Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
Če bi imeli ob izbruhu španske gripe današnjo stroko in politiko do 2 sv. vojne sploh ne bi prišla, saj bi se l.39 še vedno ukvarjali z virusom.
dobra
Vprasanje je le na koliko casa bi spikali in koliko bi jih pocrkalo. Eh, well znanost, ker pac "znanost"
Evo rdeca faza je ze tu. Smo zelene kampe ze pripravili?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Več ljudi se cepi, več imamo okuženih. Kako to?
Znanost, ker pac "znanost". Imagodei zna vec povedati.
Spoiler alert: vse cepljene vabimo na pozivitveni odmerek! Samo tako bomo dosegli, da bolnisnice ne bodo preobremenjene.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
ajdov2 ::
Misliš tako kot je covid še vedno novi virus.
Drugače pa ošpice so že en primer, celo bolj nevarnega virusa.
Proti ošpicam je precepljenost čez 90 %. In nihče te ne vpraša.
Tudi če nebi bila bi živeli brez zapiranja. Pri trenutni miselnosti, ki prevladuje pri odločevalcih, ti tega ne garantira niti 100% precepljenost.
Si že pozabil par let nazaj, kakšna panika je bila, ko se je nekdo sprehodil po onkološkem inštitutu in se je izkazalo, da je s sabo prinesel ošpice?
Če do tega trenutka ošpic ne bi poznali in bi se jutri pojavile, bi bila takšna panika in kaos, da bi tole s COVIDom bilo videti kot popolni hec.
Čudno da nismo že takrat uvedli sistema pct za ošpice. Oziroma kar vse nalezljive bolezni. Navsezadnje vsako življenje šteje!
FireSnack ::
Se strinjam s tem da bo verjetno smiselno vzet poživitveni odmerek za boljšo zaščito pred resnejšim potekom. Sam bom verjetno vzel najprej 3. odmerek Pfizerja, potem pa vzamem še 2x AZ pred zimo da bom res 100% zaščiten. Zdravje je na prvem mestu in se ni za igrati z njim.
;-) ::
Logika zmaugija in TheBlueOne:
Vsaka podobnost s stanjem, je namenska...
- Dežuje...
- Si meteorolog?
- Nisem... saj se vidi s prostim očesom, da dežuje.
- Od kje ti to? Si našel na Googlu?
- Oprosti... saj vidiš dež, ki pada. Ni to dovolj?
- Obstaja kaka raziskava, ki podpira tvojo trditev?
- Kakšna raziskava? Kaj ne vidiš, da imam vsa oblačila mokra?
- Ja že, samo to ne pomeni, da dejansko dežuje... Na katere vire se sklicuješ?
- Na kakšne vire??
- Jaz imam prijatelja, ki je zaposlen na meteorološkem zavodu, ki mi je povedal, da danes ne bo dežja.
- Ja kaj, očitno se je zmotil... nič takega.
- Seveda... sedaj veš več o dežju, kot on, ki je 10 let preučeval vremenske pojave...To govoriš zato, ker si proti meteorologom.
- Pa dobro... kaj govoriš? Kaj ne vidiš sivega neba in dež, ki sedaj pada na zemljo?
- Saj sem vedel... še en teoretik zarote...
Potem pa svoje teorije opravičujeta:
-Vidiš?
-Ja vidim dež
-Nisi slep?
-Ne
-Ja ČE (če je tu ključno pri zagovornikih te nove ureditve-strahopetcih) bi bil slep nebi videl da gre dež pa bi bil moker
-Ja pa nisem slep
-ja ČE bi bil pa bi vsi rabli marele.
-zakaj pa bi vsi rabli marele?
-vsi rabimo marele ker če jo ima samo 50 od 100 ljudi šprica po vseh
- Dežuje...
- Si meteorolog?
- Na kakšne vire??
- Jaz imam prijatelja, ki je zaposlen na meteorološkem zavodu, ki mi je povedal, da danes ne bo dežja.
- Seveda... sedaj veš več o dežju, kot on, ki je 10 let preučeval vremenske pojave...To govoriš zato, ker si proti meteorologom.
- Pa dobro... kaj govoriš? Kaj ne vidiš sivega neba in dež, ki sedaj pada na zemljo?
-Vidiš?
-Ja vidim dež
-Nisi slep?
-Ne
-Ja ČE (če je tu ključno pri zagovornikih te nove ureditve-strahopetcih) bi bil slep nebi videl da gre dež pa bi bil moker
-Ja pa nisem slep
mahoni ::
Epidemija trenutno narašča, čeprav je v enakem obdobju lani upadala. Vse pomembnejšo vlogo ima naraščajoče lokalno okuževanje, ki je že prevladujoče.
Kako vaxerji tole razlagajo?
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
- Dežuje...
- Si meteorolog?
- Na kakšne vire??
-Vidiš?
-Ja vidim dež
-Nisi slep?
-Ne
-Ja pa nisem slep
Lol. Nailed it.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
darkolord ::
Spet neki retarded "primeri", ki nimajo veze z nalezljivimi boleznimi.
No, neumnost je očitno nalezljiva.
Ko je cepivo potamanilo original in alfo, je sicer po antivex logiki bilo krivo toplo vreme. Ko pa okužbe spet rastejo, pa čri čri ... kje je zdej to vreme?
Epidemija trenutno narašča, čeprav je v enakem obdobju lani upadala. Vse pomembnejšo vlogo ima naraščajoče lokalno okuževanje, ki je že prevladujoče.Enostavno - delta je mnogo bolj kužna kot alfa in original.
Ko je cepivo potamanilo original in alfo, je sicer po antivex logiki bilo krivo toplo vreme. Ko pa okužbe spet rastejo, pa čri čri ... kje je zdej to vreme?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Ne se zajebavat, ko Kacin pride z dopusta gredo stevilke gor in semaforji zacnejo delat. Sploh ne razumes.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
mahoni ::
Ma kaksna delta, kaksni bakraci. Saj ti pise koliksen je R.
A za delto so rekli R=ospicam to je 10-12
Krivi ste naspikani. Se ne testirate in veselo trosite virus naokoli. To je to.
Bo kmau pokal, to je edina 100% v tej zgodbi.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
Telbanc ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ne se zajebavat, ko Kacin pride z dopusta gredo stevilke gor in semaforji zacnejo delat. Sploh ne razumes.
Res je tud, da bi ga morali po TV pokazat, kak z zelo resnim obrazom čisti bazen. In potem njega še na prehodu meje...Tako bi vedeli da gre zares.
Tko pa večinoma folk ni siguren, ker ne ve, a bo šel Kaco še kej na Croatio pucat še bazen al ne.
Ta nesigurnost, to ni v redu.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Kacinov obraz je lahko pravzaprav indikator oz semafor kaj nas caka. Bi bil bolj kredibilen znak kot te cifre s katerimi opeririajo in jih z riti vlecejo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Spet neki retarded "primeri", ki nimajo veze z nalezljivimi boleznimi.
Epidemija trenutno narašča, čeprav je v enakem obdobju lani upadala. Vse pomembnejšo vlogo ima naraščajoče lokalno okuževanje, ki je že prevladujoče.Enostavno - delta je mnogo bolj kužna kot alfa in original.
Točno. Lansko poletje je bilo malo okuženih po zaslugi cepiva.
arnecan1 ::
Malo mi je smešno, da se že vnaprej iščejo izgovori, če bodo bolnišnice prepolne.
Potem bo krivo netestiranje cepljenih.
Mislim, da vas zmankuje, pisete vse vec enovrsticnic, vssebine ni vec in hja potem ko zmanjka argumentov pa zacnete z debilnimi filmcki za kljukce. Dajmo raje cepilno himno dokoncat. Lahko se imagodeo pomaga.
Malo mi je smešno, da se že vnaprej iščejo izgovori, če bodo bolnišnice prepolne.
Pomoje si vsi zelijo spet korona dodatkov.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Conini ::
Epidemija trenutno narašča, čeprav je v enakem obdobju lani upadala. Vse pomembnejšo vlogo ima naraščajoče lokalno okuževanje, ki je že prevladujoče.
Vaxxerji na vsaki strani napišejo, da je DELTA občutno bolj nalezljiva.
Zakaj si tega ne zapomniš? Zato ker si zabito defektno govedo.
Kebab for a jab:
https://vm.tiktok.com/ZMdTx297B/
https://vm.tiktok.com/ZMdTx297B/
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
49106 ::
Torej bomo leto zaključili s precej višjo številko presežnih smrti kot lani, predvsem med necepljenemi? Tiste države, ki imajo še nižji odstotek cepljenih, pa še več kot mi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Torej bomo leto zaključili s precej višjo številko presežnih smrti kot lani, predvsem med necepljenemi? Tiste države, ki imajo nižji odstotek cepljenih, pa še več kot mi?
Jasno, podatke vlece pa sam Kacin iz riti. Dejmo raje s cepilno himno se enkrat zacet.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Represija in tiranija vse vecja:
https://vm.tiktok.com/ZMdTx2unM/
Narod bi moral biti oborožen.
Koliko hospitaliziranih s covidom je tam dejansko ZARADI covida?
https://www.dailymail.co.uk/news/articl...
V VB manj kot polovica.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ajdov2 ()
PrihajaNodi je izjavil:
V VB manj kot polovica.
Je to UK? Nevem, ko bi padale glave politikom bi mogoce opustili njihove bolne fore.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Kacinov obraz je lahko pravzaprav indikator oz semafor kaj nas caka. Bi bil bolj kredibilen znak kot te cifre s katerimi opeririajo in jih z riti vlecejo.
In bazen, če se pokaže njegov lepo očiščen bazen, "da se sija", pol je jasno, da ni več heca.
driver_x ::
Po eni strani pa kar cool, da se anticepilci tako aktivno in bojevito izpostavljajo. Ker je corona na žalost tu, bodo najbolj hardcore anticepilci iz sebe verjetno na dolgi rok naredili skupnost podobno današnjim Amišem. Pač, bodo proti napredku in znanosti ter bodo nekje ziveli v nekem zaprtem krogu na podlagi svojega prepričanja. Danes med takšne 'rahlo posebne' skupnosti sodijo npr. Amiši, Romi, komune hipijev, kako indijansko pleme v kakem rezervatu... Se bodo pac seznamu pridruzili se antivaxxerji, ki bodo potem počasi izgubljali stik z napredkom in civilizacijo... In v civilizaciji jih v resnici nihče ne bo kaj posebej pogrešal, vse manj si bomo želeli kontakta z njimi in sami sebi bodo vse bolj oteževali povratek.
Vsakomur svoje pač.
Po moje pa niso tako neumni. Iz mojega kroga najbolj nasprotujejo cepljenju in ostalim ukrepom tisti ljudje, ki na račun korone brez dela vlekli subvencije, nekateri pa so zraven še na črno delali.
LightBit ::
PrihajaNodi je izjavil:
Mislim, da vas zmankuje, pisete vse vec enovrsticnic, vssebine ni vec in hja potem ko zmanjka argumentov pa zacnete z debilnimi filmcki za kljukce.
Linkaš TikTok videje z prstom na kameri, kruh hočeš rezat, babica ti hoče noge oprat, ...
Saj se noben več resno ne ukvarja z vašo agendo, samo trolamo.
Po moje pa niso tako neumni. Iz mojega kroga najbolj nasprotujejo cepljenju in ostalim ukrepom tisti ljudje, ki na račun korone brez dela vlekli subvencije, nekateri pa so zraven še na črno delali.
Povej mi s kom se družiš......
Po eni strani pa kar cool, da se anticepilci tako aktivno in bojevito izpostavljajo. Ker je corona na žalost tu, bodo najbolj hardcore anticepilci iz sebe verjetno na dolgi rok naredili skupnost podobno današnjim Amišem. Pač, bodo proti napredku in znanosti ter bodo nekje ziveli v nekem zaprtem krogu na podlagi svojega prepričanja. Danes med takšne 'rahlo posebne' skupnosti sodijo npr. Amiši, Romi, komune hipijev, kako indijansko pleme v kakem rezervatu... Se bodo pac seznamu pridruzili se antivaxxerji, ki bodo potem počasi izgubljali stik z napredkom in civilizacijo... In v civilizaciji jih v resnici nihče ne bo kaj posebej pogrešal, vse manj si bomo želeli kontakta z njimi in sami sebi bodo vse bolj oteževali povratek.
Vsakomur svoje pač.
Tudi sam sumim, da tisti, ki so za, so povlekli fine “subvencije” aka imagodei. Tu pa poje o “znanosti”.
Ja vsi so bolani in teoritiki zarote:
https://vm.tiktok.com/ZMdTxqrom/
https://vm.tiktok.com/ZMdTxqyNV/
Pa se dr Alison Goodwin izjavlja da spikanje ni ok za novo zelandce:
https://vm.tiktok.com/ZMdTx4Hhw/
To je to, poskušamo priti na vaš nivo, drugače bo v temi postalo preveč tiho.
Itak, sam banditi pod krinko vlecejo mastne korona subvencije in tu gor sponzorirajo in prepricujejo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Miki N ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kako jih skrbi za cel svet
Poglejte ga,
Kako bo ta otroček preživel brez ŽIVLJENSKO potrebnega cepiva?
Ne bo - ker so mu ga odžrli naši vakserji. Kje je človeškost, kje je zdaj usmiljenje? Človek, zbudi se!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Kok sem jaz gledal je največ vnešenih koroncev iz Croatie.
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats
Ker tja je šel večinoma cepljen folk, me prav zanima, kdo zaj tole zadevo raznaša v Slovenijo.
Vse kaže na vaxerje, da bojo skuhali novo godljo že septembra. Pač njih se ne testira. Dokler se ne pokažejo znaki.
Delta sev se ravno tako kot je blo lansko leto z alfo, lepo razporeja po Sloveniji. Tko da se zadeva kuha. Ko lansko leto. Pol se bojo pa spet "delali neumne" od kod toliko korone oziroma zaj majo grešnega kozla-necepljene.
Ker tja je šel večinoma cepljen folk, me prav zanima, kdo zaj tole zadevo raznaša v Slovenijo.
Vse kaže na vaxerje, da bojo skuhali novo godljo že septembra. Pač njih se ne testira. Dokler se ne pokažejo znaki.
Delta sev se ravno tako kot je blo lansko leto z alfo, lepo razporeja po Sloveniji. Tko da se zadeva kuha. Ko lansko leto. Pol se bojo pa spet "delali neumne" od kod toliko korone oziroma zaj majo grešnega kozla-necepljene.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
PersonaRuda ::
- Dežuje...
- Si meteorolog?
- Na kakšne vire??
-Vidiš?
-Ja vidim dež
-Nisi slep?
-Ne
-Ja pa nisem slep
V nulo si vse trofo. Zelo lep opis vaxxerja.
To je nadaljevanje lanskega filma
Zrćki Žurerji 2 - "Boosted"
(kdo ve igralsko zasedbo?)
kmalu v vašem kinu.
Me prav zanima, kok so zaj oni solidarni z mano, ko dol žurajo na rvatski uvali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
PrimoZ_ ::
Vrste za vikende pred mesti kjer delajo hitre teste, te postavljajo na laž.
Ampak ne se pustit motit :)
zmaugy ::
Ma kaksna delta, kaksni bakraci. Saj ti pise koliksen je R.
Se spet nažiraš s pasuljem?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
To je nadaljevanje lanskega filma
Zrćki Žurerji 2 - "Boosted"
(kdo ve igralsko zasedbo?)
kmalu v vašem kinu.
Me prav zanima, kok so zaj oni solidarni z mano, ko dol žurajo na rvatski uvali.
Stari precepljeni boomerji - ki si jih lani rešil - ti zdajle obračajo čevapčiče pred svojimi pavšalnimi lupinami in se kužijo med sabo.
Dobrota je sirota stari!
gozdar1 ::
Veliko je govora o FB dohtarjih,.. počasi pa prihaja že tudi prva generacija tiktok šlosarjev, kuharjev, inženirjev,...s papirji.
Stari precepljeni boomerji - ki si jih lani rešil - ti zdajle obračajo čevapčiče pred svojimi pavšalnimi lupinami in se kužijo med sabo.
Dobrota je sirota stari!
LOL. Cel let sem visu u kleti, ko smo bli solidarni, nosu rokavičke, masko 5 slojno,...lah bi me kdo vzel mal za 14 dni v svojo nekretenino na rvatski uvali. Sam mam občutek, da letos ne bom jedu rvatskih čevepov. Tle ni dolidarnosti.
PrihajaNodi je izjavil:
V VB manj kot polovica.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Veliko je govora o FB dohtarjih,.. počasi pa prihaja že tudi prva generacija tiktok šlosarjev, kuharjev, inženirjev,...s papirji.
Pa ne samo to, mi raje poslusamo Kacina, ki pove kako se bo semafor obrnil in ali ti boscrabil nagobcnik ali pa ne.
Agenda 21
Agenda 21 is a non-binding action plan of the United Nations with regard to sustainable development.[1] It is a product of the Earth Summit (UN Conference on Environment and Development) held in Rio de Janeiro, Brazil, in 1992. It is an action agenda for the UN, other multilateral organizations, and individual governments around the world that can be executed at local, national, and global levels. One major objective of the Agenda 21 initiative is that every local government should draw its own local Agenda 21. Its aim initially was to achieve global sustainable development by 2000, with the "21" in Agenda 21 referring to the original target of the 21st century.[2]
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
simonchelo ::
Ah bučke... noben se ni cepu za na hrvaško, je bil hitri zastonj test dovolj. Če si mobitel pokazal na meji je bilo ok. No pa en direkten primer. sosed je šel poslovno v Francijo, v predmestje pariza. partnerka je noseča, on cepljen 2x AZ. prideta nazaj, partnerka prehlajena, test, covid pozitivna, leži že 4 dan doma v postelji, on 2x testiran hitri test, 1x pcr vse negativno. nič simptomov, nič bolan... vse ok.
ciao
Kacina Jelka semafor
v lockdown drvi
brez zavor.
Evo Nodi ta je bolj ta tvoj "prosti stil"
v lockdown drvi
brez zavor.
Evo Nodi ta je bolj ta tvoj "prosti stil"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
hyuga ::
ko ti punca reče, da zeli otroku omogociti normalno zivljenje v prihodnosti veš, da cilja na cepivo
ah, to bo še prepirov
ah, to bo še prepirov
ko ti punca reče, da zeli otroku omogociti normalno zivljenje v prihodnosti veš, da cilja na cepivo
ah, to bo še prepirov
Another one bites the dust…
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.