» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
159 / 198
»»

Sparkxl ::

PersonaRuda je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Priporočam manj gledanja youtube, verjemi da ti bo dobro delo

Če verjameš ali ne. Jaz na YouTube poslušam samo glasbo in si pogledam kakšno reportažo športa. Za ostale vsebine nevem, če naberem 10ur na leto.

Kaj pa je potem vir tvojih blodenj?

l0g1t3ch ::

Še sem se zbudil živ, ampak to še nič ne pomeni.
Tale zima bo ključna vam rečem!

PersonaRuda ::

LightBit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Trenutno vse gre v smeri totalnega nadzora in cepivo je samo zato, da se uveljavi "green pass", kateri bo postavil temelje totalnega nadzora. Depopulacija s cepivi po moje ni v planu. Pride pa še to na vrsto. Enkrat do leta 2030. Kako? Nimam pojma. Nihče ni napovedal te pLandemije, da bomo skozi pLandemijo vstopili v New World Order in sam menim, da nihče ne bo pravilno napovedal kako bodo izvedli depopulacijo. Zato lahko špekuliramo, da depopulacije s cepivi naj ne bi bilo.

To je primer FUD-a.
Se strinjam da se marsikaj zlorablja, ampak to še ne pomeni da je vse zrežirano. Še hujši ste ko mediji, ki strašijo glede korone.

Če pa se vse bolj ali manj uresničuje. Lani je tudi bil FUD, ko si napisal, da se bodo uvedli cepilni potni listi in da kdor se ne bo cepil, bo imel omejitve. Pa ste pisali, da so to "teorije zarote", FUD in podobno. In kaj se je na koncu izkazalo?

Isto sedaj, eni povezujemo dogodke in delamo neke svoje logične zaključke, ter to tudi zapišemo. Pa na koncu izpademo s strani enih, da nismo funkcionalno inteligentni. In kaj bo, če se spet izkaže, da smo pravilno sklepali, špekulirali, napovedovali, pisali?

Virtualno medaljo boš dobil, ok?

LightBit ::

PrihajaNodi je izjavil:

Americani se vedno iscejo osiromasen uran v Iraku:D no vas ne zanima dokler niste sami za odstrel

Kakšno povezavo ima to?

PersonaRuda je izjavil:

LightBit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Trenutno vse gre v smeri totalnega nadzora in cepivo je samo zato, da se uveljavi "green pass", kateri bo postavil temelje totalnega nadzora. Depopulacija s cepivi po moje ni v planu. Pride pa še to na vrsto. Enkrat do leta 2030. Kako? Nimam pojma. Nihče ni napovedal te pLandemije, da bomo skozi pLandemijo vstopili v New World Order in sam menim, da nihče ne bo pravilno napovedal kako bodo izvedli depopulacijo. Zato lahko špekuliramo, da depopulacije s cepivi naj ne bi bilo.

To je primer FUD-a.
Se strinjam da se marsikaj zlorablja, ampak to še ne pomeni da je vse zrežirano. Še hujši ste ko mediji, ki strašijo glede korone.

Če pa se vse bolj ali manj uresničuje. Lani je tudi bil FUD, ko si napisal, da se bodo uvedli cepilni potni listi in da kdor se ne bo cepil, bo imel omejitve. Pa ste pisali, da so to "teorije zarote", FUD in podobno. In kaj se je na koncu izkazalo?

Isto sedaj, eni povezujemo dogodke in delamo neke svoje logične zaključke, ter to tudi zapišemo. Pa na koncu izpademo s strani enih, da nismo funkcionalno inteligentni. In kaj bo, če se spet izkaže, da smo pravilno sklepali, špekulirali, napovedovali, pisali?

Če naserjes 100 napovedi in teorij, ni hudič da ene ne zadanes vsaj deloma.
Potem ti pa to služi kot egoboost in v prihodnje produciraš še več dreka.

Sparkxl je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Če verjameš ali ne. Jaz na YouTube poslušam samo glasbo in si pogledam kakšno reportažo športa. Za ostale vsebine nevem, če naberem 10ur na leto.

Dokumentarec Zeitgeist (1) pred 10+ leti mi je odprl oči. Kasneje sem pogledal še mogoče 3-4 podobne dokumentarce (v tem stilu) snete s travnika (v 10 letih). Pa razni citati od elite (katere so oni osebno izjavili). Sedaj pa samo povezujem stvari in delam neke svoje zaključke...

Evo en video z YouTube (moj redkih in le par minutni), tukaj Bill Gates pove, da bolnih nima smisla zdraviti in je bolje ta denar za kaj bolj koristnega porabiti. Podobne ideje je imel tudi Adolf Hitler. Ta video je star 10+ let. In gledam izključno videje, kjer osebno govori elita, ne pa neke povzetke od drugih.

Tudi slepa kura zrno najde...

PrihajaNodi ::

l0g1t3ch je izjavil:

Tudi slepa kura zrno najde...

Recejo judje, ko jim ukinejo sole...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda je izjavil:

LightBit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

To je primer FUD-a.

Pa ti si Milan Tarot.
Špekulacije pišeš kot dejstva. Kot en Krek ko prerokuje.

Mato989 ::

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

LightBit je izjavil:

hyuga je izjavil:

Zizek je izjavil da se po pandemiji ne bomo vrnili na stara pota. (no normal anymore).

----we need to invent a new way of life----

in to je tocno to o cem smo jaz in nekateri tukaj govorili

https://topnews.si/2020/12/11/slavoj-zi...

In ali se bo cepil? “Takoj, ja. Zakaj pa ne? Imam 71 let, imam sladkorno bolezen in sorazmerno visok krvni tlak. Izpolnjujem vse postavke na seznamu, zaradi katerih ste ranljivi.”

on je starec! sam sem rekel, da naj se ogrozeni nad 70 let cepijo! ne pa 6 mesecni froci ali tinejđeri.

sicer pa, IQ ni vse in še tak veleum kot je Žižek lahko kdaj spregleda kaksna je resnicna situacija.
Pač kdor vsaj malo ne dvomi v cepiva in celo umetno povzroceno situacijo se tudi raziskovat ne spravi.

Jaz nimam toliko problema, če se nekdo noče cepit.
Problem je če se razširja FUD (da bodo cepljeni umrli, ...). Zakaj bi se potem kdo cepil?

Ok, a to da pa smo necepljeni morilci pa ni problem ko se razširja?

Je ravno toliko problem, ampak ti ga ne vidiš jaz pa pol pač obratno ne...

PersonaRuda je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Dokumentarec Zeitgeist (1) pred 10+ leti mi je odprl oči. Kasneje sem pogledal še mogoče 3-4 podobne dokumentarce (v tem stilu) snete s travnika (v 10 letih). Pa razni citati od elite (katere so oni osebno izjavili). Sedaj pa samo povezujem stvari in delam neke svoje zaključke...

Evo en video z YouTube (moj redkih in le par minutni), tukaj Bill Gates pove, da bolnih nima smisla zdraviti in je bolje ta denar za kaj bolj koristnega porabiti. Podobne ideje je imel tudi Adolf Hitler. Ta video je star 10+ let. In gledam izključno videje, kjer osebno govori elita, ne pa neke povzetke od drugih.

Pač tu se z Billom strinjam... največja težava naše civilizacije je to da ne pustimo bolj naravnega cikla življenja... Vsa tehnolologija in znanost ki jo imamo bimorala bit porabljena za KVALITETNO življenje ne pa KVANTITETNO podaljševanje življenja... od tod nastanejo skorajda VSE težave

Denar moramo porabljat za žive ki bodo nekaj od tega imeli ne pa za rastline...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Utk ::

Ni ti treba poznat vseh bakterij in procesov, da opaziš, da drek smrdi. Če ne veš zakaj smrdi, pa ne pomeni, da ne smrdi. In ta stvar smrdi.

hyuga ::

PLANdemija

Utk je izjavil:

Ni ti treba poznat vseh bakterij in procesov, da opaziš, da drek smrdi. Če ne veš zakaj smrdi, pa ne pomeni, da ne smrdi. In ta stvar smrdi.

+1 - stvar je simpl kot pasulj in v bistvu ne komplicirajo antivaxerji ampak vaxerji,ker vedno iscejo neke upraviciljive razloge za cepljenje

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

FireSnack je izjavil:

V zdravstvu bi vseeno moralo biti precepljenih vsaj 90%. Zdaj pa vidimo da kader s srednjo šolo ali manj nekako ne zaupa cepivu in je precepljenost pod 50% v teh krogih.

Zakaj? moramo samo umret, Če je koga strah okužbe v domu in bolnici naj pač tja ne gre, pol mu je bolje brez... že ni tako hudo

Utk je izjavil:

Jasno da smrdi, ampak kaj ti pomaga študija dokumentarcev, da potem sproduciraš tone virtualnega dreka..., Kaj spremeniš? Nič, samo bedak izpadeš. Go with the flow in btk, spremenit ne moreš nič. In če se ne cepiš in cele dneve serješ po forumih kake svinjarije se dogajajo, samo sam sebi greniš življenje.

Ravno prejšnji mesec sem srečal enega soseda, ki se mu je od vsega tega že odpeljalo. Ded je v penziji, živi sam. Govoril je tako nepovezano, ampak uspelo mi je razvozlat kaj je povedal. Čez dan spi, ponoči pa na internetu študira vse možne teorije zarote in diskutira na telegramu. Ded je za psihatrijo. Nazadnje ko sem ga videl je bil čisto normalen

Mato989 je izjavil:

Ok, a to da pa smo necepljeni morilci pa ni problem ko se razširja?

Je problem. Noben kulture očitno ne poznate tukaj.
Je res da si imel tudi nekaj brezbrižnih izjav in so želeli razložiti zakaj se je morda bolje vseeno cepiti.
Seveda končali ste pri zmerjanju, kot ponavadi.

mahoni ::

Katere paramatre si uporabil, da si zakljucil, da je ded za na psihijatrijo?
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

Sparkxl je izjavil:

Utk je izjavil:

Jasno da smrdi, ampak kaj ti pomaga študija dokumentarcev, da potem sproduciraš tone virtualnega dreka..., Kaj spremeniš? Nič, samo bedak izpadeš. Go with the flow in btk, spremenit ne moreš nič. In če se ne cepiš in cele dneve serješ po forumih kake svinjarije se dogajajo, samo sam sebi greniš življenje.

Ravno prejšnji mesec sem srečal enega soseda, ki se mu je od vsega tega že odpeljalo. Ded je v penziji, živi sam. Govoril je tako nepovezano, ampak uspelo mi je razvozlat kaj je povedal. Čez dan spi, ponoči pa na internetu študira vse možne teorije zarote in diskutira na telegramu. Ded je za psihatrijo. Nazadnje ko sem ga videl je bil čisto normalen

očitno je res,

Its good for a man to have a wife. Ženske ne tolerirajo tega sranja - nobena. Za take stare dede je ena babnica kot nalašč - ker drugače se izgubijo v svojem svetu. Bogi, upam, da pride k pameti! Ne bomo ga zdaj sodili, ker ne vemo kako je biti star in sam. Upam da je sam, a ne osamljen.
fanatiki ponavadi niso tisti, ki zadeveje preštudirajo in se dejansko racionalno lotijo preučevanja s pandemijo povezanih stvari. Fanatiki so ljudje, ki vse verjamejo na prvo žogo in začnejo drugim tupit svoje teorije v nedogled. Takih imaš na facebooku OGROMNO. Mi debatiramo. Vsaj jaz vas vse poslušam in si poskušam ustvariti mnenje. Vedno tudi dodam, da ni nujno, da je tako kot pravim. Lahko si pa mislim kako boo..kot vsak drug.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Go with the flow in btk, spremenit ne moreš nič. In če se ne cepiš in cele dneve serješ po forumih kake svinjarije se dogajajo, samo sam sebi greniš življenje.

Meni ni problem uporabljat googla, čeprav vem, da mi sledi, ampak nekje je treba potegnit črto. Sicer je pa to zaenkrat samo bolj zabava...zaenkrat se še testirat nisem rabil, mislim da eno zimo lahko preživim še s par testi, potem bomo pa videli.

mahoni je izjavil:

Med vsemi nepovezanimi stvarmi je omenil, če sem ga seveda prav razumel, kar ni nujno, da tom hanks jé otroke

Utk je izjavil:

Go with the flow in btk, spremenit ne moreš nič. In če se ne cepiš in cele dneve serješ po forumih kake svinjarije se dogajajo, samo sam sebi greniš življenje.

Meni ni problem uporabljat googla, čeprav vem, da mi sledi, ampak nekje je treba potegnit črto. Sicer je pa to zaenkrat samo bolj zabava...zaenkrat se še testirat nisem rabil, mislim da eno zimo lahko preživim še s par testi, potem bomo pa videli.

Jaz v prihodnosti hočem imeti Bed & Breakfast storitev a me skrbi, da bodo moji plani splavali po vodi in bom vrgel denar vstran.
Verjetno tudi "najemodajalec" ne boš moral biti, če nisi cepljen? Mogoče, edino, če ne boš fizično prisoten?

najboljši so oni v eni facebook grupi, ki so rekli da je lockdown za to, da bodo kidnapali zvezde iz holywooda in vplivne osebe, ker baje ti jedo male otroke in pijejo njihovo kri. in za vsakega ki se je okužil so rekli, da so ga ugrabili. LOL - nekaj takega je bilo, prisežem. brat mi je pokazal to grupo, bom enkrat šeral če jo najdem. no to, moji dragi :D so fanatiki. da ne bi kdo mislil, da je to bil hec - RESNO so mislili. Tudi Tom Hanks je bil vključen. faking shit. eni imajo res skisane možgane.

Zgodovina sprememb…

Verjetno tudi "najemodajalec" ne boš moral biti, če nisi cepljen? Mogoče, edino, če ne boš fizično prisoten?

Je prevec bogatih ki niso cepljeni. Tezko verjamem. Lahko pa da ne bos mogel biti najemnik.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

S tem si izgubil še zadnji drobec kredibilnosti.
Si pravi vzorčni primer teoretika zarot.

Pogledal si en film, ki je prava čorba nekih teorij zarot in krščanske mitologije in te je obrnilo na glavo :)
In da tisti intervju z Billom primerjaš s Hitlerjevimi blodnjami...

Oprosti ampak tebi ni več pomoči.

PrimoZ_ ::

Noro, kam smo prišli.
Človek reče, da mogoče ni smiselno za vsako ceno podaljševati življenja za par mesecev, naslednji momemnt pa nekdo, ki ni teoretik zarot ampak mu je oči odprl zeitgeist, to izjavo že pograbi in naokoli razglaša, da si rekel da bolnih sploh nima smisla zdravit, da naj kar pocrkajo.

Bill Gates: mogoče ni smiselno porabit miljone dolarjev za zadnje mesec življenja
prvi teoretik: Gates trdi da zdravljenje ni smiselno
drugi teoretik: imamo dokaz da Gates želi izvesti zmanjšanje populacije. Kot dokaz va servira izjavo prvega teoretika

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()

zmaugy ::

PersonaRuda je izjavil:

LightBit je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

To je primer FUD-a.

Ti si že lani prijavil, da so ljudje v koncentracijskih taboriščih, v poplavi antivaxx sranja se že ne spomnim več, kaj si napletal, mislim da si sanjal o tistih, ki se nočejo testirat ali ki se nočejo držat ukrepov.
Na koncu se je izkazalo, da si sral klamfe (na tej točki sva se skregala, ker sem te držal za besedo in sistematično soočil z dejstvi, ki se jih je dalo razbrati kar iz tvojih linkov), pol leta plus je okoli, milijon zaklenjenih tem, tvojega sranja se ne da najt brez resnega zapravljanja časa in zdaj nadaljuješ z novimi "teorijami".
Ko se bo drugo leto izkazalo, da je vse tvoje nakladanje BS, boš ti medtem že na tretji liniji trditev in te cepilne bojo pozabljene in izgubljene (zaklenjene teme, tudi če bi našel, se ne bo dalo pregledno linkat...).

Skratka, vse tole na ST forumu je zapravljanje časa in sviranje kurcu.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Z vsako iteracijo dobimo bolj nore teorije, ki jih je vedno težje debunkat, ker so sestavljene iz toliko plasti "kreativno" interpretiranih izjav, iz konteksta iztrganih izjav ali pa prov direktnih laži...

It's turtles all the way down!

Ja tako kot so bili cepilni potni listi teorija zarote takrat ne

l0g1t3ch je izjavil:

O kakšnih 100 teorijah ti pišeš? Daj te napiši vsaj 10 od teh?

Jih ni. Ne verjamem v alu folijo, ravno Zemljo, reptile, satanistična žrtvovanja s strani elite, čipi v cepivih, da ti 5G scvre možgane,... vse to so vaša klasična podtikanja nam, če samo omenimo, da mi drvimo v New World Order.

To je tudi edina teorija, katero omenjam. Kaj je pogoj za izpolnitev New World Orderja? Če želiš uvesti novi sistem, moraš starega uničiti. Torej iz kolapsa ekonomije in kaosa bomo na koncu sprejeli rešitev v New World Orderju oz. po novem so to poimenovali The Great Reset. Kaj je New World Order? Ena vlada, ena digitalna valuta in ena vojska (za varovanje elite), social score in nadzor na vsakem koraku (tukaj pride do izraza hiter prenos preko 5G in kasneje bo še 6G, 7G...) in obdelava podatkov na super-računalnikih. En je že v Mariboru in še na tem forumu, so bila resna vprašanja, zakaj se bo uporabljal ta super-računalnik? Špekuliram, da za obdelavo podatkov, ko bo enkrat New World Order.

In jaz cel čas pišem izključno samo o tej teoriji New World Orderja.

Depopulacija. Zakaj? Ker se je ta ista elita odločila, da več kot nas je, več dobrin potrebujemo in več smeti ustvarimo. Zato pa je namen v New World Orderju, da živi le 1-2 milijarde ljudi. Manj se bo hrane proizvajalo, manj bo tudi izpustov toplogrednih plinov s strani živine. Manj ljudi pomeni, manj potovanj, manj proizvodnje bele tehnike in vsega ostalega. Torej spet manj toplogrednih plinov in manj smeti.

Kako bodo izvedli depopulacijo? Sem že napisal odgovor v enem izmed današnjih komentarjev in se ne mislim ponavljati.

Zato prosim, da se mi več ne podtika 99 ostalih vaših teorij zarote, ker jaz cel čas pišem o sami eni!

Mato989 je izjavil:

Ja tako kot so bili cepilni potni listi teorija zarote takrat ne

Če cel dan mečeš drek ob steno, en se bo že prilepil.
Toliko so vredne te tvoje "teorije".

Sicer pa, ti podpiraš trenutno vlado in pizdiš čez nas ki proti njej protestiramo.
Tako da zdej pa jej svoj lastni drek, al pa se nam pridruži na protestih. Naslednjič pa pomisli kaj voliš.

PersonaRuda je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

O kakšnih 100 teorijah ti pišeš? Daj te napiši vsaj 10 od teh?

Jih ni. Ne verjamem v alu folijo, ravno Zemljo, reptile, satanistična žrtvovanja s strani elite, čipi v cepivih, da ti 5G scvre možgane,... vse to so vaša klasična podtikanja nam, če samo omenimo, da mi drvimo v New World Order.

To je tudi edina teorija, katero omenjam. Kaj je pogoj za izpolnitev New World Orderja? Če želiš uvesti novi sistem, moraš starega uničiti. Torej iz kolapsa ekonomije in kaosa bomo na koncu sprejeli rešitev v New World Orderju oz. po novem so to poimenovali The Great Reset. Kaj je New World Order? Ena vlada, ena digitalna valuta in ena vojska (za varovanje elite), social score in nadzor na vsakem koraku (tukaj pride do izraza hiter prenos preko 5G in kasneje bo še 6G, 7G...) in obdelava podatkov na super-računalnikih. En je že v Mariboru in še na tem forumu, so bila resna vprašanja, zakaj se bo uporabljal ta super-računalnik? Špekuliram, da za obdelavo podatkov, ko bo enkrat New World Order.

In jaz cel čas pišem izključno samo o tej teoriji New World Orderja.

Depopulacija. Zakaj? Ker se je ta ista elita odločila, da več kot nas je, več dobrin potrebujemo in več smeti ustvarimo. Zato pa je namen v New World Orderju, da živi le 1-2 milijarde ljudi. Manj se bo hrane proizvajalo, manj bo tudi izpustov toplogrednih plinov s strani živine. Manj ljudi pomeni, manj potovanj, manj proizvodnje bele tehnike in vsega ostalega. Torej spet manj toplogrednih plinov in manj smeti.

Kako bodo izvedli depopulacijo? Sem že napisal odgovor v enem izmed današnjih komentarjev in se ne mislim ponavljati.

Zato prosim, da se mi več ne podtika 99 ostalih vaših teorij zarote, ker jaz cel čas pišem o sami eni!

Pojdi gledat zeitgeist, da bomo imeli mir...

Boš videl kako bebast boš izpadel ko ne bo ne čez 10 in ne čez 20 let nobenega drastičnega upada.
Počasi se bo rast ustavila z razvojem trejega sveta in višanjem izobrazbe.

Si pa mislim da boš še tedaj kričal, da se je pa res začelo uresničevati kar so načrtovale elite :D

Zgodovina sprememb…

HappyPills ::

Ampak depopulacijo bodo izvedli nad cepljenim bogatim in srednjim izobraženim slojem. Al nad črnčki, azijci, pakistanci ter ostalim revnim in neizobraženim prebivastvom. Nad temi ki poslučajo (se cepijo) ali nad uporniki?

Sam da vemo kaj nas čaka. Si elita želi povratek v srednji vek s kupom kmečkih upornikov na sociali ter horde ki migrirajo čez meje ali družbo ki prispeva in vplačuje?

Ta logika antivexxa mi res malo šepa in naj mi jo prosim eden od teoretikov razloži. Čemu bi depopuliral cepljene? Razen v slučaju space overlordov, ki rabijo zgolj fizično silo za delo v rudnikih ter matrix črpanje.
Takrat pa je ok tut če grem v prvem valu, prepuščam kramp ter analne sonde nodiju.

PrimoZ_ je izjavil:

Noro, kam smo prišli.
Človek reče, da mogoče ni smiselno za vsako ceno podaljševati življenja za par mesecev, naslednji momemnt pa nekdo, ki ni teoretik zarot ampak mu je oči odprl zeitgeist, to izjavo že pograbi in naokoli razglaša, da si rekel da bolnih sploh nima smisla zdravit, da naj kar pocrkajo.

Bill Gates: mogoče ni smiselno porabit miljone dolarjev za zadnje mesec življenja
drugi teoretik: imamo dokaz da Gates želi izvesti zmanjšanje populacije. Kot dokaz va servira izjavo prvega teoretika

Zakaj tega ni povedal prijatelju Rockefellerju, kateremu so pri 101. letu starosti opravili že 7. transplatacijo srca? Ali pa pri 5. transplataciji in 80+ let starosti?

Vidiš kakšna dvolična pizda je Bill Gates.

HappyPills je izjavil:

Ampak depopulacijo bodo izvedli nad cepljenim bogatim in srednjim izobraženim slojem. Al nad črnčki, azijci, pakistanci ter ostalim revnim in neizobraženim prebivastvom. Nad temi ki poslučajo (se cepijo) ali nad uporniki?

Sam da vemo kaj nas čaka. Si elita želi povratek v srednji vek s kupom kmečkih upornikov na sociali ter horde ki migrirajo čez meje ali družbo ki prispeva in vplačuje?

Ta logika antivexxa mi res malo šepa in naj mi jo prosim eden od teoretikov razloži. Čemu bi depopuliral cepljene? Razen v slučaju space overlordov, ki rabijo zgolj fizično silo za delo v rudnikih ter matrix črpanje.
Takrat pa je ok tut če grem v prvem valu, prepuščam kramp ter analne sonde nodiju.

To smo obdelali že tam nekje okoli 100te strani...
Potem so nekaj časa jezno cepetali, zdej pa jovo na novo... new world orde!!!

Sparkxl je izjavil:

mahoni je izjavil:

Med vsemi nepovezanimi stvarmi je omenil, če sem ga seveda prav razumel, kar ni nujno, da tom hanks jé otroke

Aha. Podobno kot moja bivsa soseda, ki je prejsnje leto ko se je zacel pandemic, omenjala neke kuscarje al kaj ze, pa da bo prislo do kolapsa, da bodo oni resili vse in bo lajf boljsi.

To pa je res krank.

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Noro, kam smo prišli.

Zakaj tega ni povedal prijatelju Rockefellerju, kateremu so pri 101. letu starosti opravili že 7. transplatacijo srca? Ali pa pri 5. transplataciji in 80+ let starosti?

Take izjave samo povedo kakšen naiven bebček si...
Tisti stari prdec se je že nekaj let nazaj stegnil, zaradi odpovedi srca. Mislim da ravno pri 101 letu.

Če bi mu 7x presadili srce bi bil to res izjemen medicinski čudež, ampak mu ga zagotovo niso, ker bi ga že s posegom ubli. Da verjameš v take pravilje moraš biti resno prikrajšen v zgornem nadstropju.

PrimoZ_ je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Noro, kam smo prišli.

Take izjave samo povedo kakšen naiven bebček si...
Tisti stari prdec se je že nekaj let nazaj stegnil, zaradi odpovedi srca. Mislim da ravno pri 101 letu.

Če bi mu 7x presadili srce bi bil to res izjemen medicinski čudež, ampak mu ga zagotovo niso, ker bi ga že s posegom ubli. Da verjameš v take pravilje moraš biti resno prikrajšen v zgornem nadstropju.

Ta Rockefeller je umrl pri 101. letu starosti manj kot mesec dni po 7. presaditvi srca.

PrimoZ_ je izjavil:

Z vsako iteracijo dobimo bolj nore teorije, ki jih je vedno težje debunkat, ker so sestavljene iz toliko plasti "kreativno" interpretiranih izjav, iz konteksta iztrganih izjav ali pa prov direktnih laži...

Ma ne, noro je to da nekdo v Avstraliji zakaslja in se poslje vojska in opozori ljudi da naj ne govorijo tudi ce majo maske.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Evo vse to smo obdelali že na 100ti strani...

PrimoZ_ je izjavil:

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

multivac je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ne to pa nima nobenega smisla. Zakaj bi se resil svojih pridnih ubogljivih mravljic, pustil pa take svobodomiselne posameznike kot si ti? Dej misli malo logicno. Potem pa se kaksen minus bi delala farmacija, ce bi umirali cepljeni? Seveda morajo umirati necepljeni, da biznis tece dalje. Verjetno vam aktivno dajejo lazne podatke, samo, da se malo pocakate.

Sem že mnogokorat povedal, ti pa ne bereš.

Zato ker droni ste najhujši. Saj elita najbrž ne želi naredit puščave iz planeta.

Zakaj bi pobili nas, pustili pa take kot si ti? Tudi, ce zelijo puscavo? Oprosti ampak to nima smisla.

Bo dovolj zaenkrat. Počakajmo na razplet.

A se spomniš, kako so se Izraelci, ki so pri koritu vsega - elita vseh elit, zagrebli za cepiva.

Le zakaj, le zakaj???

Pa ja ne tisti zionisti, ki vladajo iz ozadja celemu svetu ?

l0g1t3ch je izjavil:

multivac je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

multivac je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ne to pa nima nobenega smisla. Zakaj bi se resil svojih pridnih ubogljivih mravljic, pustil pa take svobodomiselne posameznike kot si ti? Dej misli malo logicno. Potem pa se kaksen minus bi delala farmacija, ce bi umirali cepljeni? Seveda morajo umirati necepljeni, da biznis tece dalje. Verjetno vam aktivno dajejo lazne podatke, samo, da se malo pocakate.

Sem že mnogokorat povedal, ti pa ne bereš.

Zato ker droni ste najhujši. Saj elita najbrž ne želi naredit puščave iz planeta.

Zakaj bi pobili nas, pustili pa take kot si ti? Tudi, ce zelijo puscavo? Oprosti ampak to nima smisla.

Bo dovolj zaenkrat. Počakajmo na razplet.

Ko ostane brez odgovora je pa: "dejmo počakat".

Seveda s tem misli bom nekaj časa ignoriral vse skupaj da se malo pozabi, pa prišel nazaj čez 2 ali 3 strani z novo neumnostjo in bom na novo širil nore teorije.

Kot rečeno že večkrat, pazite se plačanih antivaxx trolov...
https://www.bbc.com/news/blogs-trending...

A mysterious marketing agency secretly offered to pay social media stars to spread disinformation about Covid-19 vaccines. Their plan failed when the influencers went public about the attempt to recruit them.

darkolord ::

PersonaRuda je izjavil:

Ta Rockefeller je umrl pri 101. letu starosti manj kot mesec dni po 7. presaditvi srca.

There is no proof of Rockefeller receiving seven heart transplants. The source of information is from a satirical website; hence it is false.

Ampak ti še kar nabijaš svoje. Poglej raje še na The Onion, če je kaj novega.

Zgodovina sprememb…

Seveda s tem misli bom nekaj časa ignoriral vse skupaj da se malo pozabi, pa prišel nazaj čez 2 ali 3 strani z novo neumnostjo in bom na novo širil nore teorije.

A mysterious marketing agency secretly offered to pay social media stars to spread disinformation about Covid-19 vaccines. Their plan failed when the influencers went public about the attempt to recruit them.

Tole je spoiler kaj nas caka
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Ma ne, noro je to da nekdo v Avstraliji zakaslja in se poslje vojska in opozori ljudi da naj ne govorijo tudi ce majo maske.

Avstralci imajo že precej časa z desničarsko politiko, ki je vse bolj skrajno fašistična.
Dokler so maltretiral tiste revne sosede in priseljence je bilo večini še kar kul.

Sedaj pa ko so začeli mlatit še njih je pa panika.

Zato pa pravim vsem, ki jamrajo čez ukrepe slo vlade.
Če ste volili SDS sedaj še pojejte ta drek!

Kako boste reagirali, ko pride vojska da vas prisilno cepi?

MisterR ::

PrihajaNodi je izjavil:

Tole je spoiler kaj nas caka

Nič niso šli public, večina jih je pobrala pare in objavljala BS, kot zmeraj. Potem ko je en šel public pa so se drugi outali kao da so preverjali kako daleč bo naročnik šel. Torej še en BS iz sveta influencerjev.

mahoni je izjavil:

Obtozevali bodo tiste, ki niso cepljeni, ceprav jim bo vlada rekla naj drzijo gobec za maskami pravzaprav vsi. Imagodei in ostali plebsi bodo pa se naprej omenjali znanost, ker pac "znanost".
Potne liste smo sprejeli, kje je problem ce se poslje se vojska? Postopoma.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda je izjavil:

To bi pobrali nobelovih nagrad za tak uspeh.

Aja elite ne dovolijo, da bi metoda prišla v javnost...

mahoni je izjavil:

Jaz sem cepljen.
Multivac bo iz kleti agitirail in vajal da se najde kak neuravnovešenec, ki bo streljal na vojsko. Kar bo potem razglasil za državljansko vojno.
Nodi bo spizdil v svobodno Romunijo.

PrihajaNodi je izjavil:

mahoni je izjavil:

Obtozevali bodo tiste, ki niso cepljeni, ceprav jim bo vlada rekla naj drzijo gobec za maskami pravzaprav vsi. Imagodei in ostali plebsi bodo pa se naprej omenjali znanost, ker pac "znanost".
Potne liste smo sprejeli, kje je problem ce se poslje se vojska? Postopoma.

Tole si spregledal...
Avstralci imajo že precej časa z desničarsko politiko, ki je vse bolj skrajno fašistična.
Dokler so maltretiral tiste revne sosede in priseljence je bilo večini še kar kul.

Sedaj pa ko so začeli mlatit še njih je pa panika.

Zato pa pravim vsem, ki jamrajo čez ukrepe slo vlade.
Če ste volili SDS sedaj še pojejte ta drek!

Zgodovina sprememb…

Billy je najvecja pizda na svetu

s1m0n ::

Pizde so trenutno samo tisti, ki se ne upajo it cepit ali, ki sploh ne razumejo zakaj je pomembno, da se gredo cepit pa čeprav njih virus ne bi preveč ogrožal.

Hemi426 ::

multivac je izjavil:

Fantje in punce, nova Pfizerjeva študija:

Cepljeni:Placebo
Smrti: 15:14
Covid19 smrti: 1:2
Srčni zastoji: 4:1

Daj imagodei, vprašaj me za link. Izzivam te.

Podaš prosim link?

s1m0n je izjavil:

Pizde so trenutno samo tisti, ki se ne upajo it cepit ali, ki sploh ne razumejo zakaj je pomembno, da se gredo cepit pa čeprav njih virus ne bi preveč ogrožal.

Ja, poglej ženo od onega v Bruslju, razumela je da se MORA it cepit čeoprav je virus ne bi nič kaj ogrožal in je umrla...

Srečnica!

PrimoZ_ je izjavil:

mahoni je izjavil:

Jaz sem cepljen.

Multivac bo iz kleti agitirail in vajal da se najde kak neuravnovešenec, ki bo streljal na vojsko. Kar bo potem razglasil za državljansko vojno.
Nodi bo spizdil v svobodno Romunijo.

Zdaj sem spet začel malo povezovati stvari in bom napisal v stilu: Kaj če je takšen tudi plan?

Če sedaj od cepljenih umre samo 1 promil (tisočinka), se več nihče ne cepi in bi to bil šah-mat za depopulacijo s cepivi. Kaj šele, če jih umre več od tega. Torej definitivno odpade, da bi sedaj to zimo ali naslednjo začeli prekomerno umirati vsi do sedaj cepljeni.

Če želijo torej s cepivi izvesti depopulacijo, morajo vzpostaviti sistem, kjer se bo več let zapored cepilo vsaj 98% prebivalstva. Torej, kdor se ne cepi pristane v taborišču in vsak, ki se bo potem cepil leta 2023, bo vedel, da se bo moral tudi leta 2024, 2025... ker če ne sledi taborišče. In ko nas bo enkrat imela elita v takšnem šahu, potem lahko izvedejo depopulacijo s cepivi. Prej pač ne. Torej takrat, ko se bo vsak cepil in bo totalni nadzor, bodo lahko naredili od istega proizvajalca 9 serij cepiv. serija 01 bo neškodljiva, vseh ostalih 8 serij pa bo povzročilo nenadne različne bolezni v roku 3-5 let in bodo vsi cepljeni s temi serijami umrli.

In voila, ker se cepi vsaj 98%, se lahko odločijo, da jih 80% ali 90% poradirajo. In poradirali bodo takšne, ki pojedo preveč nezdrave hrane, pa manj inteligentne od drugih in še par parametrov bodo izbrali, podobno kot je Hitler želel ustvariti arijsko raso, bo elita obdržala tiste bolj pametne in z bolj zdravim načinom življenja, da bomo potem služili eliti in nas bo po potrebi še imela za rezervne dele (srce, ledvice,...).

FireSnack ::

Potem ti ne boš ostal. Vesela novica za forum. :))
««
159 / 198
»»