» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
182 / 198
»»

PrihajaNodi ::

Aston_11 je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

ali je uvedba covid pasusev ter odzvem svobode pozitivna ali negativna zadeva?
To je posledica necepljenja in ne obratno. Da so antivax lažnjivci, že vemo, da zamenjujejo vzrok in posledico, pa oni nočejo vedeti. Po nodiju - enim bo lager lahek, enim težji, krivi bodo pa antivax blodnjaki.

Si poslusal apartheid iz Izraela? Ko pridejo otroci na vrsto kot tam bo veselo. Veselim se tega dneva. Ko pride tretja in cetrta doza pa bo se bolj veselo.

kaj ti to predstavlja, jutranji napitek, pa ti čipiran okus ne paše?

Mogoce neplodnost cepjenih. Bomo videli, dajmo casu cas.

Btw kako bomo poimenovali logarje v Sloveniji? Bodo imena kot so Soncek1, Soncek2? Ali kaj bolj resnega?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

l0g1t3ch ::

widj3098dj32 je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Evo naši pošteni in dobro namerni anticepilci...

https://siol.net/digisvet/novice/nenava...

Ali naj raje rečem organizirano lažnjivci in kriminalci ?

To kar pravim že od začetka teme...

Antivaxx scena je podpihovana in plačana s strani Kitajske in Rusije (povsem mogoče tudi ZDA), ki jim ustreza skregana in razdeljena evropa. Ne samo da so sprte države med sabo, še prebivalci lastnih držav se zdej delijo ne cepilce in nasprotnike.
Lovimo lasten rep in se kregamo o virusu in cepivih, medtem ko Rusija in Kitajska mirno prehitevata po desni.
Obe državi imata še malo bolj trd in neposreden pristop k obravnavi ljudstva in cepljenje izvedeta ne glede na morebitne pomisleke prebivalstva. Kaki prostesti neki in referendumi. Al te cepimo ali pa ponikneš.
Oboji tudi dokaj lahko cenzurirajo novice iz zahoda torej, da se antivax propaganda ne odbije nazaj k njim. Malo je jezikovna prepreka in malo državna cenzura pa je.

ZDA kot rečeno ima zagotovo tudi raje ne preveč močno EU, ne vem pa koliko se njim izplača delat antivaxx zdraho, ker njim pa se take laži laže odbijejo nazaj v faco.

Ti pa si fukjen.

Enostavno vprasanje: ali je uvedba covid pasusev ter odzvem svobode pozitivna ali negativna zadeva?

Pasuži so negativni.
Tudi o tem sem pisal in zato moj slogan, za cepljenje in proti fašizmu!

Jaz nisem prevzel potrdila, da sem cepljen.
Izogibal se bom vsega kjer mislijo preverjat PCT.
Nisem šel čez mejo na dopust.

Skratka glasoval bom z denarnico. Naj se jebejo vsi ki zahtevajo PCT.
S tem ko sem se cepil pa jemljem legitimnost vladnim izgovorom, poleg same odgovornosti do sodržavljanom.

Upam da si tudi ti sam vsaj pol tako politično aktiven kot sem sam.

PrimoZ_ ::

widj3098dj32 je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Evo naši pošteni in dobro namerni anticepilci...

https://siol.net/digisvet/novice/nenava...

Ali naj raje rečem organizirano lažnjivci in kriminalci ?

To kar pravim že od začetka teme...

Antivaxx scena je podpihovana in plačana s strani Kitajske in Rusije (povsem mogoče tudi ZDA), ki jim ustreza skregana in razdeljena evropa. Ne samo da so sprte države med sabo, še prebivalci lastnih držav se zdej delijo ne cepilce in nasprotnike.
Lovimo lasten rep in se kregamo o virusu in cepivih, medtem ko Rusija in Kitajska mirno prehitevata po desni.
Obe državi imata še malo bolj trd in neposreden pristop k obravnavi ljudstva in cepljenje izvedeta ne glede na morebitne pomisleke prebivalstva. Kaki prostesti neki in referendumi. Al te cepimo ali pa ponikneš.
Oboji tudi dokaj lahko cenzurirajo novice iz zahoda torej, da se antivax propaganda ne odbije nazaj k njim. Malo je jezikovna prepreka in malo državna cenzura pa je.

ZDA kot rečeno ima zagotovo tudi raje ne preveč močno EU, ne vem pa koliko se njim izplača delat antivaxx zdraho, ker njim pa se take laži laže odbijejo nazaj v faco.

Ti pa si fukjen.

Kaj zdej a ti ni všeč spoznanje kako vas antivaxxerje farbajo in izkoriščajo za širjenje propagande.
Boli ane :)

Torej priznavas, da se je zacel fasizem. Ne skbi ce bom sel jaz v logar gres tudi ti! Razlika je da se bom jaz navadil.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

widj3098dj32 ::

Aston_11 je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

To je posledica necepljenja in ne obratno. Da so antivax lažnjivci, že vemo, da zamenjujejo vzrok in posledico, pa oni nočejo vedeti. Po nodiju - enim bo lager lahek, enim težji, krivi bodo pa antivax blodnjaki.

PrihajaNodi je izjavil:

Sperma necepljenih bo imela konkretno vrednost v prihodnosti. 2 - 10 let pocakajte

Procent cepljenja nima nic s covid pasusi. Ce bi premogel lastno pamet, bi videl da bo to pogoj za vsakega ne glede na status cepljenja. In seveda ker si slep idiot se ne zavedas resnosti tega.

Rusija in Kitajska sponzorirata ANTIVAX propagando? Hmm.. Drzavi kjer je kontrola vecja torej po tej teoriji kontrirata uvedbi ENAKE kontrole v zahodnih drzavah? LOL.

To je ko da bi Kitajci Americanom ocitali da jim forsirajo komunisticno propagando 🤣

pirat ::

PrihajaNodi je izjavil:

Sperma necepljenih bo imela konkretno vrednost v prihodnosti. 2 - 10 let pocakajte

Sam ti bos itak v taboru našpikan…

pirat je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Sam ti bos itak v taboru našpikan…

Ti tudi, razlika bo da bom imel jaz ze od starta manj doz;((
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

pirat je izjavil:

Nodi, ko bomo v taboru:
na naši strani bo Anistonova, vi boste pa imeli Smolarja....
Ni se prepozno, se lahko zamenjas stran....
https://siol.net/trendi/svet-znanih/jen...

Tale je dajansko dobra:)) edina razlika bo da bomo nekateri imeli manj doz v riti, spikali bodo pa fse.

ja, glej Nodi, kot sam pravis bos špiko v rit dobil v vsakem primeru. Lahko pa izberes koga zelis zraven - Jennifer ali Adija?

pirat je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

pirat je izjavil:

Nodi, ko bomo v taboru:
na naši strani bo Anistonova, vi boste pa imeli Smolarja....
Ni se prepozno, se lahko zamenjas stran....
https://siol.net/trendi/svet-znanih/jen...

Tale je dajansko dobra:)) edina razlika bo da bomo nekateri imeli manj doz v riti, spikali bodo pa fse.

ja, glej Nodi, kot sam pravis bos špiko v rit dobil v vsakem primeru. Lahko pa izberes koga zelis zraven - Jennifer ali Adija?

Tebe pa zmaugija. Itak bodo stene steklene tako, da preprecimo fizicni kontakt. Ceprav nevem kaj Slovenija caka. To bi se ze moralo zaceti izvajati. Polzi.

Meni bo ok ker bo zastonj hrana, ce pa se cike dobim je pa to to.

Ti pa zmaugy bosta bolj nesrecna.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Z Jennifer pa res ne bomo nesrečni.

pirat je izjavil:

Glih ona bo imela cajt hodt v Slovenijo.

Evo psiljevanje s spikanjem otrok se je ze zacelo:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Ben Dover ::

PrihajaNodi je izjavil:

Torej priznavas, da se je zacel fasizem. Ne skbi ce bom sel jaz v logar gres tudi ti! Razlika je da se bom jaz navadil.

Brez mame crkneš v enem tednu..

Zgodovina sprememb…

Aston_11 ::

PrihajaNodi je izjavil:

pirat je izjavil:

Glih ona bo imela cajt hodt v Slovenijo.

Evo psiljevanje s spikanjem otrok se je ze zacelo:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...

Antivax propaganda bi očitno raje pustila otroke, da se okužijo in kar pride zraven.
Dobro so vas nategnili FB kameradi.

Ben Dover je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Brez mame crkneš v enem tednu..

No, no ne tako grdo. Bojda bo skupnost prinesla hrano. Jaz bom samo lezal tam.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Reycis ::

'Za odprte šole in univerze letos obstaja rešitev, ki je prej ni bilo - precepljenost'
Sporočilo med vrsticami za vaxerje:
Vsega so krivi tisti, ki se niso želeli cepit.

Kakšne ovce ste vaxerji. Zadeve bodo bile zaprte in bi bile zaprte ne glede na vse. Zelo malo je še ostalo takih "ki se želijo bolj prepričat o varnosti". Zdaj se v glavnem cepijo tisti, ki jim z necepljenjem grozi ekonomska eksistenca. Še vedno pa ocenjujem, da se cca 10% ljudi ne bo cepilo ne glede na karkoli. Tudi moje mnenje je, da obveznega cepljenja ne bo. Bistven element pri agendi cepljenja je namreč to, DA GA SAM SPREJMEŠ. Predpriprava na mark of the best - tam bo tudi tako.
Diversity is our greatest strength

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Aston_11 ::

Reycis je izjavil:

Kakšne ovce ste vaxerji. Zadeve bodo bile zaprte in bi bile zaprte ne glede na vse.
Bebav izgovor in naci propaganda. Krivi boste necepljeni, ne pa Janša.

Reycis je izjavil:

'Za odprte šole in univerze letos obstaja rešitev, ki je prej ni bilo - precepljenost'

Kakšne ovce ste vaxerji. Zadeve bodo bile zaprte in bi bile zaprte ne glede na vse. Zelo malo je še ostalo takih "ki se želijo bolj prepričat o varnosti". Zdaj se v glavnem cepijo tisti, ki jim z necepljenjem grozi ekonomska eksistenca. Še vedno pa ocenjujem, da se cca 10% ljudi ne bo cepilo ne glede na karkoli. Tudi moje mnenje je, da obveznega cepljenja ne bo. Bistven element pri agendi cepljenja je namreč to, DA GA SAM SPREJMEŠ. Predpriprava na mark of the best - tam bo tudi tako.

Ti res mislis da ne bo logarjev, pardon zelenih taborisc?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Aston_11 je izjavil:

Reycis je izjavil:

Kakšne ovce ste vaxerji. Zadeve bodo bile zaprte in bi bile zaprte ne glede na vse.
Bebav izgovor in naci propaganda. Krivi boste necepljeni, ne pa Janša.

Ce bi bila precepljenost 99% ter bi okuzbe se vedno rasle - kdo bi bil kriv?

Da vidim ce si slucajno ti sposoben lastnega razmisljanja z razliko od klovna zgoraj.

Krivi ste anticepilci in zato boste tudi odgovarjali, vse je arhivirano, big brother gleda, seznam se hitro polni, previdno z besedam.

Lp

Prostozidar in vikend illuminat

Zgodovina sprememb…

mahoni ::

Kriv bi bil 1% ne naspikanih, kdo pa...
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

Novi Avstralski sev?
V skladu z novimi pravili v Viktoriji, ki bodo od drevi veljali sedem dni, bodo lahko prebivalci domove zapuščali le za nujne opravke, kot so nakupi hrane. Nove omejitve bodo ljudi doletele le teden dni po odpravi predhodnih.

Premier zvezne države Daniel Andrews je ob tem izrazil veliko razočaranje, a kot je dodal, mu zaradi majhnega števila cepljenih z enim odmerkom cepiva proti covidu-19, kaj šele dvema, ne preostane drugega. Skrbi jih potrditev osmih novih okužb, za katere ne poznajo vira.

Francija gre na tretjo dozo:
Tudi Francija bo starejšim in ranljivim ponudila tretji odmerek cepiva proti covidu-19

Francija bo medtem septembra starejše in ranljive začela cepiti s tretjim odmerkom cepiva proti covidu-19, je danes napovedal francoski predsednik Emmanuel Macron. S tem se bo pridružila več drugim državami, vključno z Nemčijo, ki se zlasti v luči širjenja bolj nalezljive različice novega koronavirusa delta odločajo za ta korak.

https://www.24ur.com/novice/korona/avst...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Novi Avstralski sev?
V skladu z novimi pravili v Viktoriji, ki bodo od drevi veljali sedem dni, bodo lahko prebivalci domove zapuščali le za nujne opravke, kot so nakupi hrane. Nove omejitve bodo ljudi doletele le teden dni po odpravi predhodnih.

Premier zvezne države Daniel Andrews je ob tem izrazil veliko razočaranje, a kot je dodal, mu zaradi majhnega števila cepljenih z enim odmerkom cepiva proti covidu-19, kaj šele dvema, ne preostane drugega. Skrbi jih potrditev osmih novih okužb, za katere ne poznajo vira.

Francija gre na tretjo dozo:
Tudi Francija bo starejšim in ranljivim ponudila tretji odmerek cepiva proti covidu-19

Francija bo medtem septembra starejše in ranljive začela cepiti s tretjim odmerkom cepiva proti covidu-19, je danes napovedal francoski predsednik Emmanuel Macron. S tem se bo pridružila več drugim državami, vključno z Nemčijo, ki se zlasti v luči širjenja bolj nalezljive različice novega koronavirusa delta odločajo za ta korak.

https://www.24ur.com/novice/korona/avst...

Opomba za tiste z omejenim spominom: taiste drzave so zalogo boosterjev narocile ter placala ze SPOMLADI.

Veste kaj to pomeni ne? Vam je jasno?

Ce so maja oglasevali kako je pomembna precepljenost v juniju ter juliju, da v jeseni ne bo lockdownov, so obenem ze NAROCILI in PLACALI boosterje.

Zdaj pa vprasanje za 500€: ali so v istem casu imeli namero placane boosterje vreci stran ob dosezeni precepljenosti (ki so jo oglasevali) ali je to bil ze fiksen plan?

Dajmo, pozenite mozganske celice.

hyuga ::

Reycis je izjavil:

haha pa sem mislil da noben drug vec ne bo omenil mark of the beast v tej temi. :)

tako je

widj3098dj32 je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Procent cepljenja nima nic s covid pasusi. Ce bi premogel lastno pamet, bi videl da bo to pogoj za vsakega ne glede na status cepljenja. In seveda ker si slep idiot se ne zavedas resnosti tega.

Rusija in Kitajska sponzorirata ANTIVAX propagando? Hmm.. Drzavi kjer je kontrola vecja torej po tej teoriji kontrirata uvedbi ENAKE kontrole v zahodnih drzavah? LOL.

To je ko da bi Kitajci Americanom ocitali da jim forsirajo komunisticno propagando 🤣

Spodbujata antivaxx propagando, da je folk bolj skregan. A ni to logično ?
Zahodne vlade pa morajo potem uvajati totalitarne prijeme, da se folk cepi, ker normalni argumenti ne delujejo več v poplavi antivaxx propagande.

Dvojni bonus.
Skregaš konkurenco in jo porivaš v sistem, ki je bolj podoben tvojemu.

Preden širite antivaxx propagando se malo zamislite kako ste zastonjski sužnji tujih plačanih agitatorjev.
Tisti so vsaj plačani da širijo drek, vi pa to ponavljate zastonj, ker ste slaboumni. Pravzaprav dvojno slaboumni:
1) delate zastonj
2) škodujete lastni družbi

Za cepljenje in proti fašizmu!

PrimoZ_ je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zahodne vlade pa morajo potem uvajati totalitarne prijeme, da se folk cepi, ker normalni argumenti ne delujejo več v poplavi antivaxx propagande.

Dvojni bonus.

LOL. mislis da se je infrastruktura okoli pasusev zaceli delati letos? Je pasus prisel kot ODGOVOR na slabo reakcijo na cepljenje ali neglede na to?

jotunn ::

l0g1t3ch je izjavil:

Preden širite antivaxx propagando se malo zamislite kako ste zastonjski sužnji tujih plačanih agitatorjev.
Tisti so vsaj plačani da širijo drek, vi pa to ponavljate zastonj, ker ste slaboumni. Pravzaprav dvojno slaboumni:
1) delate zastonj

Saj to ves da povsem isto velja tudi za "tvojo" stran, kajne?

Evo fasisti na pohodu - https://www.heute.at/s/brisant-harter-l...

Lockdown samo za necepljene. In se in se. Oooo ka bo pokalo ufff.

Da dejansko crknes od kovida je sansa 0.05%
https://vm.tiktok.com/ZMdToK7dd/

mahoni je izjavil:

O wow. Noro. Res so zaceli z nacisticnimi metodami
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

jotunn je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

1) delate zastonj

Jaz za razliko od tebe ne škodujem lastni družbi.
Pravzaprav bo zadostno število takih kot sem jaz poskrbelo, da bomo nekako pregurali vse skupaj.
Spomladi se boš pa bahal, kako si preživel brez cepljenja pa nobene težave nisi imel. Seveda ker se boš švercal na vse ostale.

l0g1t3ch je izjavil:

jotunn je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

1) delate zastonj

Pravzaprav bo zadostno število takih kot sem jaz poskrbelo, da bomo nekako pregurali vse skupaj.
Spomladi se boš pa bahal, kako si preživel brez cepljenja pa nobene težave nisi imel. Seveda ker se boš švercal na vse ostale.

Ne, ti si le white knight resitelj.

Quisling @ Wikipedia

widj3098dj32 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Dvojni bonus.

LOL. mislis da se je infrastruktura okoli pasusev zaceli delati letos? Je pasus prisel kot ODGOVOR na slabo reakcijo na cepljenje ali neglede na to?

Pasuži so skrajni ukrep glede na situacijo.
Kaj misliš da so morali na novo izumit internet za njihovo uvedbo ?

Cel sistem ni nič posebnega, saj je vsa it infrastruktura že na voljo. Še dolgo so rabili, da to implementirajo.

widj3098dj32 je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

jotunn je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

1) delate zastonj

Ne, ti si le white knight resitelj.

Quisling @ Wikipedia

To da si kvizling že vemo.
Pa še plačajo te ne. Samo nategnili so te na suho na twitterju in FB.

Sej kot sm napisal zgoraj, dvojna zguba si!

PrimoZ_ je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Dvojni bonus.

Pasuži so skrajni ukrep glede na situacijo.
Kaj misliš da so morali na novo izumit internet za njihovo uvedbo ?

Cel sistem ni nič posebnega, saj je vsa it infrastruktura že na voljo. Še dolgo so rabili, da to implementirajo.

Odgovori na vprasanje.

Da ti pomagam: covid pasus ni le IT infrastruktura, ampak birokracija zadaj.

Zgodovina sprememb…

hyuga ::

mahoni je izjavil:

bo bo,prasci

PrihajaNodi je izjavil:

Da dejansko crknes od kovida je sansa 0.05%
https://vm.tiktok.com/ZMdToK7dd/

mahoni je izjavil:

O wow. Noro. Res so zaceli z nacisticnimi metodami

To je to. Dobrodosli v cetrtem rajhu.

Nekako bo treba dobiti potrdilo o cepljenju, kdo ve koliko kaj racunajo? Covid pa itak lahko dobis, cepljen ali necepljen, smrtnost pa 0.05%...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

l0g1t3ch je izjavil:

jotunn je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

1) delate zastonj

No ja o tem da ne skodujes lastni druzbi bi se dalo debatirati. Ce mislis da je poslusno kimanje vsemu neskodljivo se malo zamisli. O tem, da sem prezivel brez tezav se pa lahko "baham" ze sedaj. Leto in pol pa sem se vedno ziv in se vedno neokuzen in ne po tvoji zaslugi ampak po moji lastni zaslugi.

hendriks ::

jotunn je izjavil:

O tem, da sem prezivel brez tezav se pa lahko "baham" ze sedaj. Leto in pol pa sem se vedno ziv in se vedno neokuzen in ne po tvoji zaslugi ampak po moji lastni zaslugi.

Seveda si šel preverit koncentracijo protiteles, da lahko potrdiš, da se nisi okužil :))

Fantje kam po potrdilo o cepljenju? In koliko za dve dozi?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

hendriks je izjavil:

jotunn je izjavil:

O tem, da sem prezivel brez tezav se pa lahko "baham" ze sedaj. Leto in pol pa sem se vedno ziv in se vedno neokuzen in ne po tvoji zaslugi ampak po moji lastni zaslugi.

Seveda si šel preverit koncentracijo protiteles, da lahko potrdiš, da se nisi okužil :))

Ja zares sem jo sel.... rezultat nic, nula, zero.

PrihajaNodi je izjavil:

Za 600€ ti zrihtam vse, pošlji PM.

bacho ::

zgleda so tudi pri nas začeli testirat cepljene, 13 % je pozitivnih trenutno. upam, da bo Slovenija veliko testirala cepljene, potem bo bolje.

https://www.vecer.com/slovenija/pozor-m...

Ben Dover je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Fajzerja?

mahoni je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Fajzerja?

Po želji, na zalogi pri dobavitelju.

Lp

s1m0n ::

bacho je izjavil:

zgleda so tudi pri nas začeli testirat cepljene, 13 % je pozitivnih trenutno. upam, da bo Slovenija veliko testirala cepljene, potem bo bolje.

https://www.vecer.com/slovenija/pozor-m...

Cool, torej je vse ostalo necepljeni in se bomo zdaj obešali na teh 13%.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s1m0n ()

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/e...

"Printanje evrov in blokada trgovine povzrocila porast cen"

In other news, water is wet.

Ben Dover je izjavil:

mahoni je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Fajzerja?

Po želji, na zalogi pri dobavitelju.

Lp

Kere mas. Kdo ti pa verjame.
««
182 / 198
»»