Izraela ni veliko posnetkov na tik tok ker jim vse (bojda) blokirajo in nadzirajo:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Imagodei bos kaj odgovarjal za tole? Placanec
https://www.pharmaceutical-technology.c...
Bio kompostniki za mrtve so ze prstimani pa vrece tud
Znanost!
https://www.pharmaceutical-technology.c...
Bio kompostniki za mrtve so ze prstimani pa vrece tud
Znanost!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Mislis da je Izrael kaj drugacen? Tam je vse precepljeno zdaj se izvaja tretja doza.
Ne par, 2 sta mrtva in malo vec kot 100 okuzenih.
hmmm, saj to veš da par dobesedno pomeni 2?
hmmm, saj to veš da par dobesedno pomeni 2?
Drzi. Nisem vzel dobesedno. Se opravicujem
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PersonaRuda ::
Še enkrat postavljeno vprašanje govornikom Kreku, Beovičevi, Kacinu in Pokljukarju:
Novi sev virusa Delta je v Slovenijo prišel z vračanjem dopustnikov.
Ja kako?
Necepljeni so morali ob vrnitvi predložiti svež negativen test, torej, niso bili okuženi.
Cepljenci s potrdilom o cepljenju niso potrebovali testa.
Zaključek:
- ali testi lažejo
- ali lažete vi s prirejeno statistiko
- ali cepiva niso opravila svojega dela
Vi štirje z vašim šefom, narod ni nor, kot se naskrivaj nasmihate, narod je le uvideven, meja je blizu!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=29...
Da dodam še svoj zaključek: če je potrebno testirat necepljene, je to tudi potrebno za cepljene, če ne nismo nič naredili. Ali vse testirati ali pa nobenega. In pa vaxxerske egoistične pizde so prinesle DELTA sev v Slovenijo, ker jim je bilo težko se it prostovoljno testirat in so kot se spodobi za egoistične pizde raje trosili virus okoli...
Medtem, ko so necepljeni odgovorni in pridni, ter se redno testirajo, da ja ne bi drugih okužili.
Novi sev virusa Delta je v Slovenijo prišel z vračanjem dopustnikov.
Ja kako?
Necepljeni so morali ob vrnitvi predložiti svež negativen test, torej, niso bili okuženi.
Cepljenci s potrdilom o cepljenju niso potrebovali testa.
Zaključek:
- ali testi lažejo
- ali lažete vi s prirejeno statistiko
- ali cepiva niso opravila svojega dela
Vi štirje z vašim šefom, narod ni nor, kot se naskrivaj nasmihate, narod je le uvideven, meja je blizu!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=29...
Da dodam še svoj zaključek: če je potrebno testirat necepljene, je to tudi potrebno za cepljene, če ne nismo nič naredili. Ali vse testirati ali pa nobenega. In pa vaxxerske egoistične pizde so prinesle DELTA sev v Slovenijo, ker jim je bilo težko se it prostovoljno testirat in so kot se spodobi za egoistične pizde raje trosili virus okoli...
Medtem, ko so necepljeni odgovorni in pridni, ter se redno testirajo, da ja ne bi drugih okužili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
IL_DIAVOLO ::
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Nodi, danes premočne čike kadiš? Kaj veš kaj vse vam podtikajo v tobak? Morda kaj proti koroni?
Jaz bi za vsak slučaj nehal kaditi, med Amiši tako ali tako ne boš smel.
Jaz bi za vsak slučaj nehal kaditi, med Amiši tako ali tako ne boš smel.
llc ::
Tam kjer sem jaz bil, hitrih testov v nedeljo niso delali. Torej, hipotetično: hitri test v soboto popoldne, zvečer še malo socializirat in izmenjevat telesne tekočine z okuženimi, v nedeljo domov okužen z negativnim testom. Še kakšno vprašanje?